- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.141
Kızlar size bişey sorcm sizinde bebeklerinizin ayaklarının altı düzmü?:97: benm kafama takılıyo esadın ayaklarının altı düz doğduğundan beri...oyuntusu yok.ortapedik ayakkabı giydirin dedi bi kaç kişi düzelir dedi düz ayaklı olmaz inş.sıkıntı çeker ilerde.ilk adım ayakkabısı alsam düzelirmi acaba...normal evde giydirmelik falan varda onlarla yürümede rahat değl sık sık düşüyor diye giydirmedim.:26:
sen deyince çıkardım çorabını baktım, hafif bir oyuntu var bizde.
Selam millet,
bugün oğluşumun diş buğdayı yapıldı. Yapıldı diyorum çünkü bizim evde değil kayınvalidemin evindeydi davet. Aslında ben gereksiz bulmuştum ama oğlumun babaannesi çok ısrar etti kıramadım. Kayınpederim ile aramız biraz bozuktu, bir aydır gitmiyorduk. Kadınlar arasında olmaz demiştim ama gittiğimde kayınpeder başköşeye kurulmuştu. Hoşgeldin bile demedi, ben de hiç konuşmadım zaten.
Babaannesi, sağ olsun oğlum için masayı donatmış. Deli şeyler vardı, herkes yedi içti. Zaten oradakilerin çoğu ile yeni tanıştım. Klasik nesne seçtirip meslek bulma ritüeli yapıldı. Ata, steteskopa uzanınca doktor olacak dediler, tatmin olmayıp ikinci mesleği de seçtirdiler. Onda da kalemi aldı, yazar olacakmış kuzucuk.
Kayınvalidem, konuklarına el aynası hediye etti. Arkasında Ata'nın dişi çıktı yazıyor süslü bir şey. Anlayacağınız her şey gayet iyi hazırlanmıştı. Annemlerin de katılmasını isterdim ama çalıştıkları için mümkün değildi. Bir kase diş buğdayı verselerdi de annemlere götürseydim diye düşündüm ama isteyemedim, bir de o el aynalarından da vermediler, oğluma vermişler birtane, çıkarken elinde sallandırıyordu.
Kızlar size bişey sorcm sizinde bebeklerinizin ayaklarının altı düzmü?:97: benm kafama takılıyo esadın ayaklarının altı düz doğduğundan beri...oyuntusu yok.ortapedik ayakkabı giydirin dedi bi kaç kişi düzelir dedi düz ayaklı olmaz inş.sıkıntı çeker ilerde.ilk adım ayakkabısı alsam düzelirmi acaba...normal evde giydirmelik falan varda onlarla yürümede rahat değl sık sık düşüyor diye giydirmedim.:26:
ya keşke bizde anlamadan çıkarsak şu dişi kaç zamandır diş ben acaip kabardı bu iki gündür de aşırı huzursuz hiç bu kadar huzursuz olmamıştı yavrum. alt dişlerde de böyle oldu iki ayda anca çıkardı. çok acı çekiyo çok üzülüyorum bi de hastalığı ile denk geldi burnu nasıl tıkalı. hayırlısı ile birazcık büyüse anne hastayım dese şuram ağrıyo dese ne var anlayamıyorumda. habireağlayıp uyanıp duruyo
benim kızda geceleri uyanıyor ama gündüz çok fazla huysuzluğu olmadığı için dişe yormadım hiç sizde geçmişolsun canım dr sordunmu çocuk bu kadar huzursuz oluyorsa bir çağresi varmıymış acaba, jeller varmış rahatlatıyormuş
canım oğlumun da düz.hatta yeni doğduğunda doktoruna sormuştum,zamanla bastıkça düzelir dedi,anormal değil dedi.
ama hala düz.tüm gün ayakta sıralıyor ama oyuntu yok gibi hala.birde benimkinin ayakları üstleride çok kalın,böyle etli etli sanki.ayakkabı pek giydiremiyorum ben o yüzden,hiç bir ayakkabı uymuyor.
sevindim düzelirmiş demek.bizde öyle duyduk.ortopedik ayakkabı olmalıymış ilk giydikleri.babasındada bendede düz ayaklık yok.annemde duymuş zamanla düzelirmiş ama inş öyle olur.bi ayakkabı alyım bari oğluma...
oturdum ağlıyorum
mama içirdim yarısını içti uyudu
yarım saate uyandı
ağlıyo napsam susturamadım banyo yaptırdım yok muhallebi yedirdim yok son ses ağlıyo
üst kattan vuruyorlar
o kadar ağlıyoki atıyo kendini kucağımda
tam iki saat hiç saniye susmadan ağladı
sonra mama verdim uyudu
oturdum ağlıyorum
yarım saate uyandı
ağlıyo napsam susturamadım banyo yaptırdım yok muhallebi yedirdim yok son ses ağlıyo
üst kattan vuruyorlar
sonra mama verdim uyudu
oturdum ağlıyorum
yarım saate uyandı
üst kattan vuruyorlar
sonra mama verdim uyudu
kızlar oğlusumun burnu tıkanırsa klasık yöntem kullanarak çengelli iğne ile alıyorum
deniz suyunu hiç sevmiyo paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?