- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.601
dert etme canım benim daha kötüydü. tam doğum günüme yakın elimizde hiç para kalmamıştı. eşimin canı sıkkndı anlıyordum ifadesinden. hediye konusunda özellikle bişey alma demiştim ama kalkıpta kayınvalıdemlerde kutlayalım demedim. o akşam yemekte ordaydık. küçük görümcem saolsun pasta almıs süpriz öyle kestik. yani çok berbat bir dogum günümdü. en azından eşimle yalnz olmayı tercih ederdim. çocuk gibi eşiminim ailesiyle kutlanmıştı evliliğimizde ilk doğum günümdü
kızlarr derdime bi çaree( 12.30 da öğle paydosunda yemeğimi yedim ve herzamanki karnım taşş gibii suan nefes almakta zorlanıyorum gerildimde gerildim.. vee buna rağmennn bişyeler olsa yiyeceğim. azcık pogaça avrdı. onu attım agzımaa.. niye böyleyimm çatlamak üzereyim ama ağzım durmuyor (( kızım doydu ben mi doymadım. ben doydum kızım mı doyamdı ağlamak istiyorum bu gerginmlik canımı sıkıyor amaa birşeyler yiyesim var. hiç böyle olmazdım (((
canım ya benim 6 senedir öyle geçiyor doğumgünlerim
kızımında öyle kocamında öyle
benden habersiz pasta alıp güya süpriz yapacakya annesigile koyuyor
mecbur orda kutluyoruz püfff ne sıkıcı
bu yaz kızımın doğumgününde past almıştık kızım hemen kesmek mum üflemek istedi
babannesigili beklemedi de pastayı kestik diye tavır yaptı küçücük çocuğa camış
evt kuzum red yok 2 gundursende boyle ıddalı cumleler kurma bacım nolur nolmaz takıp edılıyoruz bılıyosun :)
merhaba hanımlar, ayrıntılı ultrasonu çektirdiniz mi çektirdiyseniz kaçıncı haftada yaptırdınız taramanızı?
canım zaten para konusunda bizde çok iyi değiliz yeni evliyiz evlendik 2 ay sonra hamile kaldım daha mobilya borcu ödüyoz öyle dışarda kutlamak falan yemeğe çıkmak istemiyorum evimde baş başa kutlayım yeter ( kaynanamlar 22 saatlik uzaklıktalar ) neyse ertesi gün kutlarız artık
ya ne kadar güzel özetlemişsin konuyu helede son kelimen koparttı benı resmen
Ayyy evet yaa, altta seni gri renkli görünce içim tuhaf oluyor poli. Ama en azından aramızdasın. RED nerde acaba ya, bugün onun cezasının bitmiş olması gerekiyordu, belki de okuldadır.
RED seni de bekliyoruz canım...
Menekşem hayranım senin şu enerjine canım
Benim koşmam mümkün değil bacım, zor yürüyorum valla...
Akşam işten çıktığımda evimizin önünde süpermarketimiz var oraya gidiyorum önce, eşim dışarda oluyor ve karşıdan karşıya geçerken beni bekliyor, ben o yolu bile nefes nefes kalarak geçiyorum, markete girince hemen dinlendiriyor beni, sonra ihtiyaçlarım varsa alıyorum, yürüyerek eve gideyim diyorum, evde çok yakın görünüyor zaten ama eşim yok diyor, biraz yürüyünce dilin dışarı fırlıyor deyip kısacık yere arabayla bırakıyor beni
Kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum
Evet aşağıda görünüyor sessizce takip ediyor bizi, akşam cezası bitiyor zaten, sayılı gün işte
Ben yaptım bunu güzel oluyor, içindeki portakal yağı epey ağır kokuyor ama, uzun süre etkisi gitmiyor. O yüzden gece yatarken sürüyorum genelde, ben içine birde ozon yağı koydum...
Badem yağı da varya içinde o biraz tedirgin ediyor kıllanma yapacak diye o yüzden arada bir kullanıyorum
yuhhh artık ya yuhh hastahaneden çarşafla mı çıkacak çocuk oldu birde yer döşeğine yatırsınlar beğişe ne gerek var kıyafetlerde sepette dursun nasıl olsa beşik falanda bir süre sonra gereksiz olacak. insanın heves denilen hissettiği bir duygu var ya hiç mi hevesleri yok kaç lira bir kıyafet yaaa liraya bile var nette ayyyy kuzum takma kafana kocilerden başkasındn fayda yok vallahi. benim eşimde sağolsun savunur hep hatta eşim şuna çok karşıdır koskoca adamım ben kendime öyle çığırtkan gibi sen ne diye erken alıyorsun bilmem ne falan dedirtmem işime karıştırmam şükür aklım yok mu benim der cevabını verir hemen. bizede bu durumu düğünde yapmışlardı düğüne 1 ay var erkek erken alma diyorlardı hala çünkü
Aynıyız canım yaw hatta muhtemel doğum tarihlerimizde aynı Eylül de evlendik bizde Kasım'da hamile kaldım daha düğün borcu bitmedi üstüne çocuk üstüne ben işten ayrıldım üstüne birde ev aldık onun borcuna girdik Allah yardımcımız olsun
merhaba hanımlar, ayrıntılı ultrasonu çektirdiniz mi çektirdiyseniz kaçıncı haftada yaptırdınız taramanızı?
Maden suyu iç canım biraz rahatlarsın. Her canının istediğini yeme ama, dizginle kendini biraz, bende öyle oluyorum bazen midemde yer yok ama gözüm doymuyor bazen, yedikçe yiyesim geliyor, ama dizginlyorum kendimi, herşeyin fazlası zarar şekerim. O yediğimiz fazla yemekler hep popoya gidiyor canım, doğumdan sonra göbekler gidecek ama popo bize miras kalacak
İddalı konuşmuyorum ki..İstedikleri kadar takip etsinler valla benim alnım ak,yüzüm pak.Hakaret içeren cümleler kurmuyoruz yani sonuçta
ayyy strese girdim siz söledikçe aklıma geliyor sölenenler, huzur kaçırmak için asılan kıskançlık suratları hep hastayım muhabbetleri....tabi bu ara oğluşunun doğum anıları...yine 1 ay bitti yine eli kulağında gelicekk içimi şişirmeye..
önümüzdeki haftalrda benım yıne enerjim düşer sizden moral isterim büyük bir ihtimalle:) tam normal moda dönüyorum sonra geliyor vee ben mat oluyorum :)))keşke birlikte gülsek muahbbet etsek güzel şeyler payşalsak ama olmuyor çok denedim olmuyor(((
sonra enerji depolamak için anneciğime gidiyorum onun neşesi neşemi yerime getiriyor. Çok şükür Allah anacığıma uzun ömür versin. ona da laf söleyip dedikodu yapamıyorum konuşturmuyo ki insanı boşver dio konuyu değiştirıo dedikodu yaptırtmıodeşarjımı da sizinle oluyorum napalım:)
aynı benim annem. Benim annemde bişi söyletmio olsun onlarda anne baba dio. Hoş ben görmedim bi anne babalıklarını herşeyimize benim ailem koşturmuş olmasına rağmen düğünde bizim akrabalarımıza anne babamı çekiştirmeye kalktılar. O kadar yüzsüzler sürekli eşimi doldurmaya çalışıyorlar bana ve aileme karşı benim annemde hala beni yumaşatmaya çalışıo hep kız annelerimi yapıcı oluo diorum ama benim de oğlum olacak bende kaynana olucam allahım hayırlı gelin nasip etsin diorum :)) kaynana değil annelik yapabilelim inşallah
canım korkma her seferinde delmiyorlar :) bi kere delip atel takıyorlar ordan alıyorlar bana daha yapılmadı ama ablamdan biliyorum ben
Aynıyız canım yaw hatta muhtemel doğum tarihlerimizde aynı Eylül de evlendik bizde Kasım'da hamile kaldım daha düğün borcu bitmedi üstüne çocuk üstüne ben işten ayrıldım üstüne birde ev aldık onun borcuna girdik Allah yardımcımız olsun
Aynıyız canım yaw hatta muhtemel doğum tarihlerimizde aynı Eylül de evlendik bizde Kasım'da hamile kaldım daha düğün borcu bitmedi üstüne çocuk üstüne ben işten ayrıldım üstüne birde ev aldık onun borcuna girdik Allah yardımcımız olsun[/QUOTE
aynen canım ya ben çalışmıyorum evimiz kendimizin ama eşimin aldığı zor yetiyo taksitler var bide çocuk geliyo walla daha kendim bebeğime bi iğne almadım sağolsun annem aldı hep o yardımcı olmaya çalışıyo allahım rızkınıda verir diyorum allah yardımcımız olsun
içiyorum canım ama o gerginliğimi hergün yaşıyorum niyese ki yediğim yemekte çorba ve ıspanak ekmeksiz falan bunda bile şişebiliyorum yaniaynen dizginlemek zorundayız dediğin gibi popoya gidiyor sağolsun gidende kalıyor ordaa su içiorum sık skk bişey yemiyeyim die. aslnda böyle yedikçe yemek istemem yoktu bugün ne olduysa artıkk. huyumuzmu değişiyor acep pöff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?