2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de maviyi beğendim canım.ayrıca fiyatı da çok uygunmuş.

Kizlar hepimiz pek yakin tarihlerde dguruyomusuz ..:) bi avazda insallah....yatak icin fikir veren herkesi opuyoruz ogulcugumla..
Fosfor yesili ve mavi olanda cogunuz gibi benimde gozum kalarak gittim magzaya ama aklim karisti mavi jirmiziyi gorunce..oburu pek parlak ama yakindan goren olarak ozekliklerinin guzel oldugunu soyleyebilirim

İyi geceler annişler bizd uyuyalım oğluşumla. Oğlumun uyumaya pek niyeti yok ama yarın ayrıntılı ultrasonumuz var erken kalkıcaz dua edin bize herşeyimiz iyi çıksın öpüyoruz hepinizi

İyi geceler annişler bizd uyuyalım oğluşumla. Oğlumun uyumaya pek niyeti yok ama yarın ayrıntılı ultrasonumuz var erken kalkıcaz dua edin bize herşeyimiz iyi çıksın öpüyoruz hepinizi

ya ne güzel çok çok göreceksin oğlunu benimki cumartesi günü...
canım her şey çok yolunda gidecek inşallah endişe etme... sakin sakin izle ve soru sor arada...

günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle

odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)

günaydııınnnn.... gece minik meleğimin hareketleri çok net hissediliyordu. büyüse de alsak kucağımıza yavrularımızı çok özlüyorum onu.yarın ayrıntılı ultrasonumuz var ama devlette o yüzden çok heyecanlı değilim :) en son hamileliğimi öğrenmek için gitmiştim devletteki kadın doğumcuya içeriye 3 er 5 er alıp söylemişti sonuçları. bakalım şimdi nasıl olacak :) ultrasonu çekecek olan doktor tanıdık uzun uzun bakar die ümit ediyorum.Allah hepimize güzel haberler aldırsın bebişlerimizle ilgili....

kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım

Bence gerekli değil ben puset aldım,çocuğu bavula koymuş gibi oluyo zaten birde sıcak olacak ben almıcam canım yine sen bilirsin..
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle

odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668

Güle güle sağlıkla büyüsün bebişin ismi kadar güzel bir oda olmuş canım takımı gelince düşünemiyorum

Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo

resimde yatak kısmı çok ince görünüyor canım gerçektede öyle mi ama renkler çok güzel hangisini seçersen seç güzel durur

Evet canim gercekten ince ama nadil olsa icine ayrica yatak alicam diye fazla dert etmedim bunu...
Odasna ikeadan besik aldik bunu da dogumd yada tatillerde ailelere gittigimizde kullanmak icin aliyoruz nasipse ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…