- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.281
ayy yerim valla cnm yaaaa çok oldu köpek sevmeyeli :)) bak bakalım ne dicen ?gel gel yeee bi görsen tubiş varya oynayınca çok şımarıo tepemize çıkacak nerdeyse her taraf tüy oluo o nedenle yüz vermioz fazlahadi bakim bakayım menüne....
isovessssssss hoş geldin tatlımmm nasılsınnnn?merak ettik seni walla...
Canim, ben gecen sene mayista dushuk yaptim. 12 haftalikken kanamam geldi, doktora gittigimde ultrasona aldilar, 7-8 haftalik gibi gorunuyor dediler. Bayagi bi uzun sure karnimda olu bebek tashimishimBu hamileligimde de 3 hafta once 2 damla kahverengi lekelenme gordum, hemen hastaneye gittim, yine ultrasonda baktilar, bi shey yoktu, kanama filan. Bi daha da oyle lekelenme gormedim, cok shukur. Ben kasik agrisini da bu hamileligimde hissettim. Oncekinde hic agrim var diye shikayet etmemishtim. Bilemiyorum canim, inshallah hakkimizda hayirlisi olur. Bi arkadashimin babaannesi yillarin doktoruydu, gecenlerde rahmetlik olmush. (A.R.E) O demishti ki, dushuk yaptiktan sonra korkmayin. Dushuk yapiyorsaniz, rahminiz hamilelige henuz hazir degil demektir. Birinci ve ikinci gebeliklerde dushuk normal. Sen de uzulmemeye calish canim. Inshallah hayirlisi budur. ALLAH sana tez zamanda saglikli bir hamilelik yashatsin.
aynen öleee :)) ayy hadi bakalım en kısa zamanda dolsun kolların inşallah :))
o benim bebeğini kaybedenlerden topiki arya geçen sende yazmıştın ordan arkadaşım :))
(ayy ılgım ne güzel bir cisim.maşallah) bu ne kız cisimmi??
selammm cnmmm ayyy keşkeeee bende 4 gözle bekliyorum :))selammmmmmmmmmmmmmmm...................................ayyy mesaimm bitsedee gitsemm ayaklarımıı uzatıpp dinlensem
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok çok dikkat et bidenem kendine bizide habersiz bırakma olurmu test sonuçların ne zaman çıkıcak ??? ee diğer keseyi alamıyolarmı??bayadır giremiyorum iş güç...
tuğbacım beni merak etmişsiniz sağol canım ya
doktora gittim
valla muayene 300 200 e de bit test yaptı 350 tlyede bir test daha yapçakmış o gün bu kadar para bayıldım daha yeni ayıldım ama bebişim için değer :)
doktor diğer boş kesede kanama var kanama olduğunda hemen gel dedi
bide erken doğumun sebebini bulmalıyızki önlem alalım dedi işde testler falan
sonra 13 14. haftalarında dikiş atılcak galibaaa
böyle yani doktor bana uzak bir buçuk saatte yanında oluyorum ama güvendim bu doktora devam etçem...
böyle işte
tubiş sen nasılsın..
benim hala miğdem bulanmıyor iştahım arttı tatlı delisi oldum... :)
isim yazacagıma cisimn yazmısımhee evet ordada görmüştüm:)
slm arkadaşlar kimse varmı?
selammm cnmmm ayyy keşkeeee bende 4 gözle bekliyorum :))
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim çok çok dikkat et bidenem kendine bizide habersiz bırakma olurmu test sonuçların ne zaman çıkıcak ??? ee diğer keseyi alamıyolarmı??
cnmm yaaaa :)))
sağol canım enfeksiyon testi 5 gün falan kaldı
diğer testi cerrahpaşada yapmaya çalışcam yapamazsam ücretli yapçam doktora 2 hafta sonra gidicem. iki haftada bir kontrol ediyooo...
sen listedeki hamile resmini kaldırmışın bir sorun yok dimi canım
ayy yerim valla cnm yaaaa çok oldu köpek sevmeyeli :)) bak bakalım ne dicen ?
evevtttt nerelerdesinn yaaaaaa ???
seray napimmmm valla 1 ay sonra hergün burdayım sanırım dikiş atılcak ve evde yatçam... :))
iyi olcak çalışılmıyor hamileyken yaa
darısı hemencik sana canım...
ama hamile kalmak değil kucağımıza alabilmek mesele inşallah yaşarız bu duyguyu..
inşallah herşey sorunsuz devam eder :)) malesef cnm ben kimyasal düşük yaşadım(
baktımmmm :)))
iyi ollmana sevindim canımmm...Allahım ikinizide korusun...amin inşallah kısmet bakalımm dediğin gibi hamile kalmak değil sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak önemli olanbizi habersiz bırakma emi
Amin canım iyi dileklerin için sağol...
İnşallah yüzümüz bu sene güler...
tuğbacım bu ikinci oldu sanırım. doktora git ihmal etme..
iyi doktor bulmakta zor bir profa gittim ben o bana erken doğum sebepsiz dedi.
bu doktorum sebebini araştırıyo sağolsun...
ya bende korkuyorum. Allah aynı acıyı yaşatmasın...
bence git ama iyi bir doktora.
inşallah Allah yardımcın olur. Bu yola baş koydun artık bu sene senin yılın olacak. :))
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim.Hep takip ediyordum ama ancak üye olmaya fırsatım oldu.Burada hamilelik hikayelerini takip etmek çok heyecanlı : ) Ben de son bir aydır hamilelik için uğraştım.Ama pek umudum yok çünkü 4ay önce tiroid ameliyatı oldum ve hap kullanıyorum.Onun dışında da rahim duvarımda kalınlaşma vardı; 3 ay tedavi amaçlı primolut-n kullandım onu da bırakalı 1 ay oldu.Adet günüm 18 şubattı, olmadı henüz, bu gün geçen 5. günüm. Primolut adet düzenini bozabilir diye duymuştum onun için biraz daha bekliyorum kana baktırmak için.Ayrıca dayanamayıp adete bir hafta kala test yaptım çıkmadı... Ne dersiniz aranızda var mı tirod veya duvar kalınlaşması sorunu olan?
cnm bendede var ama rahim duvarında kalınlık ama bu hamile kalmama engel olmadı ve tedavi gerektirmedi eger 1 hafta önce test yapyıysan çıkmaz zaten istersen kan testi yaptır kesin sonuç görmüş olurusn umarım kısa sürede dolar kolların :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?