2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu ismi beğeniyorum ama isme ısınman çok önemli. sırf hayatı güzel bir sahabeye ait diye koymamalısın bence. en yakın arkadaşımın adı NESİBE. dünyalar güzeli bir afet.
günaydın kızlar... aranızda pilates yapan var mı?
ben yapıyorum canım zaten uzmanlığım bu

Haydi kızlar sokağa , bebislere cİciler biciler almaya, keçeciler de keçe almaya

fundArda86;

bence çok hoş geliyor kulağa canım düşünebilirsiniz pek alaaa

Teşekkür ederim tatlım bence de fena degıl gıbı ama işte Ilgaazzz : Aygaaazz diye kovalamasınlar cocuumuu :)) Aslında hem cok duymadıgım bir isim hemde söylenişi kolay Hazar ismini de ogluma bu sebeple secmiştim. Evet evet ısındım ben bu isme ya sagol cnm [/QUOTE]

Bende beğendim CANIM ismi gayet modern ve kulağa hoş geliyor.

Ellerine sağlık canım güle güle giysin bebişin :) Bizim örgüden hiçbişeyimiz yok :) Annem öremiyor ben zaten öremem duyduğuma göre teyzem yapıyormuş bişeyler çok merak ediyorum

Maşallah canım benim hemen yastık bile dikilmiş :) Eline sağlık. Ben de blog açmak istiyorummmm bakalım uğraşabilirsem yapıcam

Herkese iyi hafta sonları kızlaaaar ben kaçıyorum kızımla hem hava alalım hem de boncuk tül falan bakıcam geçen hafta onları akıl edememişim yorgunluktan Öpüyoruz sizleri kendinize ve kızımın arkadaşlarına iyi bakın

Bende de tam tersi aa sen 6aylik hamilemisin 4 aylik gibi hic yok karnin.kesin zayif dogar diolar.sinir bozucu yaaaa

Aynen banada seninayda karnın anca 8. ayda belli olur hiç karnın yok,AAA sen hamilemisin bilmem nee
Bende lafımı esirgemedim bnm belim 60cm di tam olarak yani çok zayıf oldugum için sana öle geliyor anlamayabilirsin böle balık etli deilim ben senin gibi dedim Onlara noluyosa bende anlamıorum hamilelere yorum yapmak zorunda hissedio sanki herkes kendini boşverin kızlarrrrrrr

canlarım günaydıııın hepinize güzel bir hafta sonu geçirin benim kociş nöbetçi bugüüüün can sıkıntısından patlayacağız hele önümüzdeki hafta hiç yok ne yapacağız tek bilemiyorum buraların müdavimi olurum artık

aha süpermiş canım hemen uzmanımıza danışayım o zaman ben eskiden yapmıştım pilates 1 haftadır da hamile pilatesine başladım ebru şallıyla(mecburen başka bulamadım nette) birbuçuk saate yakın bi video kendimi çok zorlamadan yapıyorum kas ağrılarım oldu tabi başka ters birşey hissetmiyorum iyi hissediyorum kendimi... sence devam etmeli miyim tedirginim bebeğime zarar vermiyorumdur umarım bişi olsa sancı ağrı bişiler olurdu yok öle bişi ama huzursuzum da... ne karışık anlattım de mi

herkese günaydınlarrr ve iyi hafta sonları

dün ilk tetanoz aşımızı olduk öğlen olmuştum aşıyı akşam ağrısı başladı kolumun sonra da hemen ardından müthiş bir baş ağrısı yattım uyuyamadım parol aldım rahatladım ama sabah yine baş ağrısı ile ve kolum hafif şiş sanki ilaç dağılmamış da topaklaşmış gibi orda duruyor şeklinde uyandım. yahu bu aşı böyle baş ağrısı yapmış mıydı sizde?

slm kızlarr nasılsınız...? dün benım dogum gunumdu eşim çalıştı gecelere kadar, sonrada hiç birşey yapmadı dıye içlendım agladım, ağladım dıede tartıstıkkk sonra dr gıtmek ıstedım bebişme bısey oldumu dıyee korktum..çok sükür iyi annesının kuzusu bebısım 620 gram olmus teyzelerı maşşallah meleğime 3haftadır gormuyordum içim rahatladı, bı dogum gunumde pastam bıle olmadı ama dünun en hedıyesı bebegımı gormek oldu ...

günaydın hamişler dün bütün gün temizlik yaptım dip köşe öyle yorgundum ki buraya yazamadım okuyup çıktım akşamada çaya misafir gelecek ya bişey sorucam doktorum bana ayrıntılı için 2 mayısta gel dedi geç değilmi ya banamı öle geliyo 23.haftaya giricez nerdeyse

yok yok gayet açık anlatmışsın. 9.aya girene kadar bi sorun olmaz. ancak naçizane bir tavsiye, pilatesi uzman kontrolü dışında yapmamak lazım hele de hamilelik döneminde. çünkü kasların açısı,kaburgaların ve kemikleri açık kapalı olması,bele yüklenen ağırlık ve beli kullanma kalitesi daha aklıma gelmeyen pek çok şey var. illede evde yapacaksan nefes alıp verme işini sakın unutma ve kasıldığını hissettiğin zaman mutlaka bırak. birde ayaktaki hareketlerde mutlaka sağlam bir sandalyeden yardım al

merhabalar ağustos anneleriiii

4 aydır eylül annelerini okuyordum çünkü ilk başta muhtemel doğum 7 eylül görünüodu kaya kaya 30 ağustosa gelmiş bulunuyoruz
o yüzden ben de aranıza katılmak istedim.
umarım herkesin keyfi yerindedir

kısacık anlatiim 27 yaşındayım 57 kg ile hamile kaldım şuan 61 kg görüyorum, sanıyorum normaldir, çünkü ortalama bi göbeğim var

13-14cm civarlarında bi çikolata kistim var sağ yumurtalığımı tamamen kaplamış vaziyette, doktorum küçülebilme ihtimali olduğunu ve doğumla hem bebeği hem de kisti alacağını söylüyor.
bu salı gittiğim son randevumda rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilir belki dedi, ama benim içim rahat, biliyorum hiçbişi olmıcak
herneyse perş.günü ilk aşımı oldum ağrı vs.bişi olmadı çok şükür sadece geceleri üzerine yattığım için mecburen o zamanlar rahatsızlık hissettim.

haftaya perşembe de şeker yüklemem ve 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrasonum var
hı oğlum olacak bu arada

yaklaşık 2 haftadır da hareketlerini hissediyorum miniğimin, konuşuyorum onunla o da karşılık verio resmen pıt pıt

merhaba hamiş hatunlar hepinize mutlu, sağlıklı ve bol güneşli hafta sonları diliyorum.
Güzel bir haftasonu kahvaltısının ardından kısa bir yürüyüşten sonra yine büroya geldim ama bugün hava çok güzeeel
gelirkende göğüslerim artık büyümeye başladığından rahat bir sütyen bir de hamile çamaşırı aldım bakalım beğenirsem bir kaç tane daha alırım sanırım şu beli yüksek olanlardan. aranızda kullanmaya başlayan var mı?
ha bu arada ben şu son 1 haftadır tam hamile aldım göbüşüm kocaman oldu bile

Tünaydın annelerrrrrr
Size danışacağım var, kafam çook karışık. Pazartesi için randevum var ayrıntılı ultrasyona, ama ben gidip gitmemek arasında çook kararsızım. Yaptırmazsam ne olur diye düşünüp duruyorum. Sonuçgta yavrum büyümüş aksi birşey dahi olsa şuanda doğana kadar müdahale edilemez. Özel hastaneler biliyorsunuz herşey istiyor, devlet hastaneleri de en son 23 haftaya kadar bakıyor, bunu geç öğrendim ve o fırsatı kaçırdım. Sigortalı fiyatı 172 tl, düşünüyorum rabbime emanet edeyim ona bırakayım, o parayla eksiklerini tamamlayayım. Off çok karışığım çok Ama bir yanım yaptırma diye ağır basıyor. Normalde yaptırırdım parayla alakası yok, ama içimden de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…