- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.401
Yasamayiseviyorum sağlıkla uyusun kuzucun yataklarında
yavrum yaaaa
yani evet benim de gelen gidenden kastım akrabalar falan aslında, ama hani gün içinde de hep salonda oturulacak bebek de yanıbaşımda olsun düşüncesindeyim:26:bakalım zaman ne gösterecek
ama odasına yatak almıcam dediğim gibi, çünkü uzun bi süre odada yatırılmıyor odada yatma dönemine gelince de park yatağı odaya koyarım işte, aynı yatağında yatmaya devam etmiş olurpark yataklar 3-4 yaşa kadar kullanılabiliomuş, sonra mesela odasına şöle şık bi karyola alınabilir, zaten benim odam da çok küçük ne nası sığacak bilmiom
cinsiyeti ne bu arada miniğin
biraz geçmişe gideyim dedim
içim şişti valla da şiştidaha dün aynı konudan küstüm ben de eşime, bi iki parça bişiler almak istiom diom, ne acelemiz var hemen mi giycek çocuk dio uyuz, gerçi biliom kötü niyetle sölemio, allah korusun bişi olursa daha çok üzülmiyim die dio, ama ben de hevesleniom napiim.
bugün de aramış çık annenle dio.yok çıkmıcam dedim inatla çık dio bu sefer dehava kötüydü çıkmadım ben de
kesinlikle öyle, ben de farkediyorum özellikle akşam yemeğini biraz fazla kaççırdıysam akşamları nefes ile alamaz hale geliyorum, ama dayanamıyorum napiim, bazen doymadığımı hissediyorum, masadan kalkınca da pişman oluyorum, yatakta kıvran kıvran bi hal oluyorum
aynı şekilde göbek deliğimin aşağılarında pıt pıtlıo sürekli benim sıpa da, normaldir heralde, aman hareketlerini hissedeyim de nerde olduğu önemli diil, safça bi mutluluk gelio içime en ufak bi pıtta
ayrıca gördüğüm kadarıyla marifetli annelermişsiniz hepiniz maşallah
o keçelere süslere bittim nası güzel olmuşlar ellerinize sağlıkk
annem geldi bugün bana, kapı süslerinden falan bahsediodum ona, meğerse hanım çoktan yapmış ki geçen sene mi ne kursa gidiodu sonradan hatırladım ben de orda yapmış her şey hazır sen merak etme dio
bu sene de mefruşat kursuna gidio, battaniyeler, nevresimler, alt açmalar aklınıza ne gelirse yaptı sağolsun
bebeğimin kıyafetleri olmayabilir henüz, ama çıplak da kalsa örtüncek yorganı battaniyesi var
slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkksonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...
benim eşim de erken erken diyor sürekli...ama mayısta almaya başlamak lazım diye düşnüyorum ben....
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
kızlar nasıl sizce bu uyku seti kızım için almayı düşünüyorumm fikrinizi alıyımEki Görüntüle 690505
günaydııııın
bence çok güzel, oğlum olacak ama ben bile özendim
kızlar nasıl sizce bu uyku seti kızım için almayı düşünüyorumm fikrinizi alıyımEki Görüntüle 690505
çok güzellben hello kittyi çok severim şimdiden havlusunu bazı eşyalarını öyle aldım peluş oyuncağını bile aldım bunu almalısın kesinlikle
çok kilo aldım çokkkk((
bosver canım ya doğumdan sonra verirsin ...bende 5 kiloya doğru gidiyorum 8-10 arasıyla bitirsem süper olcakk...
sen kaç kilo almışsın canım
dimiii cok sekerrrverdim bile siparişiii inş. göründüğü gibidirrr lisanslı falan dioo fiyatıda 129 dan 79 liraya inmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?