- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.441
ya bişey sorucam kuzum ; öncelikle Allah yavrucuğunu korusun maşallah ona ama panikledim benim gebeliğim 24.haftaya girdi ve bebeğim 750 gram. bizimkininde bacakları çok uzunmuş. kilo konusunda biraz önde gidiyoruz sanırı bi problem çıkar mı acaba? senin haftan ilerlemiş ama biz senden gerideyiz ve bebeğim kilolu.
canım ben mevzuyu bi türlü anlayamadım sanırım kaçırdığım bir yer oldu ama konu ne olursa olsun üzülme bunu belkide en iyi anlayan insan benim. hepsi geçiyor inan. mutsuz bir evliliktense mutlu bir yalnızlıkta büyüyen çocuk çok daha sağlıklı oluyor.
özel mesajla ayrıntıları yazdım canım...
herkese günaydınlarrr ve iyi hafta sonları
dün ilk tetanoz aşımızı olduk öğlen olmuştum aşıyı akşam ağrısı başladı kolumun sonra da hemen ardından müthiş bir baş ağrısı yattım uyuyamadım parol aldım rahatladım ama sabah yine baş ağrısı ile ve kolum hafif şiş sanki ilaç dağılmamış da topaklaşmış gibi orda duruyor şeklinde uyandım. yahu bu aşı böyle baş ağrısı yapmış mıydı sizde?
günaydın hamişler dün bütün gün temizlik yaptım dip köşe öyle yorgundum ki buraya yazamadım okuyup çıktım akşamada çaya misafir gelecek ya bişey sorucam doktorum bana ayrıntılı için 2 mayısta gel dedi geç değilmi ya banamı öle geliyo 23.haftaya giricez nerdeyse
Tünaydın annelerrrrrr
Size danışacağım var, kafam çook karışık. Pazartesi için randevum var ayrıntılı ultrasyona, ama ben gidip gitmemek arasında çook kararsızım. Yaptırmazsam ne olur diye düşünüp duruyorum. Sonuçgta yavrum büyümüş aksi birşey dahi olsa şuanda doğana kadar müdahale edilemez. Özel hastaneler biliyorsunuz herşey istiyor, devlet hastaneleri de en son 23 haftaya kadar bakıyor, bunu geç öğrendim ve o fırsatı kaçırdım. Sigortalı fiyatı 172 tl, düşünüyorum rabbime emanet edeyim ona bırakayım, o parayla eksiklerini tamamlayayım. Off çok karışığım çokAma bir yanım yaptırma diye ağır basıyor. Normalde yaptırırdım parayla alakası yok, ama içimden de gelmiyor
Eki Görüntüle 690418 Eki Görüntüle 690419 kızlar bende bunları aldım şükür geldi elime ulaştı bana söylenen şu par kyatak kullanan anneler krafttan vazgeçme diyorlar bu marka çok sağlam oluyor dedikleri için aldım gerçöekten de çok ama çok sağlam geldi. bende cicili bicili olsun diye ilk cibinliklilere baktım ama sonunda bunun olmasına karar verdik tecrübelere dayanarak. dönenceleri sallama aparatı müzik gece lambası titreşim var 70e 110 zaten bayağı geniş tabi yine siz bilirsiniz kızlar öperim hepinizi
benim eşim de erken erken diyor sürekli...ama mayısta almaya başlamak lazım diye düşnüyorum ben....
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
Ben de anlamıyorum gercekten canım.. Cok kilo da almadım 4,5 en fazla 5 olmuştur alsam da bebişim için umrumda da değil zaten. Resmen bir tek basket topu gibi göbeğim var ama şu an herhangi bir yerimden kilo almadım. İşte zaten onu çekemiyorlar canım sen devaz kilo aldıysan ondan takılıyorlardır. Hain haşn çocuğun küçük kalacak rejim mi yapıyosun demeyi biliyorlar ama sonra da doğal olarak buyuyen göbeğimize laf sokuyorlar. İnanır mısın iş yerindeki bazı kızlar hiç sıkılmadan her gun papağan gibi aaa göbeğin ne kadar buyudu gittikçe daha çok zorlanıyosun dimi diyolar. Ben inadına yoo gayet iyiyim hiç dzorlanmıyorum dedikçe gebersem de çatlıyorlar.. Sen de oyle yap, biz evde yatarken işleri onlar yapacaklar öyle düşün yüzlerine de söyle
bunu ben de gördüm nette ve çok beğendim ama ne zamana kadar kullanılabilir onu bilmiyorum...ben en azından 1 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum..sonra zaten odasındakine geçer...
ya ben bu şeker yükleme işinden korkmaya başladım :26:
o kadar saat nasıl dayanılır...ben acıkınca baygınlık geliyo yemezsem...e sabah aç gidicem zaten bi de öyle tatlı tatlı şeyi içicem ki tatlı midemi bulandırıyor :/ e sonra da kaç kere kan vermeler falan üff...şart mı peki bu şeker yükleme testi acaba? yaptırmayan var mı aranızda? dr.a da sorucam gerçi de...
doğum günün kutlu olsun canım...benim de 15 iydi... :) biz de bi pastayla kutladık geçtik...üzülme anlıyorum seni...insan farklı bi şeyler bekliyo,hele ki böyle karnı burnundayken....ben de beklemedim değil bi dışarı çıkarmasını bi çiçek getirmesini vs ama o da yapmadı :)
sağlığımız yerinde olsun canım boşveeeerrr
ben 15 kilo aldım moralin düzelsin :)çok kilo aldım çokkkk((
Canım valla tanımıyorum ama gercekten üzülüyorum kötü bisey olunca, biraz da hormonların etkisi var heralde,
İnsallah hersey gönlünce olsun , dediğin gibi kaderin önüne geçilmiyor hakkında hayırlısı olsun , herkesin ayrı bi imtihanı var Allah cocuklarımızla imtihan etmesin
ya bişey sorucam kuzum ; öncelikle Allah yavrucuğunu korusun maşallah ona ama panikledim benim gebeliğim 24.haftaya girdi ve bebeğim 750 gram. bizimkininde bacakları çok uzunmuş. kilo konusunda biraz önde gidiyoruz sanırı bi problem çıkar mı acaba? senin haftan ilerlemiş ama biz senden gerideyiz ve bebeğim kilolu.
canım ben mevzuyu bi türlü anlayamadım sanırım kaçırdığım bir yer oldu ama konu ne olursa olsun üzülme bunu belkide en iyi anlayan insan benim. hepsi geçiyor inan. mutsuz bir evliliktense mutlu bir yalnızlıkta büyüyen çocuk çok daha sağlıklı oluyor.
çok üzüldüm hiç mi düzelemez aranızdaki problem Allah güç versin arkadaşım ne diyeceğimide şaşırdım
işte seninki 25. haftada benimki 24. haftada ve senin bebeğinden daha kilolu. benim bu konuyu doktorumla konuşmam lazım koştur koştur nereye gidiyor böyle.Canım benimkinin de kilosu ondeymis , Dr 2. , 3. Gebeliklerde daha ılerde gider kilo , normal dedi,
benim 2. De ondeydi, 3800 gr doğdu , bu biraz daha bile onde ,
Bir de seker yüksekse bebek kilolu oluyor, seker yüklemesi yaptırcam bende, normalse yapacak bisey yok, takip edilecek
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
yarın eşimi ikna edersem beraber gezeriz belki
inş. eviniz zamanında biter de gönlünce yaparsın her şeyini cnm
ben de kız çok istemiştimhatta dr ilk göbek kordonu bacaklarının arasında göremiom net ama %80 kız demişti eşim bozulmuş ben de pek bi mutlu olmuştum. bi sonraki kontrolümüzde yine kız die beklerken dr erkek dedi ben şoka girdim eşim mutluluktan uçuo tabi, hep emindi erkek olacağına
ama öğrendiğim anda da şaşırdım ama hiççç üzülmedim sağlıklı olsunlar yeter ki bitanem aşkım olacak benim oğlum
acıkmaya başladım yemeğe girişsem iyi olacak
Canım Bebşik işini hallettik, Helenas arkadaşım saolsun otomatik sallanan bir park yatak bulmuş ve bana gönderdi. Eşimle hem fikir olduk tam aradığımız gibi,
şimdi sipariş verdimbak işte buu
maxsima swing 2 - YouTube
arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmak mecbur mu?? yptırmayan var mı aranızda ?hiç istemiyorum ben(
Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsemöptüm hepinizi uyuyan güzeller...
Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsemöptüm hepinizi uyuyan güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?