2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan tahlili ile yapılıyor canım. İlk üç aydan sonra ayda iki kiloya normal diyorlar canım. Ama bu testler hamileliğin başında ilk kontrolde yapılıyor sana da yapılmış sıkıntı çıkmamış olabilir. Bende troit yüksek çıktı her ay düzenli test yapıyor doktorum canım şeker yüklemesi de aç karnına şekeri su içiyorlar oda kan tahlili ile yapılıyor 24. Haftada yapılıyor

off sorma aynı dert ben de de var çalış maaş gelsin sonra aynı maaş geldiği gibi borçlara gitsin. Bi de aksi gibi i.çimde bir alışveriş arzusudur gidiyor. Ben sanırım alışveriş yapmaya aş eriyorum sadece :)
bi de üstüne üstlük kredi olunca ücretsiz izin bile hayal oldu (((
valla şu izin olmazsa oyy moyy yok kimseyyeee

BU ARADA MAŞALLAH 3. :) DEMİŞSSİN normal mi doğurdun diğerlerini anammm ben çok korkuomm

Son düzenleme:
Sık sık gaz sorunu çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum bir bardak suya kimyon koy 1 çay kaşığı suyu iç canım iyi geliyor

kimyonun hamilelikte zararlı olabileceğini okumuştum.....

gaz problemi bende de oluyor çok fena hemde...rezene çayı ve papatya çayı iyi geliyor...bunları deneyin derim..ama günde 2 fincandan fazla değil...

Evet canım biz de iyi bi doktor arıyoruz şu anda. Onun için çalışma yok. peki büyük mü o iğne kim vuruyo her gün sana acıyo mu :44:

nası ya erkekmıymıs....bız neler paylastık burda yan neler neler.....bzm butun ozelımızı ogrendı o zaman..her yazdıgımızı okuyo ıyıde burası kadınlar kulubu dıye bılıyodum ben :)

Çookk teşekkur ederim cnm cevabın için..Ben emin olamadım yapılmıştır elbet doktorlar anlıyor ztnde yani o kadar dikkat etmeye kilo alınca insan uyuz oluyor acaba diorum çok zayıf ve uzun boylu oldugum içinmi böyle oldu belki boyumu kilomu sölesem dert ettiğin şeye bak dersiniz ama işte alışık olmadıgım için bir anormal geliyor bana :/

Bakalım şeker yüklemesi bu ay sonu yapılıcak bnm her ultrasonda bebişim başka çıkıyor baze haftasında bazen gerisinde için gıcıklandı şeker testini yaparken onuda yaptırıcam ya aklımda kalmasınnn.Çook saol cnm tekrarr

kimyonun hamilelikte zararlı olabileceğini okumuştum.....

gaz problemi bende de oluyor çok fena hemde...rezene çayı ve papatya çayı iyi geliyor...bunları deneyin derim..ama günde 2 fincandan fazla değil...

Bebeklere içiriyolar canım normalde bunu internetten araştırdım bişey bulamadım zararıyla ilgili :44:

harbiden erkek diyor ama medeni hali bekar çocugu varda diyor

Aynen bizde düğün borcu bitmeden ev borcuna girdik bende çalışmıyorum evlenince ayrıldım işten iş çocuk mu derken Allah aratmadı bebeğimizi nasip etti bize çok sıkıştık bizde ama kuş sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş Allah sağlık sıhhat versin borç ödenir bir şekilde ödendikçede yenisi yapılır. :))

Acaba senin duyduğun kimyon yağı olabilir mi ?
Gaz sıkıntımıza çözüm kimyonmuş, herkese oneriliyor ama en guzeli hamilelikte gaz problemi icin cok dogal bir cozum olmasi. Meger kimyon cok seye careymis. Ben de iyice araştırdım ve size kimyonun faydalarından bahsetmek istedim.
İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide şişliğini azaltır ve mideyi kuvvetlendirir. Anne sütünü arttırır. Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur. Sinirleri yatıştırır ve yüksek tansiyonu düşürür. Kolesterolu dusurur. Nefes darlığı, prostat, şeker hastalığı ve romatizmada faydalıdır. Vücudu terleterek zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Kramp ve kalp rahatsızlıklarında faydalıdır. Kimyon yağının antiseptik, antibakterial, hazmı kolaylaştıricı, idrar arttırıcı ve uyarıcı özellikleri vardır. KİMYON YAĞI HAMİLELİKTE KULLANILMAMALIDIR. AYRICA, KİMYON YAĞI SÜRÜLEN BÖLGEYİ GÜNEŞTEN KORUMAK GEREKİR.(alıntıdır ilk gebelik.com)

sevgili anneler birşey sormak istiyorum dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşeyimiz güzeldi yanlız sol böbreğin sıvı seviyesi biraz fazlaymış dr geçebilir dedi bu durumla karşılaşan oldu mu acaba

hayatımm neler yazdık bı dusunsene :)ay rezıllık..o bsey degılde kocam bnu bılse kadınlar kulubu benım ıcın the end :)

aynenn kızzzz böyle açık seçik konuşup aramızda erkek oldugunu bilseee dün konusu geçti hatta hep bayanlarmı var dedi heralde olum adı üstünde orası kadınlar kulubü dedim adama yaaa

Canım eğer zayıf hamile kaldıysan fazla kilo alabilirsin. Ben henüz hiç kilo almadım ama bulantı döneminde 5 kilo vermiştim eski kiloma yeni geldim boyun uzun şa sorun yok zaten :) benim uzun boylu bi arkadaşım 25 kilo aldı doğumdan 15 gün sonra gördüm yarısını vermiş kilonun biz nabalım boy fakiriyiz 1.59 benim boyum hamilelikte çekmişim sanki 1.56 geliyorum :)

bu arada kızlar polıye noldu sakasına yaptıgı noktalar cıddıyemı alındı ....ya ama polı sadece saka yapmıstı

Yaa kızlar sayfalarca neler konuşulmuş artık topic anlamını geçmiş boşverin şekerler Allah aşkınaaa..sitenin adı kadınlar klubü diye sadece kadın çalışacak değil ya sitede ayrıca kimbilir kimler okuyor üye olmadan bile dert ettiniz şeye bak boşverin Allah aşkınaaa...Biz keyfimize bakalım

Evet canım biz de iyi bi doktor arıyoruz şu anda. Onun için çalışma yok. peki büyük mü o iğne kim vuruyo her gün sana acıyo mu :44:

canım doktorların kimiside bu işi ticarete dökmüş durumda oluyor doktor seçiminde bunuda göz önünde bulundur çünkü baya masraflı bir süreç iğneleri ssk karşılıyor fakat raporlu hali bir külfet rapor çıkarmayada ayrı para ödüyosun tabi ve doktor kontrollerin normal hamilelerden farklı olarak 15 günde bir oluyor yani önce hazırlık yapıp sonra çalışmalara başlayın :)

aynenn kızzzz böyle açık seçik konuşup aramızda erkek oldugunu bilseee dün konusu geçti hatta hep bayanlarmı var dedi heralde olum adı üstünde orası kadınlar kulubü dedim adama yaaa

ıcıne dogdu demekkı:) adamların butun ozellerını ortaya doktuk:)soyle gecmıse donup yazdıklarımı dusunuyorumda aman allahım :)ıyıde bu durum gerıcek bundan snra bızı konusurken dusunucz yazsakmı yazmasakmı kelımelerı secıcez..nası rahattık ama bılmıyoduk aramızda bı erkek varmıs ve herseyı okuyomus...bızım kocaları bızden ıyı tanıyo artık :)

Canım sağlık ocağında ki hemşire ablama doğumdan sonra kimyon önerdi çocuk gazlı olmasın die aynı sıkıntı bende de var dedim sana yapıcak bişi yok bol su içeceksin dedi bi sıkıntısı olmasa sende kullan derdi hamilelikte pek uygun görmüyorlar sanırım

Ayy cnm yok ya cekmemişsindir bizde yük varya ondan öle olmuştur o:) Bak işte o zaman bende dikkat etmesem 25 kilo alırım bak desene şimdiye kadar 8 kilo aldım dikkat edeyim bakalım nasıl bitecek en fazla hadi 16 olsun diorum toplamda inş olmada işte :)
..Buarada boyum 1.83 bnm aşırı uzun ötesiyim yani 63 ile hamile kaldım birde sporcuyum ben vücudunda yag yok alacaksın diyo doktor nasıl emziricen fln ancak ben ısrarla kabul edemedim hamilelik bitti nerdeyse hala kilo peşindeyim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…