2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

dirmit senin arakdaşınmıydı canım.ayy ılgım ne güzel bir cisim.maşallah.

ivet ya nazmiye ve hatice bana büyük insanları hatırlatıyor.nedense.
Ivet canım koyarım gene ne olcakki.şimdi beklıyorum zaten:)çalışmalara başlıcamız günü:)
aynen öleee :)) ayy hadi bakalım en kısa zamanda dolsun kolların inşallah :))
dirmit senin arakdaşınmıydı canım.ayy ılgım ne güzel bir cisim.maşallah.

o benim bebeğini kaybedenlerden topiki arya geçen sende yazmıştın ordan arkadaşım :))
(ayy ılgım ne güzel bir cisim.maşallah) bu ne kız cisimmi??

canım benim sen kalbini feraj tut ve okunması gerekn her duayı bul oku.duayı eksik etme.rabbim ne yazmıssa onu yaşıyoruz.neden oldugu belli değil canım.salı günü patoloji sonucunu alacagım.sen hep rabbime sıgın.bu hayatta hep olması gereken oluyor.her şerde bir hayır her hayırda bir şer var buna.inan benim çalıştıgım ortamda bunu öğretti bana buyuzden biraz daha güçlüyüm..

benim tavşanım vardı onun adı dirmit ti:2::2::2: ay ben hayvanları çok seviyorum köpekleri maymunları bide yavru pandaları olsada şimdi tüyleri karıştırsam deli oluyorum ama artık sevemem köyde köpeğimiz vardı artık uzak durmalıyım evinde hayvan besleyen var mı kızlar?

ayy bende bayılıyom oleee yaaaa sıcaklıkları bile farklı alsam koynumaa ohhh ... malesef cnm annemlerdeyken kuş ve balık besliyodum :))

bitanem dahada güçlü olucann ve bikaç ay sonra yeniden hamiş kalcannn :))

ayy bende bayılıyom oleee yaaaa sıcaklıkları bile farklı alsam koynumaa ohhh ... malesef cnm annemlerdeyken kuş ve balık besliyodum :))

ilerde müstakil bir ev büyük bir ağaç bide köpek istiyorum haa büyük bir mutfak etrafta koşturan kuzucuklar ve ben mutfakta kekler turtalar yapıcam eşimde yanımda ohhh hayali bile güzel ya:)))) moralim yükselsin biraz:)))

ayyy inşallahhh bende öle istiyorummmm okadar büyük bi evede gerek yok küçücük ama mutluluk dolu bi olsunn ayy çok özendim şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok teşekkür ederim. Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah

heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyy ayy sopa yicem galiba :))

cnm yaa yine koyarsın nolcekki :))

aynen sopa yicen az kaldı Eki Görüntüle 352497

saol canım benimmmm..sanada afiyet olsunnn sağlık olsun can olsun kan olsunn...olsunda olsun işte ama kilo olmasın

Son düzenleme:
Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...

Bende hemen hemen aynı tarihte hamiş kaldım şimdi 4 haftalık

Çok sevindim. Allah tamamna erdirsin inşallah
Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah

yok kız onu şaka dedim :)) ayy cnm ya allah gönlüne göre versin inşallah :))
Çok teşekkür ederim. Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah
aminn cnmmm

ayyyy yedim galibaaa
saol bitanemmm valla çok sağlıklı beslendim şimdiden menümü yazcam bak az sonra :))

ayyyy yerim o tarçını bennnnnnn

gel gel yeee bi görsen tubiş varya oynayınca çok şımarıo tepemize çıkacak nerdeyse her taraf tüy oluo o nedenle yüz vermioz fazla hadi bakim bakayım menüne....

isovessssssss hoş geldin tatlımmm nasılsınnnn?merak ettik seni walla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…