2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu kremin çeşitleri mi var ben eczaneden zaten 45 tl almıştım :)

ay kaç kere kan veriyoruz öyle yav :/

benim bi daha ki kontrolüm 2 mayısta o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış..öf ben tatlıdan nefret ettim hamilelikte hiç yiyemiyorum tatlı bişey,,midemi bulandırıyor onu nasıl içicemmm:26:

benim görümcemde aynısını dedi 9.ayda alınırmış erkenmiş :)

Ben şortlu, ya da kaprili takımlardan almayı düşünüyorum şimdilik. Askılı filan olursa da süper olur , yazın kollu şeyler çok sıkıyor beni. Bi de koltuk altı terlemesi yapıyor, o ıslak görüntüden nefret ediyorum. Yaza doğru öyle takımlar çıkar sanırım. Ağustos sıcağında püfür püfür :) Aslında gecelik de iyi ama otururken kalkarken sürekli çekiştirmek gerekir sanırım. Henüz net kararımı vermedim.

Toplamda 6 Tüp Kan Aldılar Benden. Şekerli Sudaki Şeker Bizim Bildiğimiz Şeker Değil Galiba. Yanında Limon Götürüp Birkaç Damla Damlatabilirsin Canım Suyun İçine. Birazda Olsa Keskin Şeker Tadını Yumuşatıyor.Ben Öğüre Öğüre İçtim. Sakın Kusayım Deme, Çünkü Yeniden İçmek Zorunda Kalıyorsun

Ben Bir Tane Elbise Şeklinde Bir Tanede ALt Üst Takın Almayı Düşünüyorum. Allah Korusun Aksi Bir Durum Olmazsa Altı Üstü 1 Gece Kalacağız Zaten.

Allahtan eşlerimiz koruyolar bizi benim kaynanamda öle kendince hırka örmüş yelek örmüş ama sormaz kızım eksiklri naptın ne ettin çocuk doğana kadar sadece örcek sanırım :)

Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

doğum çantası için erken bence ya ne biliyim.. :/

sizin eşleriniz maşallah ne güzel size destek,sizle aynı düşüncede...benim ki de erken diyip duruyor...bişey aldıran yok hala..son aylara kalmasın nasıl bakıcam,havalar sıcak olucak,karnım büyüycek diyorum bişey olmaz,hem yürüyüş yapman iyi diyo,sanki normal yürüyüşle mağaza mağaza dolaşmak aynı şey bana hiç mi acıyor diye düşünüyorum bazen...kendimi köpek gibi hissetmeye başladım iyice !

dimi :) nemlendirme olayını ben de fark ettim bepantholün ama çatlamada önemli olan nemlendirmesi mi yoksa başka şeyler mi? çünkü derinin çatlaması kurulukla nemle ilgili değil,gerilen,elastikiyetini kaybeden derinin bir daha düzelmemek üzere yarılması gibi bişey :/

Şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:

Ay canım benimkiler hayatta da noluo bende hiç gelin moduna giremedim eşimin ailesinden görüştüğüm kimse yok :))

ah cnm ah... bnm kaynanayla ılgılı bsey dha ogrendım...hanımefendınn kızı ıstanbulda kızı var o da hamıle..habıre para gonderıırmıs..smdı yanına gıttı ev tasıcakmıs gıtgnden berı 3 kere para gndermıs kayınpeder.bana bunları soyleyende kaynanamın kendı kaynanası.....smdı dıyo bebegın yatagını flanda aldırırlar dıyo..bnm bebegıme daha copu yok ya...vla ıyıce fıtıl oldmm.bana bunuda yapıyolr ya bendende cocugumdanda bısey bklemesınler

Şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:

Eki Görüntüle 687848

canım ben o yüzden iki gecelik bir pijama takımı alacağım hatta alacaklarımın resmini koyayım bak sende. terleme olayı çok frazla olduğu için değiştirmeye lazım oluyor hastahanede falan dediler

Eki Görüntüle 687879

1 numaralı olanın mavisini 2 munaralı olanın pembesini 3.nün beyazını alacağım. kızım olacak ama 1 numaralıdaki maviyi çok beğendim

şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:

Eki Görüntüle 687848

canım çok şık duryorda sanki acıtır gibime geliyor. Wc dede indir çıkar sanki ilk bikaç gün zor olur.

Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

Bence hiçte erken değil, ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım bence... Ben bu ay içinde herşeyi tamamlamayı düşünüyorum, doğum çantasını da kendi çantamı da yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım kısmetse, dursun kenarda ne olur ki...
Hem burda ha deyince yardımımıza koşacak kimsemiz yok, acil birşey olursa kocam bana don gecelik mi arasın yazık
Ben iki tane lohusa takımı aldım bile geçen hafta çok güzeller, bir takımda evde vardı önceden aldığım etti 3, birde boydan uzun elbise gibi olanlardan alacağım, sezeryan olunca dikiş yerlerin acır diyorlar öylesi daha rahat oluyormuş...

6 tüp mü yuhhh zaten ne kadar kanımız var yaaaaaaa
Aman allahım cuma günü benimde var şeker yüklemem, iğneden çok korkuyorum ya kaç kere alıyorlar yaaaa
Damar yolu açtırsak hani serum için takıyorlar neydi adı ondan taktırsak saati geldikçe ordan alsalar olmuyo mu acaba....
Her seferinde delecekler mi
Ben yalnız gidecektim ama kocamla gideyim en iyisi bayılırım falan rezil olmayayım oralarda

Son düzenleme:

nemlendirme sayesinde elastikiyeti daha iyi sağlıyor diye biliyorum. bepantholun catlak oneyicisi yeni bir krem olduğu için kullanıp tecrube eden de pek yok sanırım. doktor bunu normal bepanthol losyon olarak algılamış olabilir mi sence?

Aynı benim annem. Benim annemde bişi söyletmio olsun onlarda anne baba Dio. Hoş ben görmedim bi anne babalıklarını herşeyimize benim ailem koşturmuş olmasına rağmen düğünde bizim akrabalarımıza anne babamı çekiştirmeye kalktılar. O kadar yüzsüzler sürekli eşimi doldurmaya çalışıyorlar bana ve aileme karşı benim annemde hala beni yumaşatmaya çalışıo hep kız annelerimi yapıcı oluo diorum ama benim de oğlum olacak bende kaynana olucam allahım hayırlı gelin nasip etsin diorum :)) kaynana değil annelik yapabilelim inşallah

Güzellermiş gerçekten. Ben elbise, etek tarzına pek alışkın değilim, daha doğrusu rahat edemiyorum hiç ama ameliyat yerimi düşünerekten ben de gecelik gibi bişey alırım belki. Tabi yedek almak şart canım. Terleme olmasa bile kan bulaşır, o olur bu olur. Haklısın.

cok beğendim ben bunları, cok zevklisin. markası ne? bende bakiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…