2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sayfaları okumaktan yazamadım birtürlü, ne hızlı ilerliyor maşallah.

Policim de mapuslar düştüğü için yarın akşama kadar aramızda olamayacak.
Arkadaşlara söyle bana temiz çamaşır, don göndersinler, offfff ben çok sıkılırım burda dedi

Neyse ki cezası çok değilmiş, yoksa bizde onsuz sıkılırız burda
Yarın REDin ceza da biter yine hep beraber oluruz inş.

hayatımm neler yazdık bı dusunsene :)ay rezıllık..o bsey degılde kocam bnu bılse kadınlar kulubu benım ıcın the end :)

Gerçekten ya ayy benimde yazdıklarımın hepsi film şeridi gibi geçti gözümün önündenaynen eşim bi duysa,hayy bi soğukluk geldi birden,koskoca kadınlar kulubunun yöneticisi neden kadın değil acaba:44:

Canım benzetmek gibi olmasın oda aynı senin gibiydi 63 kilo ile hamile kaldı ama 25 kilo almış olmasına rağmen normal doğum yaptı 3800 doğdu minişi ele avuca geliodu maşallah 25 de alsan sıkıntı yapma hamilelik kilosu kolay veriliyor mühim olan emzirme döneminde almamak işte o kilolar verilmiyor

Kızlar alemsiniz ya site yöneticisi sizce buraya her yazılan mesajı okuyabilir mi? Buna vakit yetmez bi kere... Çünkü burda yalnızca bu başlık yok. Kaldı ki onlar zaten forumla ilgili kurallara uyulmadığında kendilerine gelen şikayetler doğrultusunda müdahale ediyorlar. Cinsellikle ilgili birsürü başlık var çok meraklı olsa gider o başlıkları okur sabahtan akşama Hamile kadınların sorunlarıyla uğraşacağını hiiiiç sanmıyorum.

Gerçekten ya ayy benimde yazdıklarımın hepsi film şeridi gibi geçti gözümün önündenaynen eşim bi duysa,hayy bi soğukluk geldi birden,koskoca kadınlar kulubunun yöneticisi neden kadın değil acaba:44:

hele yaptıgımz bazı muhabbtler varkı nısan hatırlarsan sayfalarca konusmustuk :)kaynanamı bosver cumle alem okusun bılsın cokta tın da kocısler derın mevzu:)

bebeğimide azcık gördüm şükür iyiydi her şey yolunda...
yalnız tokluk şekerim 148 çıktı üst sınırmış tatlı ve hamurişi yasaklandı bana kızlar... olsun bebeğim için her şeye katlanırım :))
sizlerde iyisiiniz inşallah yazılar çok birikmiş her şeyi okuyamadım...
22+2 yim bebeğim 470 gr iyi dedi doktor...
kasık ağrısı olduğu zaman dinlenecekmişiz kızlar bilginiz olsun....
detaylı organ taramam usg de cumartesi günü :) heyecanlıyım

Bak işte aynıymışız yaa resmn arkadaşınla boy kilo anam sonum benzemesin çok ya ooo ..Amannn Hadi bakalım nolacak sonumuz :) ama ben 16 kiloyu geçmemek için elimden geleni yapacagım öle onu iç bunu içde yapmazsak emzirme zamanında dediğin gibi inş. almayız emzirirken Uff zaman geçmiyor şu aylar gecsee bebeişim gelseeee

Kızlar kazen in erkek olmasına fazla takılmayın bence, şuan bizi takip ediyor olabilir ama sürekli takip ettiğini hiç sanmıyorum. Düşünsenize biz bile bir gün gelmeyince sayfalar nasıl birikmiş oluyor.
Birde düşünün ki tek topik biz miyiz, yüzlerce başlık var, hangisini kim takip edebilir ki !!!
Sadece dün şikayetler falan olduğu için cezalar falan oldu. ve Kazen ilgilendi bizim topikle. Herzaman burda değildir bence.

Koca göbişli halimiz pek dikkatini çekmez bencede :)) ayrıca çok haklisin ben zor okuyorum her yazanı akşama kadar elimde tel olmasına rağmen :)))

kızlar bebeklerde gaz sorunu için aklınızda bulunsun. 1 fincam suya 1 çay şaığının ucuyla kimyon koyup kaynatıyorsunuz. ılıdıkdan sonra gün içinde çay kaşığıyla bebeğe içiriyorsunuz. Gaz proplemine bire bir çözüm olduğu yazıyor okuduğum yerde

Canım dikkat edersen dediğin kiloyu geçmezsin bencede . Çünkü arkadaşım inanılmaz yiyordu tatlısından hamur işinden evdeydi oda çalışmıyordu hayret ediyordum onun yediğini görünce şimdi aynı şeyi kendisi söylüyor nasıl yemişim onca şeyi die :))) aynen ya bi an önce geçse zaman hayırlısı ile alsak kucağımıza bebişlerimizi

Ayy evet cnm yaa ztn nasıl bir açlıktır ki bu Allah korusun cinnet anı geliyor bazen hepimize oluyordur resmen kazınıyor migde ama direniorum sanırım onun sayesinde böle gidiyor yoksa yanmıştımmm... Bnmde ablam dunyayı yiodu 30 kilo aldı bana sakın yeme diyor..Dikkat edelim kızlar bide yaza denk gel,o davul gbi oluruz bide şişinceee...İnş cnm geçmio zaman vallahi hayal kuruorum bebişim kucagımda olucak sevecem diye rüyama giriyo:) hayırlısyla o gün gelsin sevelim bebişlerimizi inş doyasıyaaaaa

Evet canım yaza çok zorlanıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende görüyorum rüyamda ama çok saçma şeyler görüyorum ben :) rüyalarım hiç normal değil hamilelikten bu yana. Önceden ne görsem çıkardı ama şuan saçmalık ötesi komedi dram türünde şeler görüyorum :)))

inşallah yaa şu doğum izni çıksın artık, 2.de uzun ücretsiz izin aldığım için sıkıştık ,3. de süpriz oldu , işe başladım ki tekrar dogum iznine biraz paramız olsun ama nerdeee, çocuk bereketiyle gelir derler ben o bereketi 4 gözle bekliyorum
birde üstüne araba bozuldu, tamiri yenisi derken battık iyice

yok canım 1. de 12 saat sancıdan sonra sezeryana aldılar, 2. de oyüzden direk sezeryan oldu, 2011 ağustosta, şimdiki de kısmetse 2013 ağustosta bakalım,
o alışveriş aşermesi bendede ciddi boyutlarda

merhaba kızlar öncelikle hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. ben de aralık annesi olacağım ama size bir şey sormak istiyorum. biz 17-23 ağustos arası GAP turuna katılacağız ama zor olur mu acaba? doğuma 4 ay kalmış oluyor yani şu an sizin de 4 ayınız kalmış en iyi siz bilirsiniz, şu an gidebilir misiniz? gezmek zor olur mu? şimdiden teşekkür ederim

Amin cnm..Haha bende öyleyim cnm meraketme arada mantıklı olanları çekip alıyorum ahahah

Koca göbişli halimiz pek dikkatini çekmez bencede :)) ayrıca çok haklisin ben zor okuyorum her yazanı akşama kadar elimde tel olmasına rağmen :)))

2 gündür yapılan herşeye anında müdahale ediyor. Hal böyle olunca insanın içine kurt düşüyor. Site yöneticisinin erkek olmasında bir sakınca yok belki ama şahsen ben olsaydım burdaki sorunlarla ilgilenmesi için bir kadın yönetici tayin ederdim. Sonuçta bizi takip ettiği şu 2 günde bile rahat konuşabilirdik!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…