2012 Şubat Anneleri

sen deyince çıkardım çorabını baktım, hafif bir oyuntu var bizde.

ne güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama çokk üşeniyorum of onca insan eve gelecek hazırlık bilmem ne yardımcı olurlar ama yinede bana çokk iş düşecek bu arada kızımın 3. dişi patlamış ve haberim yokk çocuk elimi ısırınca şok oldum aaaa bu kızın üst dişide patlamış dedimm

enn korktuğum şey çünkü babası düz taban genetik olarak çok muhtemel benim kızda çıkması ama ayağında oyuntu var hatta eşime diyordum inşallah sana benzemez diye ama bellide olmaz yani

ya keşke bizde anlamadan çıkarsak şu dişi kaç zamandır diş ben acaip kabardı bu iki gündür de aşırı huzursuz hiç bu kadar huzursuz olmamıştı yavrum. alt dişlerde de böyle oldu iki ayda anca çıkardı. çok acı çekiyo çok üzülüyorum bi de hastalığı ile denk geldi burnu nasıl tıkalı. hayırlısı ile birazcık büyüse anne hastayım dese şuram ağrıyo dese ne var anlayamıyorumda. habireağlayıp uyanıp duruyo

benim kızda geceleri uyanıyor ama gündüz çok fazla huysuzluğu olmadığı için dişe yormadım hiç sizde geçmişolsun canım dr sordunmu çocuk bu kadar huzursuz oluyorsa bir çağresi varmıymış acaba, jeller varmış rahatlatıyormuş

teşekkürle.evet bir hap verdi aslında ama eşim kullanma dedi çok ilaç veriyoruz şu an. diş jeli sürüyorum bende. alt dişler çıkarken gündüz huysuzlanmamıştı sadece gece sık sık uyanıyordu. şimdi resmen bana yapışıyo oyun oynamak istemiyo. hastalığı ile denk geldi o yüzden galiba.

bizdede var oyuntu
doktora danış ortopedik ayakkabı kullan inşallah geçerr

canım oğlumun da düz.hatta yeni doğduğunda doktoruna sormuştum,zamanla bastıkça düzelir dedi,anormal değil dedi.
ama hala düz.tüm gün ayakta sıralıyor ama oyuntu yok gibi hala.birde benimkinin ayakları üstleride çok kalın,böyle etli etli sanki.ayakkabı pek giydiremiyorum ben o yüzden,hiç bir ayakkabı uymuyor.

bizde de çok hafif var galiba ayakları tombul biraz tam anlayamadım ama var

oturdum ağlıyorum
mama içirdim yarısını içti uyudu
yarım saate uyandı
ağlıyo napsam susturamadım banyo yaptırdım yok muhallebi yedirdim yok son ses ağlıyo
üst kattan vuruyorlar
o kadar ağlıyoki atıyo kendini kucağımda
tam iki saat hiç saniye susmadan ağladı
sonra mama verdim uyudu

sevindim düzelirmiş demek.bizde öyle duyduk.ortopedik ayakkabı olmalıymış ilk giydikleri.babasındada bendede düz ayaklık yok.annemde duymuş zamanla düzelirmiş ama inş öyle olur.bi ayakkabı alyım bari oğluma...

ben doktorun dediğini söylediğini yazdım canım.düzelir demişti bizimki.merak etmeyin dedi.seninkide düzelir,e sizdede düz tabanlık yokmuş zaten,kesin düzelir.
evet ortopedik ayakkabı öneriyorlar bende öyle duymuştum.

üst kattan rahatsız oldukları için mi vuruyolar. insan bir yukarı çıkar hayırdır bişeymi oldu diye.benim kızımda ayağımda şu an yerine koyunca ağlıyo ağrısı var demek ki.bu gece de nöbet. beni istiyo sürekli sarılıyo bana yavrukuşum uyanıkkende.

üst kattaki çok anlıyorsa gelsin kendi baksın ne vuruyoo diş yerleri ağrıyodur belki yada hastadır....

sizin dişlerin gelmesi yakındır bence..
diş jeli kullansana canım.
biz geç keşfettik bu diş jellerini ama sanki sürünce biraz rahat ettik.

benimki bu saat oldu uyumadı!!!!!!!

köşe koltuk yüksek biraz bacaklarını kaldırıp hamle yapıyor ama çıkamıyordu.
bu gece onuda yaptı.köşe koltuğun tam birleşik olan köşe yerinden çıkmayı başardı!!!!ama tam anlayamadı galiba nerden çıktığını,tam farketmedi!sonra gitti tekrar düz yerinden çıkmaya uğraştı.DDD bi öğrenirse yandım.

gecmiş olsun canım öncelikle sen bi sakin ol
ne kolik günleri geçirdin...
dr huzursuzsa calpol ver demişti
yan etksi olmaz sakinleştiri dedi
bi dene istersen

kızlar oğlusumun burnu tıkanırsa klasık yöntem kullanarak çengelli iğne ile alıyorum
deniz suyunu hiç sevmiyo paşam

Onu da ilk kez duydum :) ise yariyorsa yap tabi . Ben Otri baby diye bir burun aspiratoru kullanıyorum , ne varsa getiriyor . Bir de odasına sıcak su koyuyorum icine ökaliptüs yağı damlatilmis , nefes acıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…