2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesee günaydınnnn :))

bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))

Herkese günaydınlar hayırlı haftalar cuma günü gördüm bebişimi ayrıntılı baktı doktor çok şükür hepsi iyi çıktı

günaydın kuzucuklarım yine pazartesi yine iş günü Allahtan yarın tatil öptük kızışımla hepinizi

Günaydın herkese.....

demir hapi ayni zamanda organik keci boynuzu pekmezi yiyorum bende gunde bir tatli kasigi...masallah hic bir sikayetim yok kanimda demirimde cok iyi cikti eskiye gore...deneyin kizlar sizde

senin de belki benim ki kadar düşük değildir...bir arkadaşım var 2,5 yaşında kızı şimdi..o da hamileyken kanı 8 lere 9 lara düşmüş iğne olmuş bi sürü artık demir hapı...ona dr.u 1 kova pekmez yesen 1 hapın yerini tutmaz demiş...bu kadar düşük kan olunca yediklerin pek etkilemiyor yani ki 2 tane hapa rağmen hala bu seviyede...ama yemenin de zararı yok tabi...ben pekmezi çok severdim hamilelikten önce ama dut pekmezini...keçi boynuzunu sevmiyorum yanık bir kokusu ve tadı oluyor...hoş şimdi dut pekmezini de yiyemiyorum...hamilelik çok garip bişey önceden sevdiğim şeyleri şimdi ağzıma süremiyorum

ooo benim hamilelikten önce zaten 11.3-11.7 falan olurdu en fazla...hiç 12 ye çıktığını bilmem...ki ben 11.3-11.7 lerle canavar gibi oluyordum gayet enerjik falan...o yüzden şimdi bu çok düşük geliyor ki öyle de zaten...bu kadar düşünce detaylıya gittiğim prof.böyle bi de talasemi taşıyıcılarında olur dedi,ben de zaten öyleyim dedim :) ben talasemi taşıyıcısı olduğum için arada kanım düşerdi ama bu kadar düştüğünü hiç bilmem...

evet yaklaşık 20 gün önce 9.8 çıkmıştı...işte 20 gündür demir hapını 2 tane içiyorum ancak bu kadar farketti :/

bu sabah ben de tuhaf uyandım..boğazım falan kuruyor öksürük var bende de :18:

hasta olucam diye ödüm kopuyoo...dün acayip yordum kendimi...ya ben çok yorulunca bebeğin hareketleri azalıyor ve güçsüzleşiyor :26: sizde de oluyor mu öyle ????

gunaydın kızlar bız kucuk zıllımlı uyandık :)hava guneslı umarım sıcaktrda :)hftaya carsamba bı gelsede bn kızımı gorsemm cok ozledm onu 1 nısanda gordum en son...mıde rahtszlıkları bnde bsladı eksıme agırlık...en onemlısı agzıma acı sular gelıyo..nefes darlıgı cok fena....bde ben gecelerı cok terlıyorum kac kere kalkıp donuma kadr degıstırıyorm...menapozlu gıbı oldum....

Günaydın kızlar biz geldik ... Cumartesi günü 100 gr şeker yüklemesi yapıldı hastanede tansiyon düşmesi fenalık geçirme falan hepsini atlattık çok şükür şimdi sonuçları aldım diyabet çıkmış Yarın dahiliye ile görüşücem sonra da kendi doktoruma gidicem ne yapacağımı bilmiyorum çok şaşkın ve üzgünüm (

seyyah geçmiş olsun. diyabete uygun bir diyet verirler. sıkma canını.
ben şeker yüklemeseini sağlık ocağında yaptırdım. iki gün önce açlık kanı alınmıştı. sonra ben eczaneden glikoz aldım evde içtim. yattım iki saat sonra gittim tekrar kan verdim. oldukça kolay oldu. hastanede saatlerce beklemek sıkıyor insanı. yaptırmayan arkadaşlar için sağlık ocağını öneririrm.

herkese iyi haftalar.

canım benim çokkkkk geçmiş olsun.. üzülme sakın bebeişini düşünn umarım aksi birşey olmaz rahatla geçirirsin gebeliğini. bak çoğunu devirdk azcık zamanımız kaldı..

günaydın canlar
nezle olanlar varmış geçmiş olsun,canı sıkkın olanlar var ,onlarda göbüşlerinde taşıdıkları mucizeye sığınsın ve kafaya bişeyi takmasın. valla ben öyle yapıyorum çok işe yarıyor,hiç birşeyin güzelliği ondan kıymetli değil ve hiç birşeyin çirkinliği onun üstünü öretecek kadar büyük olmamalı
SEYYAH canım üzülme diyetle ilaçla halledilir bu iş. şükürler olsun ki bunu artık bilebiliyoruz, ya hiç farkında olmasaydık. canını sıkma,biliyosun üzüntü de diyabeti tetikler.

Haklısınız kızlar bugünden sonra çok dikkatli olmalıyım yarın dahiliye doktoruna gidicem sonra da kendi doktorumla görüşücem bakalım neler diyecekler umarım çabucak geçer bugünler ...

cnm skma canını...dıyet yapman gerekıcektr...masallh bebısn saglıklı...germe kendını onuda uzme cnm

sıcak bişeyler içesim var...kahvaltıda ıhlamur içtim o yüzden yine içmiyim diyorum ama başka da çare yok sanırım...ciğerlerimde bi kuruluk gıdıklanma gibi tuhaf bişey var hasta olmıyımm lütfeeenn(

ya bu arada elma çayı var lipton,tarçınlı falan ama için de hindiba kökü de var netten baktım hamilelere sakıncalı diyor...ondan içesim gelmişti oysaki

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin bebeğinle huzurlu bi hayatınız olur inşallah.

Belim sırtım heryerim tutuldu keçeyle uğraşmamdan saati 3 etmisim.biseyler yaptı m yarın resmini koyari
Tabi uyanabilirsem öptüm hepinizi uyuyan güzeller...

Merakla bekliyorum yaptıklarını canım :)

Bebekler kaçıncı haftada kafa üstü dönüyormuş?

Hay Allah ya hamile bi kadının yanında kavga bari etmeseler. Kendi evlerine gidip orda halletsinler meselelerini senin ruh halini de bozuyorlar.

Kızlar acilden geliyorum dün bebeğin ayrintiliya iyi diye sevindim bugün kanamam oldu bana yine yatak istirahati

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine kalkma yerinden.

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

Çok güzel olmuş canım geçen hafta tatlı sürprizler programında nasıl yapıldığını izlemiştim gerçekten sabır işi. Minik minik merdaneyle bütün parçaları açmak yapıştırmak Kolay değil ellerine gözlerine sağlık

Ben bunu giyip işe gelemem orası kesin

Geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme

herkesee günaydınnnn :))

bu arada artık drlar 2-3 haftada bir çağırcakmş artık bizi...benmki 3 hafta sonraya randewu werdi bakalım hayırlısı :))

Yaşasınnn erken erken gidelim ya özlüyoruz kuzucuklarımızı

Geçmiş olsun tatlım üzülme bebeğin iyi olsun da azıcık diyetle geçer bundan sonrası napalım

( geçmiş olsun canım...bence de dert etme o kadar,onun çaresine bakıyorlar....az önce bahsettiğim o arkadaşımda şeker de çıkmış hamileyken,hallediliyor bi şekilde...

Canım ben doktoruma danışmıştım bu çaylarla ilgili, meyve çaylarının zararının olmadığını söyledi hindibayı da sormuştum çok severek tüketirim salatasını falan o da salata olarak ye dedi ama sakın çayını içme dedi çünkü çayını yaparak bitkinin tüm özünü alıyorsun dedi bence içme evde elma varsa kabuğunu soy biraz tarçınla kaynat istersen o da lezzetli olur :)

Bu arada günaydın ve iyi haftalar canlarım. Daha 2 hafta öncesine kadar en geç 10' da uyuyan ben, uykusuzluk yaşıyorum :) Cuma gecesi neredeyse hiç uyumadım cumartesi 3'e kadar film izledik. Dün gece de korku filmi izleyip yattım 2 ye kadar gözümü kırpmadım sabah 6 da ayaktaydım. Kocamla rolleri değiştik o yorgunluktan sızıp kalıyor ben nöbetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…