- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.061
Canim ben cepten giriyorum nete link olarak girmiyor sana zahmet resim olarak eklersen sevinirim...
tatlım bende resim eklemeyi bilmiyorum kusura bakma
netten exor baby hamak beşik yazarsan hemen çıkar karşına
biz hepsiburadadan almıştık
ama küçük geliyo sayılır artık
önümüzdeki ayı çıkartırmı bilmem
park yatağımızı kullanıcaz artık mecburen
o da sallanıyo inşallah sever
bizde ektekini kullanmaya başladık, kuzenimden aldım kızını 2 yaşına kadar hep bunda yatırdı, 30dk.ya ayarlanıyo sallanıyo sürekli
şimdi annem bakıyo oğluma onun için çok büyük rahatlık oldu
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - e-bebek.com
tatlım bende resim eklemeyi bilmiyorum kusura bakma
netten exor baby hamak beşik yazarsan hemen çıkar karşına
biz hepsiburadadan almıştık
ama küçük geliyo sayılır artık
önümüzdeki ayı çıkartırmı bilmem
park yatağımızı kullanıcaz artık mecburen
o da sallanıyo inşallah sever
Rica ederim canim ben bi ara paranoya olmustum gece yarilarina kadar arastiriyodum ama baktimki sacma hep benim bildigim seyler zaten bebegin yiyecegi seyleri az cok biliriz koylerde boyle arastirmami yapiyolarmis mayaladiklari yogurdu yediriyolarmis pekmez veriyolarmis annemler hep simdide onerilen seyler sen rahat ol yedir.ben az once kahvalti olarak kizima sutlu pirincli yaptim icine bir kasik pekmez iki cici bebe kattim yedirdim.sonraki ogundede yogurt vericem oglende corba yeter:))
kızlar acil..
bebeğmi bugün doktora götürücez.
çişli bezinde dün iki oldu farkettim açık turuncumsu,pembemsi böyle yavruağzına yakın bi leke var!!!!!!!!bezin biriini poşete koydum doktora göstericem.
bi bezide dibine kadar yırrttım baktım içine bezin içinde yok,sadece dış üst kısmında var.
enfeksiyonmudur acaba?ama kızarıklık falanda yok,ateşide yok.
allahım neolur kötü bişey olmasın.(((((
önce meyve suyuyla başladım arkadasım ben.elmayı cam rendede rendeledim sonra mendille sıkıp içirdim.hatta elma suyuna mama bile yaptım içirdim.şimdi 5 buçuk aylık bebeğim.sabah 10 gibi şeftali rendeliyorum yiyo.öğleden sonra yoğurt yiyo,her gün taze yapıyorum yediriyorum.akşam da tahıllı mama yedirıyorum.haa acıktığında da devam sütü.emmeyi tamammen bıraktı bebeğim.bugün şehriye çorbası yaptım.içine de yoğurt katıp yediricem birazdan.baen de yarım muzu rendeleyip içine devam sütü katıyorum 2 tane de cicbebeyi eziyorum yediriyorum sabah ki meyve öğününde. sana önerebileceğim şey blendırı çok fazla kullanmaman.çünkü bebeğin şu an pütürlü gıdaları yutmayı da öğrenme çağında.haa kocaman lokma zaten yutamazlar da.işte ne bileyim...sen bebeğin için en iisini bilirsin.inşallah yardımcı olabilmişimdir...kolay gelsiiiiinnnnn...
kızlar oğlum dün çok ateşlendi doktora götürdük kulak enfeksiyonu teşhisi koydular. calpol ateş düşürücü fitil, antibiyotik ve zinko verdi. ama zinkoyu neden verdiğini anlayamadım zinko şurup kullnan var mı aranızda?
tedaviye başldık ama oğlum hep huzursuz ağlıyor iştahsız bende çok huzursuzum ateşi düşmüyor doğru düzgün sizin bebişler inş. geçirmez ama geçirenler varsa beni aydınlatabilir mi?
teşekkür ederim canım.
peki bu hali ne kadar sürdü bebeğinin. ben de doktora neden olur dedim o da bebeklerde olur enfeksiyon olan biri öpse bile geçer dedi. izmirde isilik olunca oğlum hergün yıkıyordum belkide su kaçtı kulağına dikkat ederim artık.
kızlar oğlum dün çok ateşlendi doktora götürdük kulak enfeksiyonu teşhisi koydular. calpol ateş düşürücü fitil, antibiyotik ve zinko verdi. ama zinkoyu neden verdiğini anlayamadım zinko şurup kullnan var mı aranızda?
tedaviye başldık ama oğlum hep huzursuz ağlıyor iştahsız bende çok huzursuzum ateşi düşmüyor doğru düzgün sizin bebişler inş. geçirmez ama geçirenler varsa beni aydınlatabilir mi?
slm...
biz bugunde hastanedeydik.cumartesi günkü yaptıramadığımız idarar tahlilini ,idrar kültürünü ve ultrasonu yaptırdık.
daha doğrusu idrar kültürüne bakamadılar.hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden sadece idrar tahlilini vermiş olduk.idrar tahlili ve kültürü aynı idrardan bakılıyor ama,kültür için önce o dölgenin ve ucunu ,iyice silinmesi gerekiyormuş.paketten tek kullanılmık islak bi mendiller vardı.fakat hemşire kağıtta kültürde olduğunu dikkat etmemiş,cumartesi gününden eve yedek poşet vermişlerdi,bende sabahtan evden çıkarken taktım,silmeden taktım.hasteneye gittik,işlemlerini idrarı verdikten sonra yapıyorlar,bebek olduğu için nezaman yapacağı belli olmadığından.bizde bekledik bekledik,su verdim,emzirdim nihayetinde yaptı.idrarı verirken hemşire demezmi ,aa kültürede bakılacakmış sildilermi ucunu diye.silinmemişti.hadi bakalım bir poşet daha takıldı.başa dönmüş olduk.yine su ve emzirme ama oğlum istemiyor,mızmızlanıyor.çıkardık gezdirdik falan yok,yapmıyor.geri geldik hasteneye ..aa buarada arada ultrasonu da yaptırdık çok şükür hiç bişey çıkmadı.tabi ben arada kontrol ediyorum yaptımı diye,bir baktım yapmış ama poşet kaymış hepsini bezine yapmış.poşet üstten yapışık ama alttan kaymış hep.neyapıcağımı şaşırdım.çıktım doktoruna söyliyim dedim,idrarın sonucuda çıkmıştı,ultrasonla beraber gösteriyim bari dedim,baktı sonuçlara idrar temiz,ultrasondada bişey yok,kültüre gerek kalmadı dedi!ağlasammı gülsemmi,sevinsemmi,üzülsemmi bilemedim!çok şükür bişey çıkmadı ama okadar zaman boşa gitti kültür yaptırıcaz diye.
idrarda nitrat atılımı olabilir demişti bize önceki gün doktorumuz,o bile yoktu.bu sıcaklarda sıvıyı arttı dedi.
internetten araşttırmıştım onu bende biliyorum dedim ama içimden tabi!:)))
böyle işte kızlar..
merak eden,iyi geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
şimdi geçmişi okuyıyım.
gelir gelmez yıkadım oğlumu,üzerini donuna kadar değiştirdim,emzirdim,uyutttum,duşa girdim,allahtan yemeğim var,eşim oruçlu,şimdi uykum geldi benimde..çok yorulmuşum.sabah 8.30 da bi çıktık 3 te evdeydim.
kızlar pınarın organik sütü var kutuda onunla yoğurt olurmu sizce???
Benim kiiizz nerelerdesin ozledim ya bak ikinci atagi senden bekliyorum .kizin nasil iyidir insallah
canımmmm çoook sewındım bu ne enerjı ne hız kızz harıkasınn...ben yapamayacagım ıkıncıyı annemler
tam guven veremedıler ıyı bakamıyorlar yapamam buyuk ıhtımalle kılolar bıle yapıstı zaten canım yaa,benım
fıkrım hamıleykendı ama cocukla degıstı..senın ıstedıgın gıbı olmasına cook sewındım cnm sezeryanda
dıkıslere bır zararı yok muymus erken degıl mıymıs??hamılelık nasıl gıdıyo:)) bu kez bılınclı hamılelık..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?