2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın kızlar :) yine karlı bir güne merhaba dedik acaba kaç gün yağar daha böyle ama canım sıkılıyo çocuklar gibi kartopu oynamak istiyorum koşmak istiyorum kocişte hasta üçgün çalışma 12-13-14 günleri bugünde kısmet artık:)

kızlar nasılsınız? bugünlerde yoğunum yoksa oturup topiğin tadını çıkarmak istiyorum şöyle:126: hepinizi:48::48::48: bu ay umutlarımız hayırlısı ile gerçek olsun inş.
bu ay çok kar yağdı, kar bereket demekmiş büyüklerimiz öyle der inş. bereketli bol hamişli bir ay olur inş.

günaydın kızlar :) yine karlı bir güne merhaba dedik acaba kaç gün yağar daha böyle ama canım sıkılıyo çocuklar gibi kartopu oynamak istiyorum koşmak istiyorum kocişte hasta üçgün çalışma 12-13-14 günleri bugünde kısmet artık:)

kızlar nasılsınız? bugünlerde yoğunum yoksa oturup topiğin tadını çıkarmak istiyorum şöyle:126: hepinizi:48::48::48: bu ay umutlarımız hayırlısı ile gerçek olsun inş.
bu ay çok kar yağdı, kar bereket demekmiş büyüklerimiz öyle der inş. bereketli bol hamişli bir ay olur inş.

günaydın canımmmm...ohhh bizde kartopu oynamaya yaylalara gidioz...inşallahh büyüklerimizin dediği gibi bereketli ve bol hamişli bir ay olurrrrr...Aminnn....

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve hemen sizin konuyu gördüğüm gibi yazdım bende 2.5 yıldır bebek istiyorum fakat her ay aynı hüsran beni benim yaşadığımı yaşayan anlar ancak onun için bende sizinleyimmm

Öncelikle herkese merhaba sabahtsn beri ağliyorum moralim çok bozuk lütfen bi bilen yardim etsin ben tüp bebek yaptirdim sonuç pozitif oldu syin 13 ünde transferim oldu ve sat'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama problem şu ki bhcg değerlerim tam 2 kat artmıyor 1.5 1.6 katlıyor size en başından değerlerimi yaziyorum nOlur bi bileniniz yaşayinibz varsa bisey solesin bu degerler normalmi transferden sonraki günlere göre yazıyorum 9.gün:54 12.gün:92 14.gün:154 16.gün:280 ve 20.gün:504. Artis var ama tam degil persembe tekrar istedi doktor bu artislar normalmi degilse ne olabilir kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilirmi böyle artıp sağlikli gebelik yaşayan varmi ???????? Doktordan çiktigimizdan beri karnim agriyo çöktüm resmenn nolurr bebeğim benle olsun :(((((( allahim onu bana bağışla....diş gebelik olabilirmi yaşayanlar nolur bilgi versin bana şükürler olsun kanamam yok arada ağrim oluyo ama transferin ilk gununden beri yani 20 gündür ara ara olup bitiyor...
cnm tebrik ederim öncelikle nie kafayı talıyosun yükseliyo işte yükselmese pronlem olurdu bence herşey gayet normal ilerliyo :)) tekrar doktorunla konuş istersen :))
burda dugunden sonra yapilir. biz 1 hafta sonra yaptik
balayi donusu anca.. ama genelde dugunun ertesi gunu yaparlar.kuran falan okunur bisiler ikram edilir..ole bisi iste..walla kirmizida guzel olur haaa..
hımmm ne güzellmiş ben evleneli 3 yıl olucak anca geçen ay yapabildim mevlütümü kayınvalidem saolsun :)))
walla ben catladim merakimdan ama tlfnu alamadim kocisten internete girdi kendinde az kalmis internet.gecede girim dedim girmedi walla..alcammi napcam telini arardim ne guzel benim is cikisi evde olmussun
.
evet cnm ii gittim şükür valla istersen veririm ama kocişle benim yüzümden sorun yaşamanı istemem :))
buarada herkişlere gunaydinnnn..mutlu gunlerrrrr...
günaydınnn cnmm
Kızlar hepinize günaydın..
Nasılsınız bugun burada dahada kar var.
Sağ sağlim geldim şükür işe.
Bugun normalde burada hamile ve sakatlara izin fakat ben gene işteyim.müdüre hanımım saolsun bunu bana söylemedi bile.
Bende hiç hakkımı aramadım sormadım bişey allaha havale ettim.
Rabbim biliyorum en güzel şekilde mükafatlandırır hem beni hem onu.
ayyy cnm yaaaa izin al git dicem ama nasıl gidicen dikkat et kendineee sakın kayıp düşme olurmu :)) havalar soguk beslenmenede dikkat et :))
mutlu huzurlu bol şanslı günler diliyorum
aammmiiinnnnnn hepimize inşallahhhhhh
Gunaydin her kese kizlar.

Bu gun fasulyemin ilk resimlerini aldim :) Tam 13mm :1:
günaydınn bitanemmm ayy süpper cnmm çok sevindimmm herşey bu şekilde yolun da gitsin inşallah :))
tubacım kürtaj yaptırıp hamile kalan bi sürü insan var.. bi süre ara veriliyo sanıırm 3-4 ay sonra yeniden bşlanıyo çalışmalara dualarımda olcaksın.. bu arada sen hangi ildendin?
cnm benimde 5 ay oldu 2 aydır korunmuyorum bekliyorum mercimegimi :)) kısmet hayırlısıyla tekrar gelsin inşallahhh çok saol cnmmm hepiniz dualarımdasınız :)) ben istanbuldayım cnm sen ???
canım nasıldı dun akşam eve gitme macerası:)
iyisin dimi
dün akşam burdan dolmuşla metrobüse gittk sonra bi 15 dk yürüdüm 6 da evdeydimm :)))
tubişimmm nasılsınnnn...dün erken varmıssın sanırım nasıl geçti yolculukk?

iyiyim cnmmm aslında size küsmem lazım ama neyseeeee iiiyyiiidi valla rahat gittik ama bugün daha kötü bugün napcaz bilemiyorum sabah kapıyı bi açtım kar dizimi geçiyo zor yürüdüm servisee

cnm tebrik ederim öncelikle nie kafayı talıyosun yükseliyo işte yükselmese pronlem olurdu bence herşey gayet normal ilerliyo :)) tekrar doktorunla konuş istersen :))

hımmm ne güzellmiş ben evleneli 3 yıl olucak anca geçen ay yapabildim mevlütümü kayınvalidem saolsun :)))

evet cnm ii gittim şükür valla istersen veririm ama kocişle benim yüzümden sorun yaşamanı istemem :))

günaydınnn cnmm

ayyy cnm yaaaa izin al git dicem ama nasıl gidicen dikkat et kendineee sakın kayıp düşme olurmu :)) havalar soguk beslenmenede dikkat et :))

aammmiiinnnnnn hepimize inşallahhhhhh

günaydınn bitanemmm ayy süpper cnmm çok sevindimmm herşey bu şekilde yolun da gitsin inşallah :))

cnm benimde 5 ay oldu 2 aydır korunmuyorum bekliyorum mercimegimi :)) kısmet hayırlısıyla tekrar gelsin inşallahhh çok saol cnmmm hepiniz dualarımdasınız :)) ben istanbuldayım cnm sen ???

dün akşam burdan dolmuşla metrobüse gittk sonra bi 15 dk yürüdüm 6 da evdeydimm :)))

iyiyim cnmmm aslında size küsmem lazım ama neyseeeee iiiyyiiidi valla rahat gittik ama bugün daha kötü bugün napcaz bilemiyorum sabah kapıyı bi açtım kar dizimi geçiyo zor yürüdüm servisee

küsme bize küsme küsme walla bak yazdım ya alamadım kocişten telii...internete girmişti...gece girim dedim oda olmadı girmedi bitürlüü..ne karmış beee Allah yardımcınız olsunn canım benim bugün erken çıkarsalar bari...

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve hemen sizin konuyu gördüğüm gibi yazdım bende 2.5 yıldır bebek istiyorum fakat her ay aynı hüsran beni benim yaşadığımı yaşayan anlar ancak onun için bende sizinleyimmm

hoşgeldin cnmmm...topik başkanımız tubiş o seni listemize ekler ...listemiz 1.sayfada...ama yaşadığın ili yaşını ve batını yazarsan seviniriz...bide sakıncası yoksa ismini öğrenebilirmiyizzz...

tubiş küstü bizeeeeeee tubişim walla yazdığım gibi olduuuu yoksa ben akşamları hep giriom...sor diğer topiklere istersen...beni affett noluyyy Eki Görüntüle 337455 Eki Görüntüle 337456
ayyyy kıyabilirmiyim size bennnn :))) ben dün akşam girdim sen aktif görünüyodun sonra kayboldun :((

cnmm benim kocişi besle güzelce akşama düzelsin :)) iyiyiz valla sen nasılsınn :)) inşallah cnmm inşallahhh :))
günaydın canımmmm...ohhh bizde kartopu oynamaya yaylalara gidioz...inşallahh büyüklerimizin dediği gibi bereketli ve bol hamişli bir ay olurrrrr...Aminnn....
yaa bende kaç senedir kar oynamadımm bendeeee gelcemmmm :))

cnm hoşgeldin aramıza bana yaş ,il ve batını yaz umut listemize ekleyelim seni :)) en kısa zamnda dolar kolların inşallah :))

sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?

ayyyy kıyabilirmiyim size bennnn :))) ben dün akşam girdim sen aktif görünüyodun sonra kayboldun :((

cnmm benim kocişi besle güzelce akşama düzelsin :)) iyiyiz valla sen nasılsınn :)) inşallah cnmm inşallahhh :))

cnm hoşgeldin aramıza bana yaş ,il ve batını yaz umut listemize ekleyelim seni :)) en kısa zamnda dolar kolların inşallah :))

kıss ben hiç girmedim walla...cepten girdiğimde çıkıştan çıkmıom acaba ondanmı aktif görünüoo...ama hiç girmedimkii...alla allaaa...gece 11,30 u geçiodu girmeye çalıştım girmediii...gel bebişimmm gell senide götürimmm...oynarız karda debelenirizz walla ohhh :32::32:

yaş23 il istanbul bat bu sabah geldi malasef geçen ay aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif

Son düzenleme:
gel canımmm götüreyimmmm...walla sucuk ekmek partisi güzel oluo karda..;)

sağol canım bol bol stres at bizim içinde canım afiyet olsun...

Günaydıın kızlar..:)

günaydıııınnnn:)

çok halsizdi ya umarım olur bugün:1: bende çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın? kar çok kötü orda herhalde allah kolaylık versin canım sağsağlim işe gidin gelin inş.
sen nasılsın kuzum test sonucun ne zaman çıkacak?

Back
X