- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.121
kimseler uğramamış bugün
hava çok ısındı burda memikto öğlen uykusuna yattı uyanınca pazara gidecez fırsattan istifade
gezer tozarız topişle
bu akşam yere örtü serdim portakal mandalina soydum silimledim maşallah yarım portakalı yedi
dişi yok ama çok güzel yiyor
tabiki batırdı üzerini komple soydum
pembe eşofman takımı giydirdimkim getirdiyse gelmiş duruyodu giydirdim çok yakıştı kız gibi olduu
eşim giydirme dedi
çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım(
Ah geçmiş olsun, çok üzüldüm ama neyseki dikişe ihtiyaç olmamış.
Süt meselesi öyle, eskisi gibi çok çok gelmiyor ama günlük yarım litreden fazla içiyorsa dert etme yavrum.
geçmiş olsun canımm
ayy içim kötü oldu valla
nisane çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Acil şifalar...
buarada kızıma ceviz ezerken parmağımı el blendırına kaptırdım 4 yerden kesik
nasıl bir şuursuzlukla başardım bilmiyorum
çok kanadı sardık falan,allahtan çok derin değil ki durdu kanı
yoksa hastane dikiş falan bünyem kaldırmazdı
tek ellede yazamıyorum o yüzden herkese iyi muhabbetler diliyorum
Selam millet,
bugün oğluşumun diş buğdayı yapıldı. Yapıldı diyorum çünkü bizim evde değil kayınvalidemin evindeydi davet. Aslında ben gereksiz bulmuştum ama oğlumun babaannesi çok ısrar etti kıramadım. Kayınpederim ile aramız biraz bozuktu, bir aydır gitmiyorduk. Kadınlar arasında olmaz demiştim ama gittiğimde kayınpeder başköşeye kurulmuştu. Hoşgeldin bile demedi, ben de hiç konuşmadım zaten.
Babaannesi, sağ olsun oğlum için masayı donatmış. Deli şeyler vardı, herkes yedi içti. Zaten oradakilerin çoğu ile yeni tanıştım. Klasik nesne seçtirip meslek bulma ritüeli yapıldı. Ata, steteskopa uzanınca doktor olacak dediler, tatmin olmayıp ikinci mesleği de seçtirdiler. Onda da kalemi aldı, yazar olacakmış kuzucuk.
Kayınvalidem, konuklarına el aynası hediye etti. Arkasında Ata'nın dişi çıktı yazıyor süslü bir şey. Anlayacağınız her şey gayet iyi hazırlanmıştı. Annemlerin de katılmasını isterdim ama çalıştıkları için mümkün değildi. Bir kase diş buğdayı verselerdi de annemlere götürseydim diye düşündüm ama isteyemedim, bir de o el aynalarından da vermediler, oğluma vermişler birtane, çıkarken elinde sallandırıyordu.
Selam millet,
bugün oğluşumun diş buğdayı yapıldı. Yapıldı diyorum çünkü bizim evde değil kayınvalidemin evindeydi davet. Aslında ben gereksiz bulmuştum ama oğlumun babaannesi çok ısrar etti kıramadım. Kayınpederim ile aramız biraz bozuktu, bir aydır gitmiyorduk. Kadınlar arasında olmaz demiştim ama gittiğimde kayınpeder başköşeye kurulmuştu. Hoşgeldin bile demedi, ben de hiç konuşmadım zaten.
Babaannesi, sağ olsun oğlum için masayı donatmış. Deli şeyler vardı, herkes yedi içti. Zaten oradakilerin çoğu ile yeni tanıştım. Klasik nesne seçtirip meslek bulma ritüeli yapıldı. Ata, steteskopa uzanınca doktor olacak dediler, tatmin olmayıp ikinci mesleği de seçtirdiler. Onda da kalemi aldı, yazar olacakmış kuzucuk.
Kayınvalidem, konuklarına el aynası hediye etti. Arkasında Ata'nın dişi çıktı yazıyor süslü bir şey. Anlayacağınız her şey gayet iyi hazırlanmıştı. Annemlerin de katılmasını isterdim ama çalıştıkları için mümkün değildi. Bir kase diş buğdayı verselerdi de annemlere götürseydim diye düşündüm ama isteyemedim, bir de o el aynalarından da vermediler, oğluma vermişler birtane, çıkarken elinde sallandırıyordu.
Catloverın senin bide kızın var adı durumukaç yaşında acaba?
benmde kızım olsa adını duru koyacaktm
Kızimin henüz dişi çıkmadı ama çıkınca ben de yapmak istiyorum diş buğdayı. Biz de pek yapılmaz esasında, çok da bilmiyorum ritüelleri. Ben maksat eğlence olsun, biraraya gelmeye bahane olsun diye istiyorum. Şu meslek seçme olayını bilmiyordum. Neler koyuluyor önüne yazabilir misin? Bu arada keşke aynalardan alsaydın, ani olarak saklardın. Ben bebegimle ilgili herşeyi saklamak istiyorum da :)
Selam millet,
Catlover birbirlerini kıskanıyorlarmı bende düşünürsem arada 5 yaş olsun isterim bide kızım olacağını bilsem tabihayırlısı artık.bu konuda kafam karışık şuan zaten neysee...
sağol cnm valla tuttum çokta rahat geçiyor daha 14 gün borcum varrr offf offf biter inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?