2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım tekme gibi değil de kalp atışı gibi tam orası pıt pıt vuruyor.acaba hıçkırık tutuyor da başları aşağı mı vuruyor öyle pıt pıt

Dünden kalma 4-5 sayfayı okuyayım dedim, ama dayanamadım yazdım Kazen'in erkek çıkması bende ŞOK etkisi yarattı. Kadınlar kulübünün yöneticisi erkek yani çok tuhafıma gitti. Ama neyse yani benim için farketmez zaten ben müstehcen şeyleri paylaşmıyorum hem onlar da zaten öyle şeyleri okumazlar ki ERKEKLER BAŞIMIZIN TACI

Not: Benim erkeğim kadınlar sitesinin yöneticisi olsa ÖLDÜRÜRÜM

ÖPÜLDÜNÜZ CİCİŞLER

Canım benim oğlan da aşağıda kafasını kasıklarıma koymuş hatta bi yudum su içeyim tuvalete gidiyorum mesenamede çok baskı yapıyor. Hep kasık ağrısı şikayetim vardı sonra öğrendikki aşağıdaymış rahim ağzını ölçtü doktor kısa yatıcaksın erken doğum riski var dedi. Ben sürekli yatmıyorum çok sıkılıyorum ama kasık ağrısı yoruldukça gezdikçe artıyor onu keşfettim aynen bizimkide aşağıya Yada kasıklarıma vurunca hem canım yanıyor hem korkuyorum

bende aynen çook aşağıdalarda hissediyordum ama son bı haftadır daha bı yukarıya çıktı artık meraklanacak bişey yok normal

günaydın fıstıklarrr ve onların küçük fıstıkları

Hoffff sağol canım benim Bu da benim sınavım heralde, parasından pulundan geçtim artık sağ sağlim gelsin bana bi daha o acısı yaşatmasın yeter. çok teşekkür ederim öpüyorum..

Kendinize iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sorma canım ben de sendenim kahve içmiyorum ama çayımı asla bırakmam.Bebeklerimiz bizi idare etsin yani içkimiz kumarımız,kahvemiz yok bir çayımız var onu da idare etsinler artık.Hem açık içince birşey olmaz bence.Ben günlük 4 fincan içiyorum vallahi.Demirim falan da hiç düşük değil, bebeğimin de gelişimi iyi çok şükür.Eee sorun yoktur o zaman

Kendimce çaya devam

aynı şeyi ben de yapıyorum hatta elimle tutup bastırıyorum yaaa çok komiğizzz

ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana

canım doktor öyle dediyse yatmaya çalış yine de.elbette 24 saat yatamazsın ama sakın kendini zorlayıcı hareketler yapma. benim de bebeğin kafası aşağıda olunca rahim ağzını ölçtü uzun dedi bir sıkıntı problem oluşacak durum yok. ama yine de olmayacak diye bir şey yok sancın olursa ve geçmezse hemen ara dedi.sende dikkat et lütfen..

ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana

Alemsin valla.Nerden aklına geliyor böyle şeyler anlamıyorum Belki de su boğazına sıçramıştır.Canım yaaa güldürdün sabah sabah hayatımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…