- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.821
ayy neleri düşünüyoruz:)benim şu an önceliğimm kalp atışlarını duymakta yaa
kızlar bişi sölicem ben şimd 5+4 üm ya 4+5 te doktor agittim keseme baktı...
kesemin içinde başka bi kese daha gördü bunu gördüğüm iyi oldu bu bebeğin oluşacağına dair bi işarettir dedi..
sizce bi sorun olurmu yaaaa çok merak ediyorummm:S:S:S
canım 5 buçuk haftalık hamilelikte kımıltıları anlaman imkansız annelere öyle gelirmiş..senin şimdi kımıldasa bizimkinin içerde oynaması lazım..daha çook erken..3 4 aydan sonra hissederiz anca..
ayy neleri düşünüyoruz:)benim şu an önceliğimm kalp atışlarını duymakta yaa
kızlar bişi sölicem ben şimd 5+4 üm ya 4+5 te doktor agittim keseme baktı...
kesemin içinde başka bi kese daha gördü bunu gördüğüm iyi oldu bu bebeğin oluşacağına dair bi işarettir dedi..
sizce bi sorun olurmu yaaaa çok merak ediyorummm:S:S:S
Gestasyonel kese ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra yolk kesesi (yolk sac) adı verilen oluşum ortaya çıkar. Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.Yolk sac'ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.
Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.
yani yolk görülünce yüksek ihtimal boş gebelik değildir dimi?
yani yolk görülünce yüksek ihtimal boş gebelik değildir dimi?
Tam doldurmadıysan erkek24dün hamile kaldığında
kizlar, ben cinsiyeti spermdeki x ve y kromozomlari belirliyor diye biliyorum ama yaniliyormuyum acaba :))))))))) bu takvimlerde neyin nesi ayol delirdinizmi
hayatım o gördüğü yolk kesesi olabilir, netten bak.
gerçekten o gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş.
tabi o belirliyor cnm bizimki sadece merak ve ihtimaller..:90:
kizlar, ben cinsiyeti spermdeki x ve y kromozomlari belirliyor diye biliyorum ama yaniliyormuyum acaba :))))))))) bu takvimlerde neyin nesi ayol delirdinizmi
:44:.................
tabi tabi zaten doktorda olması bebeğin oluşacağına işaret dedi yani yolk kesesi o:)
inşallah herşey sağlıklı devam eder...
ama bunun gmrülmesi sonuçta bebeğinde yüksek ihtimal oluşacağınımı işaret eder...
boş gebelikten korkuyorumda:S
tabi tabi zaten doktorda olması bebeğin oluşacağına işaret dedi yani yolk kesesi o:)
ama bunun gmrülmesi sonuçta bebeğinde yüksek ihtimal oluşacağınımı işaret eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?