2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma ya
hep zor zamanlarımda bişey çıkarır ya ortadan kaybolur ya hasta olur
güya altımda oturuyo
halin ne diye sormaz ama biz sormazsak ne oldu küsmü denir
ilk kızıma hamileykende böyle yaptı sonra doğum yaptım misafirler geliyo annem kalamadı yanımda kardeşlerim küçüktü kaynana uğramıyo ne çektim ya ama isim konusuna gelince karışmasa olmaz kendi adını zorla koydurdu kızıma bende 2. ad konmassa sölemem ananın adını dedim öyle kondu
aöfe hazırlanıyorum o haftasonu kızımı ona koymam gerekiyoya hemen şehir dışına kaçar
hiç bi yardımı yok ancak köstek oluyo bana
ama bende bıktım bu durumdan ya baktım bugünde aynı şey olcaksa bende hastayım diye kıvranıcam napıyım

Kızlar dün eşimle bebek arabası seçeneklerimizi 3'e indirdik. Beşik seçeneklerimiz de 3' e indi. Bi gidip görmesi kaldı. Ohhh beeee rahatladım valla. Az çok içimize tamamen sinen modeller var ama yine de diğerlerini gidip görmeden karar vermeyelim diyoruz. Bebek arabasında da indirimleri bekleyeceğiz. Doğuma yakın hala indirime girmemişse öyle içimize sineni alacağız. Son kararlarımız bu yönde.

Dün bir ara coşup şifonyer dolap bile bakmaya başlamıştım. Burda görünce çok hevesleniyorum. Akşam eşim ikna etti. Biraz büyüsün burdan da taşınırsak öyle bişeyler alırız diye. Oyun odası olsun orası dedi. Dağıtsın hiç karışmayalım. Süsleriz istersen dedi. Hoşuma gitti valla. Çadır alırız dedik. Küçük havuz alırız. duvarları süsleriz falan dedik işte. İçime az çok sindi böylesi. En azından gönlünce oynayabileceği bi alanı olacak. Oda konusunda hevesleniyorum ama böylesi bizim için mantıklı di mi? O odada gömme gardırop varken kalkıp şifonyer dolap almak mantıksız değil mi? Kızlar siz ne düşünüyorsunuz???

Bu arada ben de keçe siparişimi verdim bugün. Bakalım ben de medvecezir gibi içimdeki cevheri ortaya çıkarabilecek miyim

bebek gibi ağlamalarıda çok garip.. annesine bizimkisi birkere böyle yapma anne özlemede sor ne istediğini demiş diye karşısında eni konu ağlamış durmuş. şimdi adama bişey dediğimde napayım diyemem ağlıyor karşımda sonra kendimi kötü hissediyorum dio... koskoca kadın oğluna ağlıyorsa duygu sömürgesidir o valla hiç sevmem böyle şeyleri.. bide kaynanam marifet gibi kendi annemede demiş böyle dedi ağlattı beni bilmem nee.. sen ortada bişey yokken ağlıyorsan sahte gözyaşıdır ıyyy bak gene aklıma geldi sinirim tepeme çıktıı..

mavi olmasa ne yapcakmış bilmem
kaç kere bu yüzden ayrılığın eşiğine geldik
yemeğimavi yapsın diye kvnin kardeşi diyor buda seslenmiyor
bi alışırsa öyle gidiyor valla elimi verip kolumu kaptırmaya niyetim yok gerekirse ipleri kopartırım
yemin ederim ayak tabanlarım ağrıyo kilodanmı baskı yapıyo nedir zor yürüyorum ayakta fazla kalamıyorum.
bi yemekle yetinmiyolarki yanına bide pilav mı yapsakki turşu koy salata yap öldüm akşam resmen ya en son kocam acıdıda bulaşığa yardım etti
offfff offfffffff
ne kadar iyiydi moralim bugüne kadar ya

ayy yat sende eşin ararsa de belim bacağım çok kötü de,benimkide benim 10. haftada lekelenmem oldu eşim dedi benim yetişemediğim yerde gelirsin artık dedi 10 gün yattım ses yok dedim bende boşuna deme o kocasını bırakıp gelmez dedim gelinim beni ii tanıo dedi,geçende çaldırdı beni aramadım eşimi sabahın köründe aramış noldu durusel bana küsmü demiş hergün konuşmak zorundayım sanki ara oğlunla konuş,arıo falanın çocuğu karnında ölmüş falan düşük yapmış bi arada ona taktı bana havadis verip psikolojimi bozuodu en son eşim dedi de şimdi demiyor,radyasyon var telde diyip konuşmuorum.

Ayyy evet yaa, altta seni gri renkli görünce içim tuhaf oluyor poli. Ama en azından aramızdasın. RED nerde acaba ya, bugün onun cezasının bitmiş olması gerekiyordu, belki de okuldadır.
RED seni de bekliyoruz canım...

Günaydın canım hoşgeldin:) Kramp falan bize işlemez bacım,HAYDİN KOŞUYA ÇIKALIM...

Menekşem hayranım senin şu enerjine canım
Benim koşmam mümkün değil bacım, zor yürüyorum valla...

Akşam işten çıktığımda evimizin önünde süpermarketimiz var oraya gidiyorum önce, eşim dışarda oluyor ve karşıdan karşıya geçerken beni bekliyor, ben o yolu bile nefes nefes kalarak geçiyorum, markete girince hemen dinlendiriyor beni, sonra ihtiyaçlarım varsa alıyorum, yürüyerek eve gideyim diyorum, evde çok yakın görünüyor zaten ama eşim yok diyor, biraz yürüyünce dilin dışarı fırlıyor deyip kısacık yere arabayla bırakıyor beni

Kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum

uzaktan takıp edıyo bızı kuzum polı:)feda olsun dondu gomlektı ona :)durduk yere psaıflestrdıler kızı bızım ıcın kendını fena eden red ve polı sızı sevıyoruz kızlar :)

Evet aşağıda görünüyor sessizce takip ediyor bizi, akşam cezası bitiyor zaten, sayılı gün işte

Ben yaptım bunu güzel oluyor, içindeki portakal yağı epey ağır kokuyor ama, uzun süre etkisi gitmiyor. O yüzden gece yatarken sürüyorum genelde, ben içine birde ozon yağı koydum...
Badem yağı da varya içinde o biraz tedirgin ediyor kıllanma yapacak diye o yüzden arada bir kullanıyorum

aynen cnm ayak ayrısı bendede çok oluo bugün işe gelene kadar yuvarlandım ağırlık artıkça basınç yapıo galiba(yorma kendini

sanki benim annem insan deil
durumu kvden ağır
dizlerinde sorun var hareket ederken çok zorlanıyo namaz bile kılamıyo
bide evde 2 tane ortaokula giden kardeşim var
ama giderim bi bulaşık yıkatmaz ya
insanda vicdan olacak az
ama bu hanfendi yatsın otursun gezsin akşama kadar elinde kumanda zap zap zap
akşam mavi gelsin işten hizmet etsin

Son düzenleme:

olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .

kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış.. bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuş eşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..

ismin mavi mi ne güzel ismin v ar maşallah kaynana konusunda sabır inşallah yapacak bir şey yok

bebek bi doğsun eve bi gelsin ha
yuh
çıplak mı gelecekmiş bebek hastaneden
densizler ya boşver takma
eşinde savunmuş zaten onlara ne
al istediğini
bizimkilerde bi iğne almadı alacağada benzemiyo hastaymış
bende aldım herşeyini kendi istediğim gibi Allah muhtaç etmesin onlara

Seçeneklerin azalması iyi birşey helenas, en azından karar vermeye daha yakınsın artık
Oyun odası bence de süper fikir, zaten dolapta varmış...
Bende çok hevesleniyorum o bembeyaz oda takımlarına cıvıl cıvıl şeylere ama beklemek zorundayım malesef
Herşey içimde kaldı diye kızıyorum bazen. Eşim dizginliyor, taşınınca yaparız ne istiyorsan diyor, nereye gideceğimiz belli değil, belki kirada oturmak zorunda kalacağız hemen istediiğimiz gibi ev bulup alamazsak ne olacak falan diyor.
Offfffff haklı olması beni sinir ediyor

Allahım bi kanun çıksada kaynanalar gelinlere 5 metreden öte yaklaşamasınlar
aynı apartmanda aynı mahallede bile oturamasınlar
hakkımızda konuşamasınlar
(amin)

canım erken olurmu, gebelik sitesinde bile yazıyor, artık yasal olarak 24 hft üzeri bebekler birey sayılıyor, allah vermesin erken doğsa yaşatılması için uğraşılacak sınırda. senin hevesini kırmalarına izin verme, cahillik ediyorlar bence

günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle

odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668

Masal gibi oldu gerçekten oda. Mobilyalar geldiğindeki bitmiş halini heyecanla bekliyoruz şekerim :)

Canım ben 3 ay zararlı olan hiç bişey içmedim. Sonra doktoruma sordum abartmamak kaydıyla çay da, kahve de içebilirsin dedi. Annelerimiz bize hamileyken sanki içmiyor muydu, bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok dedi, peki dedim bende

evt kuzum red yok 2 gundur sende boyle ıddalı cumleler kurma bacım nolur nolmaz takıp edılıyoruz bılıyosun :)

Burası son günlerde polisiye macera filmlerini aratmıyo Şşşşşt Takip Ediliyoruz.:82::82:

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun ne diyim

biz oğluşumla yemeğe gidiyoruz kurtlar gibi açız
afiyet olsun sizlerede
kaynanasız görümcesiz eltisiz günler diliyorum :)

aynı durumdayız:) bende 1 tüp lierac kullandım, eczaneden almıstım. sağlıkçı arkadaslarım sitedekileri tarih açısından önermediler. şimdide bepantholün çatlak onleyici kremini kullanıyorum, 2 tüp alana çok şeker bir hamilelik ajandası hediye ediyor:) ayrıca nemlendirme açısından lierac a kıyasla daha memnunum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…