- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.381
coraspin kullanıyoum cnm
cnm tabi ki kilosu şu an ciddiye alınacak bir değer değil
ama damarlarımdan akışın az olduğunu söyledi
sence bu ciddiyetsiz birşey mi
sonuçta bu haftalarda sorun olmaz ama bebeğin asıl kilo almaya başlayacağı son haftalarda daha da normalde akış azalır.
bebeğin de beslenmesi az olabilir dedi.
önlem amaçlı 2 hafta deneyecek coraspini
inşallah iyiye gider
ben hamileliğimin başından beri hiç olumsuz bişey düşünmedim
hayatım boyunca kötü birşey düşünmedim zaten.
hep olumlu yönünden bakarım olaylara
benimki zor elde edilmiş bir hamilelik
ve hep sükrediyorum
her zaman pozitif oldum ve çok şükür mide bulantısı bile yaşamadım bugüne kadar.
bebeğimin de benimde sağlığımız hep iyi oldu binlerce kere şükür
yine de iyi düşünelim tavsiyen için teşekkürler
Haydi kızlar sokağa , bebislere cİciler biciler almaya, keçeciler de keçe almaya
Bende beğendim CANIM ismi gayet modern ve kulağa hoş geliyor.
Tünaydın annelerrrrrr
Size danışacağım var, kafam çook karışık. Pazartesi için randevum var ayrıntılı ultrasyona, ama ben gidip gitmemek arasında çook kararsızım. Yaptırmazsam ne olur diye düşünüp duruyorum. Sonuçgta yavrum büyümüş aksi birşey dahi olsa şuanda doğana kadar müdahale edilemez. Özel hastaneler biliyorsunuz herşey istiyor, devlet hastaneleri de en son 23 haftaya kadar bakıyor, bunu geç öğrendim ve o fırsatı kaçırdım. Sigortalı fiyatı 172 tl, düşünüyorum rabbime emanet edeyim ona bırakayım, o parayla eksiklerini tamamlayayım. Off çok karışığım çokAma bir yanım yaptırma diye ağır basıyor. Normalde yaptırırdım parayla alakası yok, ama içimden de gelmiyor
yok yok gayet açık anlatmışsın. 9.aya girene kadar bi sorun olmaz. ancak naçizane bir tavsiye, pilatesi uzman kontrolü dışında yapmamak lazım hele de hamilelik döneminde. çünkü kasların açısı,kaburgaların ve kemikleri açık kapalı olması,bele yüklenen ağırlık ve beli kullanma kalitesi daha aklıma gelmeyen pek çok şey var. illede evde yapacaksan nefes alıp verme işini sakın unutma ve kasıldığını hissettiğin zaman mutlaka bırak. birde ayaktaki hareketlerde mutlaka sağlam bir sandalyeden yardım al
merhaba hamiş hatunlar hepinize mutlu, sağlıklı ve bol güneşli hafta sonları diliyorum.
Güzel bir haftasonu kahvaltısının ardından kısa bir yürüyüşten sonra yine büroya geldim ama bugün hava çok güzeeel
gelirkende göğüslerim artık büyümeye başladığından rahat bir sütyen bir de hamile çamaşırı aldım bakalım beğenirsem bir kaç tane daha alırım sanırım şu beli yüksek olanlardan. aranızda kullanmaya başlayan var mı?
ha bu arada ben şu son 1 haftadır tam hamile aldım göbüşüm kocaman oldu bile
Eki Görüntüle 690054
kızlar nasıl sizce fikir verir misiniz
canlar merhaba,
bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı ancak siteye girmeye fırsat buluyorum. Öncelikle inşallah herkes iyidir.
Redcim sana da çok geçmiş olsun, Allah korumuş meleğini canım.
benim dün geceden beri baş ağrım olduğundan bugün tam 3 saat süren şeker yüklememde resmen çin işkencesi yaşadım. 75 ml karışım her saat başı kan alımı toplamda 4 kere kanım alındı. evden sabah 7.30 da çıkan ben öğlen 14:00 de evime gelebildim. o baş ağrısı ile yatıp uyumuşum 2 saat kadar. derken kapı zır zır zırrrrrr. bu sefer baş ağrım enseme indi ve bu saat oldu hala başımda tülbent sıkılı oturuyorum.
bugüne ait tek güzel şey dikiş makinem geldi ve zaman geçsin diye kızıma takı yastığı diktim. Makineyi denemiş oldum Maşallahımız var
Eki Görüntüle 690184
geçmiş olsun...yastık çok şeker olmuş...
artık çalışmalarımı kendi bloğumda da yayınlıyorum hehe. bana ulaşın anacımşuan her konuda acemiyim ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ecemin sandığı
slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkksonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...
bunu ben de gördüm nette ve çok beğendim ama ne zamana kadar kullanılabilir onu bilmiyorum...ben en azından 1 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum..sonra zaten odasındakine geçer...
ya ben bu şeker yükleme işinden korkmaya başladım :26:
o kadar saat nasıl dayanılır...ben acıkınca baygınlık geliyo yemezsem...e sabah aç gidicem zaten bi de öyle tatlı tatlı şeyi içicem ki tatlı midemi bulandırıyor :/ e sonra da kaç kere kan vermeler falan üff...şart mı peki bu şeker yükleme testi acaba? yaptırmayan var mı aranızda? dr.a da sorucam gerçi de...
doğum günün kutlu olsun canım...benim de 15 iydi... :) biz de bi pastayla kutladık geçtik...üzülme anlıyorum seni...insan farklı bi şeyler bekliyo,hele ki böyle karnı burnundayken....ben de beklemedim değil bi dışarı çıkarmasını bi çiçek getirmesini vs ama o da yapmadı :)
sağlığımız yerinde olsun canım boşveeeerrr
senin alıntında gördüm park yatağı, ben de bakmıştım buna bi ara, pek cici bici
benim planlarımda bi park yatak ve aynı sallanan sistemden bi de beşik almak var, park yatağı yatak odama koycam, beşiği de salona, gündüzleri gelen giden bakmak isteyen olcak her gelen yatak odama girmesin.
odasına da sadece dolap şifonyer düşünüyorum.ilerleyen zamanda park yatağı odaya taşırım, biraz daha büyüyünce de değişik bi yatak alırım.
nası fikir
şeker yüklemesi benim de haftaya, bakalım neler beklio olcak beni:26:
bu arada bebekkafa ben seni sanki bi ara yavru kediyle ilgili bi topic açmıştım ordan mı tanıom:26:allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrucuğunu
senin alıntında gördüm park yatağı, ben de bakmıştım buna bi ara, pek cici bici
benim planlarımda bi park yatak ve aynı sallanan sistemden bi de beşik almak var, park yatağı yatak odama koycam, beşiği de salona, gündüzleri gelen giden bakmak isteyen olcak her gelen yatak odama girmesin.
odasına da sadece dolap şifonyer düşünüyorum.ilerleyen zamanda park yatağı odaya taşırım, biraz daha büyüyünce de değişik bi yatak alırım.
nası fikir
şeker yüklemesi benim de haftaya, bakalım neler beklio olcak beni:26:
bu arada bebekkafa ben seni sanki bi ara yavru kediyle ilgili bi topic açmıştım ordan mı tanıom:26:allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrucuğunu
yavrum yaaaa
güzel fikir cnm..gelen giden çok olacaksa doğru düşünmüşsün...bize yabancı gelen olmaz zaten,gelenler yakın akraba vs olur..ya herkes park yatak alıyo aslında bizde mi öyle yapsak diyorum yatak odası için ama bi türlü tipleri içime sinmiyo:/
bu arada evet doğru hatırlıyosun :) sanırım bikaç sene oldu bi kediyle ilgili topik açmıştım...eve almıştık,araba çarpmıştı kafadan..balkondan düşmüştü sonrada(((
slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkksonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...
içim şişti valla da şiştibenimle aynı durumda olan taze annecikleri gördükçe ne yalan söyliim seviniyorum: minik sıpamın ne doğru düzgün giysisi vaar ne de görünürde bi odası. 2-3 parça bişiler aldım onlarada günde 30 kere bakıyorum; sürekli katlanıp bozulmaktan,çocuk giymeden eskidiler :))
eşim o kadar ilgisiz ki bazen 10. falan doğurduğumu düşünüyorum! ben ne kadar hevesliysem eşim de bi o kadar konuyla alakasız! tamam, aceleye gelmesin hiç bir şey; haklı ama bu kadar da olmaz ki! Son aylarda hem sıkıntılar artacak,şiş ağırlaşma falan e bir de sıcaklar! çıldırtacak bu adam beni!
kesinlikle öyle, ben de farkediyorum özellikle akşam yemeğini biraz fazla kaççırdıysam akşamları nefes ile alamaz hale geliyorum, ama dayanamıyorum napiim, bazen doymadığımı hissediyorum, masadan kalkınca da pişman oluyorum, yatakta kıvran kıvran bi hal oluyorumcanım geçen haftalarda benimde öleydi sonra birgün farkettim ki karnım yumaşadı ondan sonra rahatladım yemeği çok kaçırmadığım sürece sıkıntım olmuyo sanırım karnımız genişleyince rahatlıyoruz. çünkü içerisi kalabalık ve git gide büyüyo bebeği plasentası eşi amniyon sıvısı hergün hacimce çoğalıyorlar :)) hatta rahatladıktan sonra farkettim ki artık göbeğim var :) umarım en yakın zamanda sende rahatlarsın.
canımcım o bahsettiğin durum bende bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimden beri var benim bebek hiç yukarı çıkmadı hatta çok komik üst karın mide şişti ama o ısrarla alt tam kasiklarımın yanında oynuyor bir kere bile üstte hareket ettiğini hissetmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?