- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.021
cnmcım yaa yardımına ihtiyacım var yün ne marka aldın yıkanabilir,bi de pamukta yıkanabiliyor öyle değilmi şimdi annem aradı bulamamış pamuk getirttircek olmazsada ben internetten araştırcam bakalım
Ben de aynı hastaneye gidiyorumdoktorum farklı ama. Orada dogum yapan tanıdıklarınız var kızlar benim yokta merak ediyorum.
Dikişler falan nasil oluyormuş.
Canım gerçekten görmedim kusuruma bakma lütfenbenim ablamda mineye gitti ve doğumunu minede yaptı ancak onun sezeryan olduğu için tarih belirlediler ve Mine girdi doğuma. Gayet memnun kaldı ablam ilk doğumunda çok çekmişti dikişlerinden bende genel anlamda memnunum boş bir doktor değil gerçekten doğru ve düZgün tespitleri var doğumla ilgili bende konuşmadım erken doğum riskimiz olduğu için pek önemsemiyorum sezeryan Yada normal vaktinde ve sağlıkla gelmesi temennim ama canım gece acile gidersen doğum için genelde gelmiyorlar die duyuyorum acilde her zaman bi kadın doğumcu oluo o yapıo doğumu ama konuşmak lazım tabi ben gece geç saatte de arasam Mine açıyor telefonu ilgisinden ve bilgisinden bi şikayetim yok o hastanede sevmediğim bir doktor varsa o da burcudur. Bende darıca da otuyorum canım bı çevredeki en iyi hastane olduğu için gidiyorum tabi fiyat faktörüde var asm de bir muayene 250 tl ayrıntılıya da Zeki şahinoğluna gittim ben bu Çarşamba tekrar gideceğim
teyzoşlarımıza günaydın diyoruz kızımla öperiz sizi ohhh miss gibi
Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
Eki Görüntüle 686450
kızlar ben bundan almayı düşünüyorum ilk 6 ay için acaba nasıldır ya sonradan mama yedirmek içinden kullanılabiliyor park yataktan vazgecip ilk aylar için bundanmı alsam bilemedim kullanan varmı aranızda yada yakınlarınızda:44:
ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686669
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Eki Görüntüle 686669
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?