2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim sen degil, bosananlar klubunde ben ve hurre arkadasimiz variz, o da yazmisti arada ayni durumda oldugumuzu...biz sona gelmisiz. Senin evliligini Allah korusun, hakkimizda hayirlisi.

Kizlar bende seker yuklemesi yaptirdim ancak, sadece siviyi ictikten 1 saat sonra 4 tup kan aldilar, oncesinde almadilar... Birde ben ac karnina gitmistim, kan verdikten sonra cok kotu oldum, keske birseyler yeseydiniz gelmeden dediler... Bu sekilde seker yukleme testi yapilan var mi baska ? Sonuclar icin gittigimde unutmusuz oncesinde kan almayi tekrar yapicaz demezler insallah :s

cnm bnde 5 kılo aldm 47ydm 52ym suan..57yle bıtırrm dıye hedeflıyorm bakalm ama...bebslermz saglklı olsnda gerısı onemlı degıl..emzrme kostrma uykuszlk derken verrz cnm

canım biz seninle aynı gidiyoruz hep bende daha 5 kilo aldım aynen 57de biter diye düşünüyorum öenmli olan sağlık dediğin gibi ama kiloda almamak güzel hani

eyvah ki ne eyvah vallahi arkadaşım ne diyeyeim senin iyiliğin için bunların boşanmaması lazım

güle güle kullan canım hepsini

kızlar bu aralar bende felaket nefes darlığı var ne yapacağımı şaşırdım inanın oturduğum yerde boğulacak gibi oluyorum nefesim yetmiyor niye böyle yaaa aranızda böyle olan var mı ne yapmam lazım acaba kan hapını içemiyorum ondan mı

bizde 3 gün sonra bebek görmeye gideceğiz ona hediye aldım cicili bicili çok şekerlerdi kendi kızımada mama ömlüğü silikon mama kaşığı aldım şükür sadece gardrobu ve bebek arabası kaldı eksik çok mutluyum

merhabalar arkadaşlar, biz de 22. haftadayız ve oğluşuma hiçbişey almadım daha. ne zaman başlanmalı erken mi yoksa artık başlanmalı mı alışverişe :)

nacizane düşüncem yaz ayına denk gelecek 9uncu ayımız onun için karnımız burnumuzda sıcakta gezmek oldukça zor olur. şimdi en büyük ve beğenilmesi en zor parçaları alıp ufak ayrıntıları sona bırakmak mantıklı olur sanırsam. en azında ben öyle yaptım kafam rahat şimdi odası ve bi takım giyecekleri hazır kendi eşyalarım eksik doğum çantası için ama oda son haftada hazırlanır bi şekilde önemli olan kızan ve uşaklar :))

aynen bendede var bu nefes darlığı nefesim yetmiyor sanki neden acaba

ahh bir bilsem canım acaba demir ilacını içemiyorum kan değerim düşük çıkmıştı ondan mı diye akıl yürütüyorum belki bebek baskı yapıyordur diyorum ama işte net birşey yok. böyle giderse doktora gideceğim ama

ne düşüncesiz bi doktormuş bi bayana denirmii o laf hemde esinin yanındaa sen bosver onu tatlım yaaa hamilesin canının cektiğini ye hamişiz biz doğumdan sonra verirsin canımcım dediğin gibiii herşeye değer meleklerimiz ya sağlıkla doğsunlardaaakiloda neymişşş veririiz

bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..

bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması war su içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo

bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..

bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması war su içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo

aynı sıkıntı bende de vardı canım. doktoruma sordum gavıscon diye bir şurup verdi günde 4 defa tok karnına içebiliyorsun zararsız 1 hafta kullandım yanma oldukça şimdi geçti tavsiye ederim sor doktoruna istersen

teşekkürler canım cevabın için, sen kaçıncı haftadasın . oo sen iisin hazırlık yapmışsın, nerden başlayacağım bilemiorum. oda hazırlama konusunda da kararsız kaldım

slm kizlar bizde hsonu bebek odasi baktik modoko da... simdiden siparis vermek gerekiyormus anca oda gelio ve havalanmasi gerekmis 6.7 ay olunca siparis verilmesi gerekmis...gerce karar veremedim ama haftaya yine gidicez...

bebek odasi alan arkadaslar nelere dikkat ettiniz

ben geçen ay çarpıntı yaşamıştım arkadaşlar bırakın hareket etmeyi yattığımda bile kalbim ağzımda çarpıyordu sanki drum demiri günde 2ye çıkardı 3 günden sonra rahatladım şimdi iyiyim hala demiri günde 2 kez kullanıyorum.

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…