2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

gel gel yeee bi görsen tubiş varya oynayınca çok şımarıo tepemize çıkacak nerdeyse her taraf tüy oluo o nedenle yüz vermioz fazla hadi bakim bakayım menüne....
ayy yerim valla cnm yaaaa çok oldu köpek sevmeyeli :)) bak bakalım ne dicen ?
isovessssssss hoş geldin tatlımmm nasılsınnnn?merak ettik seni walla...

evevtttt nerelerdesinn yaaaaaa ???

selammmmmmmmmmmmmmmm...................................ayyy mesaimm bitsedee gitsemm ayaklarımıı uzatıpp dinlensem

bayadır giremiyorum iş güç...

tuğbacım beni merak etmişsiniz sağol canım ya

doktora gittim
valla muayene 300 200 e de bit test yaptı 350 tlyede bir test daha yapçakmış o gün bu kadar para bayıldım daha yeni ayıldım ama bebişim için değer :)

doktor diğer boş kesede kanama var kanama olduğunda hemen gel dedi
bide erken doğumun sebebini bulmalıyızki önlem alalım dedi işde testler falan
sonra 13 14. haftalarında dikiş atılcak galibaaa
böyle yani doktor bana uzak bir buçuk saatte yanında oluyorum ama güvendim bu doktora devam etçem...

böyle işte
tubiş sen nasılsın..
benim hala miğdem bulanmıyor iştahım arttı tatlı delisi oldum... :)

seray napimmmm valla 1 ay sonra hergün burdayım sanırım dikiş atılcak ve evde yatçam... :))
iyi olcak çalışılmıyor hamileyken yaa

darısı hemencik sana canım...

ama hamile kalmak değil kucağımıza alabilmek mesele inşallah yaşarız bu duyguyu..

saol canım hepimize.
sen suan nekadarlık hamilesin?

isim yazacagıma cisimn yazmısımhee evet ordada görmüştüm:)

selammmmmmmmmmmmmmmm...................................ayyy mesaimm bitsedee gitsemm ayaklarımıı uzatıpp dinlensem
selammm cnmmm ayyy keşkeeee bende 4 gözle bekliyorum :))
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok çok dikkat et bidenem kendine bizide habersiz bırakma olurmu test sonuçların ne zaman çıkıcak ??? ee diğer keseyi alamıyolarmı??
isim yazacagıma cisimn yazmısımhee evet ordada görmüştüm:)

cnmm yaaaa :)))

sağol canım enfeksiyon testi 5 gün falan kaldı
diğer testi cerrahpaşada yapmaya çalışcam yapamazsam ücretli yapçam doktora 2 hafta sonra gidicem. iki haftada bir kontrol ediyooo...
sen listedeki hamile resmini kaldırmışın bir sorun yok dimi canım

inşallah herşey sorunsuz devam eder :)) malesef cnm ben kimyasal düşük yaşadım (

ayy yerim valla cnm yaaaa çok oldu köpek sevmeyeli :)) bak bakalım ne dicen ?

evevtttt nerelerdesinn yaaaaaa ???

baktımmmm :)))

iyi ollmana sevindim canımmm...Allahım ikinizide korusun...amin inşallah kısmet bakalımm dediğin gibi hamile kalmak değil sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak önemli olan bizi habersiz bırakma emi

inşallah herşey sorunsuz devam eder :)) malesef cnm ben kimyasal düşük yaşadım (

tuğbacım bu ikinci oldu sanırım. doktora git ihmal etme..
iyi doktor bulmakta zor bir profa gittim ben o bana erken doğum sebepsiz dedi.
bu doktorum sebebini araştırıyo sağolsun...
ya bende korkuyorum. Allah aynı acıyı yaşatmasın...

bence git ama iyi bir doktora.

inşallah Allah yardımcın olur. Bu yola baş koydun artık bu sene senin yılın olacak. :))

Amin canım iyi dileklerin için sağol...
İnşallah yüzümüz bu sene güler...

cnm şimdiki doktorum çok iyi bi doktor çok sevdim birkez daha denicem eger yine böle bişi olursa cerrahpaşaya gidicem bende yarın kan tahlili için gidicem tekrar bi konuşucam inşallah cnmm ya biran önce gelsin inşallah göbüşümeeeee

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim.Hep takip ediyordum ama ancak üye olmaya fırsatım oldu.Burada hamilelik hikayelerini takip etmek çok heyecanlı : ) Ben de son bir aydır hamilelik için uğraştım.Ama pek umudum yok çünkü 4ay önce tiroid ameliyatı oldum ve hap kullanıyorum.Onun dışında da rahim duvarımda kalınlaşma vardı; 3 ay tedavi amaçlı primolut-n kullandım onu da bırakalı 1 ay oldu.Adet günüm 18 şubattı, olmadı henüz, bu gün geçen 5. günüm. Primolut adet düzenini bozabilir diye duymuştum onun için biraz daha bekliyorum kana baktırmak için.Ayrıca dayanamayıp adete bir hafta kala test yaptım çıkmadı... Ne dersiniz aranızda var mı tirod veya duvar kalınlaşması sorunu olan?

cnm bendede var ama rahim duvarında kalınlık ama bu hamile kalmama engel olmadı ve tedavi gerektirmedi eger 1 hafta önce test yapyıysan çıkmaz zaten istersen kan testi yaptır kesin sonuç görmüş olurusn umarım kısa sürede dolar kolların :))

teşekkür ederim inşallah :)) bendeki kalınlaşma biraz fazlaydı, ilaçla eridi doktorun söylediğine göre.Bir hafta önceden kesin sonuç alınamayacağını okumuştum ama heyecan işte dayanamadım :)) 2 gün daha bekleyeyim tam garanti olsun diyorum cuma veya pazartesi baktıracağım kana bi aksilik olmazsa :) Ama tiroid beni korkutuyor, hormonlar değişiyormuş çünkü düşükler oluyormuş buna bağlı... Bakalım hele bir olsun da onu da sorarım artık doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…