- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.001
benim gibi sarı akıntısı olan yok sanırım
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız :)
İs yerımde olmasaydım bır kahkaha atacaktım, tuttum kendımı.
ıkı-uc gundur benım de gogus agrılarım azaldı.
Dun sabah uyandıgımda yıne agrımadıgını fark ettıgımde esıme doktora gıdelım dıye tutturdum, ıkna edemedım tabıı.
Sebebı cok manasız geldı ona.
Ardından ablamı aradım, boyle boyle, bebegıme bır sey mı oldu yoksa? dıye korkumu ıfade ettım.
Bı' guzel fırcaladı ablam benı
O ıkı kez hamılelık gecırdı, hamdolsun yegenlerım saglıkla dunyaya geldı.
Ama hıc bır sekılde hamılelık belırtısı gecırmedı. Ne mıde bulantısı, ne gogus agrısı v.s.
Sanırım bız fazla pımpırıklı davranıyoruz.
Yarın doktora gıdecegım, ınsallah bebısımın kalp atıslarını duymak ıcın.
Rabbım hepımıze mujdelı haberler almayı ve bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.
Kızlarrr günaydın biz uykuyu unuttuk artık geceleri öğürmekten mide yanmasından wc ye gitmekten uyku uyuyamıyoruzzz gece yine çokkkk fena oldum bennn
Hosgeldın, Rabbım hayırla bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
valla dün ben eşime söyledim az daha gidioduk doktora:) ben dedim hele bi yarın olsun bakalım, akşam da başladılar hafif hafif sızlamaya heheh hiç bu kadar sevinmemiştim bi acı duyduğumda:)) internetten araştırdığıma göre normalmiş sızlamanın bitmesi:))
Benımde bu sabah bıraz sızladı, bende ılk kez sızım oldugu ıcın sevındım
Annelık ne tuhaf bır duygu degıl mı?
Bebeklerımızın saglıklı oldugundan emın olmak ıcın canımızın yanmasını ıstıyoruz.
Ben yarın doktora gıdecegım.
Insallah guzel haberler alırım.
Duyulur herhalde kalp atısı degıl mı?
Yarın 7+6 olacagız.
Benımde bu sabah bıraz sızladı, bende ılk kez sızım oldugu ıcın sevındım
Annelık ne tuhaf bır duygu degıl mı?
Bebeklerımızın saglıklı oldugundan emın olmak ıcın canımızın yanmasını ıstıyoruz.
Ben yarın doktora gıdecegım.
Insallah guzel haberler alırım.
Duyulur herhalde kalp atısı degıl mı?
Yarın 7+6 olacagız.
Allah kabul etsın, mekanı cennet olsun ınsallah.
Benım de gobegım var ama sanırım kabız oldugum ıcın gazdan ıbaret. Daha sımdıden bebek olamaz herhalde.
Ama daha sımdıden kıyafetlerım olmamaya basladı ):
İşe gelırken ne gıyınecegımı sasırıyorum son gunlerde.
duyulur duyulur benim 6. haftada duyuldu:)) ben de bu haftasonu gidicem ohhhh bakalım ne kadar oldu bizim junior, 1 aydır görmüyorum ben:)))
Sağlıkla gelsin bebişin işallahduyulur bence 6+4 ken duymuştum ben
amin cnmmm.. yok benim gazım aksamları oluyorr. aksam zaten 5 aylık gibi oluorumm da gündüz normall.. kilo verdimm 62 leri gördüm sonundaa ama göbbeemm cıktı yinedee dimekk bebüktennn
benim sarı geliyor hatta bazen yeşilimsi oluyor, normal dedi doktor bana...
elefera duyarsın hem de gümbür gümbür
Gurbet güzeli gerçekten senin için çok üzüldüm .Rabbim inş tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder sana..
ARkadaslar bu arada hamileliğinizden bu yana hiç kilo aldınız mı ben 3 kilo almışım :S
ben kilo vedim acep neden kiiii:26::)Gurbet güzeli gerçekten senin için çok üzüldüm .Rabbim inş tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder sana..
ARkadaslar bu arada hamileliğinizden bu yana hiç kilo aldınız mı ben 3 kilo almışım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?