- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.361
merhaba kızlar öncelikle hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. ben de aralık annesi olacağım ama size bir şey sormak istiyorum. biz 17-23 ağustos arası GAP turuna katılacağız ama zor olur mu acaba? doğuma 4 ay kalmış oluyor yani şu an sizin de 4 ayınız kalmış en iyi siz bilirsiniz, şu an gidebilir misiniz? gezmek zor olur mu? şimdiden teşekkür ederim
2 gündür yapılan herşeye anında müdahale ediyor. Hal böyle olunca insanın içine kurt düşüyor. Site yöneticisinin erkek olmasında bir sakınca yok belki ama şahsen ben olsaydım burdaki sorunlarla ilgilenmesi için bir kadın yönetici tayin ederdim. Sonuçta bizi takip ettiği şu 2 günde bile rahat konuşabilirdik!!
merhaba kızlar öncelikle hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. ben de aralık annesi olacağım ama size bir şey sormak istiyorum. biz 17-23 ağustos arası GAP turuna katılacağız ama zor olur mu acaba? doğuma 4 ay kalmış oluyor yani şu an sizin de 4 ayınız kalmış en iyi siz bilirsiniz, şu an gidebilir misiniz? gezmek zor olur mu? şimdiden teşekkür ederim
Aslında haklısın ama Allah bilir komple bu site erkeklere aittir Allah bilir ya onlar daha kolay ugraşır böyle şeylerle bakma:/ Cidden boşverelim insan düşününce kala kalıyor:26:
2 gündür yapılan herşeye anında müdahale ediyor. Hal böyle olunca insanın içine kurt düşüyor. Site yöneticisinin erkek olmasında bir sakınca yok belki ama şahsen ben olsaydım burdaki sorunlarla ilgilenmesi için bir kadın yönetici tayin ederdim. Sonuçta bizi takip ettiği şu 2 günde bile rahat konuşabilirdik!!
cucu bende konuşuyorum meleğimle son 2 gündür sürekli ve o da tekme atıyor annesini dinlediğini gösterir gibi.bayılıyorum hareketlerine oğluşumun.ama babası bi türlü yakalayamıyor ne zaman elini karnıma koysa hemen duruyor minnoş anlamış gibi :)
iyi geceler tatlım ikinize de:) bebişin uyutur umarım.benimki kendisi uyumadan benide uyutmuyor.bazen saat gece 1.5 oluyor
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
Canım bende çok beğendim yanlız bi yerde okumuştum gündüz kısa süreli uyuması için tamam ama gece uykusu için pek ideal değilmiş bilgin olsun bebişinin belciği ağırmasın
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Evet canım siparişimi geldi, paylaşmıştım ama göremedin demek.
Çok beğendim ben, kurulumu da çok kolay zaten, eşim 10dk.da halletti.
Alt kısmı ortadan toplanıyor, söküp çıkarma falan yapmana gerek yok,üstüde kolay...
Ben memnun kaldım, zaten amacım otomatik sallanan birşeydi, bu beşik fazlasıyla işime yarayacak.
Ama şöyle söyleyeyim, üst sallanan kısım tahmin edeceğin gibi küçük, 6 ay falan kullanılır. Zaten sallanan tarzdakilerin çoğu öyle.
Bunun avantajı park yatağın içinde olması ve de devrilme riski falan olmaması bence.
Büyüdüğünde onu çıkarıyorsun zaten klasik park yatak oluyor.
Ben o zamana kadar yeni evime geçmiş olurum muhtemelen, oda takımını, mobilyasını o zaman alacağım için park yatağa ihtiyacım kalmaz umarım ....
Haa bu arada hafta sonu günüm vardı, gün arkadaşlarıma da gösterdim, hepsi çok beğendi... Gün de tam 4 bayan hamileyiz, diğerleri çoktan almış keşke daha önce bizde görseydik dediler, diğer tecrübeli anneler de çok beğendi, çok rahat kullanırsın dediler.
Bu kadar canım.
Tavsiye ediyorum yaniResmi de bunun aynısı canım ben kırmızıyı aldım ....
Canım
Eki Görüntüle 687095 Eki Görüntüle 687096 Eki Görüntüle 687097 Eki Görüntüle 687098
mobilyamızın şekli burda gördüğünüz gibi, kulplar ahşap rengi, dolabın perdesi krem olacak.buradaki mobilya beyaz ben vanilya rengi sipariş ettim. beşiğimizde koyu ahşap rengi olacak.gardolap ve şifonyerin alt kısmındaki tahta çıkacak onun yerine yuvarlak bacaklar olcak, altını kolay temizlemek için. yatağımızın altındaki çekmeceden bi yatak daha çıkıyor, istenirse baza gibide kullanılabiliyomuş. bakalım nasıl olcak baya bi oynadık üzerinde umarım güzel olur
kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu
kızlar gecenin bu saatti uyku tutmadı daha önceden bahsettiğim paylaştığım keçe süslerden kapı süsümü bitirdim ben de. bu ilk denemem, ilk kapı süsüm ona görearada batırdığım kısımlar olabilir yargılamak yok ehehe sizler de fikir edinin diye yapım aşamalarının fotolarını çektim paylaşıyorum öpüldünüz.
Eki Görüntüle 686661 Eki Görüntüle 686662
Eki Görüntüle 686663 Eki Görüntüle 686664
Eki Görüntüle 686665 Eki Görüntüle 686666
Eki Görüntüle 686667 Eki Görüntüle 686668
Eki Görüntüle 686669
Canım bende çok beğendim yanlız bi yerde okumuştum gündüz kısa süreli uyuması için tamam ama gece uykusu için pek ideal değilmiş bilgin olsun bebişinin belciği ağırmasın
evet kızlar dün akşam uğraştığımız karşı duvar buda.. yan duvarla tonları aynı aslında ama resimde biraz farklı çkmış gibi... o 3 lü yuvarların duvarın ortasına kızımın adını boyayacağız bu akşamda. her akşam bi işimiz var.. kocam prizleride boyadı pembeye :) bu oda nasıl temizlenir onu hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 686692 Eki Görüntüle 686693 Eki Görüntüle 686694 Eki Görüntüle 686695
Kızlar Kazen'in profiline baktım da kendisi erkekmiş. Burası hamilelerin olduğu bir topik ve yeri geldi müstehcen sorunlarımıza da değindik. Aramızda bizi takip eden bir erkek olduğunu bilseydim şahsım adına daha dikkatlice yazardım yazdıklarımı. Site dışından erkeklerin bu siteye girip de hamile kadınların yazdığı yazıları okuduğunu hiç sanmıyorum. Sağlık sektöründen olan bir erkek olursa o sorun değil tabi, çünkü profesyonel sonuçta.
Neyse kısacası özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim. Bundan sonra daha dikkatli olucaz sanırım !!!
merhaba güzel anneler ve melekleri.. benim bi sıkıntım var. belim adetliymişim gibi ağrıyor. neredeyse ağlayacağım. ki bugün hiç bi iş yapmadım bütün gün oturdum yemeği bile kocacığım yaptı.. sizede oluyor mu? çok aktif olan bebeğim dün geceden beri hiç oynamadı. böyle yapmazdı.. acaba ne yapabilirim. çok sancılıyım. nolur yardım edin :'(
ne güzel şeyler alınmış böyle ben daha hiç bişey almadım yawwww
canım geçmiş olsun bendede çok ağrı var hatta geçen hafta yatakta kemiklerim batıyor gibi geliyordu.sonra dr. gittik idrar yollarımı üşütmüşüm ilaç verdi bel ağrısıda azaldı. üşütmüş olabilirmisin benim gibi
kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu
merhaba güzel anneler ve melekleri.. benim bi sıkıntım var. belim adetliymişim gibi ağrıyor. neredeyse ağlayacağım. ki bugün hiç bi iş yapmadım bütün gün oturdum yemeği bile kocacığım yaptı.. sizede oluyor mu? çok aktif olan bebeğim dün geceden beri hiç oynamadı. böyle yapmazdı.. acaba ne yapabilirim. çok sancılıyım. nolur yardım edin :'(
vallahi bilmem ki adet olcakmışım gibi. sanki biri içerden bel kemiğimi çekiyor büküyor bir şeyler yapıyo gibi. kemiklerin ayrılıyo sanki birbirindendoktor başım için ağrı kesici verdi ama kullanmaya çekiniyorum bebeğim için acaba sıcak birşeyler koysam bebek etkilenir mi?
vallahi bilmem ki adet olcakmışım gibi. sanki biri içerden bel kemiğimi çekiyor büküyor bir şeyler yapıyo gibi. kemiklerin ayrılıyo sanki birbirindendoktor başım için ağrı kesici verdi ama kullanmaya çekiniyorum bebeğim için acaba sıcak birşeyler koysam bebek etkilenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?