2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun cnm o nası laf....coraspın ve kan sulandırıcı ıgneler kullandırıyo doktorlar hamılelık boyunca ben oyle bılıyorum..allah saglılklı bı bebıs nasıp etsn sana cnm

bende sen gibiyim canım, ama benimki tamamen benim yüzümden
16 hft ken erkek dedi, sonra kötü bir ayrıntılı usg deneyiminden sonra dr a da izin alıp gidemedim, bu ayki borçlar nedeniyle özelede gidemiyorum, bi dahaki aya kısmet..şimdi kız deseler şok şok şok yani
21. yy ankarasında çok takipli bi gebeyim ne bebeğin kilosu ne bişey ,hiçbirinden hbrim yok :)

Canım bu arada ben nedeni belli olmayan 3 düşüğüm ve 1 adet kürtajım oldu.Hiç bir neden bulunamadı patolojide.Ama seninki belliymiş ve tedavisi de mutlaka mümkündür canım.Tıp çok ilerledi.Bak geçenlerde bir kadın rahim nakliyle bile hamile kaldı.Çok zor bir şey ama oldu.Umarım senin de müjdeli haberlerini alırız

valla canım hep öde öde birşeyleri, daha nereye kadar ödeyeceğiz ki

Zaten devlette pek söylemiyorlar bana da yok erkek yok kız yok yok erkek sanki bebek kılık değiştiriyor.Ya erkektir ya da kızdır yani 3.bir şık olmadığına göre..... Neyse iyi olsunlar da ne olursa olsun bacım.Senin de 1 kızın 1 oğlun vardı galiba

bencede yaaa
şu borçlar bitsin artık, arabanın taksiti, kızın kreşi, oğlanın bakıcısı derken, 3. ya bişey alamıyorum yaa pöff, Allahtan bişeye ihtiyaç yok, ödüm kopuyor ekstra masraf çıkacak diye, ucu ucuna valla
güya çalışıyorum yine elde yok avuçta yok doğum izninde de Allah yardım etsin valla

Bende söyliyim o zaman doktoruma bidahaki gittiğimde banada versin hep süt içmiyorum diye başıma geliyo bunlar sabah o kramp acısıyla suratı buruştura buruştura içtim bi bardak

Ahh canım yaa desene kokrtuğun başına geldi kızlar sakın yanlışlıkla falan nokta nokta yapmayın ha 3 noktayı geçmesin :18:

tabi canım o 40 hft nın dolduğu tarih, genelde 38 . hftdan sonra başlıyorlar bebişler doğmaya, heleki sezeryan planlarsan 40 hftyı beklemiyorlar

Sık sık gaz sorunu çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum bir bardak suya kimyon koy 1 çay kaşığı suyu iç canım iyi geliyor

Kızlar bana henüz şeker yüklemesi guatr kontolü fln yapılmadı bunları yaptıranlar varmı? Birde guatr kilo aldırıyormuş acaba guatr mı var bende yaa çok dikkat etmeme ragmen ayda 2 kilo almaya başladım bu normal degıl bence ya 2 hafta sora tekrar doktora gitmeyi düşünüorum ama nasıl yapılıyor bu testler bilen varmı?

Hoşbulduk.. inşallah benim canımmm

Canımm hoşbulduk. Çalışmalara başlıcaz önümüzdeki ay hayırlısıyla inşallah gelir bebeğimiz :)

Hoşbulduk menekşem :) aminn inşallah. Yok ya şakasına dedim kodum bozuk diye. Kromozomla ilgili bi sıkıntı yok. Ama bu pıhtılaşma da genetik bi durummuş onu kastettim.

Hoşbuldum kedicim. Umarım öyledir. Bi topiğe girdim girmez olaydım, kim kaç düşük yapmış bu sebepten dolayı diye bööle hamilelik tablomuz var ya onun gibi bi tablo yapmışlar, ödüm patladı arkama bakmadan kaçtım ordan

cnm hoşgeldin zaten pıhtılaşma sorunu olanlara tedavi uyguluo doktorlar kanı sulandırıcı haplarla vs. Allah korusun nie ölsünler inşallah en kısa zamanda olur cnm

HOşbuldum canım benimmm. İnşallah sağolasın.

Sağol bebeğim. İnşallah.

Aslında şans değim lepistescim. Bu testi tek düşük yapanlara kesinlikle yapmıyolar devlet hastanelerinde. Özel hastanelerde de doğum fiyatlarından bile pahalı. DNA testi gibi bişi zaar. Biz bi tanıdık doktor bulduk da o vesileyle yaptırdık. Sağlık bakanlığı yapılmasına izin vermiyomuş. 2-3 düşük yapanlara yapıyolar düşünsene çok büyük saçmalık. Aslında bence tüm kadınlara yapılmalı. Kolay sanıyolar galiba bebek kaybetme duygusunu atlatmayı. Hatta atlatamamayı :s Ben de öptüm çok çok çok

Evet canım benim. Aynen, rutinde böyle bi test yapılmıyo malesef ülkemizde. Sağlık bakanlığı izin vermiyor çok masraflı olduğundanmış doktor öyle söyledi. Bi üstte anlattım durumu.
Ben de işte iyiyim ya :) Bu durum biraz canımı sıktı ama allah yardımcımız olsun. önümüzdeki ay da bebiş için çalışıcaz. Umarım her şey iyi gider bu defa.

Ben de seni gördügüme çok sevindim çekirgecimmm... İnşallah öyle olur.

allah korusun cnm o nası laf....coraspın ve kan sulandırıcı ıgneler kullandırıyo doktorlar hamılelık boyunca ben oyle bılıyorum..allah saglılklı bı bebıs nasıp etsn sana cnm

İnşallah inşallah kuzucummmm

Dimi. Doğru diyosun canımm en azından öğrenmiş olduk. inşallah

Hemen hemen aynı cevapları yazdım kusura bakmayın ama herkese yazmak istediğimden:) çok teşekkür ederim. Canlarım benimm.

Kazen sitenin yöneticisi zaten :)

bence çok gereksiz tartışmalar olmuş,herkes burda bilgi edinmek amaçlı var...bişeyler paylaşılıyor vs ne gerek var böyle atışmalara vs...

bu arada benim üst sağ arkada bi 20 lik dişim var yarım yamalak çıkmış olan dün onda çürüme farkettim dişlerim öyle sağlamdır ki normalde 32 yaşına geldim sadece 2 dolgum var o kadar...bunu görünce çok üzüldüm iş çıkmasın başıma ya üf ((

bende sana öyle sonradan kız demişler ya ondan etkilendim heralde, rüyamda kızmış seninki diyolar, bende mavi ağırlıklı aldım birkaç zıbın filan, bakalım ne olacak,
1 kız 1 oğlan benimkiler, oğlan küçük, onun eşyaları da bebişe kalacak oyüzden oğlan olması fikrine alıştırdım kendimi heralde, gerçi kız oğlan ne farkeder önemli olan sağlıklı olması tabi
kocaman oldu bebişler, nasıl yanlış cinsiyet oluyor onuda çözebilmiş değilim

Kızlar Kazen'in profiline baktım da kendisi erkekmiş. Burası hamilelerin olduğu bir topik ve yeri geldi müstehcen sorunlarımıza da değindik. Aramızda bizi takip eden bir erkek olduğunu bilseydim şahsım adına daha dikkatlice yazardım yazdıklarımı. Site dışından erkeklerin bu siteye girip de hamile kadınların yazdığı yazıları okuduğunu hiç sanmıyorum. Sağlık sektöründen olan bir erkek olursa o sorun değil tabi, çünkü profesyonel sonuçta.

Neyse kısacası özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim. Bundan sonra daha dikkatli olucaz sanırım !!!

valla canım hep öde öde birşeyleri, daha nereye kadar ödeyeceğiz ki

Allah yardımcımız olsun.borçsuz da bişiy alınmıyor gerçi.meltowski sorma canım yaa ne kenara atması hele bu ay gelen giden bütçe altüst oldu.dogum günleri ,bebek hediyeleri,ögrencidir eksiğini al aman misafiri gezdir derken çok açılmışız bu ay bebeğe çöp bile almamalıyım.

canım h.g bendede aynı sorun var iki kürtajım oldu kalbi durduğu için araştırma yapıldıktan sonra öğrendim pıhtılaşma problemini şu an coraspirin ve cleaxene iğne kullanıyorum 0,4 lük her gün bir tane hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana ve doğuma kadarda kullanacağım iğnenin dozunu doktor ayarlıyor genelde tek gende ve daha öncesinde sağlıklı çocuk varsa düşük dozlarda bacaklara kadar pıhtı attıysa yüksek dozda oluyor. doktor çok önemli bence hamile kalmadan önce güvenebileceğin bir doktor bulup sonra hamile kalmayı tercih et ve gebeliğin sonuna kadar seni yarı yolda bırakmasın çünkü sıkıntılı gebeliklerde doktorlar diğer doktorun hastasını almak istemiyor bilgin olsun çoookk geçmiş olsun cnm.

Kan tahlili ile yapılıyor canım. İlk üç aydan sonra ayda iki kiloya normal diyorlar canım. Ama bu testler hamileliğin başında ilk kontrolde yapılıyor sana da yapılmış sıkıntı çıkmamış olabilir. Bende troit yüksek çıktı her ay düzenli test yapıyor doktorum

merhaba güzel göbüşlü anneler :)

biz ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda
babamız kızımızı net bir şekilde gördü en nihayetinde :) bizim nazlı kızımız geçen ay ki ultrasonda yüzünü kapatmış iki büklüm olmuş hiç bi yerini göstermemişti bu sefer her bi yerini gördük yüzünü, ellerini,bacaklarını,parmaklarını,burnunu,yumuk yumuk gözlerini :) o kadar güzel diki aşkım ağzı açık izledi görüntüleri

bu arada doktor ultrason cihazını bastırdıkça benim cimcime alttan vuruyo noluyo yaa bi rahat bırakın her yerime bakıyosunuz diyo sanırım o vurdukça ben hissettim çok güldüm ama doktor da diyo ki maşallahı var çok hareketli bebeğiniz

darısı ayrıntılı yaptıracak arkadaşlara inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…