- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.261
valla ben düzeltip yazıyom ama karıştı azcık :))
aynen öle cnm herşeyde vardır bi hayır hepimiz için hayırlısıı :)) dirmitin adı ılgım :))
afiyet olsun bidenemmmmm bende 1:30 da çıkcam :))
aynen öleee :)) ayy hadi bakalım en kısa zamanda dolsun kolların inşallah :))ivet ya nazmiye ve hatice bana büyük insanları hatırlatıyor.nedense.
Ivet canım koyarım gene ne olcakki.şimdi beklıyorum zaten:)çalışmalara başlıcamız günü:)
dirmit senin arakdaşınmıydı canım.ayy ılgım ne güzel bir cisim.maşallah.
sepya_9 selam cnm..inan çok üzüldüm durumuna.allah hayırlısını nasip etsin..ben de 10 haftalık hamileyim..bu tarz olayları çok duyduğum için biraz korkuyorum..neden olmuş peki bi sebep var mı ? Her doktora gittiğimde bir sorun çıkacak diye korkuyorum..
benim tavşanım vardı onun adı dirmit ti:2::2::2: ay ben hayvanları çok seviyorum köpekleri maymunları bide yavru pandaları olsada şimdi tüyleri karıştırsam deli oluyorum ama artık sevemem köyde köpeğimiz vardı artık uzak durmalıyım evinde hayvan besleyen var mı kızlar?
canım benim sen kalbini feraj tut ve okunması gerekn her duayı bul oku.duayı eksik etme.rabbim ne yazmıssa onu yaşıyoruz.neden oldugu belli değil canım.salı günü patoloji sonucunu alacagım.sen hep rabbime sıgın.bu hayatta hep olması gereken oluyor.her şerde bir hayır her hayırda bir şer var buna.inan benim çalıştıgım ortamda bunu öğretti bana buyuzden biraz daha güçlüyüm..
ayy bende bayılıyom oleee yaaaa sıcaklıkları bile farklı alsam koynumaa ohhh ... malesef cnm annemlerdeyken kuş ve balık besliyodum :))
ilerde müstakil bir ev büyük bir ağaç bide köpek istiyorum haa büyük bir mutfak etrafta koşturan kuzucuklar ve ben mutfakta kekler turtalar yapıcam eşimde yanımda ohhh hayali bile güzel ya:)))) moralim yükselsin biraz:)))
merhaba hoşgeldin canım benim sat 24 aralık banada perşembe günü 6+5 dedi ne hapı verdi canım
hoşgeldin canım.allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.ismin neydi acaba?ben hülya memnun oldum:)
ılgımmmm böle şeylere aş erme emiiii :))
cnm allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasio etsin :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
ayyyy bencede çok şeker olur :)) hadi hayırlısı bakalım ama şöle düşün demekki hamiş kalabiliyoruzzz :))
günaydın kuşucummmmm :)) kıyamam yaa hepsini salla gitsinn :)) ayyy alsana yaa valla akşam kaynatırız aysunada bi aldırabiklsek ben aveanın jetini aldım taraftar olanı 5 gb hemde takımın gol atıbca 100 mb geliyo 25 tl bilgin olsun :))
yaaaa banada öğretsene şu ateş ölçme yönteminiiiiiiii :))
kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyyayy sopa yicem galiba :))
cnm yaa yine koyarsın nolcekki :))
valla ben düzeltip yazıyom ama karıştı azcık :))
aynen öle cnm herşeyde vardır bi hayır hepimiz için hayırlısıı :)) dirmitin adı ılgım :))
afiyet olsun bidenemmmmm bende 1:30 da çıkcam :))
sağol canım ismim ılgım :)
afiyet olsun
saol canımmm...memnun oldum ılgım cımm bende aysunne demek ılgım
ivet ya nazmiye ve hatice bana büyük insanları hatırlatıyor.nedense.
Ivet canım koyarım gene ne olcakki.şimdi beklıyorum zaten:)çalışmalara başlıcamız günü:)
büyük insanlar canımm hemde ne büyük
benim tavşanım vardı onun adı dirmit ti:2::2::2: ay ben hayvanları çok seviyorum köpekleri maymunları bide yavru pandaları olsada şimdi tüyleri karıştırsam deli oluyorum ama artık sevemem köyde köpeğimiz vardı artık uzak durmalıyım evinde hayvan besleyen var mı kızlar?
yokkk maalesef ama bende cok isterdim...bizim işyerinde köpek var çok tatlı...gel beni sev die görünce ayağımızın dibine gelir yere yatar okşa beni die...oynamazsak üzerimize zıplar...(az önce oldugu gibibiraz yürüyüş yaptık fabrikanın etrafını turladıkda onuda serbest bırakmışlar..)buarada adı da tarçın...
Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...
veee artık ben
yok kız onu şaka dedim :)) ayy cnm ya allah gönlüne göre versin inşallah :))aş erme değil kuzum hayal diyelim türk filmi tadında evdeyim çalışmıyorum hergün keyif yapıyorum ohhh be kuzucuklarda olursa daha ne isterim bi yüksek lisans yapıp artık tamam bırakırım kendimi hayata:)))
aminn cnmmmÇok teşekkür ederim. Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah
aynen sopa yicen az kaldı Eki Görüntüle 352497 Eki Görüntüle 352498
saol canım benimmmm..sanada afiyet olsunnn sağlık olsun can olsun kan olsunn...olsunda olsun işte ama kilo olmasın
saol canımmm...memnun oldum ılgım cımm bende aysunne demek ılgım
büyük insanlar canımm hemde ne büyük
yokkk maalesef ama bende cok isterdim...bizim işyerinde köpek var çok tatlı...gel beni sev die görünce ayağımızın dibine gelir yere yatar okşa beni die...oynamazsak üzerimize zıplar...(az önce oldugu gibibiraz yürüyüş yaptık fabrikanın etrafını turladıkda onuda serbest bırakmışlar..)buarada adı da tarçın...
yok kız onu şaka dedim :)) ayy cnm ya allah gönlüne göre versin inşallah :))
aminn cnmmm
ayyyy yedim galibaaa
saol bitanemmm valla çok sağlıklı beslendim şimdiden menümü yazcam bak az sonra :))
ayyyy yerim o tarçını bennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?