- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.501
bu yastan snra goruyomusn sen kaynatayı:)cnm bnce ne yap et barıstr basına kalır hamıle halınle onunlamı ugrasıcn bde
bizde temizlik yaptık gündüz..biraz dinlenip dışarı çıktık...arabayla çıktık ama ben öldüm yorgunluktan..sırtım kalçalarım çok ağrıyor şu an....
bu arada boşanmaktan bahseden ikinci kişi olarak ben algılandım sanırım ama benim şu an böyle bir durumum yok,sadece bazı sorunlardan dolayı bi kaç kere düşündüm hatta eşime de söyledim...sorunlar bi şekilde düzeltilebiliyor ya da üzeri örtülüyor bilemiyorum ama şu bir gerçek ki bazı şeyler çok yıpranıyor,eskiyor...hele ki böyle sevgiye ve şefkate en çok ihtiyacımız olduğu dönemde olunca bütün bunlar çok daha ağır geliyor...ben kendimi bu anlamda yalnız hissediyorum...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...o kararı vermek kolay değil,sonuçta kimse yuvası yıkılsın istemez,herkes mutlu olmak için evleniyor ama kendi adıma konuşmam gerekirse belli bir noktaya gelince de arkama bakmam...kıymetim bilinmiyorsa ve acı çekiyorsam kendime işkence yaptırtmam
ıyyyy damar yolundan bahsediyorsunuz....ben onu hiç yaptıramam çünkü hamileliğimin başında sürekli serum tedavisi gördüm ve kollarım delik deşik olmuştu artık,damar ağrılarım oluyordu vs..çok eziyet çektim damar bulamıyorlardı artık..bir daha aynı şeyi yaşamayı aslaa istemiyorum...off dr.umla konuşucam ama çok gerekli değilse yaptırmıycam ben yaa :18:
cnm bnde 5 kılo aldm 47ydm 52ym suan..57yle bıtırrm dıye hedeflıyorm bakalm ama...bebslermz saglklı olsnda gerısı onemlı degıl..emzrme kostrma uykuszlk derken verrz cnm
kızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmışşimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum
slm kızlar herkese iyi pazarlar dilerim.oğlumla ancak dinlenme fırsatı bulduk.boşanma durumu olan arkadaşlara allahtan yardım ve sabır diliyorum.çok zor bi süreç ama geçecek.önemli olan babaklarinizin ve sizin iyiliği ve sağlığı.ben rahatsız olduğumdan son 3 gndür annem bendeydi.alışverişte yaptık biraaz.bebeğime yorgan aldık alt açma ve hastane çıkışı birde çorap seti aldık.alt açma bi tane almıştık ama bu daha taşıması kolay bebeişin çantasına sığacak bişiy.resimleri koyamıyorum ama hepsi öyle şirin ki anlatamam.dr um bana çalışmayı yasakladı bundan sonra.artık evdeyiz minnoşumla.bu arada doğumla ilgili dr ile görüşen var mı yoksa daha erken mi
merhabalar arkadaşlar, biz de 22. haftadayız ve oğluşuma hiçbişey almadım daha. ne zaman başlanmalı erken mi yoksa artık başlanmalı mı alışverişe :)
herkese ii akşammlaar.....nasılsınızzz anneler
iyi diyelim iyi olalım canım nefesim yetmiyor bu aralar sürekli nefes darlığı yaşıyorum onun dışında iyiyiz şükür sende iyisindir inş
aynen bendede var bu nefes darlığı nefesim yetmiyor sanki neden acaba
benim doktorum erkek bana sana ne olmuş böle dedi eşimin yanında yerin dibine girdim kadın olsaydı belki alınmazdım ama heralde erkek olduğu için birde saçlarım benim çok beyaz bana saçlarınıza bişey mi yaptınız dedi malum boyamıyorum ya 9 kilo aldım tatlı çok yedim onndan oldu kızlar ne görsem canım çekiyor 5 yaşına yeniden döndüm okulda çocukların ellerinde yedikleri dahil utanmasam alıp kaçaçam ellerinden eşim den gizli gizli giyinip soyunuyorum 68 le hamile kaldım neyse bebişim sağlıklı olsunda ne yapalım veriririz inşallah emzirerek veririrzz onun için herşeye değer
bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..
bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması warsu içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo
nacizane düşüncem yaz ayına denk gelecek 9uncu ayımız onun için karnımız burnumuzda sıcakta gezmek oldukça zor olur. şimdi en büyük ve beğenilmesi en zor parçaları alıp ufak ayrıntıları sona bırakmak mantıklı olur sanırsam. en azında ben öyle yaptım kafam rahat şimdi odası ve bi takım giyecekleri hazır kendi eşyalarım eksik doğum çantası için ama oda son haftada hazırlanır bi şekilde önemli olan kızan ve uşaklar :))
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?