- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.561
Ayy bnm sorucagım soruyu sormuş biri cidden çok daha ucuz ben 79 tl ye alıorum lierac kremi alayımmı ordan sahte fln değildir dimi aslında netten cok alışveriş yaparımda işin içindeki krem oluncaa ne diosunuz almı diosunuz kızlarrrr?????
cnm ben oldum şeker yüklemesi eczaneden almadım hastane verio zaten gidiosun ilk önce kan alıolar aç karnına,sonra 75 ml şişede şeker karısımını veriolar onu içiosun sonra 1 saat bekliosun bi kan daha alıolar sonra 1 saat daha bekliosun bi kere daha alıyorlar bitio
günaydın eeee o kadar konuşmadan sonra normal cnm
yuhhh artık ya yuhh hastahaneden çarşafla mı çıkacak çocuk oldu birde yer döşeğine yatırsınlar beğişe ne gerek var kıyafetlerde sepette dursun nasıl olsa beşik falanda bir süre sonra gereksiz olacak. insanın heves denilen hissettiği bir duygu var ya hiç mi hevesleri yok kaç lira bir kıyafet yaaa liraya bile var nette ayyyy kuzum takma kafana kocilerden başkasındn fayda yok vallahi. benim eşimde sağolsun savunur hep hatta eşim şuna çok karşıdır koskoca adamım ben kendime öyle çığırtkan gibi sen ne diye erken alıyorsun bilmem ne falan dedirtmem işime karıştırmam şükür aklım yok mu benim der cevabını verir hemen. bizede bu durumu düğünde yapmışlardı düğüne 1 ay var erkek erken alma diyorlardı hala çünkü
benim görümcemde aynısını dedi 9.ayda alınırmış erkenmiş :)
yok ya erken değil nolcak kalsın bir köşede özlem yıldız 7. ayında doğurmuş bence artık heran herşey olabilir. ayy benımde hamile geceliği almam lazım çok pahalı yaa bunlar. gecelik daha iyi olur sanki siz ne almayı düşünüyorsunuz kızlar?
ay kaç kere kan veriyoruz öyle yav :/
benim bi daha ki kontrolüm 2 mayısta o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış..öf ben tatlıdan nefret ettim hamilelikte hiç yiyemiyorum tatlı bişey,,midemi bulandırıyor onu nasıl içicemmm:26:
yok ya erken değil nolcak kalsın bir köşede özlem yıldız 7. ayında doğurmuş bence artık heran herşey olabilir. ayy benımde hamile geceliği almam lazım çok pahalı yaa bunlar. gecelik daha iyi olur sanki siz ne almayı düşünüyorsunuz kızlar?
aynen canım. benim üzerimde hiç bir yaptırımları yok Allahtan. evlerinde de misafir gibi davranıyorum. ama sadece böyle cahil cahil konuşmaları var ya onlar beni çok geriyor.. neyse buna da şükür.. Dediğin gibi canım Rabbim muhtaç etmesin..
Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma
aynı durumdayız:) bende 1 tüp lierac kullandım, eczaneden almıstım. sağlıkçı arkadaslarım sitedekileri tarih açısından önermediler. şimdide bepantholün çatlak onleyici kremini kullanıyorum, 2 tüp alana çok şeker bir hamilelik ajandası hediye ediyor:) ayrıca nemlendirme açısından lierac a kıyasla daha memnunum ben...
tut ki 7. ayda doğurduk...
benim kv ve kayınpederim yok vefat etmişler eşimin kardeşleride ya yurt dışında yada şehir dışında çok şükür okonuda çok rahatım ama gelin moduna hiçbizaman giremedim bazen görünce hevesleniyorum
olsun tabi annesi :) ben de oğluma bir şeyler bakmak için çıkıyorum iki dükkan gezince hemen oturacak yer arıyorum. belim kopuyor.bacaklarım ağrıyor. .
kızlar dün başımdan geçeni anlatayım.
bebişimin odasını beğendim, eşim alalım dedi ben de henüz erken diye almak istemedim. ama nasıl hevesliyim..kendimi zor tutuyorum
akşam konuşuyoruz k.v. ve görümcem eşime bir çıkıştı henüz erken, ne gerek var,saçmalama,şimdiden oda mı alınırmış..bu ne tepki ben şok
sonra aldığım kıyafetleri de çok erken almışmışım.. daha ortada bebek yokmuşeşim de dedi ki,bebeğin ne zaman geleceği belli mi, kız o haliyle son ay nasıl gezecek kıyafet bakacak, oda bakacak şimdiden gezemiyor yoruluyor dedi.. ( canım kocacım :109:) görümcem de dedi ki biz alırız.bebek bi doğsun eve gelsin ben şokk o kadar da zevksizlerdir ki, sözde o kadar sevindiler bebek için ama henüz bir iğne görmedim kendilerinden. sebebini anlamış olduk erkenmiş.. neyse bir yandan seviniyorum çünkü ben herşeyini tamamlayacağım ve onların aldığı zevksiz şeylere kalmayacağım inşallah ben hiçbir şey söylemedim. sustum öylece.çünkü boş konuştuklarını biliyorum. bugün çıkıp alalım desem eşime herşeyi alırız. odasını da tam takır dizeriz.. sustum ama içimde kaldı..böyle boş laflara çok takıyorum kızlar.. benim hayatım ile ilgili böyle yorumlara..
Şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:
Eki Görüntüle 687848
ben şortlu, ya da kaprili takımlardan almayı düşünüyorum şimdilik. Askılı filan olursa da süper olur , yazın kollu şeyler çok sıkıyor beni. Bi de koltuk altı terlemesi yapıyor, o ıslak görüntüden nefret ediyorum. Yaza doğru öyle takımlar çıkar sanırım. Ağustos sıcağında püfür püfür :) aslında gecelik de iyi ama otururken kalkarken sürekli çekiştirmek gerekir sanırım. Henüz net kararımı vermedim.
şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:
Eki Görüntüle 687848
Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma
Toplamda 6 Tüp Kan Aldılar Benden. Şekerli Sudaki Şeker Bizim Bildiğimiz Şeker Değil Galiba. Yanında Limon Götürüp Birkaç Damla Damlatabilirsin Canım Suyun İçine. Birazda Olsa Keskin Şeker Tadını Yumuşatıyor.Ben Öğüre Öğüre İçtim. Sakın Kusayım Deme, Çünkü Yeniden İçmek Zorunda Kalıyorsun
doğum çantası için erken bence ya ne biliyim.. :/
sizin eşleriniz maşallah ne güzel size destek,sizle aynı düşüncede...benim ki de erken diyip duruyor...bişey aldıran yok hala..son aylara kalmasın nasıl bakıcam,havalar sıcak olucak,karnım büyüycek diyorum bişey olmaz,hem yürüyüş yapman iyi diyo,sanki normal yürüyüşle mağaza mağaza dolaşmak aynı şeybana hiç mi acıyor diye düşünüyorum bazen...kendimi köpek gibi hissetmeye başladım iyice !
dimi :) nemlendirme olayını ben de fark ettim bepantholün ama çatlamada önemli olan nemlendirmesi mi yoksa başka şeyler mi? çünkü derinin çatlaması kurulukla nemle ilgili değil,gerilen,elastikiyetini kaybeden derinin bir daha düzelmemek üzere yarılması gibi bişey :/
ayyy strese girdim siz söledikçe aklıma geliyor sölenenler, huzur kaçırmak için asılan kıskançlık suratları hep hastayım muhabbetleri....tabi bu ara oğluşunun doğum anıları...yine 1 ay bitti yine eli kulağında gelicekk içimi şişirmeye..
önümüzdeki haftalrda benım yıne enerjim düşer sizden moral isterim büyük bir ihtimalle:) tam normal moda dönüyorum sonra geliyor vee ben mat oluyorum :)))keşke birlikte gülsek muahbbet etsek güzel şeyler payşalsak ama olmuyor çok denedim olmuyor(((
sonra enerji depolamak için anneciğime gidiyorum onun neşesi neşemi yerime getiriyor. Çok şükür Allah anacığıma uzun ömür versin. ona da laf söleyip dedikodu yapamıyorum konuşturmuyo ki insanı boşver dio konuyu değiştirıo dedikodu yaptırtmıodeşarjımı da sizinle oluyorum napalım:)
canım ben o yüzden iki gecelik bir pijama takımı alacağım hatta alacaklarımın resmini koyayım bak sende. terleme olayı çok frazla olduğu için değiştirmeye lazım oluyor hastahanede falan dediler
Eki Görüntüle 687877 Eki Görüntüle 687878 Eki Görüntüle 687879
1 numaralı olanın mavisini 2 munaralı olanın pembesini 3.nün beyazını alacağım. kızım olacak ama 1 numaralıdaki maviyi çok beğendim
canım ben o yüzden iki gecelik bir pijama takımı alacağım hatta alacaklarımın resmini koyayım bak sende. terleme olayı çok frazla olduğu için değiştirmeye lazım oluyor hastahanede falan dediler
Eki Görüntüle 687877 Eki Görüntüle 687878 Eki Görüntüle 687879
1 numaralı olanın mavisini 2 munaralı olanın pembesini 3.nün beyazını alacağım. kızım olacak ama 1 numaralıdaki maviyi çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?