2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben giderim cnm yani gidiorumda ztn yoruluosun ama öyle dayanılmıcak gibi olmuyor..Yinede bünyeden bünyeye değişir ben öyle oldugum yerde durabilen biri deilim sende öyleysen gidersin cnm...

Aslında haklısın ama Allah bilir komple bu site erkeklere aittir Allah bilir ya onlar daha kolay ugraşır böyle şeylerle bakma:/ Cidden boşverelim insan düşününce kala kalıyor:26:

gap turu derken sürekli yürüme gezme durumu söz konusuysa gidemezdim. Ama tatil havasında geçecekse istediğin zaman gez istediğin zaman dinlen olanağı bulabileceksen doğum öncesi motivasyon olur hatta.

merhaba arkadaşlar bebek odasını ne yaptınıza ya ben çok kararsızım büyüyen yatak mı yoksa ufak bir bebek karyolası mı alalım diye geçen gün maskoyu dolaştık kanz'a, şeker çocuğa, çilek mobilyaya, bi de adını hatırlamadığım bi bebek mağazasına girdik çileğin boya yok falan dediler ama sanki çok kötü malzeme kullanıyorlar dördü arasında en iyisi şeker çocuk ve kanz gibiydi ama biraz daha dolaşıcaz tabi fiyatlar da 2000-2800

Aslında haklısın ama Allah bilir komple bu site erkeklere aittir Allah bilir ya onlar daha kolay ugraşır böyle şeylerle bakma:/ Cidden boşverelim insan düşününce kala kalıyor:26:

Bundan sonra daha dikkatli konuşucaz sonuçta. Birileri açık bulup şikayet etmek için nöbetleşe olarak pusuda bekliyor. İnsan kendini baskıda hissediyor haliyle.

Tabiki bayan olması daha normal olurdu adı üstünde kadınlar kulübü üyelikte erkek üyelik kabul edilmiyor deniyor ama nasıl emin olunacakki acaba topiğimizi gizleme şansımız var mı en azından üye olmayanlara çünkü herkes girip rahatça okuyabiliyor kadın erkek farketmeden kazen e soralım bu konuda bize yardımcı olabilir mi :))

kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu

arkadaslar besiklerinize hangi yatagi aliyorsunuz kimi yerde visco diyor kimisi visco zararli diyor. sizler ne yaptiniz bu konudaki fikriniz ne?

aynen canım yaa nasıl kıpır kıpır güzelliğim yaabizdede durumlar aynı ne zaman babamız elini koysa duruyoo bıcırık ama biz kızımla cok mutluyuzbabası sanırım bu duyguyu doğunca tadıcak kıyamam askım bak elini koy diyorum askım bakıyım dioo heyecanla ama nazlı bizim kız simdiden babasına nazları başladııı

iyi geceler tatlım ikinize de:) bebişin uyutur umarım.benimki kendisi uyumadan benide uyutmuyor.bazen saat gece 1.5 oluyor

uyutmuyodu 10 gün öncesine kadar bende konusuyodum hadi annecim uyuyalım artık annenin cok uykusu geldii diye seviyodum karnımı 10 gündür geceleri hareket yok akıllı kızım annesini dinliyoo sanırım

cok güzelll olmuş ya ellerine sağlık bayıldımmmmmm

Canım bende çok beğendim yanlız bi yerde okumuştum gündüz kısa süreli uyuması için tamam ama gece uykusu için pek ideal değilmiş bilgin olsun bebişinin belciği ağırmasın

evet benide düşündürdü o durum beli ağrırmı acaba içine miniş yatak yaptırmayada değmezkii babamızlada konustuk ikimizde cok kararsısız :44:

elinize emeğinize sağlık süper olmuşşş yaaa maşallah size kızınız ne şanslı mışıl mışıl uyusun huzur dolu odasında inş..

cekirgem meraba canım bende kacırmısım park yatağını cok güzelmişş nerden sipariş verdinn hangi siteden bende bakıcammda

cok güzelmişş odanız güzel günlerde uyusun meleğinn

kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu

canım benim de 3 gündür aynı şikayetlerim var ayağa kalkarken karnım öne doğru ağırlaşıyor gibi garip bir his oluyor bu arada ben de minyonum acep ondan mıdır ki gerçekten?

merhaba güzel anneler ve melekleri.. benim bi sıkıntım var. belim adetliymişim gibi ağrıyor. neredeyse ağlayacağım. ki bugün hiç bi iş yapmadım bütün gün oturdum yemeği bile kocacığım yaptı.. sizede oluyor mu? çok aktif olan bebeğim dün geceden beri hiç oynamadı. böyle yapmazdı.. acaba ne yapabilirim. çok sancılıyım. nolur yardım edin :'(

iyi akşamlar kızlar.bebişlerinizin odasına da yataklarada bayıldım sağlıkla kullanın inş.ben daha almadım ama bambu istiyorum şöyle süslü püslü bişiy.annem alcak bizimkini.bu arada kocası kendini hamile sanan varmı benimkinden başka :) dün ben netteyken benim kociş uyumuş baktım bacak arasında kırlent el göbekte karnınıda açmış bi güzel.... öyle komikti ki anlatamam

Maasallah cok basarili olmus :) annelik aski neler yaptiriyor degil mi :)

Canım bende çok beğendim yanlız bi yerde okumuştum gündüz kısa süreli uyuması için tamam ama gece uykusu için pek ideal değilmiş bilgin olsun bebişinin belciği ağırmasın

Sizede nazar degmesin, insallah ellerinizle yaptiginiz odasinda saglikla buyur bebeginiz.

Canim, bu kadar buyuk bir platformun elbette bir yoneticisi var, bayan veya erkek farketmez. Sizinde anlayacaginiz uzere, bildirilen sorun uzerine topic imizde belirdi ve herseyin kontrol altinda oldugunu bizlere hissettirmek istedi. Her bolumun ayri moderatoru var, yani site yoneticisi tabiiki burada yazilan herseyi okuyamaz, okusa bile sadece icerige bakar, burradan bir duygu edinmez. kendisinin profesyonel olarak bu isi yaptigini tahmin ediyorum, sitenin somut/maddi islerinden sorumlu kisidir. Sahibi erkek olan guzellik salonlarinda islem yaptirmiyor muyuz? Bizlerle ilgilenenler bayanlar sonucta ancak sorun oldugunda muhatabimiz yetkili kisi oluyor cogu zaman... Iciniz rahat olsun... Zaten kayit olurken kimlik vermedigimize gore :) sadece birbirimizin iyi niyetine guvenerek burada toplaniyoruz, kisisel bilgilerimizide paylasmiyoruz. Bence kafaniza takmayin bunu

canım geçmiş olsun bendede çok ağrı var hatta geçen hafta yatakta kemiklerim batıyor gibi geliyordu.sonra dr. gittik idrar yollarımı üşütmüşüm ilaç verdi bel ağrısıda azaldı. üşütmüş olabilirmisin benim gibi

ne güzel şeyler alınmış böyle ben daha hiç bişey almadım yawwww

bende daha hiç bişiy almadım canım merak etme alırız bizde inş.ben sadece biberon emzik aldım o kadar.sağolsun annem iki valiz kadar almış şimdiden.biz yeni ev aldık dolayısıyla sıkıntılıyız şu ara.ama annemin aldıklarına bayıldım sürekli alıyor daha da alcakmış.k.valdede alcam diyor.benim bebeğim şanslı yani :)

vallahi bilmem ki adet olcakmışım gibi. sanki biri içerden bel kemiğimi çekiyor büküyor bir şeyler yapıyo gibi. kemiklerin ayrılıyo sanki birbirinden doktor başım için ağrı kesici verdi ama kullanmaya çekiniyorum bebeğim için acaba sıcak birşeyler koysam bebek etkilenir mi?

seyehat için en güzel zamanlar bu aylardır 6. ayyani ama tabi hamileliğinin riskli olup olmadığını doktor belirler... bizlerin çok molalı yolculuk yapmamız gerekli bacaklar kan dolaşımı için 2 saatte bir yürümek şart...ve 6 saatten uzun yol yapmamız uygun değil...

geçmiş olsun günden güne belirtiler artar her gün banada yeni bişey ekleniyor ben egzersizle çözüm buldum bu duruma....hamilelik platesi yapıyorum yogada çok iyiymiş

belini gece yatarken yastıkla ve gündüz otururken yastıkla desteklemelisin bel boşluğunda çok sa ağrılar çok sık olur... alışacağız bunlara zamanla bebeklerimiz için...

Son düzenleme:

ben bel ağrısı için ağrı kesici kullanmadım hiç çünkü ben o hakkı geçen ay
baş ağrım için bol bol kullandım.haftanın 3-4 günü başım ağrıdı
bi ara benim.bebeğe zararı yok alabilirsin parol dedi dr.
sen kendini sıcak tut üşümemeye bak yine de.şu an
benim bel yine kötü ama bundan sonra genelde böyle
olcakmışız malesef cnm.benimde ilk bebişim ama deneyimliler öyle diyor.

sırtına sıcak su torbası yapabilirsin bebeği etkilemez... sıcağa yakın koy... çok kaynar yapma

bak ne diyor canım
"Gebelikte bel ağrısı neden olur? Sebepleri nelerdir?
Gebelikte bel ağrısına neden olan başlıca nedenlerden birincisi karnın ağırlaşmasına bağlı vücudun ağırlık merkezinin öne doğru kaymasıdır. İkinci önemli neden ise debelikte relaxin hormonunun etkisi ile bel eklemleri ve diğer eklemlerde geveşeme olmasıdır. Eklem aralıklarında açılma olur. Eklemlerin etrafındaki bağlarda esneklik artar. Gebelerin bellerindeki lordoz (içe çökük olma) artması da bu nedenledir.

Bunların dışında kilo almak, stres, karnın irileşmesi ve vücudun ağırlaşmasına bağlı olarak vücudun normal duruşunun değişmesi gibi etkenler de bel ağrısına neden olur.

Ayrıca hamilelerde görülen her bel ağrısını gebeliğe ve hormonal değişikliklere bağlamamak gerekir. Özellikle şiddetli bel ağrılarında gebelik ile ilgili olmayan nedenler örneğin travma, bel fıtığı, kas spazmı gibi.. akla gelmelidir"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…