- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.481
Gumaydın guzel anneler,
Dermoeczanem isimli siteden alışveriş yapan varmı ? Varsa güvenilir mı?
Kk da reklamını gördüm. Lierac kremler baya ucuz.
allh analı babalı büyütsün cnm bnde hep kız hisseiyodum ama olmadı..:) benm bide riskli bundan önce dış gebelik gecirdim iç kanamam oldu sol tüpüm alındı..tek tüple hamile kalanlardanım
KIZLAR KARINCA GİBİSİNİZ MAŞALLAH TIKIR TIKIR YAZMIŞŞSINIZ HEMEN HIZINIZA YETİŞEMEDİM.
ÇAYI BEN DE ÇOK SEVMEM AMA HAMİLLİKTE HERGÜN İÇMEYE BAŞLADIM.CANIMI ÇEKTİRDİNİZ BU ARADA SÖLEDİM ÇAYIMII İÇİYORUM OĞLUŞUMLA...
valla isimlerini pek anlamuıyorum bu bebek eşyalarının ama herhalde bu elde poşette taşır gibi konan şeyi sölüyorsun canım.onu kimse tavsiye etmiyor. AYŞE ÖNER ÖNER DE tavsiye etmemişti.bu araba koltuğu gibi olanları alın kullanın dedi.
CANIM BU YEŞİLLİYİ BEN YAKINDAN GÖRDÜM HATTA GÖZÜM KALMIŞTI ÖYLE İÇ ACICI DURUYOR Kİ. BEN ALMIŞTIM AMA. ŞİMDİKİNİ ESKİTİCEM HEMEN İKİNCİ ÇOCUK OLURSA ONA BUNDAN ALICAM :))
CANIM TIRSMANA GEREK YOK O GÜNLERDE GELECEKK ... ÇOK YAKINDAAA :))))
EVET TUTARMIŞ BEBİŞLERİ HIÇKIRIK BEN DE HİSSEDİYORUM BAZEN ONU YAVRUŞŞLARRRR KUZULARRR BÜYYÜOR ANNESİİİ
ben ben beenıkı kere alışveriş yaptım ordan dediğin lıerac kremlerden aldım en son 3 tane çok ucuza gelıyo en ucuz orada benımkıler geldi bile çok güvenilir bir site dermoeczanem canım ve hemen gelıyo siparişin hiç bekletmıyorlar bılgı veriyorlar mail ile sürekli
Gumaydın guzel anneler,
hehehee su boğazına sıçarmasıda güzelmişşşay canım yaa onlar anne karnında hıçkırıyorrr amaaa bilmiyormusun hep güll kuzum sen
Biliyorum da hani bebeğin fazla vurmasıyla hıçkırık arasındaki bağlantın hoşuma gitti
ben ben beenıkı kere alışveriş yaptım ordan dediğin lıerac kremlerden aldım en son 3 tane çok ucuza gelıyo en ucuz orada benımkıler geldi bile çok güvenilir bir site dermoeczanem canım ve hemen gelıyo siparişin hiç bekletmıyorlar bılgı veriyorlar mail ile sürekli
dimi canım menekşem bana boşuna güldüühıhhhh o bilmiomuş hıçkırık tuttuğunu.. bana sanırım ilk kez oldu yada daha öncekileri normal vurma sanıyordum. bu böyle defalarca defalarca üst üste vurunca aklıma o geldi evet canım haklısın büyüyorlar.
canım doktor öyle dediyse yatmaya çalış yine de.elbette 24 saat yatamazsın ama sakın kendini zorlayıcı hareketler yapma. benim de bebeğin kafası aşağıda olunca rahim ağzını ölçtü uzun dedi bir sıkıntı problem oluşacak durum yok. ama yine de olmayacak diye bir şey yok sancın olursa ve geçmezse hemen ara dedi.sende dikkat et lütfen..
Ayyy öylemi diyorsunnn hemen alayım o zaman madem güvenilir bir fiyatına iki tane alabiliosun yaa superrr..Kaç günde gelio cnm?
Biliyorum da hani bebeğin fazla vurmasıyla hıçkırık arasındaki bağlantın hoşuma gitti
al canım allben en son siparişimi cumartesi gece vermiştim salı sabahı elımdeydı ama hafta için verirsen daha da çabuk gelıyo lıerac kremıde bi çok insan tavsiye edıyo bende çok beğendim daha önce mustela almıştım onuda denedım ama bu kampanya çok uygun
kizlar slm.ben bugun hic iyi degilim kizlarrr bacaklarim karnim uyusmus gibi agrio ayaga kalkiom agirlasio karnim minyon tipliyim ondanmi bole oldum 2gundur ozellikle kuyruk sokumumdan bacagma krmp girer oldu ay gecn haftaki enerjim kayboldu
cekirgem meraba canım bende kacırmısım park yatağını cok güzelmişş nerden sipariş verdinn hangi siteden bende bakıcammda
kızlaaaaaaaaaaaaar port bebe anakucağı diyorum gerekli mi?
hiçmi fikriniz yok birgün de bana cevap verin yahuu sıkıldım
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak My Farm - e-bebek.com
Kizlarrr yardim edermisiniz hangisi oglusum icin daha hos, guzel :) karar veremedim teyzeleriiii
Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo
o aşağıda hissetme gerçekten çok garip :) benimde bebişim sanki karnımda değil de oramda kalp gibi vuruyor oraya bi garip oluyorum.. sonra karın tarafıma vurunca rahatlıorum.. malum bölgeye vurmayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim
Günaydınnlar.......
günaydın fıstıklarrr ve onların küçük fıstıkları
Hoffff sağol canım benimBu da benim sınavım heralde, parasından pulundan geçtim artık sağ sağlim gelsin bana bi daha o acısı yaşatmasın yeter. çok teşekkür ederim öpüyorum..
Kendinize iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar bende ağustos ayı annesi olcam kısmetse.23 haftalık gebeyim ama karnım daha çıkmamış normalmi sizce
Gumaydın guzel anneler,
sorma canım ben de sendenim kahve içmiyorum ama çayımı asla bırakmam.bebeklerimiz bizi idare etsin yani içkimiz kumarımız,kahvemiz yok bir çayımız var onu da idare etsinler artık.hem açık içince birşey olmaz bence.ben günlük 4 fincan içiyorum vallahi.demirim falan da hiç düşük değil, bebeğimin de gelişimi iyi çok şükür.eee sorun yoktur o zaman
Kendimce çaya devam
[sıze=3]kızlar siz nasıl duruyorsunuz çay içmeden ayyy imrendim vallahi. Be kahvaltıyı çaysız yapamıyoruuuuum. Birde ben iki günde bir şu yeni çıkan nescafeler varya sardım onlara. Bisküviyle oturup yiyorum ama yemezsem şişecek durumdayım o kadar istiyor çünkü canım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?