2012 Şubat Anneleri

kimseler uğramamış bugün
hava çok ısındı burda memikto öğlen uykusuna yattı uyanınca pazara gidecez fırsattan istifade
gezer tozarız topişle

kimseler uğramamış bugün
hava çok ısındı burda memikto öğlen uykusuna yattı uyanınca pazara gidecez fırsattan istifade
gezer tozarız topişle

Biz de arkasasina gidecektik kizi hasta olmuş kusmuş iptal ettik hava burda çok soğuk yine de giydirip çıkarsam mı diyorum ?! Daral geldi evde, hasta diye gitmedik bi yere simdi iyi oldu derken yeniden hasta etmeyeyim. Cami actım havalandırdim buzzz gibi.
Pazara gitmeyeli ne çok oldu , gezin gezin bizim yerimize de gezin.

Selammmm kızlarrr hugo bende pazara gitcem ama benm sıpa pazarda durmuyoo milet sevince sıkılıyo onu uyuttum anneme bıraktım birazdan çıkarım.bende 10 da uyandım oğlan uyanmıştı yatırdım gittim banyo yaptm.sonra oğlum uyanınca onuda yıkadım yemek yedirdim.çamaşırları katladım,banyoyu temizledim,şimdi pazara gideceğm namazımı kılıp...

Havalar burdada yağdı yağacak gibi durgun ama sıcak.

Catloverın senin bide kızın var adı durumu kaç yaşında acaba?
benmde kızım olsa adını duru koyacaktm

benm eşimde giydirmez pembe bişey kendide giymez pembe gömlek falan....

huhuuuuuu...
bende böyle girip kendi kendime yazıp çıkıyorum aceleden,okuyorum ama alıntı bile yapamıyorum,yarım kalıcak cevaplıyamayacağım diye..
aslında cevap yazacağım şeyler oluyor ama benim oğlan beni pc de görünce üzerime saldırıyor resmen,kapağını kırmışmı ne zaten,cırt cıırt edip duruyor.
şuan uyuyorda işimin arasında bi girip bakıyım dedim.

ben bugünde kahvaltıda haşlanmış patetesi yumurtalı yaptım bu kez,birde peynir ve tereyağlı..hugonun tarifiydi ya bu,bende kendimce geliştirmeye çalıştım...

ahhhhh uyandu.olamaz ,kucağımda uyutuup 2 yi 25 gece beşiğine yatırmıştım halbuki:...!olamazzzz....

duymamazlıktan mı gelsem neyapsam ağladığını!!!!!!!!!yırtar ortalığı....

görüşürüz kızlar.

çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım(

Ah geçmiş olsun, çok üzüldüm ama neyseki dikişe ihtiyaç olmamış.

Süt meselesi öyle, eskisi gibi çok çok gelmiyor ama günlük yarım litreden fazla içiyorsa dert etme yavrum.

geçmiş olsun canımm
ayy içim kötü oldu valla

nisane çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Acil şifalar...

çok teşekkür ederim kızlar..sağlık çok kıymetli gerçekten
buarada bugün kayınvalidemlere gidiyoruz
haftasonu kalıcaz
bense gerim gerim gerildim daha şimdiden
bakalım nasıl bi haftasonu bekliyor beni

Genelde sabah 5.30 6 gibi uyanan oğlum dün gece 3 de uyandı 5.45de tekrar uyudu 7.30da kalktı

3den nerdeyse 5e kadar yatakta debelenip durdu sora da habire ağladı. Üst dişinin teki patldı ama diğeri daha yaramadı. Alt dişlerde de böyle gece uyanıp ağlıyordu umarım diştendir.

Selam millet,
bugün oğluşumun diş buğdayı yapıldı. Yapıldı diyorum çünkü bizim evde değil kayınvalidemin evindeydi davet. Aslında ben gereksiz bulmuştum ama oğlumun babaannesi çok ısrar etti kıramadım. Kayınpederim ile aramız biraz bozuktu, bir aydır gitmiyorduk. Kadınlar arasında olmaz demiştim ama gittiğimde kayınpeder başköşeye kurulmuştu. Hoşgeldin bile demedi, ben de hiç konuşmadım zaten.
Babaannesi, sağ olsun oğlum için masayı donatmış. Deli şeyler vardı, herkes yedi içti. Zaten oradakilerin çoğu ile yeni tanıştım. Klasik nesne seçtirip meslek bulma ritüeli yapıldı. Ata, steteskopa uzanınca doktor olacak dediler, tatmin olmayıp ikinci mesleği de seçtirdiler. Onda da kalemi aldı, yazar olacakmış kuzucuk.
Kayınvalidem, konuklarına el aynası hediye etti. Arkasında Ata'nın dişi çıktı yazıyor süslü bir şey. Anlayacağınız her şey gayet iyi hazırlanmıştı. Annemlerin de katılmasını isterdim ama çalıştıkları için mümkün değildi. Bir kase diş buğdayı verselerdi de annemlere götürseydim diye düşündüm ama isteyemedim, bir de o el aynalarından da vermediler, oğluma vermişler birtane, çıkarken elinde sallandırıyordu.

geçmiş olösun canım beimde en korktugum şey ..allahtan cok fazla bişey olmamış

yaw çok alem şu kayınpederin başköşedemiydi
çok özenmiş kayınvaliden

Kızimin henüz dişi çıkmadı ama çıkınca ben de yapmak istiyorum diş buğdayı. Biz de pek yapılmaz esasında, çok da bilmiyorum ritüelleri. Ben maksat eğlence olsun, biraraya gelmeye bahane olsun diye istiyorum. Şu meslek seçme olayını bilmiyordum. Neler koyuluyor önüne yazabilir misin? Bu arada keşke aynalardan alsaydın, ani olarak saklardın. Ben bebegimle ilgili herşeyi saklamak istiyorum da :)

Selam kızlar pazarımı yaptım , orucumu açtım, oğlumu uyuttum yağmura yakalandım dışarda ama severim yağmuruu...ıslanmak güzell.:)oğluma azcık hamsi yedirdim sevdi ama pek yemedi.neyi isteyerek yediki zaten
varsa yoksa emsin anca...uydu sanki kafiyeli oldu ama çaysız yapamıyorum artık sabah kahvaltısı yapamadığım için sanırım cnm çay çekiyo iftardan sonra...bugün 8 ci orucumu tuttum rabbim kabuletsin inş.alıştım artık tutmasam bile bi bakıyorum akşam olmuş.unutmuşum yemek yemeyi.bütün oldum oruçla...
Uyku sorunu hamd olsun bizde ara sıra oluyo sürekli uyanma sıkıntısı yok.kalkarsa sabah kalkar ondada tekrar uyutursam uyur yada bende onla kalkarım.sizleri okuyunca bunada şükür diyorum.
Ayrıca dişi patladı oğlumun 4 tane oldu dişimizzzbide evde arkamda ben iş yaparken paytak paytak yürüyo artık,çok tatlı oluyoo yaa...

Ayyyy bugün hiç çekilmiyooo bura çünkü kimseler yok.sap sap yazıyorum sanki kendime...çayımı içeyimde bari belki ahali toplanır bende gelirim...

Nisanecim geçmiş olsun allah korumuş şu blendır ve rendeler bu konuda çok sakat aletler az dikkat dağılınca affı yok.beterinden korusun rabbim hepimizi.evladlarımız var sonuçta..

durasella ne güzel, hem güzel hazırlanılmış, hem de hazıra konmuş bir diş buğdayı olmuş senin için :)) annene de bir ayna yollasa iyi olacakmış ama yoğunluktan belki aklına gelmemiştir kayınvalidenin. kayınpederin de demirbaş gibi baş köşeye konmuş

hugocuk ben mandalina vermeye korkuyorum. boğazına takılır diye ödüm kopuyor.

Catloverın senin bide kızın var adı durumu kaç yaşında acaba?
benmde kızım olsa adını duru koyacaktm

evet canım, adı duru. 5 buçuk yaşında. Allah kabul tsin oruçlarını. 8 gün tutmuşsun bile.

Son düzenleme:

Ben de saklıyorum, dolabı çıfıt çarşısı gibi oldu ilk patik, ilk zıbın ilk bilmem ne. Minnoş almış birtane ayna onu da saklarım işte.
Sen evde olan eşyalardan koyabilirsin. Bizdekiler şöyleydi:

Cetvel - mühendis
Steteskop - doktor
Kalem - yazar
Top - sporcu
Makas - terzi
Araba anahtarı- gezgin

Ne güzel olmuş keşke biri de benim bıdışa hazırlasa da biz de gitsek. Ben doğum gününde diş buğdayını da aradan çıkartmayı düşünüyorum.

Kızlar size bişey sorcm sizinde bebeklerinizin ayaklarının altı düzmü?:97: benm kafama takılıyo esadın ayaklarının altı düz doğduğundan beri...oyuntusu yok.ortapedik ayakkabı giydirin dedi bi kaç kişi düzelir dedi düz ayaklı olmaz inş.sıkıntı çeker ilerde.ilk adım ayakkabısı alsam düzelirmi acaba...normal evde giydirmelik falan varda onlarla yürümede rahat değl sık sık düşüyor diye giydirmedim.:26:

Catlover birbirlerini kıskanıyorlarmı bende düşünürsem arada 5 yaş olsun isterim bide kızım olacağını bilsem tabi hayırlısı artık.bu konuda kafam karışık şuan zaten neysee...

sağol cnm valla tuttum çokta rahat geçiyor daha 14 gün borcum varrr offf offf biter inş...

canım ömer daha anlamıyor birşeyden, duru'da da öyle aman aman bir kıskançlık yok. yani var ama çok az. kardeşiyle ilgileniyor, kardeşi ağladığında o da ağlıyor (ikiz gibi ) onu hep güldürmeye çalışıyor. bir ara tribe girmişti ama. babaannesine gitmişti kalmaya, 10 gün falan gelmedi. normalde bensiz durmaz hiçbir yerde. şimdi eski haline döndü ama
kardeşlerden kız olan büyük olunca daha rahat oluyor. kızlar daha bir anaç olduğu için herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…