2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru aslında zaten belli bi süre yatak odasında bizimle olacak diğer karyolası sonra alınabilir...zaten şu an oda yapamıycaz görünüyor çünkü evde oda yok :) yeni evimiz de henüz bitmedi hazirana kadar biterse taşınacaktık ama bitecek gibi görünmüyor...anca oraya taşınınca oda yapabiliriz kızıma :)) cinsiyeti kız canım

benim eşim de erken erken diyor sürekli...ama mayısta almaya başlamak lazım diye düşnüyorum ben....

Dogum gunun kutlu olsun! Bunlar ufak sikintilar kafana takma lutfen, Allah ikinizede saglik versin, ailenizi sahiplenip koruyorsaniz, kutlamalar formalite oluyor bazen... Insallah esinde en kisa zamanda telafi eder, gonlunu alir...

benim eşim de erken erken diyor sürekli...ama mayısta almaya başlamak lazım diye düşnüyorum ben....

yarın eşimi ikna edersem beraber gezeriz belki

inş. eviniz zamanında biter de gönlünce yaparsın her şeyini cnm

ben de kız çok istemiştimhatta dr ilk göbek kordonu bacaklarının arasında göremiom net ama %80 kız demişti eşim bozulmuş ben de pek bi mutlu olmuştum. bi sonraki kontrolümüzde yine kız die beklerken dr erkek dedi ben şoka girdimeşim mutluluktan uçuo tabi, hep emindi erkek olacağına

ama öğrendiğim anda da şaşırdım ama hiççç üzülmedim sağlıklı olsunlar yeter ki bitanem aşkım olacak benim oğlum

acıkmaya başladım yemeğe girişsem iyi olacak

Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...

Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.

slm arkadaşlar herkes iyidir inşallah.biz oğlumla iyiyiz çok şükür.hmmmm epey birikmiş yine.ben şu sayfalara bakmalıyım önce :)

çok üzüldüm.gerçekten Allah yardımcın olsun canm çok zor bir süreçten geçiyor olmalısın.. ama ne olursa olsun bebeğin için dimdik ayakta durmalı kendine de dikkat etmelisin...

cok üzüldüm canım yaa ne zor Allahım yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun demekten baska bişiy gelmiyo elden...

bebeğine ve kendine cok ii bak ve kendinize güzel sıcak samimi bi yuva kurarsın inş. canım

arkadaşlar ben bebeğimin hep yakınımda olmasını istiyorum, o yüzden evde bile rahat kullanabileceğim, bebeğimi taşıyabileceğim bir ürün arıyorum.. şu anda bi kampanya sitesinde kampanyada olan babasling die bi marka var, kangruya alternatif bi ürün, kangrudan çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. bu slingler hakkında bilgisi olan var mı acaba?

aslında 2010 yılında açılmış bi konuya baktım ve kullanışlı olduğu söyleniyor, fakat yine de belki dha iyi ve daha yeni bir şey çıkmıştır.

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/353182-babasling-kullananlar.html

çok güzellben hello kittyi çok severim şimdiden havlusunu bazı eşyalarını öyle aldım peluş oyuncağını bile aldım bunu almalısın kesinlikle

dimiii cok sekerrr verdim bile siparişiii inş. göründüğü gibidirrr lisanslı falan dioo fiyatıda 129 dan 79 liraya inmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…