- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.501
Canım ya 2 gündür bende de başladı kramplar, haftasonu randevum var onu beklyorum dr. a soracağım, belki vitamin falan verir. Ama sağlık ocağındaki ebe kadın kramların başlarsa badem ceviz mısır ve muz gibi şeyler ye demişti. Magnezyum eksiliğinden oluyormuş genelde.
Canım ben hepsiburada.comdan aldım, 190 tl ye. Ama Maxsima otomatik sallanan yatak diy yaz başka sitelerde de çıkıyor. Youtube da da videosu var . Park yatak alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum, içinde ayrı bir yatağı var hemde ayarlıyorsun sallanıyor, müziği falanda var. Ama bebek ağlamasına duyarlıymış, bebek ağlayınca kendilinden sallanmaya başlıyormuş, biz ona bakamadık, bir bebek gelse evimize ağlatıp onada bakmak istiyorum
Benimde hiç fikrim yok aslında ama pek kullanışlı gelmiyor niyeyse onlar bana :26:ben almayı düşünmüyorum, bazı arkadaşların dediği gibi bavul gibi duruyor, kış olsa olabilirdi ama yazın gerek yok sankim
Ben maviyi beğendim canım
Bende sadece sabahları bir bardak açık içiyorum, uykum açılsın diye. Onun dışında hiç içmiyorum. Zaten dr. da yasakladı bana, kalp çarpıntılarım yüzünden, kafein yasakhergün bir türk kahvesi içerdim mutlaka onu da azalttım iyice çok canım çekerse içiyorum
Aynı durum bende var dünden beri, sanki çıkıverecekmiş gibi, Dün akşam arkadaşıma sordum bende iki çocuğu var, bu konularda da baya bilgili, bu aydan sonra aşağı inmesi normal diyor, öyle olurmuş zaten, başı da aşağı dönermiş, bazılarınınki geç dönermiş, ama normal endişelenme dedi
Aramıza hoşgeldin yeni üyesin sanırım ...
Laydim herşey dua ile canım, senin kalbin temiz bir kere Allah sana da tekrarını nasip edecek ben eminim. Dualarım seninle canım
Demek ki iç karnın büyükmüş, hem fazla kilo da almamışsın ondandır. Benim kocaman bir göbeğim var, heran doğuracakmışım gibi duruyor, iç karnım küçükmüş ondan, herkesin fiziki yapısı farklı canım merak etme. DR. sorun yok dediyse takma kafanı
Ben o siteden alışverriş yapmadım hiç ama dediğin gibi gayet uygun fşyatları, ben geçen hafta kendi eczanemden aldım, sahibi komşumuz ve arkadaşımız oluyor, 50 tl ye verdi bana indirim yaptı. Kargo parası falan derken netten alsamda o fiyata gelirdi zaten deyip aldım. 2li almak daha mantıklı sanki, doğumdan sonrada kullanın diorlar çünkü
ohh afiyet olsun kızlar
Bacım seni seviyorum, donu,gömleği kargoyla mapushanaya göndereceğim:) Sayılı gün çabuk geçer bacıııım.......
Mesajımın altına o saç yolan resimleri getirsen de ben seni seviyorum
SENSİZ KADINLAR KULÜBÜ BOOOOOOŞŞŞŞŞŞ( Yaşasın kadınların özgürlüğü)
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle
odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668
Sabah işe geldim 2 fincanı götürdüm vallahi:) Artık yemekten sonra da 2 fincan içerim sonra da vitamin içerim birbirini yok eder çayın etkisini nötr yapar
uzaktan takıp edıyo bızı kuzum polı:)feda olsun dondu gomlektı ona :)durduk yere psaıflestrdıler kızı bızım ıcın kendını fena eden red ve polı sızı sevıyoruz kızlar :)
Bacım seni seviyorum, donu,gömleği kargoyla mapushanaya göndereceğim:) Sayılı gün çabuk geçer bacıııım.......
Mesajımın altına o saç yolan resimleri getirsen de ben seni seviyorum
SENSİZ KADINLAR KULÜBÜ BOOOOOOŞŞŞŞŞŞ( Yaşasın kadınların özgürlüğü)
Saçımızı erkeklere süpürge ettik sonra da kadınları pasifize ediyorlar. Red de mi pasif olduki kııız???? ah polim ah redim....
KALBİMİZ SİZİNLE
bacım takvımı okudunmu bebegın barbıe ve kenn buyuklugundeymıs:)bu takvımdekı bezetmelere tavsıyelere bayılıyorum :)
hayatımsın odanızı güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel oldu.
çay kahve içiyorum ben o kadar katı olamam. ama nescafe normalde de nescafe sadece aroma ve kimyasal içinde normal kahve çekirdeği yok. hergün türk kahvemi içerim çay olursa çay da içerim. o kadar kısıtlamaya gerek yok bence.
dermoeczanemden lierac aldım ben. bir günde geldi fiyatı da uygun ama açıkcası orijinal mi diye şüpheye düştüm. çünkü ilk gebeliğimde kullandığımın rengi ve kokusu daha farklıydı sanki. karnım çok kaşınıyor. çatlıcam diye korkuyorum hergün sürdüğüm halde. sitede %100 orijinal yazıyor. güvenmek lazım.
bende bu sabah sağlık ocağına gittim kan tahlillerimi yaptırdım. 20. haftada yaptır demişti dr. burnumun dibindeki sağlık ocağına 1,5 ayda gidebildim aferim bana.
cuma günü de şeker yüklemesi için gidicem, tetenoz 2.doz da vurulacak . aklınızda olsun evde eczaneden aldığınızkarışımı içip 2 saat sonra gidip ölçtürüyorsunuz. sabah 10 a kadar kan alıyor buradaki sağlık ocağı.
Günaydıııın
Burda bugün güneş yüzünü gösterdi fakat hala soğuk. Henüz kahvaltımı etmeden bir selam vereyim dedim. Akşam rüyamda sezeryanla doğum yaptım, üstelik doğumu eşim yaptırdı. Bebeği aldı içinden ama karnımı dikmeyi unuttu. Bikaç saat öyle gezdimTam dikicekti uyandım. Dün o kadar doğum sohbetinden sonra böyle rüyalar görmem normal sanırım.
Neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum. Hadi bize afiyet olsun :)
günaydın kızlar
bu sabah çok feci bir krampla uyandım ben unutmuştum o acıyı ya 5 senedir :) yine başladılar
bugün moralim iyi değil bozuğum
sebebi kv
eşim çok ilgileniyo benle sanırım kaldıramıyo oda bu durumu
şimdi hastayım diye tutturdu gitti aslında ağır bişeyi yok
kanı çok koyuymuş ödem yapıyomuş vücuda doktorda hap vermiş göndermiş
ama bi görseniz nasıl acındırıyo kendini anlatamam sanki ölüm döşeğinde
ağladı ağlayacak
doğal olarakta eşim annesiyle ilgilenmeye başladı
ama öyle böyle değil işten 9dan önce gelmeyen adam dün 5 te geldi
ben erken gel desem hayatta gelmez işim var der
annesiyle oturuyo eve bile geç geliyo 2 gündür
bide üstüne üstlük dün bak bakmaya gittim nasıl olmuş diye
kız kardeşi varmış tam gidiyomuş
hadi git yat dedi kardeşi yok yemek koycam dedi
e mavi yapsın diyo kadın
iyice potansiyel hizmetçi görüyolar bıktım bu durumdan ya
halimi hiç gören anlayan yok
Ayy bnm sorucagım soruyu sormuş biri cidden çok daha ucuz ben 79 tl ye alıorum lierac kremi alayımmı ordan sahte fln değildir dimi aslında netten cok alışveriş yaparımda işin içindeki krem oluncaa ne diosunuz almı diosunuz kızlarrrr?????
al canım allben en son siparişimi cumartesi gece vermiştim salı sabahı elımdeydı ama hafta için verirsen daha da çabuk gelıyo lıerac kremıde bi çok insan tavsiye edıyo bende çok beğendim daha önce mustela almıştım onuda denedım ama bu kampanya çok uygun
günaydın kızlar
bu sabah çok feci bir krampla uyandım ben unutmuştum o acıyı ya 5 senedir :) yine başladılar
sebebi kv
ağladı ağlayacak
e mavi yapsın diyo kadın
günaydın kızlar
sebebi kv
ağladı ağlayacak
e mavi yapsın diyo kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?