- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.381
merhaba güzel anneler ve melekleri.. benim bi sıkıntım var. belim adetliymişim gibi ağrıyor. neredeyse ağlayacağım. ki bugün hiç bi iş yapmadım bütün gün oturdum yemeği bile kocacığım yaptı.. sizede oluyor mu? çok aktif olan bebeğim dün geceden beri hiç oynamadı. böyle yapmazdı.. acaba ne yapabilirim. çok sancılıyım. nolur yardım edin :'(
iyi akşamlarhamş annecikler..bebişinize havlu aldınız mı ve ne marka aldınız yazarmısınız
iyi akşamlarhamş annecikler..bebişinize havlu aldınız mı ve ne marka aldınız yazarmısınız
cnm biz bornoz takımı aldık havlusu da var.hatta mini mini terlikleride var çok şirin
daha almadık sadece hastane çıkışının 1 hvavlusu var idil baby tek o havlu yetermi bilmiyorum:26:
güle güle giysin bebişin canım:)benimde kafam karıştı bornoz bebek küçükken kullanışlı değil dediler..tek havlumu alsam karar veremedim..yoksan senin gibi takım mı alsamm:)
cnm zaten bornoz 1 yaşında falan giyilir sanırım.ama takımın içinde düz havluda var.ayrıca çok ta şirin bence takım kullanışlı olur en azından ilk 2-3 yıl kullanır.sonra da yeni alırım oğluşuma inş.markası aklıma gelmiyor şimdi ama nerdeyse tüm havlu markalarının var bebek takımları.ben bebek mağazasından aldım.hatta daha oğlumun cinsiyetini öğrenmemiştik o yüzden elma yeşili aldık annemle.
hımm sağol tatlım:)bende öyle yapim ozaman havlusu varsa içinde...bornozunuda büyüyünce kullanırımm
BiZ yatıyoruz oğluşum uydusunda büyüsün anasıda dinlensin. Tatli rüyalar ...mucukkk
kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım
Bebeklere içiriyolar canım normalde bunu internetten araştırdım bişey bulamadım zararıyla ilgili :44:
harbiden erkek diyor ama medeni hali bekar çocugu varda diyor
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com
Kizlarrr yardim edermisiniz hangisi oglusum icin daha hos, guzel :) karar veremedim teyzeleriiii
Canım ikisidepk güzel ama yeşil olanı daha çok beğendim ben normalde yeşili sevmem ama bu çok tatlı duruo tabi son karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?