- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.201
kızlar bugün ilk defa kustum parmagımı bogazıma sokmama gerek kalmadı:)) tuhaf gelecek ama çok mutlu oldum bugün maydanoz yedim aslında düşüge neden olduğu için yemiyordum ama ekmek arası yedik dışarda ve baya koymuşlardı içine çok da severim dayanamadım yedim bişey olmaz değil mi ?keşke yemeseydim
zaten kusmuşsun bişey olmaz:)))
hehehe canım kusma sabahtı maydonozu yiyeli 1 saat oldu
:)))) ay canım çok güldüm. içini ferah tut bence aşırı yenirse zararı olur zehir değil ya bu hemen az bişeyde zarar versin. tabi benim fikrim
bencede hem bebek istemeyen yesin bebegi düşürsün ne gerek kürtaja o zaman doğru söylüyorsun gereksiz evham yaptım galiba
Kesinlikle. mesela ben de dün akşam biraz yemek zorunda kaldım dışarıdaydım yemeğin içinden ayıklamak da işime gelmedi:)) Allah korur inşallah. zaten anneme dedim ben maydonoz zararlıymış diye ben üç çocuk doğurdum herşeyi de yedim dedi:)) tabi biz yine dikkat edelim ama herşeyden de birşey çıkarıyolar takmayalım
evet canım mesela bende normalde sevömem ama canım rus salatası istedi mayonez salam var içinde tabii durumuyum kalktım yaptım yedim ama çiğ et ve yumurta yenmemeliymiş neyse artık biliyorum yemem ama eskiden bu biliğilerden kimsenin haberi yoktu çokta sağlıklı doğumlar oldu senin dediğin gibi en iyisi takmamak lazım kafaya yoksa çokkk dertb ederiz herşeyi
Evet dikkat etmeliyiz ama abartmadan tabi. ya bu arada ben yemek sitelerinde dolandığımı farkettim hepsine bakıp olsada yesem diyorum iştahım açıldı ama durumum kötüye mi gidiyor ne :)) yani ben de şöyle bir durum oldu karnım tokda olsa yiyecek yerim bile olmasa gözüm kalıyor herşeyde:)))
sende 7haftalıksın bulantın başladı mı?valla benimde canım çekiyor ama öncedende pis bogazdım hamilelikten olduğunu eşim yemiyor çok sık açıkıyorum bende :)))
geçende akaşm saat 11 de salata yaptım bir yiyişim var ki eşim baktı sen harbiden hamilesin ya diyo saldırarak yiyosun diyo:) bulantım şimdilik yok canım belki de ondan herşeyden canım istiyor inşallah olmaz çünkü çalışırken çok zorlanırım evde olsam neyse de. ama tabi herşey bebeklerimiz için katlanıcaz.[/QUO
afiyet şeker olsun:))inşallah rahat bir hamilelik geçiririz Allahım bebişlerimizi korusun evet çalışırken daha zor bel agrısı çok oluyor Rabbim yardımcımız olsun
geçende akaşm saat 11 de salata yaptım bir yiyişim var ki eşim baktı sen harbiden hamilesin ya diyo saldırarak yiyosun diyo:) bulantım şimdilik yok canım belki de ondan herşeyden canım istiyor inşallah olmaz çünkü çalışırken çok zorlanırım evde olsam neyse de. ama tabi herşey bebeklerimiz için katlanıcaz.[/QUO
afiyet şeker olsun:))inşallah rahat bir hamilelik geçiririz Allahım bebişlerimizi korusun evet çalışırken daha zor bel agrısı çok oluyor Rabbim yardımcımız olsun
Amin... Allah herkesin yardımcısı olsun. birşey sorucam folik asit herkes kullanıyor heralde doktor günde 3 tane dedi ama ben hiç saati saatine almıyorum 3 tane alıyorum ama aklıma geldikçe alıyorum hatta bazen unutuyorum 2 tane alıyorum
Kızlar benim durumumu belki hatırlayan vardır,bugün başka bir doktora gittik, özel muayenesine, kalbi durmuş bebeğimin,8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkta kalmış gelişimi,yarın anesteziyle alacaklar bebeğimi,çok üzgünüm, boğazımda düğümleniyor her şey,Rabbim bebek bekleyen herkesin bebeğini bağışlasın.
Amin... Allah herkesin yardımcısı olsun. birşey sorucam folik asit herkes kullanıyor heralde doktor günde 3 tane dedi ama ben hiç saati saatine almıyorum 3 tane alıyorum ama aklıma geldikçe alıyorum hatta bazen unutuyorum 2 tane alıyorum
gunde 3 tanemı ben 1 tane ıcıyorum onuda gce yatarken yoksa mıde bulantısı yapıyorr
Neden günde 3 tane vardi sana doktor ? Normalde 1 tane içilir biliyorum-bende 1 tane içiyorum ilk bebeğimdede 1 tane demişti doktorum... :26:
gunde 3 tanemı ben 1 tane ıcıyorum onuda gce yatarken yoksa mıde bulantısı yapıyorr
aa doktorun mu öyle dedi canım 1 tane de yetiyormuymuış bana 3 tane dedi
saati önemli değil günde 3 tane alabilirsin hatta bana 3 dedi ama midem bulanıyor 2 tane alıyorum
Neden günde 3 tane vardi sana doktor ? Normalde 1 tane içilir biliyorum-bende 1 tane içiyorum ilk bebeğimdede 1 tane demişti doktorum... :26:
Allah Allah niye 3 dedi bana acaba. perşembe günü randevum var sorarım ozaman ama şaşırdım şimdi herkes 1 tane mi içiyor yaa
saati önemli değil günde 3 tane alabilirsin hatta bana 3 dedi ama midem bulanıyor 2 tane alıyorum
heh sana da 3 dedi dimi :)) kimilerine 1 demişler enteresan demekki 1 tane de iş görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?