2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gumaydın guzel anneler,

Dermoeczanem isimli siteden alışveriş yapan varmı ? Varsa güvenilir mı?
Kk da reklamını gördüm. Lierac kremler baya ucuz.

ben ben beenıkı kere alışveriş yaptım ordan dediğin lıerac kremlerden aldım en son 3 tane çok ucuza gelıyo en ucuz orada benımkıler geldi bile çok güvenilir bir site dermoeczanem canım ve hemen gelıyo siparişin hiç bekletmıyorlar bılgı veriyorlar mail ile sürekli

allh analı babalı büyütsün cnm bnde hep kız hisseiyodum ama olmadı..:) benm bide riskli bundan önce dış gebelik gecirdim iç kanamam oldu sol tüpüm alındı..tek tüple hamile kalanlardanım

cümlemizinkini inşallah canım.. bende erkek hissediyordum ama kocam hep kızımız o dedi.. demekki bazen anneler yanılabiliyor bununla geçmiş olsun canım rabbime hiç zorluk yok çok şükür..

dimi canım menekşem bana boşuna güldüü hıhhhh o bilmiomuş hıçkırık tuttuğunu.. bana sanırım ilk kez oldu yada daha öncekileri normal vurma sanıyordum. bu böyle defalarca defalarca üst üste vurunca aklıma o geldi evet canım haklısın büyüyorlar.

Ayy bnm sorucagım soruyu sormuş biri cidden çok daha ucuz ben 79 tl ye alıorum lierac kremi alayımmı ordan sahte fln değildir dimi aslında netten cok alışveriş yaparımda işin içindeki krem oluncaa ne diosunuz almı diosunuz kızlarrrr?????

Ayyy öylemi diyorsunnn hemen alayım o zaman madem güvenilir bir fiyatına iki tane alabiliosun yaa superrr..Kaç günde gelio cnm?

Günaydın kızlar ve meleklerimiz :)))

Gumaydın guzel anneler,

canım ben ordan 3 lü lierac aldım hatta bitmek üzere yeniden alacağım. Hamile kalmadan önce de nemlendiricimi ordan almıştım. Sürekli bilgi mailleri atıyorlar bi sorun olmadı

hayatımsın odanızı güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel oldu.

çay kahve içiyorum ben o kadar katı olamam. ama nescafe normalde de nescafe sadece aroma ve kimyasal içinde normal kahve çekirdeği yok. hergün türk kahvemi içerim çay olursa çay da içerim. o kadar kısıtlamaya gerek yok bence.

dermoeczanemden lierac aldım ben. bir günde geldi fiyatı da uygun ama açıkcası orijinal mi diye şüpheye düştüm. çünkü ilk gebeliğimde kullandığımın rengi ve kokusu daha farklıydı sanki. karnım çok kaşınıyor. çatlıcam diye korkuyorum hergün sürdüğüm halde. sitede %100 orijinal yazıyor. güvenmek lazım.

bende bu sabah sağlık ocağına gittim kan tahlillerimi yaptırdım. 20. haftada yaptır demişti dr. burnumun dibindeki sağlık ocağına 1,5 ayda gidebildim aferim bana.

cuma günü de şeker yüklemesi için gidicem, tetenoz 2.doz da vurulacak . aklınızda olsun evde eczaneden aldığınızkarışımı içip 2 saat sonra gidip ölçtürüyorsunuz. sabah 10 a kadar kan alıyor buradaki sağlık ocağı.

günaydın güzel anneler ve melekleri:) kızım büyümüşmü takvimimize bakayım bugün heyecanlıyız akşam ayrıntlı ultrasona gireceğim çoğunluk girdi galiba biz sona kaldık umarım kızım güzel pozlar verir babasıyla bana:)

Kızlar günaydın nasılsınz hamişler ben bi kaçgündür rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum sanırım bu yüzdende kasılmalarım oluyor

Oley harika çok sevindim :)

Dikkat ediyorum canım iş falan yapmıyorum annemde kalıyorum annem bakıyor saolsun ama haftasonlarıda çıkmadan duramıyorum :) malum havalar da güzeldi dinlene dinlene geziyoruz oğluma bişiler bakıyorum o kadarcıkta olsun dimi :)) allahım korusun miniklerimizi

Ayyy öylemi diyorsunnn hemen alayım o zaman madem güvenilir bir fiyatına iki tane alabiliosun yaa superrr..Kaç günde gelio cnm?

al canım allben en son siparişimi cumartesi gece vermiştim salı sabahı elımdeydı ama hafta için verirsen daha da çabuk gelıyo lıerac kremıde bi çok insan tavsiye edıyo bende çok beğendim daha önce mustela almıştım onuda denedım ama bu kampanya çok uygun

Ayy evet hemen alayım yaa 3lü paket var onu alıcam en mantıklısı.Ben 4. aydan beri kullanıorum lierac kremi hemen bitio ya bitanesini 15 günde bitiriorum ben eczanede iki katııı fiyatıı..Çok saol tatlım yardımcı oldun bizeeee

Bacım seni seviyorum, donu,gömleği kargoyla mapushanaya göndereceğim:) Sayılı gün çabuk geçer bacıııım.......

Mesajımın altına o saç yolan resimleri getirsen de ben seni seviyorum

SENSİZ KADINLAR KULÜBÜ BOOOOOOŞŞŞŞŞŞ( Yaşasın kadınların özgürlüğü)

kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu

Canım ya 2 gündür bende de başladı kramplar, haftasonu randevum var onu beklyorum dr. a soracağım, belki vitamin falan verir. Ama sağlık ocağındaki ebe kadın kramların başlarsa badem ceviz mısır ve muz gibi şeyler ye demişti. Magnezyum eksiliğinden oluyormuş genelde.
cekirgem meraba canım bende kacırmısım park yatağını cok güzelmişş nerden sipariş verdinn hangi siteden bende bakıcammda

Canım ben hepsiburada.comdan aldım, 190 tl ye. Ama Maxsima otomatik sallanan yatak diy yaz başka sitelerde de çıkıyor. Youtube da da videosu var . Park yatak alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum, içinde ayrı bir yatağı var hemde ayarlıyorsun sallanıyor, müziği falanda var. Ama bebek ağlamasına duyarlıymış, bebek ağlayınca kendilinden sallanmaya başlıyormuş, biz ona bakamadık, bir bebek gelse evimize ağlatıp onada bakmak istiyorum

kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım

Benimde hiç fikrim yok aslında ama pek kullanışlı gelmiyor niyeyse onlar bana :26:ben almayı düşünmüyorum, bazı arkadaşların dediği gibi bavul gibi duruyor, kış olsa olabilirdi ama yazın gerek yok sankim

Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com

Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com

Kizlarrr yardim edermisiniz hangisi oglusum icin daha hos, guzel :) karar veremedim teyzeleriiii

Ben maviyi beğendim canım

Bende sadece sabahları bir bardak açık içiyorum, uykum açılsın diye. Onun dışında hiç içmiyorum. Zaten dr. da yasakladı bana, kalp çarpıntılarım yüzünden, kafein yasak hergün bir türk kahvesi içerdim mutlaka onu da azalttım iyice çok canım çekerse içiyorum

Aynı durum bende var dünden beri, sanki çıkıverecekmiş gibi, Dün akşam arkadaşıma sordum bende iki çocuğu var, bu konularda da baya bilgili, bu aydan sonra aşağı inmesi normal diyor, öyle olurmuş zaten, başı da aşağı dönermiş, bazılarınınki geç dönermiş, ama normal endişelenme dedi
Günaydınnlar.......

Aramıza hoşgeldin yeni üyesin sanırım ...

Laydim herşey dua ile canım, senin kalbin temiz bir kere Allah sana da tekrarını nasip edecek ben eminim. Dualarım seninle canım

kızlar bende ağustos ayı annesi olcam kısmetse.23 haftalık gebeyim ama karnım daha çıkmamış normalmi sizce

Demek ki iç karnın büyükmüş, hem fazla kilo da almamışsın ondandır. Benim kocaman bir göbeğim var, heran doğuracakmışım gibi duruyor, iç karnım küçükmüş ondan, herkesin fiziki yapısı farklı canım merak etme. DR. sorun yok dediyse takma kafanı

Gumaydın guzel anneler,

Ben o siteden alışverriş yapmadım hiç ama dediğin gibi gayet uygun fşyatları, ben geçen hafta kendi eczanemden aldım, sahibi komşumuz ve arkadaşımız oluyor, 50 tl ye verdi bana indirim yaptı. Kargo parası falan derken netten alsamda o fiyata gelirdi zaten deyip aldım. 2li almak daha mantıklı sanki, doğumdan sonrada kullanın diorlar çünkü

ohh afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…