- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.681
Kızlar liste hangi sayfada bulamıyorum :26:
takvimimdeki resme göre bebeğimin kafası aşağıya dönmüş şekilde duruyor doktor bakarken kafasını yukarıda gezgirdi ultrason aletini bacak kemiğini ölçerken aşagıda gezdirdi aleti diye hatırlıyorum bu haftadan sonramı dönecek acaba
ayy bayıldım herşey cok güzel maşallah nazar değmesin....
sağlıklı büyüsün içinde inşallah....
bizde aldık odamızı artık gelsede bende yerleştrsem insan sabırsızlanıyor.
bebişin güle güle kullansın inşallah odasını. çok şık olmuş. ayrıca istanbul masko daki fiyatlara göre fiyatları bayağı uygun. hersey gayet guzel olmuş.
bu çok güzel göründü gözüme, çok inceleme fırsatım olmadı gerçi ama böle parkyatak içinde bi de minik beşiği olanları daha önce görmemiştim, fiyatı da 190tl civarı yazmışsın sanırım geçmişte bi sayfada tesadüf gördüm. elinize geçti mi acaba nası bişi:26:
hayatımsın sık sık kasılmalarım oluyor demişsin..nasıl oluyor bu kasılmalar??? benim ilk gebeliğim sayılır ve neyin ne olduğuu kestiremiyorum
deneyimli anneler siz de bu konuda ki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
benim bebeğim gün içinde birçok kezzz böyle öbek öbke toplanıyor bı dakıka surmuyor karnımın sertelşmesi sonra açılıyor ama bebeğim olduguna eminim bi yerlerini dayıyor tümsekleşiyor karnım. bu kasılmamı allah askına :26:
öyleyse eğer bende çok kasılıyorum. zaten amniyoon sıvısı azalmıs bebeğimin allahım korusun onlarııı:18:
cevap yazın lütfennnnn....
buarada hayatımsın yatak odan cok sık olmus masallahh
kanaması olan arkladaslara da cok gecmıs olsun. ben basından berı yatıyorum ıns gecıcek bu gunlerr
MÜKEMMEEEELLLLLL sizin bıcır böyle zevkli ebeveynleri olduğu için çok çok çok şanslı hepsine bayıldım odanız kusursuz görünüyor güle güle kullanın canım
Benim kızkardeşim Dalan Roxy kullanıyor hem kokusu güzel hem de bebişimizde alerji yapmadı ben de aynından kullanmayı planlıyorum
canım müthiş olmuş odaya bayıldımmmminşallah sağlıkla kullanır kızçen odasını )
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...in-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.htmlTandoracım
listeyi burdan takip ediyoruz, istersen ankete katılabilirsin. Bugün çok yoğunum bilgilerini yaz istersen seni de ekleyeyim, yeni listeyi aşkam eklerim artık buraya
saol canım benim ozaman darısı senin başına.. kesinlikle haklısın insan çok sabırsızlanıyor bira önce gelsin diye. silerken falann havada ucuyordum sanki.. çok güzel birşeyy.. sabunalrını falan dolaba yerleştirirken bilee suratım gülüyordu. bide ciciklerini yıkayıp ütüleyince ohhh
sinir oldum şuan yaa görümceme ev arkadası bulmuştum bizim kurumdan birini bekarken 1 yıl beraber kalmışlardı bende pek tanımıorum kızı sadece aynı kurumdayız. şimdi o kızın yanında benim en samimi arkadaşım çalışıo arkadaşıma diomuş ki duruselin bebeği olmuo demi oda yok demiş hamile,yaa ii bari olmuodu onların diomuş. ayy varya deli oldum Allah bunları bildiği gibi yapsın bu konuda çok hassastım sırf eşim ısrar etti die ameliyat olduğumu falan söledi veee görümceme dahi kimseye sölemeyecekti hadi o söylüo bu aptal görümcem 5 ay beraber kaldığı ve arası ii olmayan bi insana anlatmış ki kulağıma geleceğini bildiği halde.beni arayıp sürekli diodu sen beni hala yapamadın ben abimi hemen evlenip dayı yapcam diodu kızlar,kaynanam olmadığını öğrenene kadar nereye gitsem kucağıma bi bebek getiriodu bide senin olsun die nasıl ağlardım eve gelince,en son eşim rest çekmişti işte. bişe demiyorum Allaha havale ediyorum bunları ben
sinir oldum şuan yaa görümceme ev arkadası bulmuştum bizim kurumdan birini bekarken 1 yıl beraber kalmışlardı bende pek tanımıorum kızı sadece aynı kurumdayız. şimdi o kızın yanında benim en samimi arkadaşım çalışıo arkadaşıma diomuş ki duruselin bebeği olmuo demi oda yok demiş hamile,yaa ii bari olmuodu onların diomuş. ayy varya deli oldum Allah bunları bildiği gibi yapsın bu konuda çok hassastım sırf eşim ısrar etti die ameliyat olduğumu falan söledi veee görümceme dahi kimseye sölemeyecekti hadi o söylüo bu aptal görümcem 5 ay beraber kaldığı ve arası ii olmayan bi insana anlatmış ki kulağıma geleceğini bildiği halde.beni arayıp sürekli diodu sen beni hala yapamadın ben abimi hemen evlenip dayı yapcam diodu kızlar,kaynanam olmadığını öğrenene kadar nereye gitsem kucağıma bi bebek getiriodu bide senin olsun die nasıl ağlardım eve gelince,en son eşim rest çekmişti işte. bişe demiyorum Allaha havale ediyorum bunları ben
hayatımsın sık sık kasılmalarım oluyor demişsin..nasıl oluyor bu kasılmalar??? benim ilk gebeliğim sayılır ve neyin ne olduğuu kestiremiyorum
deneyimli anneler siz de bu konuda ki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
benim bebeğim gün içinde birçok kezzz böyle öbek öbke toplanıyor bı dakıka surmuyor karnımın sertelşmesi sonra açılıyor ama bebeğim olduguna eminim bi yerlerini dayıyor tümsekleşiyor karnım. bu kasılmamı allah askına :26:
öyleyse eğer bende çok kasılıyorum. zaten amniyoon sıvısı azalmıs bebeğimin allahım korusun onlarııı:18:
kanaması olan arkladaslara da cok gecmıs olsun. ben basından berı yatıyorum ıns gecıcek bu gunlerr
canım böylelerini allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. insanlar böyle şeyleri malzeme yapmayı çokk severler.. kimin ne işine geliyorsa. sonuçta herşey allahın takdiri o ol derse olurr. millete bişey demek düşmez ama maalesefki torba gibi büzemiyorsun ağızlarını... şuan okurken ben sinirlendimm yani allah ıslah eylesin bu insanları sen takma bak çok şükür bebeişinin doğumuna az kaldı..
işteyim şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi düşünsene ya hamile olmasaydım,ne kadar acımasızlar yaa Yarabbim hayırlı sağlıklı bebeğimi kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah, eşim bide annesine dediki eğer kardeşim dahil bi kişinin ağzından duyarsam sizi silerim dedi hala bunu yapabiliyorlarsa ne deyim ben artık Rabbim sorsun
sakın canım böyle patavatsızlar için gözyaşı akıtmaya değmez ki hamilesin bebeğini etkileme bunlar yüzünden.. kafana çok takarsan eşine güzel dille izah et. böyle birşey geldi kulağıma kendimi kötü hissettim falan diye.. Hamilelerin duası kabul olurmuş allaha havale et bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?