2012 Şubat Anneleri

Biz bugün beş ayımızı doldurduk. Yarın altıncı ayımızın ilk günü :)
Altıncı ay bitiminde kutlama yapıcam valla buçuk yaş partisi :))

merhaba güzel anneler umarım herkes iyidir
bugün oğluşuma meyve filesi aldım, nasıl hoşuna gitti anlatamam
biz meyve yerken ellerimize saldırıyodu, şimdi kendi kendine oyalanır

yarın doktor kontrolümüz var rota dışında başka aşı yapılacakmı bilginiz varmı?

meraba tatlım ne zamandır görmüyodum seni
canım valla benimkiyle alakalı tek diyeceğim kesinlikle ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir bebek
annemlere gittik üstelik hamak almışlar orda çok sevdiler ilgilendiler hep gezdirdiler kucaklarından düşmedi vee iki gün durdu üçüncü gün kıyametleri koparttı evime gitcem diye
babamda apar topar gecenin bir yarısı bizi geri getirdi ve ertesi gün canıma okudu benim neden gittik neden evdeki gibi ilgilenmedim diye
orda annem ilgileniyo herşeyiyle sadece emzirmeye veriyo bana öyle olunca kıyametler kopuyo taa ki kucağıma alıp uzun süre sevip gönlünü alana kadar arıza çıkarıyo tüm gün
oyuncaklarından bazen sıkılıyo bazen oynuyo belli olmuyo eğer kendi seçtiyse uzun uzun oynuyo
geçen kipada uzandı peluş bir oyuncağa onu aldık onla keyifle oynuyo ama diğerleriyle öyle değil
sıcağı benimkide sevmiyo bende gün boyu güneşlikleri kapalı tutuyorum yoksa çok ısınıyo ev bugün kipaya gittik çok keyfi yerindeydi
bu ara çok bağırıyo şarkı söyler gibi sesler çıkarıyo devamlı
emziğiyle çok oynuyo bu ara çıkarıyo emziğini sonra yeniden ağzına sokuyo filan
dünde benim ağzıma sokmaya çalışıyo emziğini

selam minnoşlar nasılsınız bakalım
biz bugün kipaya gittiik benimki çok sevdi ama uyku saati gelincede uyudu kaldı kucağımda
en sonunda bizde aldık mama sandalyemizi
üzerinde 6. aydan itibaren kullanın diyoda ben yanlış hatıramıyosam yatıyodu oturma kısmı hatta geçen biri demişti çoktandır kullanıyorum memnunum diye

arkadaşlar ben mamalove hoppala yürüme yardımcısı alacaktım ama vazgeçtim yorumları okudum büyük ağır o yüzden birde sevmezse oğlum filan sonra birde onu saklama derdiyle uğraşcam
onun yerine aktivite masası alıcam

chicco polly magic 0m+ aldıysan oturtabilirsin şimdiden
ben bebiş doğmadan aldım mama sandalyesini ve evde ana kucağı gibi kullandım
Yani doğdugundan beri kullanıyoruz tüm yemeklerimizde yanımızda oturuyor

ama 6m+ aldıysan 6. ayını beklemelisin bebeğin omuriliği zarar görmesin

Bizimki bunun pembelisi

Polly magic 0m+

ayy evet geçen demiştin canım
ya ben anlamadan etmeden aldım chicco poly ama 6. ay diyo üzerinde
artık önümüzdeki ay kullanmaya başlarım

Selam annecikler

5.ay kontrolüne gidenler aşı var mıydı bu ay? Sağlık ocağında olmadığını söylediler, boy ve kilosuna baktılar yalnızca. Doktor randevumuz pazartesiye aşı olacak mı merak ediyorum? :18:

selam annelerrrrr
biz kızımla tatilde olduğumuz için çok fazla yazamıyoruz.en son simit alıp denize sokmayı düşünmüştüm kızım sudan korktu vazgeçmiştim.ama artık suya alıştı.gerçi şu an sadece ayaklarını soktuk diğer yarısı için cesaret edemiyorum hasta masta olur sonra uğraş dur.biraz büyüsün seneye girer.
buarada sinemaksungur arkadaşım annemle yazdıklarını okuyoruz inanır mısın annem çok üzüldü ne diyor biliyor musun:yakın olsak ben gider bakardım valla yazık kıza...yaşadıkların seni hakkaten güçlendirmiş...

yok canım altıncı ayda var ve son aşı
ondan sonra birbuçuk yaşına kadar aşı yok

ayy evet geçen demiştin canım
ya ben anlamadan etmeden aldım chicco poly ama 6. ay diyo üzerinde
artık önümüzdeki ay kullanmaya başlarım

güle güle kullan :)

Bu ay aşı yok
Keşke en başından aşı takvimi isteseydin
Bir çok yer sen istemeden veriyor aslında bu takvimi
Bu sefer istersen doktorundan ne olacağını önceden bilirsin

Bebişi denize sokarken açık denize baktırarak sokma korkabilir.
Sen önüne perde ol yani sırtını denize ver.
Önünüzde kumsal olsun bebiş kumsala bakarak girsin denize
Böyle daha az tedirgin olur.
Anlatabildim mi ki acaba bilemedim :))
İyi tatiller

benim oğlum 4 aylıktan beri suda.
çok şükür korkmadıda,hastada olmadı.
alışkanlık meselesi
haftada en az iki kere denizdeyiz.
çok seviyo

benim oğlum 4 aylıktan beri suda.
çok şükür korkmadıda,hastada olmadı.
alışkanlık meselesi
haftada en az iki kere denizdeyiz.
çok seviyo

bir süre sonra suya alışıyorlar zaten artık korkmuyor sudan ama 5 dakikalık eğlence için bağışıklık sistemi bile tam oluşmayan çocuğu hasta edip sonradan keşke demek istemiyorum.zaten bir şey anlamıyor,faydası da yok illa girsin diye bir düşüncem bu yüzden yok.seneye anlayarak eğlenerek girer oynar

Arkadaşlar imkanınız varsa bebeklerinizi denizle tanıştırın. Ben Alanya'da yaşıyorum malum burası çok sıcak, deniz suyu isiliklerine ve sinek ısırığı varsa çok iyi geliyor. Sabah saatlerinde su temizken sokuyorum çok da seviyor. Kumdan kale yapacağımız günlerin hayaliyle yaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…