- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.421
Bence gerekli değil ben puset aldım,çocuğu bavula koymuş gibi oluyo zaten birde sıcak olacak ben almıcam canım yine sen bilirsin..
Güle güle sağlıkla büyüsün bebişin ismi kadar güzel bir oda olmuş canım takımı gelince düşünemiyorum
Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo
Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo
canım ben çay tiryakisi değilimdir ne niyese çok düştüm. özellikle demlemem ancak biryerde varsa 3 bardak falan açık içiyorum. nescafe delisiydim. onuda hergün bir fincan içiyorum.. doktorum demişti çay iç sonuçta bir demlik içmiceksin. nescafeyide bir fincana düşürmen yeterlidir diye..
ben normalde de içmezdim çay..ama kahve çok severim ve hamilelikten önce illaki içerdim hemen hemen hergün...ama şimdi ne çay ne kahve içmiyorum...çayı 1-2 defa çok açık ve limonlu olmak şartıyla içtim....zaten vücuttaki demir için de iyi değil...içmemeye çalışın derim...ben kahvaltıda ıhlamur içiyorum
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle
odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668
Kizlar hepimiz pek yakin tarihlerde dguruyomusuz ..:) bi avazda insallah....yatak icin fikir veren herkesi opuyoruz ogulcugumla..
Fosfor yesili ve mavi olanda cogunuz gibi benimde gozum kalarak gittim magzaya ama aklim karisti mavi jirmiziyi gorunce..oburu pek parlak ama yakindan goren olarak ozekliklerinin guzel oldugunu soyleyebilirim
Günaydın canım tam adına yakışır bir odası olmuş meleğinin :)) güle oynaya büyüsün inşallah içinde
Bende nescafe çok aramam ancak böyle kokarsa falan canım çekiyo ayda bir belki,ben doktoruma sormadım hiç ama biraz da olsa rahatladım dediği gibi oturupda bir demlik içmiyoruz
Ne güzel içmiyorsan bravo valla yok canım ben hiç içmeden dayanamam,dediğin gibi iş erine bazen bende o açığı ıhlamurla kapatıyorum sıcak sıcak bastırıyo en azından
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle
odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668
Canım doktorlar tavsiye etmiyorlar ama ben çaysız kahvaltı yapamıyorum ;( açık olmak şartıyla günde 3-4 bardak içiyorum demir yönünden kan yönünden bi zayıflık yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum kahveye oranla kafeini az ve açıl içersen daha da azalıyor :)) arada canım isteyince kola bile içiyorum ben haftada bir falan abartmadan içilebilir die düşünüyorum tabi bu benim fikrim ve tercihim kimseyi etkilemek te istemem
bende çayı pek sevmem ama türk kahvesi hergün içerdim hamile kalmadan çayı bi damla demle şerbet gibi haftada 1 falan içiorum arada ama kahve hiç içmiyorum,helede kansızlık probleminiz varsa hiç içmeyin derim,bu arada kuzucuğuma bakın parmaklarını emip zıplıo artık
Günaydın hanımlar;
Hayatımsın; kızının odası çok güzel oldu maşallah. Adı gibi masal gibi... Çok hoş . Huzurla uyusun oynasın içinde. Siz bu işi paraya dökün bence. Açın bi dekorasyon dükkanı. Ohhhh misss işte. Kıza da getiş götür işlerini yaptırırsınız :)
canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimdekızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası
canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimdekızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası
saol canımm maşallah maşallah nazar değmesindüşünceleriniz beni çokkkkk mutlu ediyor. yüzüme tebebbüs katıyorsunuz.. rabbim bebeklerimize sağlıklı günlerle büyümelerini nasip etsin inş..
hehehee ay valla sizden böyle tepkileri kocama anlatınca gaza geliyor. oda olmucak böyle açalım biyer dio her akşamsanırım bu gidişlee açacağız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?