- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.821
Merhaba canim senin bebeginde benimki gibi huysuz bi seyle en fazla 10 dk oyalanan bi bebekti yanlis hatirlamiyorsam suan nasil aynimi duzelme varmi kac aylik oldu?
Bayanlar sicaktan cocuklariniz gece rahat uyuyormu biz 3 gundur uyku duzenimiz zaten bozuktu hepten bozuldu 2 saat agliya agliya yoruluyorda oyle uyuyor gecede 2-3 defa uyaniyor sabahta 5 de ayakta uyur gezer gibiyim kiz duzelecegi yerde buyudukce 1,5-2 ayliktaki uyku krizlerindeki ana geri donduk resmen, ne gunduz ne gece uyku duzeni yok hic dinlenemiyorum vucut olarak yorgun uyaniyorum is yaptirmiyor sizinkiler nasil? Ben 1 yasinda olunca 2 ci cocuk diyodum ama vazgectim tek cocuk yeter bir daha ayni seyleri yasamayi goze alamam daha bi oh diyip tadina varamadim
selam minnoşlar nasılsınız bakalım
biz bugün kipaya gittiik benimki çok sevdi ama uyku saati gelincede uyudu kaldı kucağımda
en sonunda bizde aldık mama sandalyemizi
üzerinde 6. aydan itibaren kullanın diyoda ben yanlış hatıramıyosam yatıyodu oturma kısmı hatta geçen biri demişti çoktandır kullanıyorum memnunum diye
chicco polly magic 0m+ aldıysan oturtabilirsin şimdiden
ben bebiş doğmadan aldım mama sandalyesini ve evde ana kucağı gibi kullandım
Yani doğdugundan beri kullanıyoruz tüm yemeklerimizde yanımızda oturuyor
ama 6m+ aldıysan 6. ayını beklemelisin bebeğin omuriliği zarar görmesin
Bizimki bunun pembelisi
Polly magic 0m+
kipada bi bayan oğluma baktı dediki kendine hakim olamıyo dedi
ne demek istediki acaba
Selam annecikler
5.ay kontrolüne gidenler aşı var mıydı bu ay? Sağlık ocağında olmadığını söylediler, boy ve kilosuna baktılar yalnızca. Doktor randevumuz pazartesiye aşı olacak mı merak ediyorum? :18:
ayy evet geçen demiştin canım
ya ben anlamadan etmeden aldım chicco poly ama 6. ay diyo üzerinde
artık önümüzdeki ay kullanmaya başlarım
Selam annecikler
5.ay kontrolüne gidenler aşı var mıydı bu ay? Sağlık ocağında olmadığını söylediler, boy ve kilosuna baktılar yalnızca. Doktor randevumuz pazartesiye aşı olacak mı merak ediyorum? :18:
selam annelerrrrr
biz kızımla tatilde olduğumuz için çok fazla yazamıyoruz.en son simit alıp denize sokmayı düşünmüştüm kızım sudan korktu vazgeçmiştim.ama artık suya alıştı.gerçi şu an sadece ayaklarını soktuk diğer yarısı için cesaret edemiyorum hasta masta olur sonra uğraş dur.biraz büyüsün seneye girer.
buarada sinemaksungur arkadaşım annemle yazdıklarını okuyoruz inanır mısın annem çok üzüldü ne diyor biliyor musun:yakın olsak ben gider bakardım valla yazık kıza...yaşadıkların seni hakkaten güçlendirmiş...
Bebişi denize sokarken açık denize baktırarak sokma korkabilir.
Sen önüne perde ol yani sırtını denize ver.
Önünüzde kumsal olsun bebiş kumsala bakarak girsin denize
Böyle daha az tedirgin olur.
Anlatabildim mi ki acaba bilemedim :))
İyi tatiller
benim oğlum 4 aylıktan beri suda.
çok şükür korkmadıda,hastada olmadı.
alışkanlık meselesi
haftada en az iki kere denizdeyiz.
çok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?