- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.581
3 Kerede Alıyorlar Canım Kanı. Aç Gitmen Gerekiyor. Gece 12 Den Sonra Bişey Yeme Hiç. İlk 4 Tüp Alıyolar. Sonra İçiyorsun Şekerini 1 Tüp Alıyorlar. 1 saat Bekliyorsun 1 Kere Daha Alıyolar. Damar Yolu Da Mantıklı AslındaBence hiçte erken değil, ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım bence... Ben bu ay içinde herşeyi tamamlamayı düşünüyorum, doğum çantasını da kendi çantamı da yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım kısmetse, dursun kenarda ne olur ki...
Hem burda ha deyince yardımımıza koşacak kimsemiz yok, acil birşey olursa kocam bana don gecelik mi arasın yazık
Ben iki tane lohusa takımı aldım bile geçen hafta çok güzeller, bir takımda evde vardı önceden aldığım etti 3, birde boydan uzun elbise gibi olanlardan alacağım, sezeryan olunca dikiş yerlerin acır diyorlar öylesi daha rahat oluyormuş...
6 tüp mü yuhhh zaten ne kadar kanımız var yaaaaaaa
Aman allahım cuma günü benimde var şeker yüklemem, iğneden çok korkuyorum ya kaç kere alıyorlar yaaaa
Damar yolu açtırsak hani serum için takıyorlar neydi adı ondan taktırsak saati geldikçe ordan alsalar olmuyo mu acaba....
Her seferinde delecekler mi
Ben yalnız gidecektim ama kocamla gideyim en iyisi bayılırım falan rezil olmayayım oralarda
Canım korkma her seferinde delmiyorlar :) bi kere delip atel takıyorlar ordan alıyorlar bana daha yapılmadı ama ablamdan biliyorum benBence hiçte erken değil, ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım bence... Ben bu ay içinde herşeyi tamamlamayı düşünüyorum, doğum çantasını da kendi çantamı da yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım kısmetse, dursun kenarda ne olur ki...
Hem burda ha deyince yardımımıza koşacak kimsemiz yok, acil birşey olursa kocam bana don gecelik mi arasın yazık
Ben iki tane lohusa takımı aldım bile geçen hafta çok güzeller, bir takımda evde vardı önceden aldığım etti 3, birde boydan uzun elbise gibi olanlardan alacağım, sezeryan olunca dikiş yerlerin acır diyorlar öylesi daha rahat oluyormuş...
6 tüp mü yuhhh zaten ne kadar kanımız var yaaaaaaa
Aman allahım cuma günü benimde var şeker yüklemem, iğneden çok korkuyorum ya kaç kere alıyorlar yaaaa
Damar yolu açtırsak hani serum için takıyorlar neydi adı ondan taktırsak saati geldikçe ordan alsalar olmuyo mu acaba....
Her seferinde delecekler mi
Ben yalnız gidecektim ama kocamla gideyim en iyisi bayılırım falan rezil olmayayım oralarda
canım çok şık duryorda sanki acıtır gibime geliyor. Wc dede indir çıkar sanki ilk bikaç gün zor olur.
canım çok şık duryorda sanki acıtır gibime geliyor. Wc dede indir çıkar sanki ilk bikaç gün zor olur.
ayyy strese girdim siz söledikçe aklıma geliyor sölenenler, huzur kaçırmak için asılan kıskançlık suratları hep hastayım muhabbetleri....tabi bu ara oğluşunun doğum anıları...yine 1 ay bitti yine eli kulağında gelicekk içimi şişirmeye..
önümüzdeki haftalrda benım yıne enerjim düşer sizden moral isterim büyük bir ihtimalle:) tam normal moda dönüyorum sonra geliyor vee ben mat oluyorum :)))keşke birlikte gülsek muahbbet etsek güzel şeyler payşalsak ama olmuyor çok denedim olmuyor(((
sonra enerji depolamak için anneciğime gidiyorum onun neşesi neşemi yerime getiriyor. Çok şükür Allah anacığıma uzun ömür versin. ona da laf söleyip dedikodu yapamıyorum konuşturmuyo ki insanı boşver dio konuyu değiştirıo dedikodu yaptırtmıodeşarjımı da sizinle oluyorum napalım:)
Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma
canım ben o yüzden iki gecelik bir pijama takımı alacağım hatta alacaklarımın resmini koyayım bak sende. terleme olayı çok frazla olduğu için değiştirmeye lazım oluyor hastahanede falan dediler
Eki Görüntüle 687877 Eki Görüntüle 687878 Eki Görüntüle 687879
1 numaralı olanın mavisini 2 munaralı olanın pembesini 3.nün beyazını alacağım. kızım olacak ama 1 numaralıdaki maviyi çok beğendim
ya kızlar moralim bozuk önümüzdeki hafta 26 nisan cuma günü benim doğum günüm bugün öğrendim ki o gün akrabamızın kızı evleniyor ve gitmemiz lazımmış onlar bize gelmiş (biz eylülde evlendik) ananem diyo orda kutlarsın dalga geçiyo ya evli olarak geçireceğimiz ilk doğum günüm olucaktı yaa offff
ben de 1 tüp kullandım lierac hemen bitiyor gerçekten...o siteden almayı düşündük ama eşim sonra tarihleri fln geçikse ya da geçmeye yakınsa dedi :44: öyle bişey olmaz herhalde dimi?çok uygun oluyor çünkü cidden ve en etkilisi oymuş...şu an bepanthol kullanıyorum ben o bitince lierac'a dönücem yine dr.a sorduk çünkü bepantholü etkili olmaz dedi...:/
aynı durumdayız:) bende 1 tüp lierac kullandım, eczaneden almıstım. sağlıkçı arkadaslarım sitedekileri tarih açısından önermediler. şimdide bepantholün çatlak onleyici kremini kullanıyorum, 2 tüp alana çok şeker bir hamilelik ajandası hediye ediyor:) ayrıca nemlendirme açısından lierac a kıyasla daha memnunum ben...
ya bu kremin çeşitleri mi var ben eczaneden zaten 45 tl almıştım :)
yok ya erken değil nolcak kalsın bir köşede özlem yıldız 7. ayında doğurmuş bence artık heran herşey olabilir. ayy benımde hamile geceliği almam lazım çok pahalı yaa bunlar. gecelik daha iyi olur sanki siz ne almayı düşünüyorsunuz kızlar?
ya kızlar moralim bozuk önümüzdeki hafta 26 nisan cuma günü benim doğum günüm bugün öğrendim ki o gün akrabamızın kızı evleniyor ve gitmemiz lazımmış onlar bize gelmiş (biz eylülde evlendik) ananem diyo orda kutlarsın dalga geçiyo ya evli olarak geçireceğimiz ilk doğum günüm olucaktı yaa offff
Tünaydın hanımlaar:)
Kızlar önem li olan nemli durması değil kremi vücudun emmesi yani elastikiyet kazanması vucudun ellediğinizde derinizin ıslak deil o kremi tatamen yutmuş olması önemli ve lierac 1 dk içinde vücut tarafından emiliyor kullananlar bilir.Ben uzmana sorarak aldım ya Lierac ya Mustela dedi ve bende cevremdeki deneyimlere dayanarak Lierac Kullanıorum..
Banyodan sonra kurulanmadan bebek yağı sürün oda çok iyi geliyor. Krem olarakta bana doktor pregnacare önerdi. Diğerleri çok pahalı
yaaa ben bu ay işlerine bi akıl erdiremedim pöffff. 6. ayın nasıl dolduruyoruz. 24. haftalık 6. aya girmiş olmuyomuyuzmillet kaç aylıksın dediğinde ben 6 aya girdim diorum. yada 24. haftamdayım
Aynı şey benimde basıma gelmişti ama Allah'tan o nikahı 10 dk uğrayıp biz akşamımız devam etmiştik. Çok samimi degilsen düğünü olanla sende uğra tebrik et yarım saat otur kalk ısımız var de ne olacak ki üzülmene değmez
kızlarr derdime bi çaree( 12.30 da öğle paydosunda yemeğimi yedim ve herzamanki karnım taşş gibii suan nefes almakta zorlanıyorum gerildimde gerildim.. vee buna rağmennn bişyeler olsa yiyeceğim. azcık pogaça avrdı. onu attım agzımaa.. niye böyleyimm çatlamak üzereyim ama ağzım durmuyor (( kızım doydu ben mi doymadım. ben doydum kızım mı doyamdı ağlamak istiyorum bu gerginmlik canımı sıkıyor amaa birşeyler yiyesim var. hiç böyle olmazdım (((
dert etme canım benim daha kötüydü. tam doğum günüme yakın elimizde hiç para kalmamıştı. eşimin canı sıkkndı anlıyordum ifadesinden. hediye konusunda özellikle bişey alma demiştim ama kalkıpta kayınvalıdemlerde kutlayalım demedim. o akşam yemekte ordaydık. küçük görümcem saolsun pasta almıs süpriz öyle kestik. yani çok berbat bir dogum günümdü. en azından eşimle yalnz olmayı tercih ederdim. çocuk gibi eşiminim ailesiyle kutlanmıştı evliliğimizde ilk doğum günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?