2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimkinin de kilosu ondeymis , Dr 2. , 3. Gebeliklerde daha ılerde gider kilo , normal dedi,
benim 2. De ondeydi, 3800 gr doğdu , bu biraz daha bile onde ,
Bir de seker yüksekse bebek kilolu oluyor, seker yüklemesi yaptırcam bende, normalse yapacak bisey yok, takip edilecek

özel mesajla ayrıntıları yazdım canım...

Canım çok sağol.İkinci verdiğin öneri benim için daha uygun ama şu an o kadar para veremeyeceğim.Artık ilerde alırım inşallah.

Canım bende çok hafif kol ağrısı olmuştu o kadar.

Canım ben 21.haftada yaptırmıştım.Doktorum 20-24 haftalar arası yapılırsa daha iyi demişti.

Canım ben yaptır derim.Kafanda bir acaba kalmasın.

Güle güle kullansın bebişin canım.Uyku setini nerden ve kaça aldın acaba?

benim eşim de erken erken diyor sürekli...ama mayısta almaya başlamak lazım diye düşnüyorum ben....

Canım bizde mayısta almaya başlarız.Bu hafta ıkea ya gitmak istiyorum.Gardrop bakacağım.Gidenler veya katoloğuna bakanlar hoşunuza giden bir gardrop varmıydı.Resmini koyarmısınız.

Canım gerçekten çok üzüldüm.Allah hakkınızda ne hayırlısıysa onu yaşatsın inşallah.

aynen dediklerini yapıyorum ben de. sadece göbeğim çıktı benimde bugün dr kontrolüm vardı çok iyi gidiyosun sadce bebek kilo alıyo sen hiç almadın ded. hatta eski pantalonlarımdan hala giyebildiklerim var dediğin gb kıskanıyorlar gıcıklar

merhaba bugün ben resimdeki yatğa bi mağazadan baktım 70e 110 ölçülerinde baya geniş ve büyük 110cm olana kadar yatbilir yani 5 yaşa kadar rahat yatar bence baya geniş ve büyük

Bende aynen canim, uzulme ama... Guzel dusunelim guzel olsun hersey...

Cok dogru canim, biraz sabir ve guclu olmak gerekiyor. Bu donemde olmasida bebegimle benim sansim iste, guzel dileklerinize tesekkurler yeniden.

çok üzüldüm hiç mi düzelemez aranızdaki problem Allah güç versin arkadaşım ne diyeceğimide şaşırdım

Canim, tek bir problemimiz yokmus bizim. Kavga gurultu ile iyice cirkinlesmeden bitirmek istermisiz ikimizde zaten. Evlilik iki kisi, ikiside bu yuvadan umidini kesmisse, kimsenin gucu kalmamissa iteklemeyince gitmiyor maalsef... Tesekkurler destegine...

işte seninki 25. haftada benimki 24. haftada ve senin bebeğinden daha kilolu. benim bu konuyu doktorumla konuşmam lazım koştur koştur nereye gidiyor böyle.

Canım benim canı gönülden sabır ve şans diliyorm sana. Umarım herşey yoluna girer...

Sanmıyorum sorun olacağını. Önemli olan gelişimi sonuçta. Doktorun seni daha doğru yönlendirir ona bir sor istersen...

ben de erkek istiyodum hep eşim de öyle :) kız diyince dr biraz içim burkuldu ilk ama sonradan alıştım kıza :) dediğin gibi sağlıklı olsunlar en önemlisi o...

canım üzüldüm ama Allah hayırlısını versin derim hep...senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun..kendim için de hep öyle dua ediyorum...ben de çok problemli zamanlar geçirdim hala da çok iyi değil ve ayrılmayı düşündüm ciddi ciddi...Allah hayırlısını versin....güçlü ol...biliyorum zor ama güçlü olmak zorundasın...

Kızlar sol kaburgamın altı ağrıyor kaç gündür otururken şöyle doya doya arkaya doğru uzunca esnesem kollarımla uzansam geçecek gibi ama işte esnemek uzanmak zararlı dedikleri için ağrıyı çekip duruyorum ya

bu çok güzel göründü gözüme, çok inceleme fırsatım olmadı gerçi ama böle parkyatak içinde bi de minik beşiği olanları daha önce görmemiştim, fiyatı da 190tl civarı yazmışsın sanırım geçmişte bi sayfada tesadüf gördüm. elinize geçti mi acaba nası bişi:26:

RED, canim ilgine cok tesekkur ederim. Ozel mesaj gonderemiyorum henuz post sayim dolmadigi icin. Tamamladigimda mutlaka sanada mesaj gonderebilecegim...

Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsem öptüm hepinizi uyuyan güzeller...

Günaydınlar mutlu pazarlarrr

arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmak mecbur mu?? yptırmayan var mı aranızda ?hiç istemiyorum ben (

Ben de hiç istemiyorum Kan vermekten zaten korkardım iyi kötü azıcık yendim onu ama tam değil. Bundan çok korkuyorum ama
Dün doktorum çıkacağını sanmıyorum ama yapılsın bilelim dedi. 5mg lık test yazdı. Neyseki 10 değil... 24 nisanda izinliyim eşim de izin alabilirse sabah gideceğiz. Alamazsa tek başıma gideceğim. Umarım bayılmam

Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 3 müüüüüüüüüüüüüüüüüü
Delisin sen

offf maşallah sana nası kaptırdıysan artık kendinieminim çok güzel olmuşlardır ama
yine de yorma o kadar kendini daha yapacak ggün çok

günaydınnnkalktım demir hapımı içtim portakal yiom üstüne ebemin tavsiyesi üzerine, eşim hala uyuklamakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…