- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.461
Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsemöptüm hepinizi uyuyan güzeller...
bu çok güzel göründü gözüme, çok inceleme fırsatım olmadı gerçi ama böle parkyatak içinde bi de minik beşiği olanları daha önce görmemiştim, fiyatı da 190tl civarı yazmışsın sanırım geçmişte bi sayfada tesadüf gördüm. elinize geçti mi acaba nası bişi:26:
arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmak mecbur mu?? yptırmayan var mı aranızda ?hiç istemiyorum ben(
mrb kıslaaarrr,nihayet hafta sonu...
öğlen okula giderken ilk aşımı yaptırdım sağlık ocağında başta ağrı yoktu ama yarım saattir ağrısını hissettirmeye başladı ee çekeceğiz artık napalım yarın ne güzel ayrıntılım vardı ama drumun konferansı varmış haftaya kaldı hemşiremiz da haftaya şeker yüklemeni de yaparız ayrıntılıya da girersin dedi olur dedik ama kendimi yarın bebeğimi görmeye adapte etmiştim hayal oldu neyse vardır bir hayır artık.
ben henüz bebişimin hareketlerini hissetmiyorum maalesef ama dünden beri sanki gaz dolanıyormuş gibi bazı yerlerde değişiklik hissediyorum özellikle de yemekten sonra gaz değil biliyorum ama anlamlandıramadım acaba bebeğim mi?
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
http://www.tac.com.tr/satis/cImage/buyuk/71045347.jpg
Kızlar benim bugün baktığım uyku seti.Mağazada beğenmiştim ama eve gelince internetten tekrar baktım ve acaba güzel mi dedim.Sizce nasıl?Acaba eminönüne gidip baktıktan sonra mı alsam.Orda çok çeşit varda.Eminönüne gidenler uyku seti bakmışlarmıydı.Güzel modeller varmıydı.
tüm annelere gecikmiş bir günaaydın ilk nefes başladı ona bakıyoruz kızımla
günaydın herkeseee.. ben daha ilk defa dün bebeğim için alışveriş yaptım. çokk güzell yaa eşim çok alışveriş yapıyorum diye bana sürekli kızarken bebek alışverişinde benim abartıyoruz dememe rağmen eşim ısrar etti onu da alalım bunu da alalım diye. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin.
herkese iyi pazarlar,
kahvaltımızı yaptık biraz sindirelim diye pc başındayız oğlumla,karnı doyunca benim miniğin yavaş yavaş pıt pıtlamaya başladı bile...
hep burda sizlerden hareketleri konusunda bilgiler okudum artık ben de hissediyorum çook şükür bebişimin pıt pıtlarını ve inanılmaz bişey gerçekten.
ördüklerin çok güzel canım az kaldı üstünde de göreceksin oğlunun :) maşallah ona...
o gaz gibi hissettiğin hareketler bebek hareketleri başlarda öyle hissediliyor... sonra iyice artıyor canım.... ama o da bebeğin yani... birde uyku uyuyorlar ya kıpırdamadı diye korkma mesela şu anda benimki uyanık ama en fazla 10 dk böyle sonra yine uzun bir uyku çekiyor...
benim dün detaylı usg vardı şükür sonucunu okudum her şey normal görünüyor birde doktorum görsün bakalım ne diyecek.... çok uzun bakılmadı özele gitmeme rağmen renkli fotom bile yokolsun sağlıklı ya kızım bu bana yeter....
kızlar kasığımda ve malum yerin üstüne doğru agrım var niye ki yaaaa
Merhaba canım,hakkınızda hayırlısı olsun,biz de boşanacağız eşim razı olduğunda.biran önce razı olsada bende hayatımı düzene koyabilsem
kızlar kasığımda ve malum yerin üstüne doğru agrım var niye ki yaaaa
Merhaba canım,hakkınızda hayırlısı olsun,biz de boşanacağız eşim razı olduğunda.biran önce razı olsada bende hayatımı düzene koyabilsem
Canım bende dün 3 e kadar yatamadım.Yattığımdada bir sağ bir sol derken saat en son 4 olmuştu.Sabah zor kalktım.Bugün arkadaşımın ev mevlütü var.Yorgunluktan ölüyorum.Nasıl gidicem bilmiyorum.
Günaydınlar mutlu pazarlarrr
Ben de hiç istemiyorumKan vermekten zaten korkardım iyi kötü azıcık yendim onu ama tam değil. Bundan çok korkuyorum ama
Dün doktorum çıkacağını sanmıyorum ama yapılsın bilelim dedi. 5mg lık test yazdı. Neyseki 10 değil... 24 nisanda izinliyim eşim de izin alabilirse sabah gideceğiz. Alamazsa tek başıma gideceğim. Umarım bayılmam
Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 3 müüüüüüüüüüüüüüüüüü
Delisin sen
Canım ben 2. Gebeliğimde yaptırmadım ama hersey normaldi , bunda yaptıracağım mecbur , çünkü bebis biraz iri ve ben 9 kilo kadar almisim ve cok tatli yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?