2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 Kerede Alıyorlar Canım Kanı. Aç Gitmen Gerekiyor. Gece 12 Den Sonra Bişey Yeme Hiç. İlk 4 Tüp Alıyolar. Sonra İçiyorsun Şekerini 1 Tüp Alıyorlar. 1 saat Bekliyorsun 1 Kere Daha Alıyolar. Damar Yolu Da Mantıklı Aslında

Canım korkma her seferinde delmiyorlar :) bi kere delip atel takıyorlar ordan alıyorlar bana daha yapılmadı ama ablamdan biliyorum ben

canım çok şık duryorda sanki acıtır gibime geliyor. Wc dede indir çıkar sanki ilk bikaç gün zor olur.

Olabilir gerçekten de. Ayyy sünnet çocukları gibi dolaşıcaz ortalarda :) Yine böyle doğum muhabbeti olunca heyecan yaptım. Çok az kaldı yaşasınnn :))

canım çok şık duryorda sanki acıtır gibime geliyor. Wc dede indir çıkar sanki ilk bikaç gün zor olur.

Valla ben oldum olası gecelik giymeyi beceremem hep yukarı doğru çıkar bu yüzden hastanede giyemem sanırım. Alt üst sabahlikli klasik bir takım aldım. Birde spor bir takım alicam. 2 takim yeter mı en az 2 gece kalınacak birde çok kanama oluyormuş ya geçerse bende onu düşünüyorum

ahhh bu kız anneleri.. benim annemde öylee olsun kızım kadının huyu öyle bu saatten sonra değiştiremezsin ya .... vs gene sizler için bişeyler yapmaya çalışıo. laf söylemesi huyundan işte oofff diorum anne offfff..

ya kızlar moralim bozuk önümüzdeki hafta 26 nisan cuma günü benim doğum günüm bugün öğrendim ki o gün akrabamızın kızı evleniyor ve gitmemiz lazımmış onlar bize gelmiş (biz eylülde evlendik) ananem diyo orda kutlarsın dalga geçiyo ya evli olarak geçireceğimiz ilk doğum günüm olucaktı yaa offff

Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

yaaa ben bu ay işlerine bi akıl erdiremedim pöffff. 6. ayın nasıl dolduruyoruz. 24. haftalık 6. aya girmiş olmuyomuyuz millet kaç aylıksın dediğinde ben 6 aya girdim diorum. yada 24. haftamdayım

canım çok güzeller hangi site bu??

Aynı şey benimde basıma gelmişti ama Allah'tan o nikahı 10 dk uğrayıp biz akşamımız devam etmiştik. Çok samimi degilsen düğünü olanla sende uğra tebrik et yarım saat otur kalk ısımız var de ne olacak ki üzülmene değmez

Kızlar önem li olan nemli durması değil kremi vücudun emmesi yani elastikiyet kazanması vucudun ellediğinizde derinizin ıslak deil o kremi tatamen yutmuş olması önemli ve lierac 1 dk içinde vücut tarafından emiliyor kullananlar bilir.Ben uzmana sorarak aldım ya Lierac ya Mustela dedi ve bende cevremdeki deneyimlere dayanarak Lierac Kullanıorum..

ya bu kremin çeşitleri mi var ben eczaneden zaten 45 tl almıştım :)

Cnm imkansız ya 79 tl o heryerde sen nerden aldın yaww:44:

Bizde akşam ilk çamaşırlarımızı yıkadık.Yavaş yavaş doğum çantamızı hazırlamaya başlıycam. 7. aydan sonra ne olacağı bilinmez

dert etme canım benim daha kötüydü. tam doğum günüme yakın elimizde hiç para kalmamıştı. eşimin canı sıkkndı anlıyordum ifadesinden. hediye konusunda özellikle bişey alma demiştim ama kalkıpta kayınvalıdemlerde kutlayalım demedim. o akşam yemekte ordaydık. küçük görümcem saolsun pasta almıs süpriz öyle kestik. yani çok berbat bir dogum günümdü. en azından eşimle yalnz olmayı tercih ederdim. çocuk gibi eşiminim ailesiyle kutlanmıştı evliliğimizde ilk doğum günümdü

yaaa ben bu ay işlerine bi akıl erdiremedim pöffff. 6. ayın nasıl dolduruyoruz. 24. haftalık 6. aya girmiş olmuyomuyuz millet kaç aylıksın dediğinde ben 6 aya girdim diorum. yada 24. haftamdayım

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

gideceğimiz düğün yeri uzak canım ya kardeşim götürcek hepimizi mecbur onlarla geri dönücez bu hamile halimle dolmuşlarda sürünemem ki

kızlarr derdime bi çaree ( 12.30 da öğle paydosunda yemeğimi yedim ve herzamanki karnım taşş gibii suan nefes almakta zorlanıyorum gerildimde gerildim.. vee buna rağmennn bişyeler olsa yiyeceğim. azcık pogaça avrdı. onu attım agzımaa.. niye böyleyimm çatlamak üzereyim ama ağzım durmuyor (( kızım doydu ben mi doymadım. ben doydum kızım mı doyamdı ağlamak istiyorum bu gerginmlik canımı sıkıyor amaa birşeyler yiyesim var. hiç böyle olmazdım (((

Hamile olabilir misin acaba ??

canım zaten para konusunda bizde çok iyi değiliz yeni evliyiz evlendik 2 ay sonra hamile kaldım daha mobilya borcu ödüyoz öyle dışarda kutlamak falan yemeğe çıkmak istemiyorum evimde baş başa kutlayım yeter ( kaynanamlar 22 saatlik uzaklıktalar ) neyse ertesi gün kutlarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…