- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.541
olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .
kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış..bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuşeşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..
uzakta olsalar ible yapacaklarını yapıyolar yine
benim en büyük hatam üstüne oturmaktı ölene kadar çekecem mi ben ya
sanki benim annem insan deil
durumu kvden ağır
dizlerinde sorun var hareket ederken çok zorlanıyo namaz bile kılamıyo
bide evde 2 tane ortaokula giden kardeşim var
ama giderim bi bulaşık yıkatmaz ya
insanda vicdan olacak az
ama bu hanfendi yatsın otursun gezsin akşama kadar elinde kumanda zap zap zap
akşam mavi gelsin işten hizmet etsin
Seçeneklerin azalması iyi birşey helenas, en azından karar vermeye daha yakınsın artık
Oyun odası bence de süper fikir, zaten dolapta varmış...
Bende çok hevesleniyorum o bembeyaz oda takımlarına cıvıl cıvıl şeylere ama beklemek zorundayım malesef
Herşey içimde kaldı diye kızıyorum bazen. Eşim dizginliyor, taşınınca yaparız ne istiyorsan diyor, nereye gideceğimiz belli değil, belki kirada oturmak zorunda kalacağız hemen istediiğimiz gibi ev bulup alamazsak ne olacak falan diyor.
Offfffff haklı olması beni sinir ediyor
Mavicim üzülme canım, ben senin yerinde olsam sürekli hasta numarası yaparım valla, bunlar laftan anlamaz.
Benim kv. de ile sorunum yok ama babanem hep acındırır kendini, sürekli ağlayıp babamın ilgisini üzerine çekmeye çalışır, anneme çok çektirdi, 85 yaşına geldi hala da çektiriyor vicdansız kadın.
Annemin yanında şuan, bakıma muhtaç bir yanı da yok aslında ama sürekli numara yapıyor, annem doğumda yanıma gelecek mesela ben ne hiçbir yere gitmem diyormuş, 4 tane kızı var ama onların yanına gitmez hiç. Çünkü kendi kızları bile bakımyor artık ona.
Can çıkar huy çıkmaz canım, allah kolaylık versin sana, alt üst oturmanız da kötü olmuş ama ne yapacaksın. En azından arada sen de numarada yapta dinlen bari canım.... Yazık sana da bebeğine de ....
Masal gibi oldu gerçekten oda. Mobilyalar geldiğindeki bitmiş halini heyecanla bekliyoruz şekerim :)
Canım ben 3 ay zararlı olan hiç bişey içmedim. Sonra doktoruma sordum abartmamak kaydıyla çay da, kahve de içebilirsin dedi. Annelerimiz bize hamileyken sanki içmiyor muydu, bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok dedi, peki dedim bende
Burası son günlerde polisiye macera filmlerini aratmıyoŞşşşşt Takip Ediliyoruz.:82::82:
bebek bi doğsun eve bi gelsin ha
yuh
çıplak mı gelecekmiş bebek hastaneden
densizler ya boşver takma
eşinde savunmuş zaten onlara ne
al istediğini
bizimkilerde bi iğne almadı alacağada benzemiyo hastaymış
bende aldım herşeyini kendi istediğim gibi Allah muhtaç etmesin onlara
canım erken olurmu, gebelik sitesinde bile yazıyor, artık yasal olarak 24 hft üzeri bebekler birey sayılıyor, allah vermesin erken doğsa yaşatılması için uğraşılacak sınırda. senin hevesini kırmalarına izin verme, cahillik ediyorlar bence
uzakta olsalar ible yapacaklarını yapıyolar yine
benim en büyük hatam üstüne oturmaktı ölene kadar çekecem mi ben ya
olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .
kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış..bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuşeşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..
İlahi mavi güldürdün beni, hatta sesli sesli güldümAllahım bi kanun çıksada kaynanalar gelinlere 5 metreden öte yaklaşamasınlar
aynı apartmanda aynı mahallede bile oturamasınlar
hakkımızda konuşamasınlar
(amin)
canım annenin sabrına vicdanlı oluşuna hayran kaldım şahsen ben yapmam Allah ne beni ne onu birbirimize bakıma muhtaç etmesin. o ne öyle senin annenin canı yok mu dönüşümlü baksınlar bari bir kişiye yüklenmek zor olmalı Allah annenin yardımcısı olsun
bebek gibi ağlamalarıda çok garip.. annesine bizimkisi birkere böyle yapma anne özlemede sor ne istediğini demiş diye karşısında eni konu ağlamış durmuş. şimdi adama bişey dediğimde napayım diyemem ağlıyor karşımda sonra kendimi kötü hissediyorum dio... koskoca kadın oğluna ağlıyorsa duygu sömürgesidir o valla hiç sevmem böyle şeyleri.. bide kaynanam marifet gibi kendi annemede demiş böyle dedi ağlattı beni bilmem nee.. sen ortada bişey yokken ağlıyorsan sahte gözyaşıdır ıyyy bak gene aklıma geldi sinirim tepeme çıktıı..
benim kv ve kayınpederim yok vefat etmişler eşimin kardeşleride ya yurt dışında yada şehir dışında çok şükür okonuda çok rahatım ama gelin moduna hiçbizaman giremedim bazen görünce hevesleniyorum
benim kv ve kayınpederim yok vefat etmişler eşimin kardeşleride ya yurt dışında yada şehir dışında çok şükür okonuda çok rahatım ama gelin moduna hiçbizaman giremedim bazen görünce hevesleniyorum
Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?