- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.321
Kızlar bana henüz şeker yüklemesi guatr kontolü fln yapılmadı bunları yaptıranlar varmı? Birde guatr kilo aldırıyormuş acaba guatr mı var bende yaa çok dikkat etmeme ragmen ayda 2 kilo almaya başladım bu normal degıl bence ya2 hafta sora tekrar doktora gitmeyi düşünüorum ama nasıl yapılıyor bu testler bilen varmı?
bencede yaaa
şu borçlar bitsin artık, arabanın taksiti, kızın kreşi, oğlanın bakıcısı derken, 3. Ya bişey alamıyorum yaa pöff, allahtan bişeye ihtiyaç yok, ödüm kopuyor ekstra masraf çıkacak diye, ucu ucuna valla
güya çalışıyorum yine elde yok avuçta yokDoğum izninde de allah yardım etsin valla
Sık sık gaz sorunu çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum bir bardak suya kimyon koy 1 çay kaşığı suyu iç canım iyi geliyor
canım h.g bendede aynı sorun var iki kürtajım oldu kalbi durduğu için araştırma yapıldıktan sonra öğrendim pıhtılaşma problemini şu an coraspirin ve cleaxene iğne kullanıyorum 0,4 lük her gün bir tane hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana ve doğuma kadarda kullanacağım iğnenin dozunu doktor ayarlıyor genelde tek gende ve daha öncesinde sağlıklı çocuk varsa düşük dozlarda bacaklara kadar pıhtı attıysa yüksek dozda oluyor. doktor çok önemli bence hamile kalmadan önce güvenebileceğin bir doktor bulup sonra hamile kalmayı tercih et ve gebeliğin sonuna kadar seni yarı yolda bırakmasın çünkü sıkıntılı gebeliklerde doktorlar diğer doktorun hastasını almak istemiyor bilgin olsun çoookk geçmiş olsun cnm.
Kızlar Kazen'in profiline baktım da kendisi erkekmiş. Burası hamilelerin olduğu bir topik ve yeri geldi müstehcen sorunlarımıza da değindik. Aramızda bizi takip eden bir erkek olduğunu bilseydim şahsım adına daha dikkatlice yazardım yazdıklarımı. Site dışından erkeklerin bu siteye girip de hamile kadınların yazdığı yazıları okuduğunu hiç sanmıyorum. Sağlık sektöründen olan bir erkek olursa o sorun değil tabi, çünkü profesyonel sonuçta.
Neyse kısacası özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim. Bundan sonra daha dikkatli olucaz sanırım !!!
Kan tahlili ile yapılıyor canım. İlk üç aydan sonra ayda iki kiloya normal diyorlar canım. Ama bu testler hamileliğin başında ilk kontrolde yapılıyor sana da yapılmış sıkıntı çıkmamış olabilir. Bende troit yüksek çıktı her ay düzenli test yapıyor doktorum
kimyonun hamilelikte zararlı olabileceğini okumuştum.....
gaz problemi bende de oluyor çok fena hemde...rezene çayı ve papatya çayı iyi geliyor...bunları deneyin derim..ama günde 2 fincandan fazla değil...
Kızlar Kazen'in profiline baktım da kendisi erkekmiş. Burası hamilelerin olduğu bir topik ve yeri geldi müstehcen sorunlarımıza da değindik. Aramızda bizi takip eden bir erkek olduğunu bilseydim şahsım adına daha dikkatlice yazardım yazdıklarımı. Site dışından erkeklerin bu siteye girip de hamile kadınların yazdığı yazıları okuduğunu hiç sanmıyorum. Sağlık sektöründen olan bir erkek olursa o sorun değil tabi, çünkü profesyonel sonuçta.
Neyse kısacası özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim. Bundan sonra daha dikkatli olucaz sanırım !!!
off sorma aynı dert ben de de var çalış maaş gelsin sonra aynı maaş geldiği gibi borçlara gitsin. Bi de aksi gibi i.çimde bir alışveriş arzusudur gidiyor. Ben sanırım alışveriş yapmaya aş eriyorum sadece :)
bi de üstüne üstlük kredi olunca ücretsiz izin bile hayal oldu(((
valla şu izin olmazsa oyy moyy yok kimseyyeee
BU ARADA MAŞALLAH 3. :) DEMİŞSSİN normal mi doğurdun diğerlerini anammm ben çok korkuomm
harbiden erkek diyor ama medeni hali bekar çocugu varda diyor
hayatımm neler yazdık bı dusunsene :)ay rezıllık..o bsey degılde kocam bnu bılse kadınlar kulubu benım ıcın the end :)
Çookk teşekkur ederim cnm cevabın için..Ben emin olamadım yapılmıştır elbet doktorlar anlıyor ztnde yani o kadar dikkat etmeye kilo alınca insan uyuz oluyor acaba diorum çok zayıf ve uzun boylu oldugum içinmi böyle oldu belki boyumu kilomu sölesem dert ettiğin şeye bak dersiniz ama işte alışık olmadıgım için bir anormal geliyor bana :/
Bakalım şeker yüklemesi bu ay sonu yapılıcak bnm her ultrasonda bebişim başka çıkıyor baze haftasında bazen gerisinde için gıcıklandı şeker testini yaparken onuda yaptırıcam ya aklımda kalmasınnn.Çook saol cnm tekrarr
Evet canım biz de iyi bi doktor arıyoruz şu anda. Onun için çalışma yok. peki büyük mü o iğne kim vuruyo her gün sana acıyo mu :44:
aynenn kızzzz böyle açık seçik konuşup aramızda erkek oldugunu bilseeedün konusu geçti hatta hep bayanlarmı var dedi heralde olum adı üstünde orası kadınlar kulubü dedim adama yaaa
Acaba senin duyduğun kimyon yağı olabilir mi ?
Gaz sıkıntımıza çözüm kimyonmuş, herkese oneriliyor ama en guzeli hamilelikte gaz problemi icin cok dogal bir cozum olmasi. Meger kimyon cok seye careymis. Ben de iyice araştırdım ve size kimyonun faydalarından bahsetmek istedim.
İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide şişliğini azaltır ve mideyi kuvvetlendirir. Anne sütünü arttırır. Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur. Sinirleri yatıştırır ve yüksek tansiyonu düşürür. Kolesterolu dusurur. Nefes darlığı, prostat, şeker hastalığı ve romatizmada faydalıdır. Vücudu terleterek zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Kramp ve kalp rahatsızlıklarında faydalıdır. Kimyon yağının antiseptik, antibakterial, hazmı kolaylaştıricı, idrar arttırıcı ve uyarıcı özellikleri vardır. KİMYON YAĞI HAMİLELİKTE KULLANILMAMALIDIR. AYRICA, KİMYON YAĞI SÜRÜLEN BÖLGEYİ GÜNEŞTEN KORUMAK GEREKİR.(alıntıdır ilk gebelik.com)
Canım eğer zayıf hamile kaldıysan fazla kilo alabilirsin. Ben henüz hiç kilo almadım ama bulantı döneminde 5 kilo vermiştim eski kiloma yeni geldim boyun uzun şa sorun yok zaten :) benim uzun boylu bi arkadaşım 25 kilo aldı doğumdan 15 gün sonra gördüm yarısını vermiş kilonun biz nabalım boy fakiriyiz 1.59 benim boyum hamilelikte çekmişim sanki 1.56 geliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?