2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benim 6 senedir öyle geçiyor doğumgünlerim
kızımında öyle kocamında öyle
benden habersiz pasta alıp güya süpriz yapacakya annesigile koyuyor
mecbur orda kutluyoruz püfff ne sıkıcı
bu yaz kızımın doğumgününde past almıştık kızım hemen kesmek mum üflemek istedi
babannesigili beklemedi de pastayı kestik diye tavır yaptı küçücük çocuğa camış

Maden suyu iç canım biraz rahatlarsın. Her canının istediğini yeme ama, dizginle kendini biraz, bende öyle oluyorum bazen midemde yer yok ama gözüm doymuyor bazen, yedikçe yiyesim geliyor, ama dizginlyorum kendimi, herşeyin fazlası zarar şekerim. O yediğimiz fazla yemekler hep popoya gidiyor canım, doğumdan sonra göbekler gidecek ama popo bize miras kalacak

ya ne kadar güzel özetlemişsin konuyu helede son kelimen koparttı benı resmen

Aynıyız canım yaw hatta muhtemel doğum tarihlerimizde aynı Eylül de evlendik bizde Kasım'da hamile kaldım daha düğün borcu bitmedi üstüne çocuk üstüne ben işten ayrıldım üstüne birde ev aldık onun borcuna girdik Allah yardımcımız olsun

ya ne kadar güzel özetlemişsin konuyu helede son kelimen koparttı benı resmen

daha bende çok kelime varda
susuyorum işte

bu arada senle doğum tarihlerimiz aynıymış ama benimki sezeryan olacağı için bir hafta önce pırtlıycak

Son düzenleme:

Kız ben kendimi yürümeye yeni başlamış oğlak gibi hissediyorum ama yine de içim öyle kaynıyor ki anlatamam.Heryere koşarak gidiyorum ama akşam olunca ve yatağıma girince yorulduğumu anlıyorum.30 yaşında hamile kalmak çok zormuş.Halbuki diğer çocuklarımı 20li yaşlarımda doğurmuştum kızım 22 yaşımda,oğlum 23 yaşımda doğdu.Yaşlandık mı ne

kocilerden allah razı olsun. neyse ki benim eşim de benim gibi sabırsız ya son ay yaparsın deseler yine neyse, bebek eve bi gelsin odası dizilir diyor bana.. kendi ellerimle,hevesle geçireceğim her bir saniyeyi doğumdan sonra zulüm haline mi getireyim. yok anacım bunlar cahillikten başka bir açıklaması yok...

Bizde aynı durumdayız, daha ağustosta evlendim kasımda hamile kaldım çok şükür Allah aratmadan nasip etti :), Ama ev borcumuz var, birde düğün borçları , Ama Allahtan yavrum doğana kadar düğün borçları bitecek inş. bereketiyle gelecek :)

içiyorum canım ama o gerginliğimi hergün yaşıyorum niyese ki yediğim yemekte çorba ve ıspanak ekmeksiz falan bunda bile şişebiliyorum yani aynen dizginlemek zorundayız dediğin gibi popoya gidiyor sağolsun gidende kalıyor ordaa su içiorum sık skk bişey yemiyeyim die. aslnda böyle yedikçe yemek istemem yoktu bugün ne olduysa artıkk. huyumuzmu değişiyor acep pöff..

anlat tabi hayatım.bizi birbirimizden başka anlayan yok valla.. :)

yaparız yaparız canım annelik yaparız ınsan 7 sınde neyse 70 inde de odur. Oğlunun diibnde değil de 1 adım gerisinde durursan herşey güzel olur.

canım korkma her seferinde delmiyorlar :) bi kere delip atel takıyorlar ordan alıyorlar bana daha yapılmadı ama ablamdan biliyorum ben

valla benımde neler geldi başıma aldırırken sorma zaten sevmıom iğneyı.bi kolumu deldi, damarı bulamadı nasıl bulamadıysa damarlarım olmuş mosmor hamilelikten 1 metre öteten gözüküyor aynı damara 3 defa sokup sokup çıakrdı alamadı öteki kola geçti. Kanül müdür atel midir onu taktı 1 saat sonra gittim ordan da kan gelmedi bidaha deldi :) delik deşik oldum (

ay canım allah eşine güç kuvvet versin zor.. biz bu durumda bide ev almış olsaydık ve ben işten çıksaydım kocam kafayı yerdi. heralde çalışmam için baskı yapardı

bu konuda ben cok fenayım.sıskınlıkten nefesım daralıyo...ama doymuyorum....yemek yıyorum 1 sa snra sankı saatlerdr açım karnım gorulduyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…