2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati

çok geçmiş olsun canım kendini hiç yorma yat gitsin.

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

ooooooo... ellerine sağlık,çok güzel ve nefis görünüyorlar.bunlar doğum sonrası dağıtılıyor değil mi canım.o zaman kendinde güç bulup nasıl yapacaksın ki?doğuma yakın yapsan bayatlar nasıl olacak?ayy ben de özendim şimdi...

Oy maşallah ona Döner belki canım baksana 6 hafta zaman varmış. Annanesinin aldığı cicileri de güle güle kullanın :)

aynen bendede var bu nefes darlığı nefesim yetmiyor sanki neden acaba

Şok şok şok. Azgın teke sendromu hee. Adam yapmış yapacağını da kabak senin başına patlamış canım. İnşallah başına kalmaz.

bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..

bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması war su içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo

Canlar bebek diyaframa baskı yapıyor. Ondan dolayı rahat nefes alamıyoruz. Aynı sorun bende de başladı. Yaza yandık o sıcaklarda

Gardropların kapakları ile yan tarafları aynı malzemeden mi yapılmış ona dikkat et. Yan tarafları adi malzemeden yaparlarsa sararma yapabilir.

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

Harika görünüyolar. Bayıldım yaa ellerine sağlık. Hamur işi yapma konusunda çok kötüyüm yaa. Keklerim bile olmuyor nedense.

NEDEN HAMİLE TERLİĞİ
Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, kolay temizlenebilir, çamaşır makinesinde yıkanabilir EVA hammadesinden üretilmiştir.
Anti-bakteriyel
Kaymaz, yapışmaz
Ortopedik
Doğru hizada duran boyun ve omuzlar
Uzun ve düzgün bir duruş
Düzgün kan dolaşımı
Gergin baldırlar
Sağlıklı duruş ve keyifli hamilelik
Eğlenceli ve değiştirilebilir aksesuarlar

BEL AĞRISI

BEL AGRISI SİKAYETLERİ YASIYOR MUSUNUZ? HAMİLELİKTE BEL AGRISI’ NIN EN ÖNEMLİ NEDENLERİN DEN BİRİ BUYUYEN KARNINIZ İLE BİRLİKTE AGIRLIK MERKEZİNİZDEKİ ÖNE DOGRU DEĞİŞMEDİR. GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMASSANIZ BU YER DEGİSTİRME AGRIYA NEDEN OLUR. SHUMA TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN YAPISI SAYESİNDE AĞIRLIK MERKEZİNİZ DENGEYE GELECEK VE BEL AĞRILARINIZIN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİ ORTADAN KAKACAK.

AYAK ŞİŞMESİ

GEBELİKTE BÜYÜYEN RAHMİN KALBE İLERLEYEN ANA TOPLAR DAMARLARA BASKI YAPMASI SONUCU VÜCUTTA KAN DOLAŞIMI YAVAŞLAR. UZUN SÜRE AYAKTA DURMA, YERÇEKİMİ VE YAVAŞLAYAN KAN DOLAŞIMI SONUCU ÖZELLİKLE AYAK BİLEKLERİNDE ÖDEMLER MEYDANA GELİR. SHUMA HAMİLE TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN TASARIMI KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRMAYA YARDIMCI OLUR VE BU ŞİŞLİKLERİN OLUŞUMUNUN ENGELLENMESİNE YARDIMCI OLMAKTADIR.

VARİS

GENELLİKLE KALITSAL OLAN VARİSLER GEBELİK DÖNEMLERİNDE OLUŞMAYA ÇOK DAHA MÜSAİTTİR. TIPKI AYAK ŞİŞMESİNDE OLDUĞU GİBİ BÜYÜYEN RAHMİN ANA TOPLAR DAMARLARA YAPTIĞI BASKI SONUCU ÖZLLİKLE BACAKLARINIZIN ALT TARAFLARINDA KAN DOLAŞIMI YAVAŞLAR VE KAN GÖLLENİR. SHUMA HAMİLE TERLİKLERİNİN ALÇAK TOPUK-YÜKSEK BURUN YAPISI SAYESİNDE OLUŞAN GERGİN BALDIRLAR VE ÇALIŞAN KASLAR KAN AKIŞINI DÜZENLEYEREK BU GÖLLENMEYİ EN AZA İNDİRGEMEKTEDİR.

http://farm3.static.flickr.com/2756/4361530575_46042a996f.jpg

hiç kullandınız mı ya da kullanmayı düşünür müsünüz arkadaşlar?bana banyo ya da tuvalet terliği görünümünde geldi pek estetik durmuyor.ileride bol bel ve sırt ağrısı çekilecekmiş sanırım.

Bi de 10luk olanı varmış sanırım. Galiba onda daha çok kan veriyormuşsun. Ama tam bilmiyorum ben de :)

mrb anneler insallah iyisiniZdir bende iki gunde bir falan kalp çarpintisi basladi kalbimi bogazimda agzimda hissediyorum hizli hizli atiyor...nedenini bilmiyorum ben hic bir hap kullanmiyorum bulanti hapindan baska...

BEn ikinciye hamileyim ya hemde ikiside oglan olunca buyuk oglumdan bir ton kiyafet ve malzeme vardi zaten...onun icin pek birseye ihiyacimiz yok hersey var ya ee heyecanlida olmuyor ilki gibi yani gezip gezip birseyler alalim heycani yok buda kotu oluyo ya...yinede gecen bir takim begendim aldim yani bu bebege ozel birseylerde olsun diye dusunuyorum yazik degilmi...dogumda bizim oglan kiz olup cikarsa iste ozaman yandik :))

Bu arada cuma gunu oglumun dis tedavisi gerceklesti cok iyi gecti masallah ama o gune kadar nasil yasadigimi bir ben birde Allah bilir dua etmekten baska birsey yapamadim tabi...cok sukur korktugum gibi degilmis doktorlar baya tecrubeliler uzman olmuslar genel anestezi ile dis tedavisinde.

Optum hepinizi...

Son düzenleme:
temizliğim yeni bitti yorulduuum daha duş almam gerekiyor yarın pazartesiii yine işbaşı yapcaz :44: bu hafta sonumda temizlik ve kahvaltı yemek hazırlamakla geçti tek fark bu pazar misafirim yoktu çünkü daha dün gönderdim kızımda yoruluyormudur acaba benimle birlikte. bir de ayak parmağımda siğil çıktı ayakkabı giymek işkence kızlar daha evvel yaktıran var mı siğilini nerden beni buldu bilmiyorum ilk defa başıma geldi mahvediyor beni gün içinde koştururken:26:

bana da banyo terlği gibi geldi ama sevimliymiş. son aylar ayaklar ve bel iiice sıkıntı verecek bize zaten benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı bile..

bendede war cnm en ufak bi işte nefes nefesee kalıyorummm..

bide şuan beni en rahatsız edenn yemek borum tamamen sanki yanıo gibi..mide yanması war su içiyorum geçmio soda içiyorum sönmüo sanki içim yanıo
nefes darlığı ve mide yanması bende de başladı hele yemek yemeyi geciktince yemek borum acayip yanıyor
İyi geceler herkese haftasonu çok çabuk geçti yine birşeyine anlamadım
bende yine birşey anlamadım ve koskoca pazara günü hiç dışarı çıkmadım tabi balkonu yıkarken hava almış oldum o ayrı

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
geçmiş olsun arkadaşım sen bol bol ayağını uzat dinlenmene bak

bende de çok fena çarpıntı var..oturduğum yerde 120lere çıkıyor nabız..konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...ayrıntılıya gittiğim prof.a söyledim kardiyolojiye bi göster dedi..gittim ekg,eko çektirdim...kan da verdim tekrar...kalbimde bişey çıkmadı çok şükür...kanım da çıka çıka 10.1 e çıkmış 20 gündür demir hapını 2 tane içiyorum ben de halbuki...sen 3 günden sonra nası rahatladın,benim niye yükselmiyor ki...çarpıntıyı yapan da kansızlık....

demir hapi ayni zamanda organik keci boynuzu pekmezi yiyorum bende gunde bir tatli kasigi...masallah hic bir sikayetim yok kanimda demirimde cok iyi cikti eskiye gore...deneyin kizlar sizde

senin kanın bana göre düşük,benim en son 11.7 ye yükseldi.senin hala çarpıntı yaşıyor olman sanırım kanının çok düşük olması.
kadınların normal kan değerinin 12 den aşağı olmaması gerekiyormuş ki doğum esnasında kan kaybı yaşanacağı için gebelikte mümkün olduğu kadar kan oranını yüksek tutmaya çalışıyor drlar.
hatırladığıma göre senin kanın 9 larda falandı ne güzel bak ilaca cevap vermiş bünyen.sen de alternatif olarak pekmez falan kullan canım.

cok guzel olmus ellerine saglik nasil yaptin anlatirmisin bende denemek istiyorumda beceremem diye vazgeciorum

cnm netten kurabıye tarıfını aldım yapptım şeker hamurunuda evımın burda seker hamuru satan bıyer var ordan aldım.nasıl yaptın dersen malzemelerım avrdı onceden aldıgım hamurları kesmek ıcın onlarla sekıllendırıp bal ıle yapıstırdım kurabıyeye bende kendı kendıme ogrendım ztn ,bugun baya yoruldum ugrasırken

mmlk canım bunları önceden yapı buzluğa atsak doğum sonrası da ya da bir gün öncesinden çıkarıp pişirsek olur mu acep???

valla cnm bende bılmıyorum artık bırını kendıme yardımcı secıcem sunu aypa sole yap dıe son ay bugun bıle ıkı hamuru yuğurdum yoruldumm,10 dk uzandım 10 yaptım zor oldu nasıl olcak bılmıyorum son ay ...bıde bunalr ole buzluga koy coz fln olcak seyler degıl cnm taze taze yapıp paketlıcen zor iş.

bu arada kızlar ben fecı hastayım cok garıp bır grıp gecırıyorum bogazlarım,sesım tamamen gıttı..derın nefes alıyorum oksuruyorum takılıyor nefes devamlı bogazım kuru ıcmedıgım sey kalmadı gecmıyoru ,,,hıı bıde yedıklerımın bogzaıma gelmesı söz konsuu ne yesem 5 dk sonra ağzıma çıkıyorr nereden nefes alacagımı şaşaırdım allah yardımcımız olsun vallaa ...

çok geçmiş olsun .anlattıklarına göre biraz ağır geçiriyorsun belirtilerin başladığı 48 saat içinde ilaç tedavine başlarsan sıkıntı yaşamazsın.yarın hemen drna git canım.artık ilk 3 ayı atlattık gerekli ilaçları verir.boğaz ağrısın ateş yapabilir ki ateş gebelikte hiç istenmeyen bir durumdur .ben 2 haftadır grip çekiyorum hala da geçmedi.benim gibi yapma ihmal etme hemen git.sen nefes alamadıkça bebeğe de yeterli oksijen gitmiyor.

ufff yine pztsi,
artık yatalım enerji toplayalım.herkese şimdiden iyi hafta başları.
inş çok çabuk geçer bu hafta.
İYİ GECELER

cnm cookk gecmis olsun allah seni ve bebegini korusun aman dikkat et sakin is falan yapma...kanama neden olmus doktor bisey soyledimi

Canım sagol doktor hersey normal diyor karnım çok serti rahmin kasilmis dedi 10 gündür sancım var idrar yollarından bilmiyorum o mü tetikledi ama canım sıkıldı artık bebek büyüdü erken doğumdan falan şüphelendiler kalkmamam gerekiyormuş yerimden neyse kızım iyi olsunda

günaydın anneler ve melekleri.. çabuk geçen bir haftasonundan sonra gene iş başı :)))

Cumartesi kızımı gördük, maşallah 700 gram olmuş 32 cm de boyu.. doktor herseferinde bebeğin uzun boylu olacak ve çok haraketli kızın diyor. bu hareketliliği doğuncada devam ederse yandık kasılmalarım var diye artı ilaç daha verdi.. Günde 3 tane ilaçç pööff. hmmm bu arada şeker yüklemem de yapıldı.. çok şükür normalmiş herşey..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…