2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alemsin valla.Nerden aklına geliyor böyle şeyler anlamıyorum Belki de su boğazına sıçramıştır.Canım yaaa güldürdün sabah sabah hayatımsın

hehehee su boğazına sıçarmasıda güzelmişşş ay canım yaa onlar anne karnında hıçkırıyorrr amaaa bilmiyormusun hep güll kuzum sen

2-3 gündür yukarıdada baya vuruo bekleyelim bakalım sizinkilerde vurur herhalde dün özellikle baya vurdu yukarda:)

yukarıda da hissediyorum zaten tekmelerini tam göbeğimin çevresinde dışarıdan da belli oluyor vurunca.ama aşağıda da kalp atışı gibi bir şey oluyor bazen. bence elleriyle aşağıdan , bacaklarıyla yukarıdan vuruyor bu yaramazlar

kızlar bende ağustos ayı annesi olcam kısmetse.23 haftalık gebeyim ama karnım daha çıkmamış normalmi sizce

çok zayıf hamıle kaldıysan çıkmamış olabılır yada iç karnın geniştir ama benımkı acayip çıktı öne doğru sivrildi ama çok hoşuma gidiyo kaçıncı haftasın bılmıyorum ama benım 22.haftadan sonra böyle olmaya başladı

benmkıde hep yukarda ama arada boyle ıdrar torbama basıyo heralde :)tuvalete gıtmek ıstıyorum o an :)

aynen benimde öyle lavabodan yeni çıkmışken hemen tekrar var gibi oluyor o bastırdıkça sanki idrar torbam sallanıyor gibi hissediyorum biraz garip anlatmış olabilirim ama aynen öyle bir his özellikle merdiven çıkarken ve ayaktayken böyle oluyor.

yok canım balık etliyim ben ..ama göbeğim yoktu yinede..hala aynı anlam veremedimm..doktorlar normal 6.aydan sonra çıkar dio ama bakalım görcez

hehehee su boğazına sıçarmasıda güzelmişşş ay canım yaa onlar anne karnında hıçkırıyorrr amaaa bilmiyormusun hep güll kuzum sen

evet canım hıçkırıyordur.bana da oluyor aynısı.bir iki dakika aynı yere belli aralıklarla pıt pıt vuruyorlar. o zaman hıçkırık tutuyormuş.takvimde de yazıyordu. içerde hava olmadığı için sarsılıyor yavrucaklar hıçkırınca

kızlar siz nasıl duruyorsunuz çay içmeden ayyy imrendim vallahi. be kahvaltıyı çaysız yapamıyoruuuuum. birde ben iki günde bir şu yeni çıkan nescafeler varya sardım onlara. bisküviyle oturup yiyorum ama yemezsem şişecek durumdayım o kadar istiyor çünkü canım

Gumaydın guzel anneler,

Dermoeczanem isimli siteden alışveriş yapan varmı ? Varsa güvenilir mı?
Kk da reklamını gördüm. Lierac kremler baya ucuz.

yaa cnm bende ilk aylar tiksindğim kahveden şimdi vazgecemiyorum..sabahları özellikle nescafe içmeden güne başlayamıyorumm.doğru değil yaptığımız onun yerine süt fln içmemiz lazım ama napşm bende dayanamıyorum(

kilo durumun gayet güzel canım. ben 59 ile kaldım şimdi 64 - 65 arası gidip geliyorum kısmetse benimde kızım olacak :)

allh analı babalı büyütsün cnm bnde hep kız hisseiyodum ama olmadı..:) benm bide riskli bundan önce dış gebelik gecirdim iç kanamam oldu sol tüpüm alındı..tek tüple hamile kalanlardanım

KIZLAR KARINCA GİBİSİNİZ MAŞALLAH TIKIR TIKIR YAZMIŞŞSINIZ HEMEN HIZINIZA YETİŞEMEDİM.
ÇAYI BEN DE ÇOK SEVMEM AMA HAMİLLİKTE HERGÜN İÇMEYE BAŞLADIM.CANIMI ÇEKTİRDİNİZ BU ARADA SÖLEDİM ÇAYIMII İÇİYORUM OĞLUŞUMLA...

kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım

valla isimlerini pek anlamuıyorum bu bebek eşyalarının ama herhalde bu elde poşette taşır gibi konan şeyi sölüyorsun canım.onu kimse tavsiye etmiyor. AYŞE ÖNER ÖNER DE tavsiye etmemişti.bu araba koltuğu gibi olanları alın kullanın dedi.

Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com

Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com

Kizlarrr yardim edermisiniz hangisi oglusum icin daha hos, guzel :) karar veremedim teyzeleriiii

CANIM BU YEŞİLLİYİ BEN YAKINDAN GÖRDÜM HATTA GÖZÜM KALMIŞTI ÖYLE İÇ ACICI DURUYOR Kİ. BEN ALMIŞTIM AMA. ŞİMDİKİNİ ESKİTİCEM HEMEN İKİNCİ ÇOCUK OLURSA ONA BUNDAN ALICAM :))

CANIM TIRSMANA GEREK YOK O GÜNLERDE GELECEKK ... ÇOK YAKINDAAA :))))

ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana

EVET TUTARMIŞ BEBİŞLERİ HIÇKIRIK BEN DE HİSSEDİYORUM BAZEN ONU YAVRUŞŞLARRRR KUZULARRR BÜYYÜOR ANNESİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…