2012 Şubat Anneleri

Vereyim canım
Bakıcıyı değiştiriyorum...
Bu iş böyle olmayacak..

[/B][/I][/COLOR]

Günaydın ayşebahar:)

HAkkında hayırısı olsun canım. İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulacaksın. sen içini ferah tut.
Hem sigara içmesi hem de çocuklarınla iletişimi oturtamaması zor bir durum. Kısa zamanda bulacaksın inşallah gönlüne göre birisini

Hamile halinle sen canını sıkma. neticede kimseyi değiştiremiyorsun ve ne kadar arayı bulmaya çalışırsan o kadar çok üzülüyorsun. inşalalh tatsızlık olmadan hallolur herşey. ama bazı şeylere kulaklarını tıka, canını sıkma, şu an kendine ve bebeğine çok dikkat etmen lazım.

aa neden yasak canım bak uzuldum şimdi bilsem söylemezdim

evet canım çok şükür oturup onu izlicem işim gücüm olmasa ama ozamanda zaman hiç gecmez galıba

Bir kaç hafta sonra dışardan hareketlerini de görebilecekmişiz:) Allahım şu 4 ay nasıl sabredeceğiz bakalım:)

aranıza bende yeni katılıyorum arkadaşlar hepinize sorunsuz bir hamilelik ve sonunda yavrularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum....

Günaydın canım hoşgeldin Allah seninkini de sağlıkla tamamına erdirsin

Günaydın...Ben de kilo aldığımı hissediyorum ama zaten az aldığım için çok da sorun etmiyorum,tartılmadım da yarın sabah tartılayım...
Yarından itibaren de beslenme programıma eksiksiz uyayım bari...

ahhh be güselim haklısın ama arada benim adım geçiyo kayınvalidem eltimin ağzından laf almak için benim adımı vermiş şimdi anama sorun dedim size o söylesin ne konuştuğunu anamın kulağınada başkasından duyduk diycekler sonra eltimde kalkıp senin kızın söylemiş derse ki böyle bişi yok ortalık çorba olacak çok huzursuzum akşamdan beri uyku tutmuyo beni toplasan 4 saat anca uyumuşdur. Herkeş benim iyi niyetim yüzünden mi yahu kötü olunca kötü oluyo iyi olunca araya sokuluyorum ufff şu eltimin teyzesinin bacaklarını kırmak lazım cenesini dağıtmak lazım bi daha konuşamasın ne karıştırıyon 1 sene önceki muhabbeti Olan kime oluyo yiğenine bana anama kayınvalideme hepsini birbirine sokuyo

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Fazla yazamayabilirim.
Fabrikamızdan halen söndürrülemeyen bir yangın çıktı sabahleyin.
Duruma göre tahliye edebiliriz belki...
Herkese selamlar.

burası gayet guneslı kızlar hatta tutamadım kendımı bı kaç cam sıldım (benımkıler bıraz kucuk cam bıde uzak köşelere uzanmadım)
ben istanbul atakentteyım burası guneslı yer yer ruzgarlı

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Fazla yazamayabilirim.
Fabrikamızdan halen söndürrülemeyen bir yangın çıktı sabahleyin.
Duruma göre tahliye edebiliriz belki...
Herkese selamlar.

yaaa çok geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım duman filan varsa direk uzaklaş çok dokunur allah korusun

İçin rahatlamıstır şükret,kötü düşünme inşallah kendi kendine geçer .Çok iyi yapmışsın gitmekle,hem de baksana taa nerelerden geliyorlarsa adam ne dıyorsa dogrudur.Süper.İçin rahat olsun.

hiçbirşeyden dolayı huzursuz olup canını sıkma. bir dolu polemiğe girme. kendini anlatma çabası verdikçe şuydu buydu derken ortama seni daha çok çekecekler. son noktada bunu bunu dedim diye söylersin ve herkese karşı da kulağını tıkarsın. bu konuyla ilgili tek bir şey duymak istemiyorum de geç. hep kimseyi kırmamak için çabaladığında sonunda sen kırılıyorsun. sıkma canını sen. eltinin teyzesinin çok boş vakti vakti varmış ki 1 sene öncesinin olayıyla uğraşıyormuş. umursamamak en iyisi böyle insanları ki hırsından napacaklarını şaşırsınlar.

yaaa çok geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım duman filan varsa direk uzaklaş çok dokunur allah korusun

Yok canım yangın imalathane kısmında.
Biz ofislerdeyiz, henüz buraya gelmedi. Elektrik şalterlerini kapamışlardı kontrol altına alamadıkları için, elektrikler geldiğine göre kontrol altına alınmış da olabilir. Haber gelir herhalde.
Zaten çalışasım yok, gitsek eve güzel olurdu.

Amaan, dert etmeyin 1-2 kilolari, ben de aldim kilo 5 kilo ve cok normal aliyor olmamiz, bebekler buyusun biz veririz sonra kilolari, toplamda 12 kilo hedefim benim insallah tutar... Aksama spor yapicam

yaa bizim iyi olmamızı mı çekemiyolar anlamıyorum ki nedir bu şimdi durduk yere dediğin kulağıma küpe olsun çok sağol cnm valla gebelikte insan napacağınıda kesitiremiyo bakalım inşallah kötü bişi olmazda bende konuşma yapmak zorunda kalmam

hım anladım geçmiş olsun cnm bizde iş var ama yapasım yok

ecrinn...... icinin rahatlamasına sevindim.. insallah 2 hafta sonrada gecmis olucak , iyice rahatlayacaksın.. Rabbim yavrularımızı korusun insallah...

Günaydın Kızlar;

Dün 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi gördük, şükürler olsun iyi.... 1 ay sonra tekrara gidicem, bakıcaz inşallah..

Günaydın Kızlar;

Dün 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi gördük, şükürler olsun iyi.... 1 ay sonra tekrara gidicem, bakıcaz inşallah..

gözünaydın cnm dkr.23.haftaya kadar bekle erken çektirme dedi bana bende ona göre randevu aldım,sanırım bebeğin kalp gelişimi tamamlanmış oluyormuş bu haftada...

4 boyutlu ile 2.ci düzey le aynı oluyo dimi??

Amaan, dert etmeyin 1-2 kilolari, ben de aldim kilo 5 kilo ve cok normal aliyor olmamiz, bebekler buyusun biz veririz sonra kilolari, toplamda 12 kilo hedefim benim insallah tutar... Aksama spor yapicam

Ben de başlayacağım yürüyüşlerime ve egzersizlerime inşallah hafta sonu itibariyle...
Tatlım aman diyeyim.. size uzak mi... sen git o zaman ya, sen tahliye et bence kendini simdiden...

Bize uzak değil, imalathane, ofisler ve depolar bitişik nizam binalarda.
Ama kontrol altında şu anda. Bize duman,alev vs. gelmedi.
Yani duman geldi de, duman yollarını tıkayınca sorun olmadı :))))
Allahtan sabah çıkmış, yoksa kül olurdu her yer…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…