2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence doktora git bel ağrısı normaldir ama yine de için rahatlar

kızlar port bebe almayı düşünüyormusunuz ? stylo diye bir marka var baktıklarımdan o hoşuma gitti mi ama kullanırmıyız tecrübeli annişler nerdesiniz:26:

cnm biz bornoz takımı aldık havlusu da var.hatta mini mini terlikleride var çok şirin

güle güle giysin bebişin canım:)benimde kafam karıştı bornoz bebek küçükken kullanışlı değil dediler..tek havlumu alsam karar veremedim..yoksan senin gibi takım mı alsamm:)

daha almadık sadece hastane çıkışının 1 hvavlusu var idil baby tek o havlu yetermi bilmiyorum:26:

tek havlu yeter dio çoğu kişii..bornoz takımı bebişlerde kullanışlı değilmiş..ama bende bilemedim yani ne alsam..tek havluda alıcak yer tek bulamadım hep bornoz takımı var:44:

güle güle giysin bebişin canım:)benimde kafam karıştı bornoz bebek küçükken kullanışlı değil dediler..tek havlumu alsam karar veremedim..yoksan senin gibi takım mı alsamm:)

cnm zaten bornoz 1 yaşında falan giyilir sanırım.ama takımın içinde düz havluda var.ayrıca çok ta şirin bence takım kullanışlı olur en azından ilk 2-3 yıl kullanır.sonra da yeni alırım oğluşuma inş.markası aklıma gelmiyor şimdi ama nerdeyse tüm havlu markalarının var bebek takımları.ben bebek mağazasından aldım.hatta daha oğlumun cinsiyetini öğrenmemiştik o yüzden elma yeşili aldık annemle.

hımm sağol tatlım:)bende öyle yapim ozaman havlusu varsa içinde...bornozunuda büyüyünce kullanırımm

BiZ yatıyoruz oğluşum uydusunda büyüsün anasıda dinlensin. Tatli rüyalar ...mucukkk

hımm sağol tatlım:)bende öyle yapim ozaman havlusu varsa içinde...bornozunuda büyüyünce kullanırımm

Bornozumuzu ablam hediye etti bize bide sadece kafasının geçtiği havlular var ondanda arkadaşım hediye etti. Ben bebek bakım ürünleri konusun da kararsızım şampuanı nemlendirici sütü pişik önleyici kremi onları ne marka düşünüyorsunuz Yada tecrübeli anneler ne önerirler biz tecrübesiz anne adaylarına büyük ihtimalle bebe 99 un ürünlerini alacağım ama yinede fikirlere çok ihtiyacım var

kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım

kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım

tecrubeli bi anne olarak ben cvp vereyım yazın o sıcağında hiç gerek yok port bebeye falan artık anakucağı oto koltuğu olanlar kullanıyor

Bebeklere içiriyolar canım normalde bunu internetten araştırdım bişey bulamadım zararıyla ilgili :44:

Hamilelikte Yenmemesi Gereken Besinler

burda okudum ben cnm...fazlası rahim kasılmalarına neden oluyormuş,düşük dozda ve yemeklerde kullanılabilirmiş...rahim kasılması yapar/yapabilir denen şeylerden ben direk uzak duruyorum ne olur ne olmaz....

harbiden erkek diyor ama medeni hali bekar çocugu varda diyor

ben baya eski üyelerden olduğum ve bi aralar çok daha fazla takıldığım için bu sitede biliyodum..Kazen ve Curly sitenin yöneticileri,ikisi de erkek ve kardeşler :) sitenin kuruluş aşamasını daha doğrusu neden ve nasıl kurulduğunu da biliyorum az çok...

ikisi de erkek ama emin olun burda yazdığınız müstehcen şeylerle ilgilenmiycek kadar seviyeli insanlar...yani demek istediğim sadece sitenin düzeniyle ve asayişle ilgileniyolar daha çok :) ha ama yine de fazla da abartılı konuşmalar yapmamanızı öneririm tabi bunun kazenle fln ilgisi yok sonuçta internet ortamı ve hepimiz evli barklı insanlarız..ne biliyim ben çok fazla özel şeylerin burda açıkça konuşulmasını doğru bulmuyorum benim fikrim tabi....

ha bu arada evet Kazen'in çocuğu var :) Curly nin de varmıydı hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Canım ikisidepk güzel ama yeşil olanı daha çok beğendim ben normalde yeşili sevmem ama bu çok tatlı duruo tabi son karar senin

Sagol canim. .ya magzaya bakmaya gittim yesili fosforlu gibi bilemedim...fikir icin sagol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…