2012 Şubat Anneleri

Benim bulantılarım tam hatırlamıyorum ama 6-7. Haftalarda başladı….Vasıtayla filan alakası yok, bu bulantıların sebebi tam olarak çözülememiş ama değişen hormon sistemi yüzünden olduğu söyleniyor…
İnternetten araştırdığım kadarıyla 14-16. Haftalara kadar da devam ediyormuş…Benim kah mide yanması, kah mide ekşimesi, kah kuru bulantı şeklinde devam ediyor ama herkeste olacak diye bi kural yok tabi.
Kimisinde çok şiddetli oluyor, kiminde daha hafif…Ben hiç kusmadım, kusacağımı da hiç sanmıyorum…Kusma fobim var….Ama cidden gündelik hayatımı etkiliyor. Evde olsam hep yatarım heralde.

evet bu endişeler tatlı şeler
ama doktorum abna yasakladı sakın internette doğum hikayeleri okuma,hamile insanlarla bebek muahbbeti yapma bunlar sana yasak dedi
ama dayanamıyoruz işte yinede

ben henuz bebegimi gormedim...simdi diyeceksiniz bu ne sabir diye duyar gibiyim :))) ama ingilizler boyle iste neyseki sali gunu randevum var allah kismet ederse bebegimin kalp atislarini duyacagim cok heyecanliyim ...ben cok erkenden bebegin goruntulenmesinin anneyi endiselendirecek seylere neden oldugunu goruyorum burda...5. hafta cok erken bence goruntulenmesi icin...sonra bebek niye gorunmedi bir sorunmu var gibi endiselere sebebiyet veriyor..eskiden annelerimiz cinsiyetine bile baktiramiyordu ama kafalari daha rahatmis sanirim..

Yolk sac o...Boş gebelik olmadığının bir işaretidir.Bebek belli döneme kadar ordan besleniyor, tam görevi bilinmiyor.
Belli zaman sonra kayboluyor. Sonra kordon bağından devam ediyoruz beslemeye...
Çok iyi birşey o kese.Boş gebelik değil demek ki maşallah

evet bu endişeler tatlı şeler
ama doktorum abna yasakladı sakın internette doğum hikayeleri okuma,hamile insanlarla bebek muahbbeti yapma bunlar sana yasak dedi
ama dayanamıyoruz işte yinede

Aslında doğru insan direk kıyaslamaya giriyor.Bu yolk kesesini ilk ben görememiştim, olması gerektiğini öğrendiğimde benim niye yok diye telaşlandım, sonra burda herkesin midesi bulanıyordu, bende yine tık yok, yine telaşlandım.Yani insan ister istemez bir karşılaştırma yapıyor, halbuki tüm bünyelerde farklı oluyormuş.
Ben de her doğum hikayesini değil, sadece kolay doğum hikayelerini okuyorum

pişştttt ben geldimmmm......yine bi tahminler yapılmış ama ama başını bulamadım o kadar yazmışsınız kii

o zaman bana da bakıyosunuz bi zahmet 28 2011

Kızlar slm bende giriyorum aranıza, kendimi tanıtayım izin verisenz, Adım ayşe 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim, ilk gebeliğim , 7 haftalık hamişim, geçen hafta öğendim, 1 yıldır istiyorduk sonunda tedavi olmaya karara verdiğim anda allahım verdi bize, , bu kdr, öpüyorum hepinizi,

Aynen nasil dayanicam ben bakalim, haftaya ikinci randevuma gidiyorum ama burdaki doktorlar ultrasonla bakmiycak daha, ama sorucam doktora sen nerden biliyorsun benim bebegimin durumunu bakmadan gormeden diye. Ben anlayamiyorum bebegim hala benimle mi degil mi, midem bulanmiyor hic bulanmadi, bel agrim hafifledi yada tamamen gecti, anlayamiyorum karin da buyumedi daha... Bosuna mi hevesleniyorum ben cocugum olucak diye, nasil asicam bu dusunceleri ben...

pişştttt ben geldimmmm......yine bi tahminler yapılmış ama ama başını bulamadım o kadar yazmışsınız kii

o zaman bana da bakıyosunuz bi zahmet 28 2011

Hoşgeldinnnnn erkek anası Bu mayalar erkek diyor bacım :26:

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin

ben bulantım yok diyeeee sürekli doktorumu arıyorum
neden başlamadı herkesin var benim neden yok...
adam bana dediki sen allahın şanslı kulusun ne istiyosun rahat ol herkeste bulantı olmak zorunda değil dedi...
ama ben hala bulantı istiyorum, neden herkesin bulantısı var benim yok... acaba bende sorunmu var

benim doktor öle bişi demedi ama, gerçi kalp atışını gördü canlı gebelik dedi ama, öyle ikinci kese var fakan demedi..

offf kızlar ya valla girmeyeceğim yakında buraya artık herkes bi vesvese bi söylenti içinde bende kuruntu yapmaya başladım boş gebelik falan filan yapmayın yaaa

canım iyi de bu forumun amaçlarından biride bu kaygılarımızı paylaşarak yok edebilmek zaten.
sen niye içine alıyorsun bu kadar kuzum.
merak eden soruyor, isteyen yardımcı oluyor.
öyle girmicem felan deyip üzme bizi, tabiki kendi düşüncen ama evham yapıcak birşey yok.
Tabiki herkes iyi şeyler yaşamak ister.
Ben birbirimize faydamız olduğunu düşünüyorum.
en azından başkalarıyla paylaşarak belki kendimize güldüreceğimiz şeyleri, rahatlıkla birbirimizle paylaşıyoruz.
herkes aynı şeyleri yaşıyor nede olsa,
kuzenimle konuştum bugün,oğluşu 3 yaşında, abla bu kaygılar ne zaman sona erer dedim, hep düşünüyorum iyi mi diye dedim,
o da anne olmak böyle birşey işte canım,
hiç sona ermeyecek dedi.

Hoş geldin canım, hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.

Bende de hala tık yok, sadece mide yanması

benim doktor öle bişi demedi ama, gerçi kalp atışını gördü canlı gebelik dedi ama, öyle ikinci kese var fakan demedi..

Bana da demedi canım ben 7+2 de ultrason resminde gördüm.Hatta diğer ultrason resimleri topiğine ekledim orda belli.

canim sen nerede yasiyorsunki ? niye bakmiyor doktorlar ultrasonla..yurt disindamisin sende yoxa

Kalp atışı varsa zaten yolk sac var demektir, başka türlü olamaz ki.
Söylemeye gerek duymamıştır ama ultrason resimlerine dikkatli bakarsan seçebilirsin…

Ya haklısınız ama şimdi ben kafaya taktım benimki boş gebelikmi diyeee

her dr herşeyi söylemiyor canım, aklın kalmasın.
bebek olunca, zaten varolan birşey o.
senin bebeğin ve kalp atışı hamileliğinin en büyük kanıtı.
henüz bebek görünmücek boyuttayken doğrulama amaçlı söyler dr. o keseyi daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…