2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün ilk defa kustum parmagımı bogazıma sokmama gerek kalmadı:)) tuhaf gelecek ama çok mutlu oldum bugün maydanoz yedim aslında düşüge neden olduğu için yemiyordum ama ekmek arası yedik dışarda ve baya koymuşlardı içine çok da severim dayanamadım yedim bişey olmaz değil mi ?keşke yemeseydim

zaten kusmuşsun bişey olmaz:)))

:)))) ay canım çok güldüm. içini ferah tut bence aşırı yenirse zararı olur zehir değil ya bu hemen az bişeyde zarar versin. tabi benim fikrim

bencede hem bebek istemeyen yesin bebegi düşürsün ne gerek kürtaja o zaman doğru söylüyorsun gereksiz evham yaptım galiba

bencede hem bebek istemeyen yesin bebegi düşürsün ne gerek kürtaja o zaman doğru söylüyorsun gereksiz evham yaptım galiba

Kesinlikle. mesela ben de dün akşam biraz yemek zorunda kaldım dışarıdaydım yemeğin içinden ayıklamak da işime gelmedi:)) Allah korur inşallah. zaten anneme dedim ben maydonoz zararlıymış diye ben üç çocuk doğurdum herşeyi de yedim dedi:)) tabi biz yine dikkat edelim ama herşeyden de birşey çıkarıyolar takmayalım

evet canım mesela bende normalde sevömem ama canım rus salatası istedi mayonez salam var içinde tabii durumuyum kalktım yaptım yedim ama çiğ et ve yumurta yenmemeliymiş neyse artık biliyorum yemem ama eskiden bu biliğilerden kimsenin haberi yoktu çokta sağlıklı doğumlar oldu senin dediğin gibi en iyisi takmamak lazım kafaya yoksa çokkk dertb ederiz herşeyi

Evet dikkat etmeliyiz ama abartmadan tabi. ya bu arada ben yemek sitelerinde dolandığımı farkettim hepsine bakıp olsada yesem diyorum iştahım açıldı ama durumum kötüye mi gidiyor ne :)) yani ben de şöyle bir durum oldu karnım tokda olsa yiyecek yerim bile olmasa gözüm kalıyor herşeyde:)))

sende 7haftalıksın bulantın başladı mı?valla benimde canım çekiyor ama öncedende pis bogazdım hamilelikten olduğunu eşim yemiyor çok sık açıkıyorum bende :)))

sende 7haftalıksın bulantın başladı mı?valla benimde canım çekiyor ama öncedende pis bogazdım hamilelikten olduğunu eşim yemiyor çok sık açıkıyorum bende :)))

geçende akaşm saat 11 de salata yaptım bir yiyişim var ki eşim baktı sen harbiden hamilesin ya diyo saldırarak yiyosun diyo:) bulantım şimdilik yok canım belki de ondan herşeyden canım istiyor inşallah olmaz çünkü çalışırken çok zorlanırım evde olsam neyse de. ama tabi herşey bebeklerimiz için katlanıcaz.

Çok çok geçmiş olsun sağlıksız bebeklerde oluyor böyle şeyler benimde aynı şey başıma geldi allahım sabır versin kısa zamanda kendini toparlar aramıza katılırsın kendine iyi bak kürtaj sonrası üşütme dinlen rabbim bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…