2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın lokumlar
Musmutlu pazarlar olsun, kocişlerinizle eğlenin gezin dolaşın. Biz çıkıyoruz kahvaltı yapıcaz ardından gezicez
öptüm

Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsem öptüm hepinizi uyuyan güzeller...

Canım bende dün 3 e kadar yatamadım.Yattığımdada bir sağ bir sol derken saat en son 4 olmuştu.Sabah zor kalktım.Bugün arkadaşımın ev mevlütü var.Yorgunluktan ölüyorum.Nasıl gidicem bilmiyorum.

bence de çok güzell.. fiyatı, nerden alınabileceği hakkında lütfen yardımm

günaydın herkeseee.. ben daha ilk defa dün bebeğim için alışveriş yaptım. çokk güzell yaa eşim çok alışveriş yapıyorum diye bana sürekli kızarken bebek alışverişinde benim abartıyoruz dememe rağmen eşim ısrar etti onu da alalım bunu da alalım diye. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin.

kizlar gunaydin dun zar zor uyudugum icin daha yeni uyandim esimde nobetci mesaisi falan derken uyandiran olmadi tabi. kecede. bende birseyler yapmak istiyorum ama nette nerden aliyorsunuz

ördüklerin çok güzel canım az kaldı üstünde de göreceksin oğlunun :) maşallah ona...
o gaz gibi hissettiğin hareketler bebek hareketleri başlarda öyle hissediliyor... sonra iyice artıyor canım.... ama o da bebeğin yani... birde uyku uyuyorlar ya kıpırdamadı diye korkma mesela şu anda benimki uyanık ama en fazla 10 dk böyle sonra yine uzun bir uyku çekiyor...

benim dün detaylı usg vardı şükür sonucunu okudum her şey normal görünüyor birde doktorum görsün bakalım ne diyecek.... çok uzun bakılmadı özele gitmeme rağmen renkli fotom bile yok olsun sağlıklı ya kızım bu bana yeter....

herkese iyi pazarlar,
kahvaltımızı yaptık biraz sindirelim diye pc başındayız oğlumla,karnı doyunca benim miniğin yavaş yavaş pıt pıtlamaya başladı bile...
hep burda sizlerden hareketleri konusunda bilgiler okudum artık ben de hissediyorum çook şükür bebişimin pıt pıtlarını ve inanılmaz bişey gerçekten.

Merhaba canım,hakkınızda hayırlısı olsun,biz de boşanacağız eşim razı olduğunda.biran önce razı olsada bende hayatımı düzene koyabilsem

cok güzelmişş canım bence ama yinede bak belki değişik modeller vardır bende dün aldım uyku setini netten

tüm annelere gecikmiş bir günaaydın ilk nefes başladı ona bakıyoruz kızımla

tünaydın canım bizde kızımla ilk nefesi izliyoruzzzz :126:

güle güle kullansın minnoşun yesinler bu minikleri anneleri yaaa bende çok mutlu oluyorum alışverişte

hadi gözün aydın fıstık

çok sağol canım zaten sizler deneyimlerinizi,yaşadıklarınızı anlattıkça ben panik yapmıyorum,bilgi sahibi oluyorum.
bu arada ayrıntılının sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim benim gittiğim de özel ve oraya giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla en fazla 15 dk bakılıyormuş.benim de haftaya cumartesi ayrıntılım var ben de foto istiyorum ama sonuç seninki gibi iyi olsun yeter canım

kızlar kasığımda ve malum yerin üstüne doğru agrım var niye ki yaaaa

ben hissettiğin ağrıyı yaklaşık 10 gün kadar çektim dra bile gittim baskı ve sancıdan dolayı rahim bağlarının gerilmesinden rahmin büyümesinden oluyor herşey normal demişti canım.

Merhaba canım,hakkınızda hayırlısı olsun,biz de boşanacağız eşim razı olduğunda.biran önce razı olsada bende hayatımı düzene koyabilsem

Hayırlısı olsun canım kolaylıklar dilerim...

kızlar kasığımda ve malum yerin üstüne doğru agrım var niye ki yaaaa

Bende de var. Tekme yemişim de sanki morarmış ve ben de bastırıyormuşum gibi hissettiren tuhaf bir ağrı. Doktorum artık magnezyuma başlayalım rahatlarsın dedi.
Bir de benim bebiş daha kafa üstü dönmemiş. Ters bebeği taşımak daha zordur onun da etkisi oluyordur dedi...

Insallah en makul sekilde atlatirsiniz bu sureci canim, bugun bugunde kaliyor, ileride donup baktigimizda karmimizda bebegimizi bosuna uzmusuz diyecegiz... Simdi sadece onlari dusunme zamani.. Su akar yolunu bulur merak etme, duzen dedigin bir bakiyorsun 1 gunde kuruluyor... Sevgiler,

Canım bende dün 3 e kadar yatamadım.Yattığımdada bir sağ bir sol derken saat en son 4 olmuştu.Sabah zor kalktım.Bugün arkadaşımın ev mevlütü var.Yorgunluktan ölüyorum.Nasıl gidicem bilmiyorum.

Arkadaşlar çoooook yorgunum.Arkadaşımın mevlüdünede gidemedim.Bugün evde dinlenmek istedim.Dün kendimi çok yardum galiba.

o mg ne oluyo ki cnm ? yani mg.ı mı varmış herkese standart değil mi?ben de bu hafta arıycam dr.umu bi..o kadar saat aç durmam mümkün değil benim :/ bir de öyle tatlı falan ıyyy
kan vermekten ben de korkardım eskiden ama alıştım sonra...zaten ilk aylar öyle şeyler yaşadım ki,iki kolumda serumlardan delik deşik oldu ( o yüzden kan vermek çok basit geliyo artık..

Canım ben 2. Gebeliğimde yaptırmadım ama hersey normaldi , bunda yaptıracağım mecbur , çünkü bebis biraz iri ve ben 9 kilo kadar almisim ve cok tatli yiyorum

benim bebeğim normal haftasıyla uyumlu gidiyor bir de tatlı yemiyorum ben hiç..çoook nadir bisküvi fln belki...çıkacağını sanmıyorum ben de şeker o nedenle de boşuna o sıkıntıyı çekmek istemiyorum...

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar, biz de 22. haftadayız ve oğluşuma hiçbişey almadım daha. ne zaman başlanmalı erken mi yoksa artık başlanmalı mı alışverişe :)

kızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmış şimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…