2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar liste hangi sayfada bulamıyorum :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...in-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.htmlTandoracım

listeyi burdan takip ediyoruz, istersen ankete katılabilirsin. Bugün çok yoğunum bilgilerini yaz istersen seni de ekleyeyim, yeni listeyi aşkam eklerim artık buraya[/QUOTE]

listedeki bilgiler tam olarak neler bilmiyorum ama ben yazayım herşeyi sen alacağını alırsın :)) tekirdağ, sat 15 kasım, tahmini doğum tarihi 22 ağustos, cinsiyet erkek, başlangıç kilom 54, yaş 27.. ellerine sağlık canım..

sinir oldum şuan yaa görümceme ev arkadası bulmuştum bizim kurumdan birini bekarken 1 yıl beraber kalmışlardı bende pek tanımıorum kızı sadece aynı kurumdayız. şimdi o kızın yanında benim en samimi arkadaşım çalışıo arkadaşıma diomuş ki duruselin bebeği olmuo demi oda yok demiş hamile,yaa ii bari olmuodu onların diomuş. ayy varya deli oldum Allah bunları bildiği gibi yapsın bu konuda çok hassastım sırf eşim ısrar etti die ameliyat olduğumu falan söledi veee görümceme dahi kimseye sölemeyecekti hadi o söylüo bu aptal görümcem 5 ay beraber kaldığı ve arası ii olmayan bi insana anlatmış ki kulağıma geleceğini bildiği halde.beni arayıp sürekli diodu sen beni hala yapamadın ben abimi hemen evlenip dayı yapcam diodu kızlar,kaynanam olmadığını öğrenene kadar nereye gitsem kucağıma bi bebek getiriodu bide senin olsun die nasıl ağlardım eve gelince,en son eşim rest çekmişti işte. bişe demiyorum Allaha havale ediyorum bunları ben

benimde tam yukarda olmasada yandaydı kafası canım sanırım bundan sonra dönecekler inş. aynı günüz seninle bakalım önce hangizim doğuracak.. benim bebeğin eşide çok şükür yukarı çıkmış. doktorum normal doğum için sorun yok şuan boyunda ii doğuracağına inanıyorum. tabi aksi bir durum olmazsa dedi ve bu haber beni çokkk mutlu etti

ayy bayıldım herşey cok güzel maşallah nazar değmesin....

sağlıklı büyüsün içinde inşallah....

bizde aldık odamızı artık gelsede bende yerleştrsem insan sabırsızlanıyor.

saol canım benim ozaman darısı senin başına.. kesinlikle haklısın insan çok sabırsızlanıyor bira önce gelsin diye. silerken falann havada ucuyordum sanki.. çok güzel birşeyy.. sabunalrını falan dolaba yerleştirirken bilee suratım gülüyordu. bide ciciklerini yıkayıp ütüleyince ohhh

hayatımsın sık sık kasılmalarım oluyor demişsin..nasıl oluyor bu kasılmalar??? benim ilk gebeliğim sayılır ve neyin ne olduğuu kestiremiyorum

deneyimli anneler siz de bu konuda ki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

benim bebeğim gün içinde birçok kezzz böyle öbek öbke toplanıyor bı dakıka surmuyor karnımın sertelşmesi sonra açılıyor ama bebeğim olduguna eminim bi yerlerini dayıyor tümsekleşiyor karnım. bu kasılmamı allah askına
:26:

öyleyse eğer bende çok kasılıyorum. zaten amniyoon sıvısı azalmıs bebeğimin allahım korusun onlarııı:18:

cevap yazın lütfennnnn....

buarada hayatımsın yatak odan cok sık olmus masallahh

kanaması olan arkladaslara da cok gecmıs olsun. ben basından berı yatıyorum ıns gecıcek bu gunlerr

Evet canım epey oldu geleli, ben çok beğendim, park yatak düşünenlere de tavsiye ediyorum. İçindeki minik beşiğin otomatik sallanma özelliği var ben sırf bu nedenle aldım... Hepsiburada.com dan 190 tl ya aldım canım incelemek istersen oraya bak, Maxsima swing otomatik sallanan beşik yazınca bulabilirsin....

benimde aklıma takıldı kasılmamı ki oo?

ay canım benim görüşüne cann kurbann çok teşekkür ederiz teyzesi.. sizlerin yorumları mutlu birşekilde okuyunca kızımda kıpır kıpır oluyor

çekirgecm linke tıklayınca cıkmıyor bişey ben de bakıyodum çünkü listeye.. eklersen sevinirim beni de..[/QUOTE]

saolasın canım benim amin inşallah

cok heveslendim valla...

alırken böyle değildim hatta daha erken fln dedım ama şimdi bir an önce gelsin istiyorum:)

çok güzel duygular yaşıyoruz çok şükür..

kızlar bana bi akıl verin napım eşime mi aratıyım ben mi arayım yoksa hiç mi konuşmayım görümcemin bu yaptığı 1 deil 2 deil Allahım deli olacam

canım böylelerini allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. insanlar böyle şeyleri malzeme yapmayı çokk severler.. kimin ne işine geliyorsa. sonuçta herşey allahın takdiri o ol derse olurr. millete bişey demek düşmez ama maalesefki torba gibi büzemiyorsun ağızlarını... şuan okurken ben sinirlendimm yani allah ıslah eylesin bu insanları sen takma bak çok şükür bebeişinin doğumuna az kaldı..

Zaten allaha havale etmekten baska bişey yapamıyoruz maalesef eşimiz korursa korur artık olmadı n kadar kusursuz ol bişeyler buluyolar ben hep kendi anem gibi görüyorum kayınvalidemi kendi ablam gibi görüyorum görümcemi ama onlar ne beni evlettan nede kardeşten sayıyolar bunu anladım mesafeli olsan suç oluyo samimi olsan suç ben bide hep aralarında olmaya çalışıyrm deli gibi daha özen gösteriyorum eşimin akrabalarına karşı ama yok onlar bi tuhaflar kendi çocuğu evi dağıtıyo topluyo onun lafını yapıyo ya kendi çocuğuna sahp çıkamıyo lafını hç bi zaman yapmadım ama yapmam gerekiyomuş kendi görümceleri gibi ya siz size laf sokan birine ne kadar sabredebilirsiniz soruyorum sürekli becerksiz muamelesi yapılıyo ya laf sokuluyo 1 diym susuyom 2 diyom susuyom sabır sabır nereye kadar en son bende laf soktum kıyamet koptu ya bi görseniz bu kız hamile diye düşünen yok kendi hamile olduğunda bi nazlar bi nazlar bana gelince hamile insan camda siler bilmem ne de yaparmış vallahi o kadar içlendim bütün gün ağladım ya tutamıyorumda kendimi hala. Onlar yüzünden oğluşumuda üzdüm ya bütün gece insanlıktan nasibini almamışlar işte ne olcak takmıcaksın ama takılıyo işte allah kahretsin

yok canım sık sık kasılmalarım değil ama ara ara olmaya başladı. karında değil bacakta ve kasıkta kasılmalarım var.. yatakta bacağımı uzatmaya korkarım hemenn kasılır kramp girer.. yürürken aniden kasığıma kramp girer kasılır bu tarz kasılmalar. doktoruma söyledim başladı demek kasılmalar dedi ve magnezyum ilacı verdi suda eritilenlerden.. karnımda ara taş gibi olur nefees alamam hatta patlıyacak gibi olurum. oda ya öğlen yemeklerımden sonra olur ki çok bişey yemesemde.. bebeğim bazen bir tarafa kayıyor otarafım daha sert oluyor. başımı artık kestiremiyorum :) seviyorum kızımıı biraz sonra yayılıyor gene bence onu kafana takma.

Oda içinde çok teşekkür ederiz :)

Yaşadığının kasılma olduğunu sanmıyorum. Tarif ettiğini ben de genelde eğilip doğrularak yaptığım bir iş olduğunda yaşıyorum, örneğin bulaşık makinesini boşaltırken. Bir anda ağırlık karnımın bir yanında toplanıveriyor, bebeğin kendini koruma güdüsüyle dertop bi şekle giriyor sanki, hemen uzanıyorum biraz. Sırtüstü uzandığımda karnımdaki asimetri bariz belli oluyor, bebekler biraz daha büyüseler kimbilir nasıl olacak :)

işteyim şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi düşünsene ya hamile olmasaydım,ne kadar acımasızlar yaa Yarabbim hayırlı sağlıklı bebeğimi kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah, eşim bide annesine dediki eğer kardeşim dahil bi kişinin ağzından duyarsam sizi silerim dedi hala bunu yapabiliyorlarsa ne deyim ben artık Rabbim sorsun

sakın canım böyle patavatsızlar için gözyaşı akıtmaya değmez ki hamilesin bebeğini etkileme bunlar yüzünden.. kafana çok takarsan eşine güzel dille izah et. böyle birşey geldi kulağıma kendimi kötü hissettim falan diye.. Hamilelerin duası kabul olurmuş allaha havale et bunları..

annem burda bide onun kulağına gitmeden sölemeliyim ki sıcağı sıcağına sölesin Allaha havale ediorum bunları canıma yettiler artıl sölesin eşim ki bende daha konuşmayım

Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.

http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…