2012 Şubat Anneleri

valla dün ben eşime söyledim az daha gidioduk doktora:) ben dedim hele bi yarın olsun bakalım, akşam da başladılar hafif hafif sızlamaya heheh hiç bu kadar sevinmemiştim bi acı duyduğumda:)) internetten araştırdığıma göre normalmiş sızlamanın bitmesi:))

Kızlarrr günaydın biz uykuyu unuttuk artık geceleri öğürmekten mide yanmasından wc ye gitmekten uyku uyuyamıyoruzzz gece yine çokkkk fena oldum bennn

geçmiş olsun canım, benim de gece bulantım çok oluyor(( hep sağıma yatıyorum öle de kalkıyorum, soluma fln döndüğümde midem deli gibi bulanıyor. mesela dün gece yanlışlıkla döndüm öbür tarafa az kalsın kuscaktım, komidinin üstünde çubuk kraker bulunduruyorum gece gece onu yedim de biras rahatladım valla eşimin uykusu ağır iyi ki yoksa deli misin dicek gece gece elinde çubuk kraker

Benımde bu sabah bıraz sızladı, bende ılk kez sızım oldugu ıcın sevındım
Annelık ne tuhaf bır duygu degıl mı?
Bebeklerımızın saglıklı oldugundan emın olmak ıcın canımızın yanmasını ıstıyoruz.

Ben yarın doktora gıdecegım.
Insallah guzel haberler alırım.

Duyulur herhalde kalp atısı degıl mı?
Yarın 7+6 olacagız.

duyulur duyulur benim 6. haftada duyuldu:)) ben de bu haftasonu gidicem ohhhh bakalım ne kadar oldu bizim junior, 1 aydır görmüyorum ben:)))

Sağlıkla gelsin bebişin işallah duyulur bence 6+4 ken duymuştum ben

amin cnmmm.. yok benim gazım aksamları oluyorr. aksam zaten 5 aylık gibi oluorumm da gündüz normall.. kilo verdimm 62 leri gördüm sonundaa ama göbbeemm cıktı yinedee dimekk bebüktennn

duyulur duyulur benim 6. haftada duyuldu:)) ben de bu haftasonu gidicem ohhhh bakalım ne kadar oldu bizim junior, 1 aydır görmüyorum ben:)))

Ben daha hıc gormedım ):
Bı' tek keseyı gordum.
ınsallah saglıklıdır bebısın, hepımızın kı.

Sağlıkla gelsin bebişin işallah duyulur bence 6+4 ken duymuştum ben

Sagol canım, Allah razı olsun.
ınsallah duyarım da gorurum de
Cok heyecanlıyım coook.

amin cnmmm.. yok benim gazım aksamları oluyorr. aksam zaten 5 aylık gibi oluorumm da gündüz normall.. kilo verdimm 62 leri gördüm sonundaa ama göbbeemm cıktı yinedee dimekk bebüktennn

Ooo... ben resmen 5 aylık gıbı gezıyorum.
Son aylarda kendımı hayal bıle edemıyorum.
Zaten boy kısa, kesın patates gıbı olurum
Amaaaaaan, bebısım saglıklı olsun da kıloları sonra verırım.

Gurbet güzeli gerçekten senin için çok üzüldüm .Rabbim inş tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder sana..

ARkadaslar bu arada hamileliğinizden bu yana hiç kilo aldınız mı ben 3 kilo almışım :S

Herkese merhaba arkadaşlar..

Gurbetgüzeli senin adına çok üzüldüm, Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın..

Benimde piskolojim bozuldu iyice. Bende iki gündür hiç birşey hissetmiyorum.
Aç mıyım tok muyum hiç birşey anlamıyorum.Doktorada pazartesi gitcem kısmetse, umarım herşey yolundadır..
Bu arada bir kaç arkadaş göğüs ağrısından bahsetmiş benim çok feci şekilde ağrıyordu ve 3 - 4 gün önce ucu acayıp ağrıyor ve kaşınıyordu dünde tesadüfen baktımki ucu gerilmiş ve uç kısmı baya büyümüş alttan taze deri çıkmış meğer ondan o kadar acı çekiyormuşum.. hemen nemlendirici felan sürdüm faydsını gördüm..uç kısmınada dikkat edin yani.. Allahtan göğüslerim ufaktı..

Son düzenleme:
slm canlar destekleriniz icin cok cok sagolun.....
benim kaynanalarin akli basina yeni gelmis kac gundur yeni ariyorlar Allah cezalarini versin..... kucuk gorumce diyormuski ( ne olduda arayayim )insALlah benden beter olsun oda.... ne seslerini duymak neden yuzlerini gormek istemiyorum yaa.... kayinpederede dedim.... aramasinlar istemiyorum.....

Gurbet güzeli gerçekten senin için çok üzüldüm .Rabbim inş tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder sana..

ARkadaslar bu arada hamileliğinizden bu yana hiç kilo aldınız mı ben 3 kilo almışım :S
ben kilo vedim acep neden kiiii:26::)

Kizlar selam...

Hic iyi degilim... Asiri yorgunum... Hep uyuyorum... Hamileyken calismak cok zor...

Elimi kipirdatcak halim yok cogu zaman... Ne yapacagimi sasirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…