- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.461
Alemsin valla.Nerden aklına geliyor böyle şeyler anlamıyorumBelki de su boğazına sıçramıştır.Canım yaaa güldürdün sabah sabah hayatımsın
2-3 gündür yukarıdada baya vuruo bekleyelim bakalım sizinkilerde vurur herhalde dün özellikle baya vurdu yukarda:)
kızlar bende ağustos ayı annesi olcam kısmetse.23 haftalık gebeyim ama karnım daha çıkmamış normalmi sizce
iç karnın geniş olabilir canım.. bende 23+3 üm ama karnım var
benmkıde hep yukarda ama arada boyle ıdrar torbama basıyo heralde :)tuvalete gıtmek ıstıyorum o an :)
çok zayıf hamıle kaldıysan çıkmamış olabılır yada iç karnın geniştir ama benımkı acayip çıktı öne doğru sivrildi ama çok hoşuma gidiyo kaçıncı haftasın bılmıyorum ama benım 22.haftadan sonra böyle olmaya başladı
doktorda normal dio gerci ama yinde sabırsızım.bu arada aynı hafta ve gündeyiz bende 23+3 ümm..:)
hehehee su boğazına sıçarmasıda güzelmişşşay canım yaa onlar anne karnında hıçkırıyorrr amaaa bilmiyormusun hep güll kuzum sen
doktor normal diyorsa takma canımmkilo durumun nasıl kaç kilo ile kaldın? ay ne güzellll bebişin cinsiyeti ne?
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle
odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668
kızlar siz nasıl duruyorsunuz çay içmeden ayyy imrendim vallahi. be kahvaltıyı çaysız yapamıyoruuuuum. birde ben iki günde bir şu yeni çıkan nescafeler varya sardım onlara. bisküviyle oturup yiyorum ama yemezsem şişecek durumdayım o kadar istiyor çünkü canım
gebe kalmadan 62 kloydum canm gecen baktım 65 olmusum..3 kilo almısım..ksmtse bi oğlum olcak canm ya senin:)
Güzel günlerde kullanırsın inşallah.Adı da çok güzel bahtı da güzel olsun kızının
yaa cnm bende ilk aylar tiksindğim kahveden şimdi vazgecemiyorum..sabahları özellikle nescafe içmeden güne başlayamıyorumm.doğru değil yaptığımız onun yerine süt fln içmemiz lazım ama napşm bende dayanamıyorum(
kilo durumun gayet güzel canım. ben 59 ile kaldım şimdi 64 - 65 arası gidip geliyorumkısmetse benimde kızım olacak :)
kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com
Kizlarrr yardim edermisiniz hangisi oglusum icin daha hos, guzel :) karar veremedim teyzeleriiii
canım senin bebiş baş aşağı dönmüş takvimdekızlar benim bebeğin başı da aşağıdaymış. bazen öyle aşağıda hissediyorum ki hareketlerini birazdan çıkacakmış gibi.tekme gibi değil de sanki pıt pıt damar vuruyor gibi.anlayamıyorum biraz tırsıyorum açıkçası
ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?