2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bencedeee :1::1:

olsun tubişimmm hayırlısı bölemişşş...benimde bebişin 40 ı çıkmış olacaktı şimdi...napalımm...ekim annelerine gireriz inşallahhhhhhh:nazar:

rica ederim cnmm...tabiki herşeyin hayırlısı...nasılsın iyimisin?
inşallah cnmmm yaaa üzülmemeye çalışıyorum ama napim yaaaa bakınca üzülüyorum burda bi arkadaş var birlikte hamiş kalmıştık o bu hafta doğum iznine ayrılıyo :((
canım üzülme sakın olurmu :20::20:bak ban benimkide 4 ayına giricekti ne diyoruz allahım hayırlı saglıklı evlatlar ver diyorum rabbimse sesimizi duyucak tez zaamanda vericek işşallah inan bana güven :48::48::48:
aminnn paşamm inşallahhh allah sesimizi duysun bize sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))
olsun cnm.hayırlısı olsun.inş bu ay hamileliğini hissedersin.
inşallah cnmmm sende en kısa zaman da tekrar hamiş kalırsın doktorunla tekrar konuş istersen 6 ay bekleme 3 ay yeter bence....
önemli diil bidanem ;)anladım zatii

çok saol cnmmm :)))

inşallah cnmmm yaaa üzülmemeye çalışıyorum ama napim yaaaa bakınca üzülüyorum burda bi arkadaş var birlikte hamiş kalmıştık o bu hafta doğum iznine ayrılıyo :((

aminnn paşamm inşallahhh allah sesimizi duysun bize sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))

inşallah cnmmm sende en kısa zaman da tekrar hamiş kalırsın doktorunla tekrar konuş istersen 6 ay bekleme 3 ay yeter bence....

çok saol cnmmm :)))

bakma bebişim üzüleceksen ozamann...ama üzülmemeye gayret et emi..

Ivettt bu akşamda geç çıkıyoruz.işler iler ahh işlerrrr..

aboooo walla kızacam haaa...izin al kıss rapor al doktora gittiğinde hayyet bişi yaa

ayyy bidenemmm yaaa çok yoruluyosun sen bu ara :))

çok şanslı bir insanımdır ben ayıptır sölemesi böle normal durumlarımda yattık :)
şimdi hamiş olunca işler çoğaldu..şükür yinede ama ne yapcan canım sağlık sıhat bide bebişim benimle olsun sizler yanımda olun yeter.

bakma bebişim üzüleceksen ozamann...ama üzülmemeye gayret et emi..

aboooo walla kızacam haaa...izin al kıss rapor al doktora gittiğinde hayyet bişi yaa
gayret ediyom cnm ma napim yaaa olmuyoo :((
çok şanslı bir insanımdır ben ayıptır sölemesi böle normal durumlarımda yattık :)
şimdi hamiş olunca işler çoğaldu..şükür yinede ama ne yapcan canım sağlık sıhat bide bebişim benimle olsun sizler yanımda olun yeter.

cnm benim hep böle huzurlu devam etsin inşallah herşeyy :))

kızlarrr ben kaçıyorummmm öptümmmmm miğdem inanılmaz ağrıyo kalbime doğru vuruyooo :((

olacak olacak hep beraber aşacaz bu sorunları...inanıom benn...kaçta çıkcan sen kısss..6 mı?kar yağmıomu...erken yollasalar :8::8:
inşallah cnmmm yok alla kar falan haftasonu hava çok sıcaktı eridği hepsi artık saat sabit 6:45 :))
güle güle git bebeğimmmm...hemen kekik kaynat iç iyi gelirr...geçmiş olsunnn...öptümm:54::54:
cnm şimdi iyiyim serviste uyudum biraz geçti galina öğlen yediklerimin içinde karabiber veüardı o beni mahvediyo :((
canım geçmiş olsun yat dinlen güzelce eve gidince böle yavaş yavaş bir bardak süt içmeyi dene birden değil ama yavaş mide agrısına ii gelıyor.
çok saol cnm süt benimkini pek geçirmiyo ama saol :)) şimdi iyiyim :))
Canlar bende kapıyorum işime yogunlaşayaımda biran önce bitsin öpüyorum çooook

tamamm görüşürüzz öptümm kendine ve bebişe dikkat et :))

kızlar kaçıyorum ben kocişimin canı salçalı spagetti çekmişş evdede yemek yoktu ii oldu valla onu yapimmm :))
öpüyoreeeeee

inşallah cnmmm yok alla kar falan haftasonu hava çok sıcaktı eridği hepsi artık saat sabit 6:45 :))

cnm şimdi iyiyim serviste uyudum biraz geçti galina öğlen yediklerimin içinde karabiber veüardı o beni mahvediyo :((

5.45 demek istedin heralde ;) iyi olmana sevindim cnm...napioz ozaman karabiberden uzak duruoz ;) spagettiyede atma bari...karabiber yaramaz mideye...

oooo bu saatte spagetti yenirse nolur kissss..seni diet grubuna sikayet edecem :)))) afiet olsun cnm..
et vallacanım istedi amann napim ohhhh şifam olsun :))
5.45 demek istedin heralde ;) iyi olmana sevindim cnm...napioz ozaman karabiberden uzak duruoz ;) spagettiyede atma bari...karabiber yaramaz mideye...

evet cnmm iyiym hafif ağrım var şimdi yatıp uyucam sabaha geçer heralde .... yaa kendim değirmende kırınca problem yok sadece toz olan rahatsız ediyo :))
nese ben yatıyorummm iyi gecelerrrrr.....

et vallacanım istedi amann napim ohhhh şifam olsun :))

evet cnmm iyiym hafif ağrım var şimdi yatıp uyucam sabaha geçer heralde .... yaa kendim değirmende kırınca problem yok sadece toz olan rahatsız ediyo :))
nese ben yatıyorummm iyi gecelerrrrr.....

afiyet bal seker olsun cnm yarasinnnn;) karsilasamadik yine... uyu bakalim hadi ii geceler tatli ruyalar optum

canım iyi oolmana sevındımm.bugunde dikkat et kendine .

Back
X