- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.481
o ağrı rahim bağları kasla kemiklerin birleşim yeri geriliminden oluyor canım endişelenme... hepimizde oluyor...kızlar kasığımda ve malum yerin üstüne doğru agrım var niye ki yaaaa
aynen foto önemli değil canım inşallah senin sonuçların da çok iyi çıkacak... tüm organları ve parmaklarını bile tek tek görebilme şansın oluyor süper bişey bence keyfini çıkar o günün.... çok yolunda gitsin :)çok sağol canım zaten sizler deneyimlerinizi,yaşadıklarınızı anlattıkça ben panik yapmıyorum,bilgi sahibi oluyorum.
bu arada ayrıntılının sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim benim gittiğim de özel ve oraya giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla en fazla 15 dk bakılıyormuş.benim de haftaya cumartesi ayrıntılım var ben de foto istiyorum ama sonuç seninki gibi iyi olsun yeter canım
bizde eşimle temizlik yaptık aynen belim ağrıdı ve çok inatçı bir ağrıSelamlar
Herkes kocişiyle gezmelerde,alışverişte sanırım.:)
Bizde kocişle evi temizledik ikimizde yorulduk belim çok ağırıyor azıcık iş yapsam bile
Şeker yüklemem 23 nisanda yapılacak sabah 08:30a aldım randevuyu erkenden gidip halledeyim diye çoğu kişiden olumsuz şeyler duyunca bende çekinir oldum ama inş.sorunsuz atlatırız bunuda :)
Benim bir arkadaşımda hamileyken sorunlar yaşamaya başlamıştı eşiyle ve bebek doğduktan 3 ay sonra ayrıldılar.Annesinin yanında kaldı onlarla büyüttü bebeğini bir çok zorluk çekerek ama şuan oğluşu 4 yaşında ve arkadaşım yeniden evlendi çok çok mutlu.
Yani Allah sabırını veriyor elbette çok zor bir süreç ama önceliğiniz bebişleriniz olsun kızlar.Allah yardım etsin ikinizide.
Kızlar, bu benim ikinci gebeliğim, 25. haftadayız.
Küçük bir tavsiye şeker yüklemesi için. Kan vermeden önce kaç defa kan alacaksınız diye sorun hemşireye. 50 g lık glikozda bir aç bir de tok alıyorlar. Yani iki kez. Fakat devlet hastaneleri 75 g ve 100 g da 3 yada 4 defa kan alıyorlar.
Bu durumda tavsiyem size damara serum aparatı taktırmanız. Ben öyle yapmıştım ilkini. Böylece defalarca delemiyorlar kollarınızı:) Serum iğnesi damarınızda bekliyorsunuz, kan verme saati gelince kanı alıp tekrar kapatıyorlar o aparatı. Son işlemden sonra da çıkarıyorlar.
Muhtemelen laboratuarda yoktur, eczaneden alırsınız.
Herkese geçmiş olsun şimdiden:)
Selamlar
Herkes kocişiyle gezmelerde,alışverişte sanırım.:)
Bizde kocişle evi temizledik ikimizde yorulduk belim çok ağırıyor azıcık iş yapsam bile
Şeker yüklemem 23 nisanda yapılacak sabah 08:30a aldım randevuyu erkenden gidip halledeyim diye çoğu kişiden olumsuz şeyler duyunca bende çekinir oldum ama inş.sorunsuz atlatırız bunuda :)
Benim bir arkadaşımda hamileyken sorunlar yaşamaya başlamıştı eşiyle ve bebek doğduktan 3 ay sonra ayrıldılar.Annesinin yanında kaldı onlarla büyüttü bebeğini bir çok zorluk çekerek ama şuan oğluşu 4 yaşında ve arkadaşım yeniden evlendi çok çok mutlu.
Yani Allah sabırını veriyor elbette çok zor bir süreç ama önceliğiniz bebişleriniz olsun kızlar.Allah yardım etsin ikinizide.
Kızlar, bu benim ikinci gebeliğim, 25. haftadayız.
Küçük bir tavsiye şeker yüklemesi için. Kan vermeden önce kaç defa kan alacaksınız diye sorun hemşireye. 50 g lık glikozda bir aç bir de tok alıyorlar. Yani iki kez. Fakat devlet hastaneleri 75 g ve 100 g da 3 yada 4 defa kan alıyorlar.
Bu durumda tavsiyem size damara serum aparatı taktırmanız. Ben öyle yapmıştım ilkini. Böylece defalarca delemiyorlar kollarınızı:) Serum iğnesi damarınızda bekliyorsunuz, kan verme saati gelince kanı alıp tekrar kapatıyorlar o aparatı. Son işlemden sonra da çıkarıyorlar.
Muhtemelen laboratuarda yoktur, eczaneden alırsınız.
Herkese geçmiş olsun şimdiden:)
slm kızlar herkese iyi pazarlar dilerim.oğlumla ancak dinlenme fırsatı bulduk.boşanma durumu olan arkadaşlara allahtan yardım ve sabır diliyorum.çok zor bi süreç ama geçecek.önemli olan babaklarinizin ve sizin iyiliği ve sağlığı.ben rahatsız olduğumdan son 3 gndür annem bendeydi.alışverişte yaptık biraaz.bebeğime yorgan aldık alt açma ve hastane çıkışı birde çorap seti aldık.alt açma bi tane almıştık ama bu daha taşıması kolay bebeişin çantasına sığacak bişiy.resimleri koyamıyorum ama hepsi öyle şirin ki anlatamam.dr um bana çalışmayı yasakladı bundan sonra.artık evdeyiz minnoşumla.bu arada doğumla ilgili dr ile görüşen var mı yoksa daha erken mi
doğumla ilgili eğer normal doğum düşünüyorsan erken çünkü normal doğumda 37. haftadan sonra olup olamayacağı anlaşılıyor... ama sezeryan düşünüyorsan doktorun la bunu görüşmelisin... mesela ben zorunluluktan sezeryan olacağım çünkü rahim ameliyatı geçirmiştim bu nedenle sezeryan olmak zorundaymışım...
normal doğum düşünüyorsanda doktorunla paylaşman gerekli epudural anestezi ile mi olacak vs. birde doktorun rolü çok önemli normal doğumda psikolojik olarak hastayı hazırlamalı...
Kızlar ölüyorum yorgunluktan daha taşınmadan bu hale geldiysem taşınınca ne olacak bilmiyorum. Evi temizletttik dün kadın aldım ama onu getir bunu götür nakliyeciyi ayarla perdeciye git canım çıktı. Arada okudum ama yazma fırsatım olmadı benim de kasıklarım mı idrar yollarım mı dün ki yorgunluktan mı bilemedim ama sabahtan beri sancım var.
İki arkadaşımız boşanmaktan bahsetmiş çok üzüldüm heleki en hassas olduğumuz ve desteğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde böyle bişi yaşamak çok zor Allah yardımcınız olsun kızlar. Hepimizin hayatın da sorunlar illaki oluyor anlaşmazlıklar tartışmalar ama sevgi ve saygı bitmiş ise yapacak en doğru şey sanırım. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin geçen sene bu ayda en yakın arkadaşım 3 aylık hamileyken iş kazasında eşini kaybetti. Rahmetli o kadar düşündü ki çocuğuna baba olmayı çok istiyordu ama göremeden hakkın rahmetine kavuştu. Bazı çocuklar Allah'ın emriyle babasız kalıyor bazılarıda babaları sağ iken babasız kalıyor inşallah çocuklarına olan sorumluluklarını kaybetmezler
bosver canım ya doğumdan sonra verirsin ...bende 5 kiloya doğru gidiyorum 8-10 arasıyla bitirsem süper olcakk...
sen kaç kilo almışsın canım
ben 15 kilo aldım moralin düzelsin :)
cnm ben ilk defa doğum yapcam bu yüzden endişelerim var tabi ki.aslında normal epidural düşünüyorum ama bi taraftanda korkuyorum.bazıları çok memnun kalırken bazı arkadaşlarım birdaha normal asla diyor.dr um daha bişiy demedi.ben sorsammı acaba diyorum.kasılma sorunum var ya erken doğum oluyrsa diye de endişeliyim.progestan kullanıyorum hala sabah akşam.
benim doktorum erkek bana sana ne olmuş böle dedi eşimin yanında yerin dibine girdim kadın olsaydı belki alınmazdım ama heralde erkek olduğu için birde saçlarım benim çok beyaz bana saçlarınıza bişey mi yaptınız dedi malum boyamıyorum ya 9 kilo aldım tatlı çok yedim onndan oldu kızlar ne görsem canım çekiyor 5 yaşına yeniden döndüm okulda çocukların ellerinde yedikleri dahil utanmasam alıp kaçaçam ellerinden eşim den gizli gizli giyinip soyunuyorum 68 le hamile kaldım neyse bebişim sağlıklı olsunda ne yapalım veriririz inşallah emzirerek veririrzz onun için herşeye değer
kızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmışşimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum
cnm bazı agrılar oluyo hepımızde...ama erken dogum rıskn olsa doktorun soylerdı bnce raht ol...bn normal dogum hc dusunemıyorm...panık bı ınsanm bde agrıya pek dayanklı degılım...her kasılmayı dogum sanırım son aylar....zaten bnm doktormda mınyonsun deyıp duruyo...allaha sukur herhangı bı rıskım yok ama ablam erkn dogum yaptı doktorumuzda aynı...sende tedbır olarak hftalk ıgne verıcem dedı...
aslında bende öyle pek acıya dayanıklı falan değilim ama ilk defa kendimi rahim filminde cesaretli buldum şaştım kendime.anestezi olmadan sadece ağrı kesici ile yaptırdım çıktım.tabi doğum çok başka bişiy.benim kasılmam çok olduğundan şu sıralar düşünmeye başladım bu erken doğum olayını.yoksa öyle evhamlı bi tip değilim hiç.bu arada bende 5 kilo aldım şu sıralar hızla almaya devam ediyorum bakalım sonumuz nolcak.8 le biter hamilelik diyordum başta ama olmayacak sanırım.önemli olan bebeğim gerisi teferruat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?