- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.521
ay bayılırlar hemen hasta olmaya ne rolcüler yaaa valla canım ne denir ki erkekler mi saftirik inanıyorlar hemen rollerine bilmıyorum.
Sen de agrım var de yat aşağıya belim çok agrıyor de yapma bişey o zman kocan yapsın .evde yemekle temzilikle uğraşsın lavaboyu bile cifleme koyver gitsin...bu kaynanalar da destek olcaklarına köstek oluyorlar . Ay düşünemiyorum oğlumu kıskanacamm ne büyük bir cehalet kültür farkı hayatım bunlar kültür farkıı....
Bizim analarımız niye kıskanmıyor bilmem .
En iyi kaynana uzak kaynana :))
ay bayılırlar hemen hasta olmaya ne rolcüler yaaa valla canım ne denir ki erkekler mi saftirik inanıyorlar hemen rollerine bilmıyorum.
Sen de agrım var de yat aşağıya belim çok agrıyor de yapma bişey o zman kocan yapsın .evde yemekle temzilikle uğraşsın lavaboyu bile cifleme koyver gitsin...bu kaynanalar da destek olcaklarına köstek oluyorlar . Ay düşünemiyorum oğlumu kıskanacamm ne büyük bir cehalet kültür farkı hayatım bunlar kültür farkıı....
Bizim analarımız niye kıskanmıyor bilmem .
ayy cnm yaa üzme kendini lüzumsuzlar biz demi böle olacz bilmiorum ama kvler yaş geçtikçe aynısı dün benimkide aramış vay şuram ağrıo vay buram ağrıo kayınpeder kızdı yeter geline dert yandığın dedi:)) sen kendine yaptın yemeğide o kaldı sanki iyilikle rica etse zaten yaparsın dese kızım sana zahmet yemeği koyamıorum yardım edermisin sen yapmazmısın ama direk mavi yapsın oldu hanfendi
ay sorma ya
hep zor zamanlarımda bişey çıkarır ya ortadan kaybolur ya hasta olur
güya altımda oturuyo
halin ne diye sormaz ama biz sormazsak ne oldu küsmü denir
ilk kızıma hamileykende böyle yaptı sonra doğum yaptım misafirler geliyo annem kalamadı yanımda kardeşlerim küçüktü kaynana uğramıyo ne çektim ya ama isim konusuna gelince karışmasa olmaz kendi adını zorla koydurdu kızıma bende 2. ad konmassa sölemem ananın adını dedim öyle kondu
aöfe hazırlanıyorum o haftasonu kızımı ona koymam gerekiyoya hemen şehir dışına kaçar
hiç bi yardımı yok ancak köstek oluyo bana
ama bende bıktım bu durumdan ya baktım bugünde aynı şey olcaksa bende hastayım diye kıvranıcam napıyım
Bacım seni seviyorum, donu,gömleği kargoyla mapushanaya göndereceğim:) Sayılı gün çabuk geçer bacıııım.......
Mesajımın altına o saç yolan resimleri getirsen de ben seni seviyorum
SENSİZ KADINLAR KULÜBÜ BOOOOOOŞŞŞŞŞŞ( Yaşasın kadınların özgürlüğü)
Günaydın canım hoşgeldin:) Kramp falan bize işlemez bacım,HAYDİN KOŞUYA ÇIKALIM...
uzaktan takıp edıyo bızı kuzum polı:)feda olsun dondu gomlektı ona :)durduk yere psaıflestrdıler kızı bızım ıcın kendını fena eden red ve polı sızı sevıyoruz kızlar :)
Ebru Şallı'dan hamileler için çatlak önleyici yağ
1 yemek kaşığı fındık yağı
2 yemek kaşığı kayısı yağı
1 yemek kaşığı portakal yağı
2 yemek kaşığı badem yağı
Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.
mavi olmasa ne yapcakmış bilmem
kaç kere bu yüzden ayrılığın eşiğine geldik
yemeğimavi yapsın diye kvnin kardeşi diyor buda seslenmiyor
bi alışırsa öyle gidiyor valla elimi verip kolumu kaptırmaya niyetim yok gerekirse ipleri kopartırım
yemin ederim ayak tabanlarım ağrıyo kilodanmı baskı yapıyo nedir zor yürüyorum ayakta fazla kalamıyorum.
bi yemekle yetinmiyolarki yanına bide pilav mı yapsakki turşu koy salata yap öldüm akşam resmen ya en son kocam acıdıda bulaşığa yardım etti
offfff offfffffff
ne kadar iyiydi moralim bugüne kadar ya
Dikkat ediyorum canım iş falan yapmıyorum annemde kalıyorum annem bakıyor saolsun ama haftasonlarıda çıkmadan duramıyorum :) malum havalar da güzeldi dinlene dinlene geziyoruz oğluma bişiler bakıyorum o kadarcıkta olsun dimi :)) allahım korusun miniklerimizi
sanki benim annem insan deil
durumu kvden ağır
dizlerinde sorun var hareket ederken çok zorlanıyo namaz bile kılamıyo
bide evde 2 tane ortaokula giden kardeşim var
ama giderim bi bulaşık yıkatmaz ya
insanda vicdan olacak az
ama bu hanfendi yatsın otursun gezsin akşama kadar elinde kumanda zap zap zap
akşam mavi gelsin işten hizmet etsin
olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .
kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış..bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuşeşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..
Kızlar dün eşimle bebek arabası seçeneklerimizi 3'e indirdik. Beşik seçeneklerimiz de 3' e indi. Bi gidip görmesi kaldı. Ohhh beeee rahatladım valla. Az çok içimize tamamen sinen modeller var ama yine de diğerlerini gidip görmeden karar vermeyelim diyoruz. Bebek arabasında da indirimleri bekleyeceğiz. Doğuma yakın hala indirime girmemişse öyle içimize sineni alacağız. Son kararlarımız bu yönde.
Dün bir ara coşup şifonyer dolap bile bakmaya başlamıştım. Burda görünce çok hevesleniyorum. Akşam eşim ikna etti. Biraz büyüsün burdan da taşınırsak öyle bişeyler alırız diye. Oyun odası olsun orası dedi. Dağıtsın hiç karışmayalım. Süsleriz istersen dedi. Hoşuma gitti valla. Çadır alırız dedik. Küçük havuz alırız. duvarları süsleriz falan dedik işte. İçime az çok sindi böylesi. En azından gönlünce oynayabileceği bi alanı olacak. Oda konusunda hevesleniyorum ama böylesi bizim için mantıklı di mi? O odada gömme gardırop varken kalkıp şifonyer dolap almak mantıksız değil mi? Kızlar siz ne düşünüyorsunuz???
Bu arada ben de keçe siparişimi verdim bugün. Bakalım ben de medvecezir gibi içimdeki cevheri ortaya çıkarabilecek miyim
olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .
kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış..bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuşeşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..
günaydın kızlar, bu nasıl bir nisan ayı yaaa.. sanki mart ayındayız bu soğukta ne böyle
odamız bitti çok şükür, buda ismimiz :)Eki Görüntüle 687668
Kızlar siz çay içiyomusunuz yaa herşeyden vazgeçtim bütün kötü alışkanlıkları bıraktım şu çayı bırakamadım her sabah bir fincan çayım var dayanamayıp akşama doğruda bir çay bardağı içiyorum gündelik kafein olarak 200 ml geçmemesi lazımmış 200 ml kafein de kahve olarak iki fincan çay olarak da 4 fincanda varmış geçmiyorumdur demi :18: daha akşamlarıda canım çekiyorda eşim demletmiyo
evt kuzum red yok 2 gundursende boyle ıddalı cumleler kurma bacım nolur nolmaz takıp edılıyoruz bılıyosun :)
sanki benim annem insan deil
durumu kvden ağır
dizlerinde sorun var hareket ederken çok zorlanıyo namaz bile kılamıyo
bide evde 2 tane ortaokula giden kardeşim var
ama giderim bi bulaşık yıkatmaz ya
insanda vicdan olacak az
ama bu hanfendi yatsın otursun gezsin akşama kadar elinde kumanda zap zap zap
akşam mavi gelsin işten hizmet etsin
ben de 1 tüp kullandım lierac hemen bitiyor gerçekten...o siteden almayı düşündük ama eşim sonra tarihleri fln geçikse ya da geçmeye yakınsa dedi :44: öyle bişey olmaz herhalde dimi?çok uygun oluyor çünkü cidden ve en etkilisi oymuş...şu an bepanthol kullanıyorum ben o bitince lierac'a dönücem yine dr.a sorduk çünkü bepantholü etkili olmaz dedi...:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?