- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.441
o aşağıda hissetme gerçekten çok garip :) benimde bebişim sanki karnımda değil de oramda kalp gibi vuruyor oraya bi garip oluyorum.. sonra karın tarafıma vurunca rahatlıorum.. malum bölgeye vurmayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim
canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimdekızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası
canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimdekızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası
cnm Allahım gülerek bebişini yatırım huzurla uyutmayı nasip etsin inşallah
oda cok guzel olmus cnm.....saglıkla huzurla buyusun odasnda:)
aynen canım tekme gibi değil de kalp atışı gibi tam orası pıt pıt vuruyor.acaba hıçkırık tutuyor da başları aşağı mı vuruyor öyle pıt pıt
canım doktorların kimiside bu işi ticarete dökmüş durumda oluyor doktor seçiminde bunuda göz önünde bulundur çünkü baya masraflı bir süreç iğneleri ssk karşılıyor fakat raporlu hali bir külfet rapor çıkarmayada ayrı para ödüyosun tabi ve doktor kontrollerin normal hamilelerden farklı olarak 15 günde bir oluyor yani önce hazırlık yapıp sonra çalışmalara başlayın :)
Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo
ay bilmiyorumki canım ne tutuyor.. doktora sormak lazım ama nedicez şeyimin üstünde pıt pıt atıyor mu
ayy evet yaa ters dönmüş:18: bendede kasılıo karnım sertleşio bazen sürekli vuruo yatınca özellikle balık ve meyve yiyince çok hareketli maşallah,alttan vuruo demi cnm bendede oluo normal galiba bende hemen bacaklarımı sıkıştırıorum korkuorum sanki çıkacak olsa engellenecek DDDDDD
2-3 gündür yukarıdada baya vuruo bekleyelim bakalım sizinkilerde vurur herhalde dün özellikle baya vurdu yukarda:)
Canım benim oğlan da aşağıda kafasını kasıklarıma koymuş hatta bi yudum su içeyim tuvalete gidiyorum mesenamede çok baskı yapıyor. Hep kasık ağrısı şikayetim vardı sonra öğrendikki aşağıdaymış rahim ağzını ölçtü doktor kısa yatıcaksın erken doğum riski var dedi. Ben sürekli yatmıyorum çok sıkılıyorum ama kasık ağrısı yoruldukça gezdikçe artıyor onu keşfettim aynen bizimkide aşağıya Yada kasıklarıma vurunca hem canım yanıyor hem korkuyorum
kızlar bende ağustos ayı annesi olcam kısmetse.23 haftalık gebeyim ama karnım daha çıkmamış normalmi sizce
ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana
benimkiside artık yukarlarda canım. arada nadiren oraya vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?