2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar ,yemeğe çıkacağım, gitmeden bi göz atayım dedim

bende çay ve kahveye engel olamıyorum ama reflü yapmaya başladı, azaltacağız artık

bugünde herşeyi yiyesim var niyeyse, garip bir iştah durumum var

havada buzz

yuhhh artık ya yuhh hastahaneden çarşafla mı çıkacak çocuk oldu birde yer döşeğine yatırsınlar beğişe ne gerek var kıyafetlerde sepette dursun nasıl olsa beşik falanda bir süre sonra gereksiz olacak. insanın heves denilen hissettiği bir duygu var ya hiç mi hevesleri yok kaç lira bir kıyafet yaaa liraya bile var nette ayyyy kuzum takma kafana kocilerden başkasındn fayda yok vallahi. benim eşimde sağolsun savunur hep hatta eşim şuna çok karşıdır koskoca adamım ben kendime öyle çığırtkan gibi sen ne diye erken alıyorsun bilmem ne falan dedirtmem işime karıştırmam şükür aklım yok mu benim der cevabını verir hemen. bizede bu durumu düğünde yapmışlardı düğüne 1 ay var erkek erken alma diyorlardı hala çünkü

uzakta olsalar ible yapacaklarını yapıyolar yine
benim en büyük hatam üstüne oturmaktı ölene kadar çekecem mi ben ya

aynı dert bende de var canım. altımda oturuyorlar. şükür bana hiç karışmıyorlar. ben de çok muhatab olmuyorum. yeni evliyim zaten. ama sıkılıyorum işte sürekli yanyana olmaktan.. her akşam bi uğramaktan.çayı hep onlarla içmekten.. eşimin de işine geliyor ailesi sonuçta.hep beraber olalım istiyor. canım ben çıkayım sen otur diyorum.. olmaz diyor sensiz birlikte çıkarız.onu da kırmak istemiyorum.. benim aileme uzakken onlara böyle yakın olmak dokunuyor..sinir oluyorum

Mavicim üzülme canım, ben senin yerinde olsam sürekli hasta numarası yaparım valla, bunlar laftan anlamaz.
Benim kv. de ile sorunum yok ama babanem hep acındırır kendini, sürekli ağlayıp babamın ilgisini üzerine çekmeye çalışır, anneme çok çektirdi, 85 yaşına geldi hala da çektiriyor vicdansız kadın.
Annemin yanında şuan, bakıma muhtaç bir yanı da yok aslında ama sürekli numara yapıyor, annem doğumda yanıma gelecek mesela ben ne hiçbir yere gitmem diyormuş, 4 tane kızı var ama onların yanına gitmez hiç. Çünkü kendi kızları bile bakımyor artık ona.

Can çıkar huy çıkmaz canım, allah kolaylık versin sana, alt üst oturmanız da kötü olmuş ama ne yapacaksın. En azından arada sen de numarada yapta dinlen bari canım.... Yazık sana da bebeğine de ....

çekirgecim sağol cevap yazıp fikir verdiğin için. Bizim de durumumuz aynı. Şu anda ev geniş oda alsak olur ama kocaman bomboş gardırop varken ne gerek var. Başka masraflarını karşılayalım diyor eşim. Haklı diyorum ben de senin gibi ama sinir oluyorum. İnsan oda takımlarını görünce hevesleniyor ister istemez. Dün az daha sipariş veriyordum ikeadan bi dolap bi şifonyer Çocuğumun hiç mi dolabı olmasın diyorum eşime. Duygu sömürüsü yapmak içim boynumu da büktüm ama kar etmedi. Dolap var ya diyor çıkıyor işin içinden. Burda ne kadar kalacağımız belli değil, sonra nereye gideceğimiz, nasıl bi ev tutacağımız belli değil deyip mantıklı konuşuyor ama insan sinir oluyor

canım annenin sabrına vicdanlı oluşuna hayran kaldım şahsen ben yapmam Allah ne beni ne onu birbirimize bakıma muhtaç etmesin. o ne öyle senin annenin canı yok mu dönüşümlü baksınlar bari bir kişiye yüklenmek zor olmalı Allah annenin yardımcısı olsun

saol canım benim, valla o halini bende heyecanla bekliyorum

aynen canım. benim üzerimde hiç bir yaptırımları yok Allahtan. evlerinde de misafir gibi davranıyorum. ama sadece böyle cahil cahil konuşmaları var ya onlar beni çok geriyor.. neyse buna da şükür.. Dediğin gibi canım Rabbim muhtaç etmesin..

o yüzden sadece dinliyorum konuştuklarını.. cahiller canım.

uzakta olsalar ible yapacaklarını yapıyolar yine
benim en büyük hatam üstüne oturmaktı ölene kadar çekecem mi ben ya

Canım benimkiler uzaktalar ama dediğin gibi nişanlılık dönemimde delirttiler beni eşimde onlar ne söylese gelip bana söyledi iice şiştim hiç yüz göz olmadım laf söylemedim bayramidir kandilidir hep arardım ama düğünümü burnumdan getirdiler yaptıklarıyla bende kestim irtibatı hiç görüşmüyorum konuşmuyorum oğullarıyla konuşuyorlar eminim hamile kalmama üzülmüşlerdir. Aman pis günahları kendilerine ama göz görmeyince gönül katlanıyor işte senin ki gibi burnumun dibinde olsa bende rahatsız olurum senin gibi

ah mavi seni öyle iyi anlıyorum ki...şu kv neden çocuklar utlu olsun bize yeter diyemiyo anlamıyorum..bizim kv bazen beni unutup yanımda gençliğinde yaptığı numaraları anlatıyo içimden diceklerim geçiyo ama gelin görün ses çıkaramıyorum.çünkü bizim adam beni tutamaz korkar annesi gil bişey der diye..zaten demeseler tansiyonları hemen 25 oluyo nasıl oluyosa...ne diyim hep duam Allah hepimşze hidayet versin, çünkü hayatta bi damla gözyaşının bile bedeli mutlaka ödeniyo...bugün değilsede bi gün..gönlünü ferah tut,Rabbim yuvanızı daim huzurlu eylesin mutlu eylesin...(hepimizin tabiii amin :))

bide kızlar ben bu ara acayippppppp kararsız oldum...bebeğe bişey alıcaz diyelim hep arada kalıyorum işte şu park yatak mevzuu..akşam artık eşim isyan etti mavi olanı aldık yeşil çok fosforlu bide ilerde bi çocuğumuz daha olur kız olursa diye ne bilim blaaa blaaa .....üff ya ölcem kararsızlıktan dr.a giderken bile o gün mü gitsem bugün mü gitsem diye düşünüyorum ne hormon değişimiymiş arkadaş,ağlaması bitmiyo, değişimi bitmiyo maşallah :)

Söylenenlere takılma canım bence kocanla sessiz sessiz alın siz, kıskananlar çatlasın

Allahım bi kanun çıksada kaynanalar gelinlere 5 metreden öte yaklaşamasınlar
aynı apartmanda aynı mahallede bile oturamasınlar
hakkımızda konuşamasınlar
(amin)
İlahi mavi güldürdün beni, hatta sesli sesli güldüm
Mantıklı bence, bir gelin ayaklanması çıksa epey dikkat çeker bu konu, olmayacak şey değil valla

Ahhh sorma canım annem o kadar vicdanlıdır ki ona kötü söz bile söylemez, yazık kırılmasın alınmasın diye ses çıkarmaz, boşver allahım görüyor der hep... Zaten az bişey olsa yeri göğü yıkar ağlamaktan uyuz, bir ağıt yakar sanarsınki cenaze çıkmış evden, rahmetli dedeciğim öldüğünde o kadar ağlamadı vicdansız kadın. Ama babam ne yapayım siz haklısın ama o da benim annem sokağa atamam ya diyor. Çekecek çilemiz varmış deyip katlanıyorlar, birtek benden tırsak babannem, lafımı hiç esirgemem, herşeyi pat pat söylerim, çünkü anneme yaptıkları tahammül edemiyorum, o yüzden beni hiç sevmez.
Bizimkiler cennetlik valla, Allahın takdiri artık.
Allaha kimseye muhtaç etmesin...

Kayınvalideler vs. ile ilgili yazılanları okuyorum da, eşlere çok iş düşüyor gerçekten. Öyle dil ucuyla tamam aşkitom sen haklısın demeyle olmaz bu işler. Erkek net tavrını koyacak bi kere. Ailesiyle eşinin arasına sınır çizmeyi bilecek. Çok fazla yüzgöz etmiyecek. Eşimin ailesi başta beni istemedi ve eşim bu tavırlarından dolayı tam 2 yıl onlarla görüşmedi. Kendileri dayanamadılar ve geri adım attılar. Şuan canciğer kuzu sarmasıyız. Hiç birinin gıkı çıkmıyor. Ben ne istersem o oluyor, tabi ben de karşılık olarak saygıda kusur etmiyorum.

benim kv ve kayınpederim yok vefat etmişler eşimin kardeşleride ya yurt dışında yada şehir dışında çok şükür okonuda çok rahatım ama gelin moduna hiçbizaman giremedim bazen görünce hevesleniyorum

ayyy strese girdim siz söledikçe aklıma geliyor sölenenler, huzur kaçırmak için asılan kıskançlık suratları hep hastayım muhabbetleri....tabi bu ara oğluşunun doğum anıları...yine 1 ay bitti yine eli kulağında gelicekk içimi şişirmeye..

önümüzdeki haftalrda benım yıne enerjim düşer sizden moral isterim büyük bir ihtimalle:) tam normal moda dönüyorum sonra geliyor vee ben mat oluyorum :)))keşke birlikte gülsek muahbbet etsek güzel şeyler payşalsak ama olmuyor çok denedim olmuyor(((

sonra enerji depolamak için anneciğime gidiyorum onun neşesi neşemi yerime getiriyor. Çok şükür Allah anacığıma uzun ömür versin. ona da laf söleyip dedikodu yapamıyorum konuşturmuyo ki insanı boşver dio konuyu değiştirıo dedikodu yaptırtmıo deşarjımı da sizinle oluyorum napalım:)

Son düzenleme:
Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

:) canım ben sana kaynanamı verebilirim istersen .görümcecimi vermem hanım hanımcıktır maşallahı var...
zararı ziyanı dokunmaz dert yanmaz muhabbet eder.

canım burda yazılanları okuduğun gibi hiçde heveslenilecek bir durum değil. benim kayınvalidem saolsun karışmaz öyle bize çok yakında değiliz. ama elt. saolsun yakın ve nadirende olsa k.v liğini yapıyor. eşimle normalde hiç kavga gürültümüz olmaz çok şükür. şimdiye kadar ki tartışmalarımızda hep 3.kişilerden. bence evlilikte sınırı korumak lazım. çok içli dışlı olunca muhakkak alınıp gücenilecek birşeyler oluyor arada...

Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

yok ya erken değil nolcak kalsın bir köşede özlem yıldız 7. ayında doğurmuş bence artık heran herşey olabilir. ayy benımde hamile geceliği almam lazım çok pahalı yaa bunlar. gecelik daha iyi olur sanki siz ne almayı düşünüyorsunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…