- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.541
herkesee günaydınnnn :))
bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))
demir hapi ayni zamanda organik keci boynuzu pekmezi yiyorum bende gunde bir tatli kasigi...masallah hic bir sikayetim yok kanimda demirimde cok iyi cikti eskiye gore...deneyin kizlar sizde
senin kanın bana göre düşük,benim en son 11.7 ye yükseldi.senin hala çarpıntı yaşıyor olman sanırım kanının çok düşük olması.
kadınların normal kan değerinin 12 den aşağı olmaması gerekiyormuş ki doğum esnasında kan kaybı yaşanacağı için gebelikte mümkün olduğu kadar kan oranını yüksek tutmaya çalışıyor drlar.
hatırladığıma göre senin kanın 9 larda falandı ne güzel bak ilaca cevap vermiş bünyen.sen de alternatif olarak pekmez falan kullan canım.
bu arada kızlar ben fecı hastayım cok garıp bır grıp gecırıyorum bogazlarım,sesım tamamen gıttı..derın nefes alıyorum oksuruyorum takılıyor nefes devamlı bogazım kuru ıcmedıgım sey kalmadı gecmıyoru ,,,hıı bıde yedıklerımın bogzaıma gelmesı söz konsuu ne yesem 5 dk sonra ağzıma çıkıyorrnereden nefes alacagımı şaşaırdım allah yardımcımız olsun vallaa ...
Günaydın kızlar biz geldik ... Cumartesi günü 100 gr şeker yüklemesi yapıldı hastanede tansiyon düşmesi fenalık geçirme falan hepsini atlattık çok şükür şimdi sonuçları aldım diyabet çıkmışYarın dahiliye ile görüşücem sonra da kendi doktoruma gidicem ne yapacağımı bilmiyorum çok şaşkın ve üzgünüm (
Günaydın kızlar biz geldik ... Cumartesi günü 100 gr şeker yüklemesi yapıldı hastanede tansiyon düşmesi fenalık geçirme falan hepsini atlattık çok şükür şimdi sonuçları aldım diyabet çıkmışYarın dahiliye ile görüşücem sonra da kendi doktoruma gidicem ne yapacağımı bilmiyorum çok şaşkın ve üzgünüm (
Evet, bebegim icin hicbir hazirlik yapmayan ve eli kolu kalkmayan bana meger hayatin baska surprizi varmis... Bebegim dogmadan bosanmis olacagim sanirim...
Allah yardimcim olsun, sanirim simdi tek yapabilecegim sey, o daha dunyaya gelmeden bebegime bir yuva hazirlamis olmak olacak.
Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsemöptüm hepinizi uyuyan güzeller...
Hayırlısı olsun canım kolaylıklar dilerim...
Bende de var. Tekme yemişim de sanki morarmış ve ben de bastırıyormuşum gibi hissettiren tuhaf bir ağrı. Doktorum artık magnezyuma başlayalım rahatlarsın dedi.
Bir de benim bebiş daha kafa üstü dönmemiş. Ters bebeği taşımak daha zordur onun da etkisi oluyordur dedi...
kızlar bu nasıl bir hafta sonuydu aklım hayalim kaçtı size bir bomba haber kaynatam kaynanamı aldatmışşimdi ne yapacaz kaynanam ayrılacam diye tutturdu zaten iki aydır bendeydiler dahada gitmez buda bahanesi oldu imdaaat evde fırtınalar esiyor kendimi hamileliğimi bile unuttum
Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
NEDEN HAMİLE TERLİĞİ
http://farm3.static.flickr.com/2756/4361530575_46042a996f.jpg
hiç kullandınız mı ya da kullanmayı düşünür müsünüz arkadaşlar?bana banyo ya da tuvalet terliği görünümünde geldi pek estetik durmuyor.ileride bol bel ve sırt ağrısı çekilecekmiş sanırım.
bu arada kızlar ben fecı hastayım cok garıp bır grıp gecırıyorum bogazlarım,sesım tamamen gıttı..derın nefes alıyorum oksuruyorum takılıyor nefes devamlı bogazım kuru ıcmedıgım sey kalmadı gecmıyoru ,,,hıı bıde yedıklerımın bogzaıma gelmesı söz konsuu ne yesem 5 dk sonra ağzıma çıkıyorrnereden nefes alacagımı şaşaırdım allah yardımcımız olsun vallaa ...
herkesee günaydınnnn :))
bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))
sıcak bişeyler içesim var...kahvaltıda ıhlamur içtim o yüzden yine içmiyim diyorum ama başka da çare yok sanırım...ciğerlerimde bi kuruluk gıdıklanma gibi tuhaf bişey varhasta olmıyımm lütfeeenn (
ya bu arada elma çayı var lipton,tarçınlı falan ama için de hindiba kökü de var netten baktım hamilelere sakıncalı diyor...ondan içesim gelmişti oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?