- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.361
ben bu ismi beğeniyorum ama isme ısınman çok önemli. sırf hayatı güzel bir sahabeye ait diye koymamalısın bence. en yakın arkadaşımın adı NESİBE. dünyalar güzeli bir afet.canlar selamlar.... çok uzun zamandır yazamadım ama hergün okuyorum....
kontrollerimiz çok iyi geçen hafta 690 gr dı kızımız.... şeker yükleme tesitimzde normaldi...
ben isim bakıyorum-düşünüyorum... ama kararsız kaldım...
eşim de bu gün cuma namazında vaazda nesibe isminde bir sahabenin hayatını anlatmışlar.. çok etkilenmiş neredeyse ağlamış ve nesibe ismi çok hoşuna gitmiş...
ben pek ısınamadım ama, hayatını okudum... çok etkileyici...
fikir almak istiyorum nesibe nasıl bi isim.....
ben yapıyorum canım zaten uzmanlığım bugünaydın kızlar... aranızda pilates yapan var mı?
bu arada herkese günaydın
seda ablanız gibi kokulu kokulu öpüyorum hepinizi
fundArda86;
bence çok hoş geliyor kulağa canım düşünebilirsiniz pek alaaa
kızlar bunları oğluma ben ördüm,allah giydirmeyi nasip eder inş.
Eki Görüntüle 690050 Eki Görüntüle 690051 Eki Görüntüle 690052 Eki Görüntüle 690053
canlar merhaba,
bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı ancak siteye girmeye fırsat buluyorum. Öncelikle inşallah herkes iyidir.
Redcim sana da çok geçmiş olsun, Allah korumuş meleğini canım.
benim dün geceden beri baş ağrım olduğundan bugün tam 3 saat süren şeker yüklememde resmen çin işkencesi yaşadım. 75 ml karışım her saat başı kan alımı toplamda 4 kere kanım alındı. evden sabah 7.30 da çıkan ben öğlen 14:00 de evime gelebildim. o baş ağrısı ile yatıp uyumuşum 2 saat kadar. derken kapı zır zır zırrrrrr. bu sefer baş ağrım enseme indi ve bu saat oldu hala başımda tülbent sıkılı oturuyorum.
bugüne ait tek güzel şey dikiş makinem geldi ve zaman geçsin diye kızıma takı yastığı diktim. Makineyi denemiş oldum Maşallahımız var
Eki Görüntüle 690184
artık çalışmalarımı kendi bloğumda da yayınlıyorum hehe. bana ulaşın anacımşuan her konuda acemiyim ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ecemin sandığı
geçmişte arkadaşlardan bazıları yazmıştı aynısı şu aralar bende de oluyor yok göbeğin ne kadar büyüdü seni dokuzuncu ayda düşünemiyoruz şöyle böyle sinir oluyorum ya sanki kendileri nasıldılar hamileyken ayrıca fazla kilo da almadım başlarda bulantıdan verdiğim kiloları aldım sadece nedir alıp veremedikleri hamilelerle anlamıyorum
Bende de tam tersi aa sen 6aylik hamilemisin 4 aylik gibi hic yok karnin.kesin zayif dogar diolar.sinir bozucu yaaaa
ben bu ismi beğeniyorum ama isme ısınman çok önemli. sırf hayatı güzel bir sahabeye ait diye koymamalısın bence. en yakın arkadaşımın adı NESİBE. dünyalar güzeli bir afet.
ben yapıyorum canım zaten uzmanlığım bu
yok yok gayet açık anlatmışsın. 9.aya girene kadar bi sorun olmaz. ancak naçizane bir tavsiye, pilatesi uzman kontrolü dışında yapmamak lazım hele de hamilelik döneminde. çünkü kasların açısı,kaburgaların ve kemikleri açık kapalı olması,bele yüklenen ağırlık ve beli kullanma kalitesi daha aklıma gelmeyen pek çok şey var. illede evde yapacaksan nefes alıp verme işini sakın unutma ve kasıldığını hissettiğin zaman mutlaka bırak. birde ayaktaki hareketlerde mutlaka sağlam bir sandalyeden yardım alaha süpermiş canım hemen uzmanımıza danışayım o zaman ben eskiden yapmıştım pilates 1 haftadır da hamile pilatesine başladım ebru şallıyla(mecburen başka bulamadım nette) birbuçuk saate yakın bi video kendimi çok zorlamadan yapıyorum kas ağrılarım oldu tabi başka ters birşey hissetmiyorum iyi hissediyorum kendimi... sence devam etmeli miyim tedirginim bebeğime zarar vermiyorumdur umarım bişi olsa sancı ağrı bişiler olurdu yok öle bişi ama huzursuzum da... ne karışık anlattım de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?