- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.361
tubiisssssss cok merak ediom seni sabah olsun bian onceeee...
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim liste inanılmaz karıştı bi düzeltim hemen bilgileini ekliyor olucagım :))tubiş benim mesleğim öğretmen
bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim...
bu bebeğin kalbini duymadım buruğum biraz ama doğum tarihi 25 eylül...![]()
cnmm benimm olurmu yaaa aşk olsunnn yeni liste maillerimde kayıtlı ama burası kabul etmiyor grafik sayısını falan aşmışım uyarı veriyooyyy kuzum benimmm kiyamam yaa pisman oldum istedigime walla...sanirim 350 den sonra paylasilmisti..tam hatirlamiom..bilgisayara bagli olsa bulurdumgelemedim hicc cok yoruldumm pazar market corba yemek vs derken yeni oturdum..
( sen naptin
ohh afiyet olsun bende patatesi kavurup borcama yayıyorum üzerine sarımsaklı yogurt harika oluyo :)) ama çorbayı hiç denedim eger güzel oldu dersen denerim ama tarifini rica ediyorum :))patates kavurdumm..canim brokolili havuclu sütlü corba istemisti onu yaptim..ilk defa yaptim super bi corba oluo tavsiye ederim ..tarifini veririm isterseniz..tatlimda var sabirsizlaniorum yemek icin cunki canim cok istedi...ama bilgisayar elime gecsin o zaman verebilirimm yemegin tarifini.seninde ellerine saglik cnmm afiyet olsunnn..
ayyy cnm ya kıyamam çok çok saol burda kafayı yedimm sen telde nasıl buldun ??bu sefer kesin buldummmmm 370. sayfada eheheheh...alıntı ilecevapla dedimpaylaşmadı bitürlüüü yaaa...
cnm saymana gerek yok hafta hafta saysan yeterli ama senin hesaplarınla doktorunki pek tutmaz bebek birden büyüyo cnm hadi bakalım hayırlısı :)))kızlar mrb
benim sizlere bir sorum olacaktı
ben carsamba günü doktora gittiğimde 4+5 günlük
dedi doktorum sadece keseyi gördük
carsamba gününden beri sayıyorum 4+5 4+6 diye
4+7 diye sayacakmıyız yoksa 5+0 diye mi sayacağız
kafam çok karıstı
yardımcı olur musunuz?
cnnmmm iyiym bennn nie merak ettin kıyamammtubiisssssss cok merak ediom seni sabah olsun bian onceeee...(
gunaydin kizlarr...iyi haftalar herkese...
tubissss nerdesinn kis sen gel yanimada bi pataklayim seni..eve gidince gelirim dio hiccc gelmio ...gelde merak etme..turlu turlu sey geldi aklima ...![]()
cnm benim liste inanılmaz karıştı bi düzeltim hemen bilgileini ekliyor olucagım :))
cnmm benimm olurmu yaaa aşk olsunnn yeni liste maillerimde kayıtlı ama burası kabul etmiyor grafik sayısını falan aşmışım uyarı veriyo(
ohh afiyet olsun bende patatesi kavurup borcama yayıyorum üzerine sarımsaklı yogurt harika oluyo :)) ama çorbayı hiç denedim eger güzel oldu dersen denerim ama tarifini rica ediyorum :))
ayyy cnm ya kıyamam çok çok saol burda kafayı yedimm sen telde nasıl buldun ??
cnm saymana gerek yok hafta hafta saysan yeterli ama senin hesaplarınla doktorunki pek tutmaz bebek birden büyüyo cnm hadi bakalım hayırlısı :)))
cnnmmm iyiym bennn nie merak ettin kıyamamm
günaydınnn iyi haftalar herkezeee
ayyy cnmm ya kıyamamm :)) valla cumartesi eve geldim yemek falan yedik sonrada uyudum çok yorgundum başım ağrıyodu biraz... pzar günüde sabah kahvaltı yaptık kocişle sonra dışarı çıktık ben eminönüne gitmek istiyodum oraya gittik sonra gülhane parkına ordanda topkapı sarayını bi gezellim dedim ama 4 buçukta gittiğimiz için almadılar bizi( bidaha ki sefere erken gitcez topkapı sarayı ayasofya ve yerebatan sarnıcı aynı yerde 3 ünüde gezcez :)) sonra eminönüne tekrar döndük balık ekmek yedik ordan kayınvalidemlere geçtik ordanda maç vardı biliyosun görümcemlere geçtik maçtan sonra kalktık eve geldik 11 e falan geliyodu eve geldik tam bilg açıyodum kociş açma lütfen bu saatte dedi tamam dedim ve yattık ...
cnmmm benimmm geldim patakla istediğin gibi :)) sen neler yaptın bakalım???
ayy cnm yaaa bilsem bu kadar merak ettiğini her koşulda girerdim valla :)) tamam çorbanın tarifini bekliyorum...corba super oluuo..ben cok seviom..isyerine gidince veririm tarifini...gorumcem bizdeydi onun laptopuna bagladim teli..ole buldum:)) nasi merak etmiim gelcem dedin gelmedin..gorumceme bahsettim senden ..alla alla gelmedi tubis diodum..dun gezmye falan gittik ara ara giriyodum o bile soruodu gelmemismi die..
gelin valla yazınn gezdirelim tekrar sizi :)) sinemaya neye gittiniz ben 1453 e gitmek istiyorum :)) ohh süpper gezmişsiniz sizde burası o karın ardından hafta sonu okadar sıcaktıkı keyfini çıkardık :))ohhh gezin gezinn ben kucuktum oralari gezdigimde:)) pek hatirlamiom..yerebatan sarayinda suya para attigimi hatirliom:))) dun cok guzeldi annem aradi gezelim die..gorumcem ve esimin iki teyzesini aldik gezmye gitik.. sonra kuzenimi aradim onlarda tekir yaylasi var oraya kar topu oynamaya gitmisler...had gidelim dedik saat 3 te ciktik yola ama vazgectik sonra hava soguyodu esimde. korkmus zaten yok diememis..ordan gol kenarina gitik bi yerde oturduk ordan eve gidioduk hadi sinemaya gidek. dedik ole iste saat 9du eve geldim sonrada esimde mactan geldi guzel bi gundu
Günaydın,
C.tesi TTK eğitimimiz vardı ona gitmiştim :)
yeni türk ticaret kanunu cnm![]()
kızlarrr bilgi verim istedim tabloya bişiler eklemeye çalıştım hafta sonu ama sistem kabul etmiyo( eski listemizi koymak zorunda kaldım (aysunum çok saol )...
veeee ben hasta olucam galibaaaaaa(
ayyy cnm yaaa :)) hafta sonu yapılan eğitimleri hiç sevmem ama seninki güzel bi eğitime benziyor :))[/QUOTE
bıktım artık ama ders almaktan inan mecbur olmasan derse gitmek isteyeceğim en son şey![]()
ayy cnm yaaa bilsem bu kadar merak ettiğini her koşulda girerdim valla :)) tamam çorbanın tarifini bekliyorum...
gelin valla yazınn gezdirelim tekrar sizi :)) sinemaya neye gittiniz ben 1453 e gitmek istiyorum :)) ohh süpper gezmişsiniz sizde burası o karın ardından hafta sonu okadar sıcaktıkı keyfini çıkardık :))
günaydınn one yaaa ttk ??
ayyy keşke bitanem eme işaretler benim için o yöndeOlma hasta yaa hatta hep beraber olmayalım alalım artık mutlu haberleri![]()
bıktım artık ama ders almaktan inan mecbur olmasan derse gitmek isteyeceğim en son şey![]()
kızlarrr bilgi verim istedim tabloya bişiler eklemeye çalıştım hafta sonu ama sistem kabul etmiyo( eski listemizi koymak zorunda kaldım (aysunum çok saol )...
veeee ben hasta olucam galibaaaaaa(
keşke bi ciaaa deseydin kıss..çorbanın tarifini vereyim: 3 diş sarmısak adet havuç 1 adet soğan bunları rendele...az yağ koy bi tencereye...içine bu malzemeleri ve 1 yemek kasığı unu (bayağ doldur kaşığı) koy hafif pembeleşinceye kadav kavur...sonra 6 su bardağı soğuk su koy...bayağ kaynasın...ardından 1 çay bardağı tel şehriye koy...birazda öyle kaynasın..sonra minik minik doğradığın 2 dal brokoliyi koy...çorba kıvamını alıncaya kadar kaynat...üzerinede 2 su bardağı soğuk su koy...kaynasın iyice..çorba kıvamını alsın...sonra bi tavada terayağını erit içine nane koy biraz..sonra bunuda çorbanın içine koy...en sonda tuzunu at...afiyet olsunnnn...ben çok seviom bu çorbayı...23 haziranda düğün var orda.ama eşim gidermi bilmemm...çok istiyom gitmeyi..tekne kiralamışlar düğün için...inşallah gelirizz...sinemaya berlin kaplanına gittik güzeldi...böle işte kuzucumm...tost falan yaptım ondan geciktimm...![]()