2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnmcım yaa yardımına ihtiyacım var yün ne marka aldın yıkanabilir,bi de pamukta yıkanabiliyor öyle değilmi şimdi annem aradı bulamamış pamuk getirttircek olmazsada ben internetten araştırcam bakalım

English home dan aldım .pamuklu hakında bilgim yok güzelim.yünlü antibakteriyel ve yıkanıyor .taksitle 85 e almıştım sanırım. Ama herzaman ellerinde olmayabiliyor.mağazaya uğra canım istersen bir ara

Ben de aynı hastaneye gidiyorum doktorum farklı ama. Orada dogum yapan tanıdıklarınız var kızlar benim yokta merak ediyorum.
Dikişler falan nasil oluyormuş.

oh bir hastanedaşım daha benim tanıdığım yok canım. başka medical parklarda var ama Gebze' de yok. ama prosedür aynı olsa gerek diye düşünüyorum.

ben de zeki şahinoğluna gittim canım perinatoloji için. 405 tl bayıldım... ama 50 dakka içime sine sine herşeyi sora sora geçti muayenem çok memnun kaldım ondan. keşke bizim hastanede olsa o hekim hep ona giderdim gebelik takibi için.

kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona göre arada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.

teyzoşlarımıza günaydın diyoruz kızımla öperiz sizi ohhh miss gibi

Bizden de kocaman bir günaydın

kızlar gün geçtikçe oğlumun tekmeleri güçleniyor.nasıl da hoşuma gidiyor.. Annesinin bitanesi..nasıl da bambaşka bir sevgiymiş bu.. aşık oldum diyorum herkese bazen nasıl da sabırsızlanıyorum bu 4 ay gözümde öyle büyüyor ki
sonra sabırsızlanmayı bırak diyorum yaşadığın bu güzel dönemin keyfini çıkar.. bu günler bir daha geri gelmeyecek.. yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz, yeter ki onları hayırlsıyla kucağımıza alalım.. hepinizi çok seviyorum tatlı bayanlar.. herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da

cnm benim oturduğum yer ve giriş mutfak beyaz tüydü... çok kir gösteriyor ilk zamanları süpürünce tüyleri kabarık oluyor bembeyaz. ilerki zamanlarda süpür kabarık olan yerler gri gri duruyor ben isyan modundayım valla..

canımm ellerine sağlık harika olmuş.. valla inanasım gelmiyor ilk denemen olmasına

Canım bende çok beğendim yanlız bi yerde okumuştum gündüz kısa süreli uyuması için tamam ama gece uykusu için pek ideal değilmiş bilgin olsun bebişinin belciği ağırmasın

bende gece yatakta gerildiğim zaman senin gibi oluyorum baldırım yukarı kayıyor kramp girmiş gibi çok sancılanıyor daha sonra aşağı inince rahatlıyorum sanırım hamilelik ve magnezyum eksikliği doktorum öyle demişti korma inşallah

evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum

Ayy çok beğendim yaaa bu ilk denemeyse ustalaşmış halini düşünemiyorum

Siz bu işi biliyorsunuz :129:

:) maşallah benim bebişin babası hiç ortalıkta yok işleri çok yoğun yapamıyacaz böyle özel şeyler ne yapalım sizinkilerde mutlu ediyor benim rabbim o odada mutlu huzurlu bebekler büyütmenizi nasib etsin

günaydın annişler ve bebişler
gece rüyamda bir şeye içimi çeke çeke ağlıyordumki
gerçekten iç çeke çeke ağlarken uyandım
gözyaşlarımdan yastık ıslanmıştı
o arada oğluşumda tekmeliyordu onuda uyandırdım sanırım
kendimi susturmaya çalıştım ama bi süre durduramadım kendimi
içimde birikmiş ne çok şey varmış arkadaş
sonra sustum bi su içtim ve yattım saat 2 olmuş
ama oğluşum hala tekmeliyordu
ne kadar duyarlı bir bebek öyle
baya hasaslaşmışım yeni anladım

Bütün anneciklere günaydın canlar.Canım ellerine sağlık.Bunları gördükçe benimde yapasım geliyor.Acaba yaparken sıkılır mıyım, yapabilirmiyim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…