2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha bende çok kelime varda
susuyorum işte

bu arada senle doğum tarihlerimiz aynıymış ama benimki sezeryan olacağı için bir hafta önce pırtlıycak

ya ben senın gibi böyle açık samımı konuşan ınsanları çok severim ayrıca doğum tarihlerimizin aynı olmasına da çok sevindimbende sezaryen olucam bakalım hangımızınkı önce pırtlıycak

bizim nasipse taa doğumdan 4 ay sonra kasımda bitecek of bitse çokk rahatlıcaz

Peygamber sabrı var gerçekten sende. Tatlım bak sana haddim olmayarak bikaç nasihatte bulunmak isterim. Sessiz sakin bir tip olursan sürekli üstüne çıkmaya çalışırlar. Gerektiğinde dişlerini çıkarmayı bileceksin. Sen eşinle evlisin, ailesiyle değil. Ben hayatta lafımı sakınmam şahsen, eltim daha sakin daha oturaklı bi yapıda ama inan ben daha değerliyim. Hayatta ezdirmem kendimi çünkü. Ne kadar lafını esirgemezsen o derece saygı kazanıyorsun bunu unutma. Tavrını koy ve doğum gününüzü , özel günlerinizi eşinle beraber geçirin. Olmaz böyle yazık sana yaa

hepimiz kv. konusunda ayrı dert yanıyoruz.. sizinkiler çığrından çıkmış gerçekten ohaaa dedim okudukça canım.. bizimki okonuda pek hevesli çıktı saolsun bana birkere zevkimi sormadan yavruma hiç beğenmediğin tarzları almıştı ve bütün mahalleye gösteriyordu diyebilirim. bunu aldım bunuda aldım die bizimkide gösterişi sevdiğimi aiçin aldıgını düşünüyorum buyüzden.. hem bana sorulmadan alınmış hadi tatsızlık olmasn die sustum ama elaleme aldım yaptım die göstermesi canıma tak etmişti .eşime demiştim birdaha almasın bende birşeyler alıcam alamıyorum bunalrı giydirirsiniz dio falan. ki kendisinede yeter artı kalma dedim. eşim bigün annesine demiş yeter artı kalıp durma kıza sormadan alıosun die ağlamış karşısında. ağladı die eşim şimdi gıkını çıkarmıyor gene ağlarsa diye ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorum.. ayrıntılı ultrasondaki fotosunu göstermeye gittiğimizde eşimde bi heves kadın nedese beğenirsin.. aaa birden bakınca eltimin 6 aylık bi çocugu dpgmustu öldü ona benzettim dedi ya ne alaka senin eltinin hemde ölen çocuga benzetmesii betim benzim atmıstı yok arttık daha neler.. şimdiden senin karnın aşağıdamı dio yanında akrabası vardı hatta ona dio karnı aşağıda dimi die tastikletcek.. neresi aşağıda daha yeni yeni yukarı çıkıo olcak okadar heralde demiştim amaaa bu kadın herseferinde saçma sapan görüşlerinle canımı sıkıyor.. ama baktığındaa herşeyini almak istiyor millete ballandırarak yaptı kettik demeleri.. bebeğimin mobilyasını annem aldı görümcemin eltisine aldık demiş sanırım bigü nbenim yanımda kadın sordu kv. de nerden almıstınız mobılyasını diee.. şok şokk üstünee allah hayır etsinnn sonumuzuu... eşimde demezmi huyu oyle napayım evecik panik öyle işte bişey desem ağlıyor busefer ben üzülüyorum diooo ..

Ahhh çay deme bana... Benim de eşim pek istemiyor ben de vazgeçtim çaydan. Birine gidersek de çok çok açık alıyorum sapsarı :) O sa en fazla 2 bardak. (2.sinde bardakta kalanların üstüne sıcak su şeklinde)

Kahve desen unuttum artık tadını

Şöyle bişey canım. Acaba sezeryan olunca böyle şeyler ameliyat yerimi acıtır mı ki :26:

Eki Görüntüle 687848

Canım sezeryan olunca karnın normal doğuma göre daha fazla şiş oluyor ilk zamanlar ve de ilk gün idrar sondası oluyor daha sonraları hasta bezi kullanacaksın.O yüzden bence daha rahat bir hastane kıyafeti almakta fayda var diye düşünüyorum.Benim kullandığım 1 düz gecelik diz altı ve 1 de pijamalı olanlardan almıştım.Bunda da öyle yapacağım kısmet olursa

ya ne yapayım arkadaşım işte ailemden böyle gördüm diyelim aslında normalde böyle biri deilim işte onlara susuyorum sanki değerim varmış gibi. çıkaramıyorum o dişleri o pençeleri varya bi çıkarırsam evde savaş çıkar ha. öfff eşim aşırı anacı tiplerden
o yüzden 6 yıldır yaptıkları beni kendisinden çok soğuttu ama napalım çocuklarım var işte avutuyorum kendimi. böyle vıcık vıcık olmayı hep onlarla ilgilenmemi falan ister bende hiç oralı olmuyorum bazen ama şu var çok çektim eski konularıma bi göz at
valla hastalanmadığıma şükrediyorum
çok şükürki çalışıyorum yoksa hizmetçi kıyafeti giyer dolaşırdım evin içinde

kızlar bebiş hareket edince ben gülmeye başlıyorum. sesli gülemesemde yüz ifadem direk sırıtma moduna geçiyor. sanki gıdıklıyo annesini kuzucum...

selamlar güzel anneler ve bebikleri

yeni bir kapı süsü procesi üzerinde çalışıyorum bitince eklicem onu da. iyice kaptırdım kendimi, eşim site aç yaptıklarını sat diyor artık

bugün eşimin doğumgünü ben bir sürü şey planlamıştım ama apartmanda tadilat var ve suları kesmişler deli oldum elim kolum bağlandı hiçbir şey yapamıyorum, pişiremiyorum, deli olacağım

kayınvalidelerden dert yanmışsınız. ben evlendiğimden beri hep mesafemi korudum, eşim de saolsun hiç o kadar yüz göz ettirmedi beni. kv de, ben öyle duruyorum diye mesafeli oldu bana karşı, iyiliğine iyiydi Allah için. abuk sabuk konuşmaları oluyordu kulağıma geliyordu ama bilmemezlikten geliyordum. ama hamile kalınca kadın delirdi mi anlamadım tuhaf tuhaf hareketler, laflar vb. detaya girmicem, gerek yok. neyse gözden uzak olana gönül katlanıyor...

İlahi menekşe oğlak nerden aklına geldi, kız ben hiç görmedim yeni yürümeye başladıkları halini gerçekten onlara mı benziyoruz
Ahh canım ahhh koşmak ne demek, bizim uzun bir koridorumuz var zil çalınca bazen kapıya hızlı adımlarla gidiyorum malum koridor uzun 2. yi çalmasın gelen yetişeyim diye, kocam arkamdan koşuyo, gözlerini pörtletiyo hamile kadınsın ne hoplayıp zıplıyorsun, düşüşeceksin diye valla beni düşünüyor sonuçta ama bazen o da abartıyor, bende kendimi hasta ve yaşlı gibi hissediyorum

Ayyy beni öyle delik teşik etseler hastaneyi ayağa kaldırırım valla, hiç anlamam, ben canımı yolda bulmadım

ya ben senın gibi böyle açık samımı konuşan ınsanları çok severim ayrıca doğum tarihlerimizin aynı olmasına da çok sevindimbende sezaryen olucam bakalım hangımızınkı önce pırtlıycak

saol canın benim aman işte şurda biz bizeyiz ne olcakki
ben temmuzun 15inde izne ayrılcam 37 haftalık olcam
2 hafta sonra doğum Allah nasip ederse
bu 2 haftada evde temizlikle ikramlıklarla uğraşmakla geçer yoksa evde hiç durmaıyorum
evdede net var ama pc bi acayip nasıl haberleşcez nasıl gircem kkya bilmiyorum
hatta eşime kızıyorum senin açtığın sayfadakileri kaldıramadı pcyi mahvettin diye çok bozuluyo önüne ısıtıp ısıtıp getiriyorum.

Haklısın canım sizlerin tecrübelerinden her zaman faydalanmaya çalışıyorum. İlk gün için öyleyse gecelik alayım, sonrası için penye şortlu takımlardan alayım o zaman ben. Bakma öyle süslü püslü paylaştığıma, penye alıcam ve mümkünse dantelsiz. Sadece kesimi filan öyle bişey istiyorum. Çok rahat görünüyor. Henüz gecelik araştırmasına başlamadım. Kızımın hastane çıkışıyla aynı renklerde bakıcam. İlk gün fotoğrafçı gelecek hatıralar paspal bir gecelikle olsun da istemiyordum aslında. Böyle makyajlı, derli toplu çıkmak istiyorum. Kısmet bakalım :)

ya ne demek ölen bir çocuğa benzetmek böyle bir densizlik mi olur ya.. ne kadar anlayışsız oluyorlar..
eşlerimiz de hep mi ana kuzusu. bizim oğlanlar da öyle olur mu ki
canım valla ben bir şey almalarını da istemiyorum.lafını etmezler ama bana da sorup almayacakları için zevksiz insanlar aldıklarını giydirmem.düğünümde öyle bir bohça hazırlamışlardı ki görseniz şok olursunuz ben görümcemlere şaşırıyorum.bana o lafları diyen de onlar.benden büyükler ama gencecik kızlar, ama gün görmemişler,zevksizler.. kv yazık aklından geçirse de bana bir şey demeye çekiniyor. üstü kapalı eşime söylüyor internetten alışveriş yapıyorum ya,eşime demiş ki bu ne her gün eve farklı bir şey geliyor bütün ev yeni boyanmıştı.şimdi rengi uymuyor diye çocuk odasını yeniden boyatmak istiyorum. iki de bir ya aslında oranın boyası temiz gerek yok diyor ben hiç duymuyorum

kıskanmıştır zaar seni
ya böyle keçeden buzdolabı süsleri oluyoya bebek şekeri yerine ondan mı yapsak
yada sen bi yapıp denesen olmadı bize satarsın

Bu güne kadar sakin oldun da eline ne geçti ? Bence değişim şart sen yine bi düşün

olabilir bilmem...benim de aklıma geldi yeni çıktığı için belki bilmiyodur ve öyle anlamıştır diye...

evet lierac öyle gerçekten hemen emiliyor yağlı yağlı olmuyor vücut bi de içeriği değişik işte o yüzden en etkilisi o diyorlar herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…