- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.181
Hormonlarim tavan yapmış durumda, TV'de Sezen aksu söylüyor ben ağlıyorum. Kadin olmak ne kadar özel ne kadar onur verici bir duyguymuş. Bazen kasıklarım sızlıyor bazen midem bulanıyor. Bazen kocamı doyasıya öpmek istiyorum bazen kızıyorum, bazen bebişimizi kucağımıza alıp bir an önce sevmek istiyorum.bazen korkuyorum çalıştığım için yeterince yetemezsem yavruma diyebir acayip oldum,
Benimde bulantılarım ve kusmalarım çok azaldı şükür
bn kusmuorm ama bulantı ve ogurmeyle basım dertte bu dunyaya erkek olarak gelmek varmıs ypıosun cocugu cekılıosun kenara herseyı kadınlar cekıo :) ıste ane olmak daha karnına dustu anda bslıo meleklerımız ıcın hersye katlanıorz allahım onları kucagımıza almayı kocaman olduklarını gormeyı nasıp etsın
hatıcecım bna katılmıssn saol bebeısım:) bu yuzden annelık kutsaldır smdı daha ıı anlaıorm annemın nıe zmanında bu kdr ustume dustugunude..kızardım soylenırdm ama hklıymıs koruma ıcgudusu anne senı sevıormmm:)[/QUO
haklısın canım insan karnında o minicik şeyi hissedince bile anlıyor anne kıymetini valla ne yapsak ödeyemeyiz annemizin hakkını anne evladı için herşeyinden fedakarlık ediyor yeri geliyor kendinden vazgeçebiliyor
kızlar mide bulantıları ve tiksinme durumuyla başım dertte 1 yaşında bir oğlum var ve ben sütten tiksindim süt şişesini bile taşıyamıyorum öğürmekten bebeğimin biberonuna süt koyarken kendimden geçiyorum resmen..
birde hiç geçmeyen baş ağrım var. 3 ocağa ancak randevu aldım doktora söyliyeceğim bebeğimin altını değişltirirken mahvoluyorum.. önceki gebeliğim hiç böyle değildi sadece midemde çok yanma olmuştu. ama tiksinmediğim şley kalmadı öğürmekten çok yoruldum...
bu kesin kız demişti dersiniz çok nazlı geliyor
Kızlar benim durumumu belki hatırlayan vardır,bugün başka bir doktora gittik, özel muayenesine, kalbi durmuş bebeğimin,8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkta kalmış gelişimi,yarın anesteziyle alacaklar bebeğimi,çok üzgünüm, boğazımda düğümleniyor her şey,Rabbim bebek bekleyen herkesin bebeğini bağışlasın.
Kızlar benim durumumu belki hatırlayan vardır,bugün başka bir doktora gittik, özel muayenesine, kalbi durmuş bebeğimin,8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkta kalmış gelişimi,yarın anesteziyle alacaklar bebeğimi,çok üzgünüm, boğazımda düğümleniyor her şey,Rabbim bebek bekleyen herkesin bebeğini bağışlasın.
Hormonlarim tavan yapmış durumda, TV'de Sezen aksu söylüyor ben ağlıyorum. Kadin olmak ne kadar özel ne kadar onur verici bir duyguymuş. Bazen kasıklarım sızlıyor bazen midem bulanıyor. Bazen kocamı doyasıya öpmek istiyorum bazen kızıyorum, bazen bebişimizi kucağımıza alıp bir an önce sevmek istiyorum.bazen korkuyorum çalıştığım için yeterince yetemezsem yavruma diyebir acayip oldum,
kızlart agustosun ilk anneleri olarak benşm gşbş tereddütlü olan var mı hiç hesapladınızmı bilmiyorum ama yamda ramazan bayramına denk geliyo doğumumuz
ağustosun başında doğum yapanların ramazana denk geliyor
9 Temmuz 2013 Salı Ramazan Ayı (Oruç) Başlangıcı
7 Ağustos 2013 Çarşamba Arafe Günü
8 Ağustos 2012 Perşembe Ramazan Bayramı’nın 1. Günü
9 Ağustos 2012 Cuma Ramazan Bayramı’nın 2. Günü
10 Ağustos 2012 Cumartesi Ramazan Bayramı’nın 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?