2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım hoşgeldin:) Kramp falan bize işlemez bacım,HAYDİN KOŞUYA ÇIKALIM...

Ben hala alamadım kendime bi krem öğrmdendiğimden beri bebe yağı sürdüm hemde banyoda ıslakken vücut daha iyi emer diye o bitincede dün akşam bir karışım yaptım kendime kakao yağı kayısı yağı bide fındık yağı bu üçünü karıştırdım sürdüm sabah kalktığımda bile nemliydi hala

uzaktan takıp edıyo bızı kuzum polı:)feda olsun dondu gomlektı ona :)durduk yere psaıflestrdıler kızı bızım ıcın kendını fena eden red ve polı sızı sevıyoruz kızlar :)

Ebru Şallı'dan hamileler için çatlak önleyici yağ

1 yemek kaşığı fındık yağı
2 yemek kaşığı kayısı yağı
1 yemek kaşığı portakal yağı
2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

Sabah işe geldim 2 fincanı götürdüm vallahi:) Artık yemekten sonra da 2 fincan içerim sonra da vitamin içerim birbirini yok eder çayın etkisini nötr yapar

bacım takvımı okudunmu bebegın barbıe ve kenn buyuklugundeymıs:)bu takvımdekı bezetmelere tavsıyelere bayılıyorum :)

uzaktan takıp edıyo bızı kuzum polı:)feda olsun dondu gomlektı ona :)durduk yere psaıflestrdıler kızı bızım ıcın kendını fena eden red ve polı sızı sevıyoruz kızlar :)

Saçımızı erkeklere süpürge ettik sonra da kadınları pasifize ediyorlar. Red de mi pasif olduki kııız???? ah polim ah redim....

KALBİMİZ SİZİNLE

Hakikatten atarli polianna nerdesin bacım

günaydın kızlar
bu sabah çok feci bir krampla uyandım ben unutmuştum o acıyı ya 5 senedir :) yine başladılar
bugün moralim iyi değil bozuğum
sebebi kv
eşim çok ilgileniyo benle sanırım kaldıramıyo oda bu durumu
şimdi hastayım diye tutturdu gitti aslında ağır bişeyi yok
kanı çok koyuymuş ödem yapıyomuş vücuda doktorda hap vermiş göndermiş
ama bi görseniz nasıl acındırıyo kendini anlatamam sanki ölüm döşeğinde
ağladı ağlayacak
doğal olarakta eşim annesiyle ilgilenmeye başladı
ama öyle böyle değil işten 9dan önce gelmeyen adam dün 5 te geldi
ben erken gel desem hayatta gelmez işim var der
annesiyle oturuyo eve bile geç geliyo 2 gündür

bide üstüne üstlük dün bak bakmaya gittim nasıl olmuş diye
kız kardeşi varmış tam gidiyomuş
hadi git yat dedi kardeşi yok yemek koycam dedi
e mavi yapsın diyo kadın
iyice potansiyel hizmetçi görüyolar bıktım bu durumdan ya
halimi hiç gören anlayan yok

Günaydıııın

Burda bugün güneş yüzünü gösterdi fakat hala soğuk. Henüz kahvaltımı etmeden bir selam vereyim dedim. Akşam rüyamda sezeryanla doğum yaptım, üstelik doğumu eşim yaptırdı. Bebeği aldı içinden ama karnımı dikmeyi unuttu. Bikaç saat öyle gezdim Tam dikicekti uyandım. Dün o kadar doğum sohbetinden sonra böyle rüyalar görmem normal sanırım.

Neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum. Hadi bize afiyet olsun :)

günaydın bayanlar bebek alışveriş siteleri var mı böyle güzel kaliteli ürünler markalar satan unnado butikbebe harici bildiğiniz?

bacım takvımı okudunmu bebegın barbıe ve kenn buyuklugundeymıs:)bu takvımdekı bezetmelere tavsıyelere bayılıyorum :)

Ben dün okudum canım eve gittim kızımın bebeğine baktım, bir karnıma baktım,bir de bebeğe baktım karnım 9 aylık gibi bebek bu kadarsa karnım niye davul gibi diye düşündüm.Karnımı gören bu halde hala çalışıyor musun diyor ben de daha 3.5 ay var deyince gözleri pörtlüyor.Nazar boncuğu takıp gezeceğim göbeğime

cnm ben oldum şeker yüklemesi eczaneden almadım hastane verio zaten gidiosun ilk önce kan alıolar aç karnına,sonra 75 ml şişede şeker karısımını veriolar onu içiosun sonra 1 saat bekliosun bi kan daha alıolar sonra 1 saat daha bekliosun bi kere daha alıyorlar bitio

günaydın eeee o kadar konuşmadan sonra normal cnm

ay bayılırlar hemen hasta olmaya ne rolcüler yaaa valla canım ne denir ki erkekler mi saftirik inanıyorlar hemen rollerine bilmıyorum.
Sen de agrım var de yat aşağıya belim çok agrıyor de yapma bişey o zman kocan yapsın .evde yemekle temzilikle uğraşsın lavaboyu bile cifleme koyver gitsin...bu kaynanalar da destek olcaklarına köstek oluyorlar . Ay düşünemiyorum oğlumu kıskanacamm ne büyük bir cehalet kültür farkı hayatım bunlar kültür farkıı....
Bizim analarımız niye kıskanmıyor bilmem .

ben de 1 tüp kullandım lierac hemen bitiyor gerçekten...o siteden almayı düşündük ama eşim sonra tarihleri fln geçikse ya da geçmeye yakınsa dedi :44: öyle bişey olmaz herhalde dimi?çok uygun oluyor çünkü cidden ve en etkilisi oymuş...şu an bepanthol kullanıyorum ben o bitince lierac'a dönücem yine dr.a sorduk çünkü bepantholü etkili olmaz dedi...:/

ayy cnm yaa üzme kendini lüzumsuzlar biz demi böle olacz bilmiorum ama kvler yaş geçtikçe aynısı dün benimkide aramış vay şuram ağrıo vay buram ağrıo kayınpeder kızdı yeter geline dert yandığın dedi:)) sen kendine yaptın yemeğide o kaldı sanki iyilikle rica etse zaten yaparsın dese kızım sana zahmet yemeği koyamıorum yardım edermisin sen yapmazmısın ama direk mavi yapsın oldu hanfendi

En iyi kaynana uzak kaynana :))

gunaydin anneler ve kuzucuklari bakalim bugun ne durumda benim prensesim
bu gece ruyamda topac gibi bi cocuk dogurmustum 4 kiloya yakin ablama soruyorum nasil kolay oldumu ben hatrlamiyorum diyorum

6 ay bitecek neredeyse benimde karnim yok dogru duzgun 48 le hamile kaldim simdi 53 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…