- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.481
herkese gunaydinnn...nasilsiniz bakalimm..adana bulanik yagisli bi gune uyandi..bugunde igrenc gececek gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese gunaydinnn...nasilsiniz bakalimm..adana bulanik yagisli bi gune uyandi..bugunde igrenc gececek gibi![]()
hulyacim kaca kadar calistinn..nasilsin bebisimiz nsl?
günaydın kızlar, istanbul da yağmur var :)
bende vereyim istedim hava raporunu
günaydınn canımcımmmm.sakaryada aynı şekilde bulanık yağışlı .şimdiden kendini kurma kötü gececek die.motıve ile bugunu güzel geçirelim.
Tubişim nasıl oldu acep?
Günaydın kızlar, İstanbul da yağmur var :)
bende vereyim istedim hava raporunu
SAAT 7 DE CIKTIK CANIM 7,30DA EVDEYDİM.
KAPATTIM BİR HIŞIMLA YAPTIM DOSYALARIMI
AMA İŞ BİTMİYOR YENİ SİSTEM E GEÇTİK 600 KİŞİYİ YENİ SİSTEME GİRİROZ AMA GİRDİĞİMİN SORULARI BİR GÖRSENİZ:sOYUZDEN BİTMİYOR İŞ.
oyle olsun bakalimm motiveedeyim kendimi..tubis uyuyup uyaninca hele bide spagettiyi goturunce iyi olmustur insallahhhh...gelir birazdan..
ivett kesinlikle.ya canım ne diyecegim benim ara ara böle tuvaletimi yaprken yanmalarım oluyor.dr aradım yarın için gel dedi.randevu al dedi.aradım yarına yok sıra.tee 14 şubata alabildim aradım tekrarda dr açmadı.
sende neden olur.ben gençliğimdede üşütünce felan oluyordu.sağlık ocagında bunun için bişey yaparlarmı?
evet cnm soguktan idrar yollarini usutmussundur ondan olabilir o yanma...saglik ocagi ilac verir napcakki sen kendi doktoruna git bence ..ama o ne ole 14 subata vermisler..ne garip ben hemen aliodum burda..ara yine dr unu sor..olmadi saglik ocagina git. durumunu sole verdigi ilav vs yi dr una sole ok derse kulanirsin..
bende anlamadım canım ya maşalah sakarya doguruyopr heralde:)ya drlar bütün gün çalışmadığı için heralde böle anlamadım.bende öyle düşündüm.
peki bunun bir zararı olurmu.bol su içyoruym birazda tuvaletimi tutunca oluyor.
düşün canım doğum evinde bile en erken 10unda cuma gününe veriyorlar.
sanmiorum zarari olacagini ben hamileyknde olmustu..isyerindeydim ablama sordum oda bol ilik su ic dedi...oyle yaptim bi iki gun sonrada gecti...benim de mantar var ya dun aksam mahvetti beni...aglicaktim kasintidan...ilac alacam bugun..
günaydınnnnnn.halaa adett olmadımm...amaa karnımm adet agrısııı gibii agrıuyooo ve ateşimm 36.5 malesefff
günaydınnnnnnnnnn kızlar hepinize mrhbalar nasılsınız seraycım ,tuğbacım iyimisiniz bugün gününüz güzel geçsin umuduyla selam![]()
iyi yaptın canım nasılsın.yaa senin isim neydi.
ivett kesinlikle.ya canım ne diyecegim benim ara ara böle tuvaletimi yaprken yanmalarım oluyor.dr aradım yarın için gel dedi.randevu al dedi.aradım yarına yok sıra.tee 14 şubata alabildim aradım tekrarda dr açmadı.
sende neden olur.ben gençliğimdede üşütünce felan oluyordu.sağlık ocagında bunun için bişey yaparlarmı?
canım fitil alsana o çok iyi geluyor ablana bir sor.o fitili bir iki kullanımda geçiriyor.
günaydınnnnnnnnnn kızlar hepinize mrhbalar nasılsınız seraycım ,tuğbacım iyimisiniz bugün gününüz güzel geçsin umuduyla selam[/QUOTE
gunaydin hurrem sultanimmm..iyiyim cnm sen nasilsinnn..ise gidiom yoldayim..gec yazabilirim oki...