2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de puset var, banada onlar çok garip geliyor bavul konusunda haklısın canım gerçekten öyle duruyor. taşımasıda çok güvenli gelmiyor saplarından dikişleri ayrılcakmış gibi..

amin cnm çok saolll.. ksmetse cumartesi odası da gelicek. o gün hem kızımı görücez ohhh biranönce hafta sonu gelsinn

canım ben çay tiryakisi değilimdir ne niyese çok düştüm. özellikle demlemem ancak biryerde varsa 3 bardak falan açık içiyorum. nescafe delisiydim. onuda hergün bir fincan içiyorum.. doktorum demişti çay iç sonuçta bir demlik içmiceksin. nescafeyide bir fincana düşürmen yeterlidir diye..

ben normalde de içmezdim çay..ama kahve çok severim ve hamilelikten önce illaki içerdim hemen hemen hergün...ama şimdi ne çay ne kahve içmiyorum...çayı 1-2 defa çok açık ve limonlu olmak şartıyla içtim....zaten vücuttaki demir için de iyi değil...içmemeye çalışın derim...ben kahvaltıda ıhlamur içiyorum

Bende nescafe çok aramam ancak böyle kokarsa falan canım çekiyo ayda bir belki,ben doktoruma sormadım hiç ama biraz da olsa rahatladım dediği gibi oturupda bir demlik içmiyoruz

Ne güzel içmiyorsan bravo valla yok canım ben hiç içmeden dayanamam,dediğin gibi iş erine bazen bende o açığı ıhlamurla kapatıyorum sıcak sıcak bastırıyo en azından

bende çayı pek sevmem ama türk kahvesi hergün içerdim hamile kalmadan çayı bi damla demle şerbet gibi haftada 1 falan içiorum arada ama kahve hiç içmiyorum,helede kansızlık probleminiz varsa hiç içmeyin derim,bu arada kuzucuğuma bakın parmaklarını emip zıplıo artık

bende mavi yeşili beğendim cnm
inşallah güzel güzel uyur bebişin içinde

günaydın anneler
biz bugün 23. haftamızdayız

Canım doktorlar tavsiye etmiyorlar ama ben çaysız kahvaltı yapamıyorum ;( açık olmak şartıyla günde 3-4 bardak içiyorum demir yönünden kan yönünden bi zayıflık yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum kahveye oranla kafeini az ve açıl içersen daha da azalıyor :)) arada canım isteyince kola bile içiyorum ben haftada bir falan abartmadan içilebilir die düşünüyorum tabi bu benim fikrim ve tercihim kimseyi etkilemek te istemem

ben de çayı çok severim. önceleri çaydan midem bulandı bir süre içemedim. ama şimdi yine seviyorum. Allahtan iş yerinde çaylar çok kötü de içemiyorum. akşamları da 3 4 bardak içtiğim oluyor. bence sen de çok içmiyorsun canım. kendimize o kadarcık iznimiz olsun

günaydın canım banada ilk hamıleliğimi öğrendığımde doktor asla kafeın yok dedı 10 gün ne çay ne kahve içebildim sonra tekrar sordum abartmadığın sürece bı sorun olmaz zaten kafeının yasak olmasının sebebı yapılan bı araştırmaya göre çocuklarda hiperaktiviteye yol açabiliyor olması dedi.ben hergün bir türk kahvesi içiyorum mesela akşamlarıda bazen 1 bazen 2 bardak açık çay içiyorum yani böyle çok canım isterse yarım bardak kolada içiyorum abartmadığın sürece kendını o kadar engellemene gerek yok bence

Günaydın hanımlar;

günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle

odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668

Hayatımsın; kızının odası çok güzel oldu maşallah. Adı gibi masal gibi... Çok hoş . Huzurla uyusun oynasın içinde. Siz bu işi paraya dökün bence. Açın bi dekorasyon dükkanı. Ohhhh misss işte. Kıza da getiş götür işlerini yaptırırsınız :)

kola hastası olarak bende kendimi nasıl tutuyorum bilmiorum hergün içerdim hergün,ama hamile kaldım ilk 4 ay falan hiç içmedim geçendede 2 kere 3-4 yudum aldım ama yazın sıcaklarında nasıl dayanırım bilmem:18::18::18:

canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimde kızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası

saol canımm maşallah maşallah nazar değmesin düşünceleriniz beni çokkkkk mutlu ediyor. yüzüme tebebbüs katıyorsunuz.. rabbim bebeklerimize sağlıklı günlerle büyümelerini nasip etsin inş..

hehehee ay valla sizden böyle tepkileri kocama anlatınca gaza geliyor. oda olmucak böyle açalım biyer dio her akşam sanırım bu gidişlee açacağız :)))

o aşağıda hissetme gerçekten çok garip :) benimde bebişim sanki karnımda değil de oramda kalp gibi vuruyor oraya bi garip oluyorum.. sonra karın tarafıma vurunca rahatlıorum.. malum bölgeye vurmayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim

ayy evet yaa ters dönmüş:18: bendede kasılıo karnım sertleşio bazen sürekli vuruo yatınca özellikle balık ve meyve yiyince çok hareketli maşallah,alttan vuruo demi cnm bendede oluo normal galiba bende hemen bacaklarımı sıkıştırıorum korkuorum sanki çıkacak olsa engellenecekDDDDDD

gunaydın kızlar...kıs gerı geldı gozumu zor actım vala :)ben normalda zaten oyle cok cay kahve ıcen bırı degıldım...ama gunde 2 - 3 bardak acık cay ıcıyorum kahvaltıyı baska turlu yapamam :) buarada bnm kız bazen ıdrar torbamn ustune basıyo galıba kızlar cok fena oluyo:)

cnm Allahım gülerek bebişini yatırım huzurla uyutmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…