2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mulbery benimde aynı sorunum var malesef....persembe gunu dr.a muayeneye gittik. aminiyon sıvımı haftama göre biraz az bulduğu için sağ ve sol atardamarların durumunu inceledi. sol atar damarım tam randımanlı değilmiş....sağ taraf iyi. bebeğimin gelişimi de iyi ama önlem amaçlı ecopırın verdı coraspın benzeri bir ilaç. iki hafta sonra bende kontrole gidicem ama moralim bozulmadı desem yalan olur...inş sen benden önce gidiceksen güzel haberlerini alırım da bana teselli olursun....

Merhaba guzel anneler,

Bugün ayrintili ultrasona nihayet bizde girdik. Guzel kızım gayet sağlıklı her şey yolunda görünüyor teyzeleri. Onu renkli görmek çok acayip bir duyguymus. Baktım esimin bile gözleri dolmuş :)

48 saattir sancıdan toplasan 4 saat anca uyumusumdur ama bebeğimi görünce agri sizi kalmadı bende

Son düzenleme:

arkadaşım benim doktorum bunların ticari olduğunu söyledibiz zaten herşeyine bakıyoruz ayrıntılı diye bişey yok dedi ama benim doktorumun ultrasonu ileri düzey seninki nasıl bilmiyorum ama iyi bir doktora rutin muayneni yaptırıyosan gerek yok tabi yinede senin bileceğin iş

ilgilendiğin için teşekkürler canım ben de uzman eşliğinde yapmak istiyordum fakat uygun olduğum saatler için boş uzman bulamadım hem üzüldüm hem de şaşırdım hamile pilatesine ilgiyi farkadince... e yaşadığım şehir de küçük bi şehir çok seçeneğim yok o yüzden mecbur kaldım kendim yapmaya sadece yürüyüşün yeterli olacağını sanmıyorum çünkü işim de masabaşı oturuyorum akşama kadar...

herkese slmmm.. şeker yüklemesini yaptıkk. çok iyi çıktıı. çok korkuyrdumm. şükrler olsun ki herşey yolunda çok mutluymm..

ben henüz hiç hamile kıyafeti adına bi çöp almadım.çok ara kilodayım sanırım şuan, çünkü kendi pantolonlarım düğmelerini açarsam oluo, hamile pantolonları da karın kısımları bol gelio ne kadar sıkarsam sıkayım.e küçük beden deniom bu sefer bacaklarım girmio

Eki Görüntüle 690054
kızlar nasıl sizce fikir verir misiniz

bunu ben de gördüm nette ve çok beğendim ama ne zamana kadar kullanılabilir onu bilmiyorum...ben en azından 1 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum..sonra zaten odasındakine geçer...

ya ben bu şeker yükleme işinden korkmaya başladım :26:
o kadar saat nasıl dayanılır...ben acıkınca baygınlık geliyo yemezsem...e sabah aç gidicem zaten bi de öyle tatlı tatlı şeyi içicem ki tatlı midemi bulandırıyor :/ e sonra da kaç kere kan vermeler falan üff...şart mı peki bu şeker yükleme testi acaba? yaptırmayan var mı aranızda? dr.a da sorucam gerçi de...

doğum günün kutlu olsun canım...benim de 15 iydi... :) biz de bi pastayla kutladık geçtik...üzülme anlıyorum seni...insan farklı bi şeyler bekliyo,hele ki böyle karnı burnundayken....ben de beklemedim değil bi dışarı çıkarmasını bi çiçek getirmesini vs ama o da yapmadı :)
sağlığımız yerinde olsun canım boşveeeerrr

senin alıntında gördüm park yatağı, ben de bakmıştım buna bi ara, pek cici bici

benim planlarımda bi park yatak ve aynı sallanan sistemden bi de beşik almak var, park yatağı yatak odama koycam, beşiği de salona, gündüzleri gelen giden bakmak isteyen olcak her gelen yatak odama girmesin.
odasına da sadece dolap şifonyer düşünüyorum.ilerleyen zamanda park yatağı odaya taşırım, biraz daha büyüyünce de değişik bi yatak alırım.
nası fikir

şeker yüklemesi benim de haftaya, bakalım neler beklio olcak beni:26:
bu arada bebekkafa ben seni sanki bi ara yavru kediyle ilgili bi topic açmıştım ordan mı tanıom:26:allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrucuğunu

benim gördüklerim bunlardı...çok şekerler aslında

Eki Görüntüle 690408
Eki Görüntüle 690409

kızlar bende bunları aldım şükür geldi elime ulaştı bana söylenen şu par kyatak kullanan anneler krafttan vazgeçme diyorlar bu marka çok sağlam oluyor dedikleri için aldım gerçöekten de çok ama çok sağlam geldi. bende cicili bicili olsun diye ilk cibinliklilere baktım ama sonunda bunun olmasına karar verdik tecrübelere dayanarak. dönenceleri sallama aparatı müzik gece lambası titreşim var 70e 110 zaten bayağı geniş tabi yine siz bilirsiniz kızlar öperim hepinizi

güzel fikir cnm..gelen giden çok olacaksa doğru düşünmüşsün...bize yabancı gelen olmaz zaten,gelenler yakın akraba vs olur..ya herkes park yatak alıyo aslında bizde mi öyle yapsak diyorum yatak odası için ama bi türlü tipleri içime sinmiyo:/

bu arada evet doğru hatırlıyosun :) sanırım bikaç sene oldu bi kediyle ilgili topik açmıştım...eve almıştık,araba çarpmıştı kafadan..balkondan düşmüştü sonrada (((

bu arada teşekkür ederim canım amin..hepimizinkini Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yasamayiseviyorum sağlıkla uyusun kuzucun yataklarında

yavrum yaaaa

yani evet benim de gelen gidenden kastım akrabalar falan aslında, ama hani gün içinde de hep salonda oturulacak bebek de yanıbaşımda olsun düşüncesindeyim:26:bakalım zaman ne gösterecek

ama odasına yatak almıcam dediğim gibi, çünkü uzun bi süre odada yatırılmıyor odada yatma dönemine gelince de park yatağı odaya koyarım işte, aynı yatağında yatmaya devam etmiş olur park yataklar 3-4 yaşa kadar kullanılabiliomuş, sonra mesela odasına şöle şık bi karyola alınabilir, zaten benim odam da çok küçük ne nası sığacak bilmiom

cinsiyeti ne bu arada miniğin

canım benim geçmiş doğum günün kutlu olsun. bundan sonraki her yaşında bebişinle ve kocişinle musmutlu zamanlar geçirirsin inşallah. seni çok iyi anlıyorum ama üzme kendini.eşin gecelere kadar çalışmış kafası kim bilir nelerle doludur. erkekler küçücük şeylerin bizi ne kadar mutlu edeceğini bilemiyor bazen. beklentilerimizin farkında olmuyorlar.. ben de ilk doğum günümde özel bir şeyler beklerken ailesiyle birlikte pasta keserek kutladık. tam bir hayal kırıklığıydı ama takma erkekler böyle işte.. neyse ki gün güzel bitmiş ve bebişini görmüşsün.. Rabbim sağlıcakla kucağında görmeyi de nasip etsin

güneşli güzel bir cumartesi gününden hepinize selamlar kızlarr!
bugün dinlencm diye kafaya koymuştum ama yok çamaşır at yok süpür sil derken yine yordum kendimi :// dinlenmedeyiz şimdi oğlumla. o da pıt pıt attırıyo yine "anneeeee bi dur artıkk" diyo sanırım benim bey bugün erken gelirse işten bişeyler bakmaya gidecz veledimize gelmezse hevesimiz kırılmış olacak oğluşumla benden çekeceği var demektir akşama

selam kızlar naber.....ben ablamdaydık..dorusumu sevdımmm teyzesnn kuzusu....bugun belım agrıyo agırlasmaya basladıgımı artık hıssedıyorm sanırım....alıshıa hosgeldn aramıza mmlk cım dogum gunn kutlu olsun tatlım...hepımız hassasz bu donemde adamlarda aksıne ıyıce ruhsuzlastı bosver bebısını gormusnn o sana en guzel hedıye olmus:) bnde 20 gundr gormuyorm kızımı 1 mayısa gun sayıyorm resmen...sabahtan berıde yagmur yagyo ıcım daraldı vlla

biraz geçmişe gideyim dedim

içim şişti valla da şiştidaha dün aynı konudan küstüm ben de eşime, bi iki parça bişiler almak istiom diom, ne acelemiz var hemen mi giycek çocuk diouyuz, gerçi biliom kötü niyetle sölemio, allah korusun bişi olursa daha çok üzülmiyim die dio, ama ben de hevesleniom napiim.
bugün de aramış çık annenle dio.yok çıkmıcam dedim inatla çık dio bu sefer dehava kötüydü çıkmadım ben de
kesinlikle öyle, ben de farkediyorum özellikle akşam yemeğini biraz fazla kaççırdıysam akşamları nefes ile alamaz hale geliyorum, ama dayanamıyorum napiim, bazen doymadığımı hissediyorum, masadan kalkınca da pişman oluyorum, yatakta kıvran kıvran bi hal oluyorum

aynı şekilde göbek deliğimin aşağılarında pıt pıtlıo sürekli benim sıpa da, normaldir heralde, aman hareketlerini hissedeyim de nerde olduğu önemli diil, safça bi mutluluk gelio içime en ufak bi pıtta

ayrıca gördüğüm kadarıyla marifetli annelermişsiniz hepiniz maşallah
o keçelere süslere bittim nası güzel olmuşlar ellerinize sağlıkk

annem geldi bugün bana, kapı süslerinden falan bahsediodum ona, meğerse hanım çoktan yapmış ki geçen sene mi ne kursa gidiodu sonradan hatırladım ben de orda yapmış her şey hazır sen merak etme dio
bu sene de mefruşat kursuna gidio, battaniyeler, nevresimler, alt açmalar aklınıza ne gelirse yaptı sağolsun
bebeğimin kıyafetleri olmayabilir henüz, ama çıplak da kalsa örtüncek yorganı battaniyesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…