2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun inş. çok çok daha mutlu olursun bebeğinle beraber
bosver canım ya doğumdan sonra verirsin ...bende 5 kiloya doğru gidiyorum 8-10 arasıyla bitirsem süper olcakk...
sen kaç kilo almışsın canım

popopnu kaşııımaşallah gerçekten, ben 4 aldım almaya da devam ediyorum yavaş yavaş

oğlumun karnı doydu eritme egzersizlerine başladı içerde

5 kilo mu aldın.. sadece 5 mii ben 9 kilo almış bulunmaktayım:18:

evet canım tam 5 top yutmuş gibiyim zatennherkesin bünyesi farklı canım takma kafana kiloları hamileliğin tadını cıkarr sonra bebişlerr verdircek nasılsaaa bizee uykusuz geceler yorgun günler bizi bekliyooo
o koşturmacada ne kilo kalır ne başka sey zaten doğumda bile 4-5 kilo hemen gidiyoo emziricez bide inş.. bol sütümüz olsunn hepimizin inşşş

ay fiyatıda ne kadar uygunmuş kaçırmamana sevindim güle güle kullansın bebiş

valla 150-200 fiyat aralığını görünce banada uygun geldii canımmm
mis miss uyusunlar kuzucuklarımız mışıl mışıllllllll

bana diyene bak sana da maşallah kuzummmmmmkaşıyalım popişleriii
benimde doymam bi acayipp acıkmam bi acayipp yemek yiyorum 1 saat sonra midem kazınıyoo sanki bişiycik yememişimm mesela simdii 1,5 saat oldu yemeğimi yedim ama öle tıka basa yemiyorum suan öle açımkii kızım kemiriyoo benii
bugün cok net hareketleriii kuzumun yaa maşallah kuzularımıza öle pıt pıtı aştıı öle güclüüü tekmeliyokii

umuyorumm( ama yiyorum yani, hakkını da veriyorum aldığım kiloların inşallah canım inşallah bol sütümüz olur. önemli olan o. zaten bu süt gelme olayı tamamen annenin psikolojisiyle alakalıymış. çok çok geleceğine inanır, kaygı yapmazsak bebişlerimizi doya doya besleriz inşallah

aynen.. kullanan yada yakını kullanan varsa umarım bilgilendirir bizleri..

Meltowski cok tesekkur ederim sordugun icin cok sevindim benim internetre sorun vardi o yuzden giremiyodum bebegim iyi iki gundur kipir kipir teyzesi :)) allahim onkari korusun sen nasilsin senin bebek nasil

Cok şükür ya sevindim valla . Sesin çıkmayınca bisey mı oldu dedim
Bizde iyiyiz Allaha şükür , bugun kontrolumuz vardi, net gordum ilk defa. Allah hepsini korusun insallah

cnm ne denebılır bılmıyorm ama senı bu surece getrdgıne gore baya bı olaylar yasamıs olmalsn...bu cıddı bı karar...uma ıucrm senn ve bebegın ıcın en hayırlısı olur

ben de öyleee, bi de bütün gün evdeydim sıkıntıdan ne yiceğimi şaşırdım1 saat boş kalmıo ağzım
gerçi okulda da bi farkım yok her arada çekmecedekileri tırtıklıyorum

maşallah kuzuna, seninle aramızda 3 haftadan fazla var o zamanlar ben de hissederim senin gibi inş

bende yiyorum valla ama cok ekmek tüketmemeye özen gösteriyorum ...
tatlı krizim cok oluyooo yedikce yiyesim geliooo
ilk 3 ay tiksindim hic yemedim zaten ilk 3 ay nasıl gectiiii Bi ben bi eşim bilir saolsun annemle babam gelip baktılar banaaa hastanelik oldum bulantılardan kusmalardan serumlaa beslendim cok sükür gectiii
simdide maşallah iştahım yerinde arayı kapattım
evet canım annenin psikolojisi cok önemliii umarım kimse gerginlik yaratmaz hep öle olur ya bu tarz doğumlarda düğünlerde birilerii alınır kırılır kayınvalide annede gelcek biz aynı sehirde diilizz bakalım hayırlısı

Selamlar koca göbişli anneler :)

Bugün görüş günümüzdü. Ayrıntılıdan sonra pek tatmin etmedi elbette ama onu görmek harika bir duygu...

740 gr kadar olmuş, tosun biraz galiba. Babası kılıklı Bacakları uzunmuş, doktorumuz öyle söyledi. Bu tarafı da sanırım bizim tarafa çekti :) Parmağını emiyordu çok şirindi :)

Kafası tam midemin üstündeymiş zibidinin. Ve maalesef buda gibi oturuyor. Ters dönmemiş henüz. 6 hafta daha dönmezse normal doğum yapamazmışım. Ona biraz üzüldüm ama kısmet ne yapalım. Öyle ya da böyle kavuşacağız bir şekilde. Çok fazla takmamaya çalışıyorum. Umarım döner. Babası gibi ters adam yav...

Annem de geldi bizimle, ilk defa torununu görecekti çok heyecanlıydı. Doktor bak bu kafası bu gözü bu eli diyordu ama annecim yazık benzetemedi hiç. kahve falı gibi dedi çıkınca, benzet benzet dur Ben bişey anlamadım dedi kadıncağız

Çıkışta da ilk defa torununa ciciler aldı çok mutlu oldum canım annem benim. Bana da gecelik aldı olley :)

Geçmişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum sizi ve minişlerinizi :)

Canım Allah yardımcın olsun , insallah hakkında hayırlısı olur , belki bi çıkış yolu bulursun , Allah kolaylık versin

görüş günümüz tabiri de pek hoşmuş

maşallah bebişine
ama döner daha merak etme burdan bi arkadaşımın son haftası falandı döndüğünde,hiç belli olmuo yani bu bıdıklara

Canım Allah yardımcın olsun , insallah hakkında hayırlısı olur , belki bi çıkış yolu bulursun , Allah kolaylık versin

cnm ne denebılır bılmıyorm ama senı bu surece getrdgıne gore baya bı olaylar yasamıs olmalsn...bu cıddı bı karar...uma ıucrm senn ve bebegın ıcın en hayırlısı olur

Cok tesekkur ederim kizlar, insallah diyelim... Buraya olumsuz birsey yazmak hic istemezdim cunku biliyorum insan gercekten tanimasada birbirinin hislerini paylasiyor burada, sizlerede sikinti vermek istemem hic. Hayatimda hic kaderci bir insan olmadim ama suanda gercekten anladimki kaderde ne varsa onune gecilmiyor. Insallah bebegim saglicakla dogarda birde o bana vicdan azabi yasatmaz... Su siralar baska bir dilegim yok allahtan...

Canım valla tanımıyorum ama gercekten üzülüyorum kötü bisey olunca, biraz da hormonların etkisi var heralde,
İnsallah hersey gönlünce olsun , dediğin gibi kaderin önüne geçilmiyor hakkında hayırlısı olsun , herkesin ayrı bi imtihanı var Allah cocuklarımızla imtihan etmesin

bende çook kilo aldm 10 kilo kadar...

wee göbişim çok şiştii..erkek olduğundan gerçekten siwri bi karnım oldu..

aşırı tatlı yiyorum cnm istio hep çikolata...

ama artık dikkat etcemm zaten kepek ekmek yiyodumm tatlıyıda azaltıcammm

bi ağır oldum böylee

ya bişey sorucam kuzum ; öncelikle Allah yavrucuğunu korusun maşallah ona ama panikledim benim gebeliğim 24.haftaya girdi ve bebeğim 750 gram. bizimkininde bacakları çok uzunmuş. kilo konusunda biraz önde gidiyoruz sanırı bi problem çıkar mı acaba? senin haftan ilerlemiş ama biz senden gerideyiz ve bebeğim kilolu.
canım ben mevzuyu bi türlü anlayamadım sanırım kaçırdığım bir yer oldu ama konu ne olursa olsun üzülme bunu belkide en iyi anlayan insan benim. hepsi geçiyor inan. mutsuz bir evliliktense mutlu bir yalnızlıkta büyüyen çocuk çok daha sağlıklı oluyor.

çok üzüldüm hiç mi düzelemez aranızdaki problem Allah güç versin arkadaşım ne diyeceğimide şaşırdım

kizlarr kabiz lik sorunu çekenlere yontem vereyim sabahlari kivi yiyin 2tane ,aksamda yiyin bi tane ise yariyor hemde vitamin bonbasi bebislere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…