2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hormonlarim tavan yapmış durumda, TV'de Sezen aksu söylüyor ben ağlıyorum. Kadin olmak ne kadar özel ne kadar onur verici bir duyguymuş. Bazen kasıklarım sızlıyor bazen midem bulanıyor. Bazen kocamı doyasıya öpmek istiyorum bazen kızıyorum, bazen bebişimizi kucağımıza alıp bir an önce sevmek istiyorum.bazen korkuyorum çalıştığım için yeterince yetemezsem yavruma diye bir acayip oldum,

:) canım çok normal bunlar bence. bazen ben de ne hissedeceğimi bilemiyorum hem çok mutluyum ve sabırsızlanıyorum çocuğumu koklamak için hem de acaba hazır mıyım acaba erken mi acaba yeterince güzel bakabilecek miyim falan filan karışıyo. umarım hakkımızda hayırlısı olsunn

Benimde bulantılarım ve kusmalarım çok azaldı şükür

bn kusmuorm ama bulantı ve ogurmeyle basım dertte bu dunyaya erkek olarak gelmek varmıs ypıosun cocugu cekılıosun kenara herseyı kadınlar cekıo :) ıste ane olmak daha karnına dustu anda bslıo meleklerımız ıcın hersye katlanıorz allahım onları kucagımıza almayı kocaman olduklarını gormeyı nasıp etsın

hatıcecım bna katılmıssn saol bebeısım:) bu yuzden annelık kutsaldır smdı daha ıı anlaıorm annemın nıe zmanında bu kdr ustume dustugunude..kızardım soylenırdm ama hklıymıs koruma ıcgudusu anne senı sevıormmm:)

Tabi ki kesin olmamakla birlikte kiz bebekte beta hcg daha fazla salgilandigindan mide bulantisi daha fazla olurmuş. Kisiden kisiye değişmekle birlikte bulanının fazla olmasının başka nedenleri de olabilir. Vucundaki herhangi bir enfeksiyon , safra veya mide problemleri gibi. Ornegin benim safra kesemde polip çıktı ilk doğumumdan bir yıl sonra şimdiki hamileliğimde mide bulantilarim felaket . Safra kesem tetikliyor olabilir.

Kızlar benim durumumu belki hatırlayan vardır,bugün başka bir doktora gittik, özel muayenesine, kalbi durmuş bebeğimin,8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkta kalmış gelişimi,yarın anesteziyle alacaklar bebeğimi,çok üzgünüm, boğazımda düğümleniyor her şey,Rabbim bebek bekleyen herkesin bebeğini bağışlasın.

Çok çok gecmis olsun canım. Her iste bir hayır vardır . En azından ileri haftalarda karşılaşmadın böyle bir sıkıntıyla şimdi daha kolay atlatirsin. Çok aci biliyorum ama ilk uç ay düşükleri hemen hemen her kadının hayatında bir kez basına geliyor. İnşallah kısa süre sonra sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Mühim olan senin iyi olman.

ayyy canım benim,çok üzüldüm.....çok çok geçmiş olsun...Allah sabır versin,üzme tatlı canını,gelecek günlerde bu acıyı inşallah hatırlamayacaksın bile......benimde başımdan geçti.....4 ay önce aklıma bile gelmiyor şu an sanki ben yaşamamışım gibi....sen de tez zamanda unutursun inşallah yeni müjdelerle karşımıza çıkarsın.....

Yeni yil hepimize saglik , sıhhat mutluluk getirsin. 2014 e dusuk yasayan arkadaslarimiz da dahil olmak uzere bebeklerimizle sağlıklı gireriz inşallah.

Canım Rabbim sabır güç kuvvet versin öncelikle....
Arkadaşın da dediği gibi iyiki erkenden oldu bu ilerlese buyuse ve bu durum olmuş olsa daha zor olurdu normal dogumla alıyorlar ve anne daha cok yıpranıyor Rabbım korusun bunları yaşamaktan-en azından küçük olması moral oluyor suan...
En kısa zamanda iyileşip tekrar saglıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah canım...
Sabır et-sabır cok onemlı... Alanda Allah Veren de.... İmtihanlar bizim için...

çok üzücü bi durum allah eyüp peygamberin sabrından versin inş yarın herşey yolunda gider kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

bnde acaba benmi böyle düşünüyorum diodum yalnız değilşmişim sanırım hormonlardan kaynaklanıyor inş rabbim melekelrimizi bize bağışlar

cnm senı cok ıı anlıorm bnde yasadım onu.. ertesı gun bebegımı alıcklrdı bn o geceyı nası gcrdm ınan htrlamak bıle ıstemıorm . ama atlatılıo ınan bna bn 5 ay snra yıne hamıleyım allah sabrını verıo..o kardeslerıne can verıcek bunu untma tekrar hamıle klıcksnn sabır dılıotm cnm dualrm sennle

kızlart agustosun ilk anneleri olarak benşm gşbş tereddütlü olan var mı hiç hesapladınızmı bilmiyorum ama yamda ramazan bayramına denk geliyo doğumumuz

kızlart agustosun ilk anneleri olarak benşm gşbş tereddütlü olan var mı hiç hesapladınızmı bilmiyorum ama yamda ramazan bayramına denk geliyo doğumumuz

ağustosun başında doğum yapanların ramazana denk geliyor

9 Temmuz 2013 Salı Ramazan Ayı (Oruç) Başlangıcı
7 Ağustos 2013 Çarşamba Arafe Günü
8 Ağustos 2012 Perşembe Ramazan Bayramı’nın 1. Günü
9 Ağustos 2012 Cuma Ramazan Bayramı’nın 2. Günü
10 Ağustos 2012 Cumartesi Ramazan Bayramı’nın 3. Günü

ozaman benim bayramdan 10 gün sonra falan oluyor ama belli olmaz tabi 10 gün erken elir belki:)) Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…