- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.521
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
Selamlar koca göbişli anneler :)
Bugün görüş günümüzdü. Ayrıntılıdan sonra pek tatmin etmedi elbette ama onu görmek harika bir duygu...
740 gr kadar olmuş, tosun biraz galiba. Babası kılıklıBacakları uzunmuş, doktorumuz öyle söyledi. Bu tarafı da sanırım bizim tarafa çekti :) Parmağını emiyordu çok şirindi :)
Kafası tam midemin üstündeymiş zibidinin. Ve maalesef buda gibi oturuyor. Ters dönmemiş henüz. 6 hafta daha dönmezse normal doğum yapamazmışım. Ona biraz üzüldüm ama kısmet ne yapalım. Öyle ya da böyle kavuşacağız bir şekilde. Çok fazla takmamaya çalışıyorum. Umarım döner. Babası gibi ters adam yav...
Annem de geldi bizimle, ilk defa torununu görecekti çok heyecanlıydı. Doktor bak bu kafası bu gözü bu eli diyordu ama annecim yazık benzetemedi hiç. kahve falı gibi dedi çıkınca, benzet benzet durBen bişey anlamadım dedi kadıncağız
Çıkışta da ilk defa torununa ciciler aldı çok mutlu oldum canım annem benim. Bana da gecelik aldı olley :)
Geçmişi okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum sizi ve minişlerinizi :)
kızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmışşimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum
aynen bendede var bu nefes darlığı nefesim yetmiyor sanki neden acaba
ahh bir bilsem canım acaba demir ilacını içemiyorum kan değerim düşük çıkmıştı ondan mı diye akıl yürütüyorum belki bebek baskı yapıyordur diyorum ama işte net birşey yok. böyle giderse doktora gideceğim ama
bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..
bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması warsu içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo
slm kizlar bizde hsonu bebek odasi baktik modoko da... simdiden siparis vermek gerekiyormus anca oda gelio ve havalanmasi gerekmis 6.7 ay olunca siparis verilmesi gerekmis...gerce karar veremedim ama haftaya yine gidicez...
bebek odasi alan arkadaslar nelere dikkat ettiniz
o mg ne oluyo ki cnm ? yani mg.ı mı varmış herkese standart değil mi?ben de bu hafta arıycam dr.umu bi..o kadar saat aç durmam mümkün değil benim :/ bir de öyle tatlı falan ıyyy
kan vermekten ben de korkardım eskiden ama alıştım sonra...zaten ilk aylar öyle şeyler yaşadım ki,iki kolumda serumlardan delik deşik oldu( o yüzden kan vermek çok basit geliyo artık..
benim bebeğim normal haftasıyla uyumlu gidiyor bir de tatlı yemiyorum ben hiç..çoook nadir bisküvi fln belki...çıkacağını sanmıyorum ben de şeker o nedenle de boşuna o sıkıntıyı çekmek istemiyorum...
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
bana da banyo terlği gibi geldi ama sevimliymiş. son aylar ayaklar ve bel iiice sıkıntı verecek bize zaten benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı bile..NEDEN HAMİLE TERLİĞİ
Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, kolay temizlenebilir, çamaşır makinesinde yıkanabilir EVA hammadesinden üretilmiştir.
Anti-bakteriyel
Kaymaz, yapışmaz
Ortopedik
Doğru hizada duran boyun ve omuzlar
Uzun ve düzgün bir duruş
Düzgün kan dolaşımı
Gergin baldırlar
Sağlıklı duruş ve keyifli hamilelik
Eğlenceli ve değiştirilebilir aksesuarlar
BEL AĞRISI
BEL AGRISI SİKAYETLERİ YASIYOR MUSUNUZ? HAMİLELİKTE BEL AGRISI’ NIN EN ÖNEMLİ NEDENLERİN DEN BİRİ BUYUYEN KARNINIZ İLE BİRLİKTE AGIRLIK MERKEZİNİZDEKİ ÖNE DOGRU DEĞİŞMEDİR. GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMASSANIZ BU YER DEGİSTİRME AGRIYA NEDEN OLUR. SHUMA TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN YAPISI SAYESİNDE AĞIRLIK MERKEZİNİZ DENGEYE GELECEK VE BEL AĞRILARINIZIN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİ ORTADAN KAKACAK.
AYAK ŞİŞMESİ
GEBELİKTE BÜYÜYEN RAHMİN KALBE İLERLEYEN ANA TOPLAR DAMARLARA BASKI YAPMASI SONUCU VÜCUTTA KAN DOLAŞIMI YAVAŞLAR. UZUN SÜRE AYAKTA DURMA, YERÇEKİMİ VE YAVAŞLAYAN KAN DOLAŞIMI SONUCU ÖZELLİKLE AYAK BİLEKLERİNDE ÖDEMLER MEYDANA GELİR. SHUMA HAMİLE TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN TASARIMI KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRMAYA YARDIMCI OLUR VE BU ŞİŞLİKLERİN OLUŞUMUNUN ENGELLENMESİNE YARDIMCI OLMAKTADIR.
VARİS
GENELLİKLE KALITSAL OLAN VARİSLER GEBELİK DÖNEMLERİNDE OLUŞMAYA ÇOK DAHA MÜSAİTTİR. TIPKI AYAK ŞİŞMESİNDE OLDUĞU GİBİ BÜYÜYEN RAHMİN ANA TOPLAR DAMARLARA YAPTIĞI BASKI SONUCU ÖZLLİKLE BACAKLARINIZIN ALT TARAFLARINDA KAN DOLAŞIMI YAVAŞLAR VE KAN GÖLLENİR. SHUMA HAMİLE TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN YAPISI SAYESİNDE OLUŞAN GERGİN BALDIRLAR VE ÇALIŞAN KASLAR KAN AKIŞINI DÜZENLEYEREK BU GÖLLENMEYİ EN AZA İNDİRGEMEKTEDİR.
http://farm3.static.flickr.com/2756/4361530575_46042a996f.jpg
hiç kullandınız mı ya da kullanmayı düşünür müsünüz arkadaşlar?bana banyo ya da tuvalet terliği görünümünde geldi pek estetik durmuyor.ileride bol bel ve sırt ağrısı çekilecekmiş sanırım.
nefes darlığı ve mide yanması bende de başladı hele yemek yemeyi geciktince yemek borum acayip yanıyorbendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..
bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması warsu içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo
bende yine birşey anlamadım ve koskoca pazara günü hiç dışarı çıkmadım tabi balkonu yıkarken hava almış oldum o ayrıİyi geceler herkese haftasonu çok çabuk geçti yine birşeyine anlamadım
geçmiş olsun arkadaşım sen bol bol ayağını uzat dinlenmene bakKızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
ben geçen ay çarpıntı yaşamıştım arkadaşlar bırakın hareket etmeyi yattığımda bile kalbim ağzımda çarpıyordu sanki drum demiri günde 2ye çıkardı 3 günden sonra rahatladım şimdi iyiyim hala demiri günde 2 kez kullanıyorum.
bende de çok fena çarpıntı var..oturduğum yerde 120lere çıkıyor nabız..konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...ayrıntılıya gittiğim prof.a söyledim kardiyolojiye bi göster dedi..gittim ekg,eko çektirdim...kan da verdim tekrar...kalbimde bişey çıkmadı çok şükür...kanım da çıka çıka 10.1 e çıkmış20 gündür demir hapını 2 tane içiyorum ben de halbuki...sen 3 günden sonra nası rahatladın,benim niye yükselmiyor ki...çarpıntıyı yapan da kansızlık....
bende de çok fena çarpıntı var..oturduğum yerde 120lere çıkıyor nabız..konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...ayrıntılıya gittiğim prof.a söyledim kardiyolojiye bi göster dedi..gittim ekg,eko çektirdim...kan da verdim tekrar...kalbimde bişey çıkmadı çok şükür...kanım da çıka çıka 10.1 e çıkmış20 gündür demir hapını 2 tane içiyorum ben de halbuki...sen 3 günden sonra nası rahatladın,benim niye yükselmiyor ki...çarpıntıyı yapan da kansızlık....
cok guzel olmus ellerine saglik nasil yaptin anlatirmisin bende denemek istiyorumda beceremem diye vazgeciorum
çok geçmiş olsun canım kendini hiç yorma yat gitsin.
ooooooo... ellerine sağlık,çok güzel ve nefis görünüyorlar.bunlar doğum sonrası dağıtılıyor değil mi canım.o zaman kendinde güç bulup nasıl yapacaksın ki?doğuma yakın yapsan bayatlar nasıl olacak?ayy ben de özendim şimdi...
mmlk canım bunları önceden yapı buzluğa atsak doğum sonrası da ya da bir gün öncesinden çıkarıp pişirsek olur mu acep???
bu arada kızlar ben fecı hastayım cok garıp bır grıp gecırıyorum bogazlarım,sesım tamamen gıttı..derın nefes alıyorum oksuruyorum takılıyor nefes devamlı bogazım kuru ıcmedıgım sey kalmadı gecmıyoru ,,,hıı bıde yedıklerımın bogzaıma gelmesı söz konsuu ne yesem 5 dk sonra ağzıma çıkıyorrnereden nefes alacagımı şaşaırdım allah yardımcımız olsun vallaa ...
cnm cookk gecmis olsun allah seni ve bebegini korusun aman dikkat et sakin is falan yapma...kanama neden olmus doktor bisey soyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?