2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm takılıo kafaya arkadaşım söledi inan başım beynim döndü benim çektiğim bana yeter sen abinin karısına destek olacağına böle mi yapıorsun yaa ben olsam böle bişeyi hayatta demem kimseye,seninkilerde baya acımasızmış cnm Allah sorsun ne deyim

kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız

ben ilk zaman bebek için özel deterjanlar varya hacı şakirdi galiba ve yumoşundu sanırım bebekler için yumuşatıcısı vardı ,onları sadece bebişin kıyafetlerine kullanıyorum, bitince bizimkilerle beraber yıkıyorum, ozamana bebişte birkaç aylık olmuş oluyor.

ayyy nasıl insanlar var yaa yazıklar olsun bırak canım boşver sen,belli ki çekemiyor seni. allah sorar hesabını. duymamaya çalış
doktorum 32.haftaya kadar kafalarına göre takılırlar dedi. daha zaman var sanırım.

bencede daha dönmüyorlardır ,erken. benim 32. hftda dönmüş ve mesaneme basmış demişti dr, erken doğabilir demişti,ama zamanında doğdu şükür

hımm ii fikir bende öle yapabilirim 3-4 aylık olunca

Canım üzme kendini boşver kendini bilmez boş insanlar, kötü niyetli insanlar için kendini ve bebeğini üzdüğüne değmez. Allaha havale et sen onları.
Bizim bebeklerimiz var işte Kıskananlar çatlasın

Eşine durumu sakince izah eti ailesi ile ilgili karını da o versin bence ... Kendine dikkat et.

Kasılma değil ama ara ara sertleşmeler banada oluyordu dr.uma sondum bebek pozisyon değiştirdiğinde oluyormuş, normal şeyler dedi
Merhaba canım,hakkınızda hayırlısı olsun,biz de boşanacağız eşim razı olduğunda.biran önce razı olsada bende hayatımı düzene koyabilsem

IvyTheMe ; Kızlar boşanma kararlarınıza çok üzüldüm gerçekten. Ama belki böylesi sizin için daha hayırlıdır, hayat herzaman istediğimiz gibi gitmiyor ne yazıkki, Allah yardımcınız olsun, hakkınızda en hayırlısı ne ise versin inşallah.

anladım erken doğum durumu olsa bile ki inşallah 34. haftaya kadar sağlıkla tamamlarsın sonrasında doğsa bile sorun olmaz diye biliyorum canım erken doğumda normal doğum daha bile kolay olur diye biliyorum... tabi bebeğin normal doğuma uygun pozisyonda olması şart bunuda doktorun değerlendirecek ... doktorunla görüş bence fikrini al ve erken doğacak diyede düşünme ama haklısın kasılmaları dikkate almak gerekli...
progestan kullanman şart mı devam etmen bunuda doktorunla tekrar görüş istersen... zaten bu hormon vücutta salgılanıyor biliyorsun... banada başlarda vermişti doktorlar kanamam olmuştu en başta ve düşük tehlikem vardı bu hapı içtim 3 gün ama çarpıntı yaptı sonra kestim hapı içemedim ve endişe ile doktoruma sordum, doktorum dediki içmesende olur zaten tedbir diye veriyoruz yoksa bebeğinin düşeceği varsa engellemez bu ilaç demişti ve bebeğimin benimle olacağı varmış çok şükürki yani ilaca çok güvenme kasılmalar falan olursa dinlenmelisin canım....ben o ilacın işe yaradığını düşünmüyordum içerkende....

insan mı acaba bunlar işte duymadanda olmuo cnm eşim 1 saat konuştu ailesiyle dil döktü ağlamışlar falan bide eminim sölemedikleri kimse kalmamıştır mahallelerinde,Allah sorsun bunlardan[/QUOTE]
canım belli ki eşin senden yana en güzeli bu. benimde kayınvalidem aynı, hatta daha dün eşime "karın beni eve istemiyor korkarım torunum doğunca onu bile göstermez" demiş. hakkı var zor görür. zira benim karnım burnumdayken; "boşa bu kadını sanki seni sevmiyor gibi ben gelir sana bakarım yerleşirim buraya" diyen ve daha buraya yazamayacağım binlerce söz kullanan bir kadını ne evime alırım ne de torun gösteririm. oğlu da benden yana ayda yılda bir gidiyor ziyaretine kusura bakmasınlarda insan olsunlar bizi de çileden çıkarmasınlar. cadı ol azıcık üzülme boş yere.

hasim işcanda besık olrk cok model yok mobılya ama arabalar çeşit çeşit duyduguma göre netten alışverışten bıle daha uygun bızım araba 700 800 liralarda nette
ya ben genel olarak netten alışverişi pahalı buluyorum galiba, h.sonu da çıktık mesela minik bebek ayakkabıları var ya nette aynıları 10 tl, mağazada 7 tl, badiler nette 7-8-10tl mağazada 5 tl civarıydı. hem de görerek alıosun
nette gördükçe içim gidio ama kendimi frenliom gee geze dokunarak seçerek alıcam kısmetse her şeyini

güle güle kullansın miniğin arabasını bu arada
kızlar bebeklerin kıyafetlerine özel deterjan alacakmısınız yoksa abartmamalımıyız
abartmak olmaz cnm çünkü dr'lar da öle önerio, ben kendikıyafetlerimde de toz deterjandan vazgeçtim artık sıvı kullanıom aynı şekilde oğlum için de bebeklere özel ama sıvı olan deterjanlardan alıcam, en azından ilk bikaç ay böyle kullanmak gerekirmiş

ne güzel maşallahnş. normal olur

ben de çok istiom normal doğumu ama mümkün diil gibi, kist olduğu için doğumdan sonra bi ameliyat gerekicek kisti aldırmam lazım fazla büyük.o yüzden doğum sezaryen olursa hem bebek hem de kist alınmış olacak

yaaa gördükçe çok özeniom kıyafetler odalar arabalar kurabiyeler oda süsleriii neler neler alınmış yapılmış bravo kızlar hepinize

geçmiş olsun canım benimde yüksek çıkmıştı moralini bozma özel bir diyet verecekler bundan böyle şekeri yalnızca meyveden alacaksın beyaz ekmek pirinç falan yasak börek hamurişide hepten yasak... ama doğuma kadar böyle idare edeceğiz güzel yavrularımız için... doğumdan sonra bizdeki şeker normale dönüyor ama bebeklerde ne yazıkki kalıcı hasar bırakıyor ve bebeğin erken yaşta insülin hastalığına yakalanmasına sebep oluyor yani çok önemli unutma dediklerimi yeme sakın...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
insan mı acaba bunlar işte duymadanda olmuo cnm eşim 1 saat konuştu ailesiyle dil döktü ağlamışlar falan bide eminim sölemedikleri kimse kalmamıştır mahallelerinde,Allah sorsun bunlardan
canım belli ki eşin senden yana en güzeli bu. benimde kayınvalidem aynı, hatta daha dün eşime "karın beni eve istemiyor korkarım torunum doğunca onu bile göstermez" demiş. hakkı var zor görür. zira benim karnım burnumdayken; "boşa bu kadını sanki seni sevmiyor gibi ben gelir sana bakarım yerleşirim buraya" diyen ve daha buraya yazamayacağım binlerce söz kullanan bir kadını ne evime alırım ne de torun gösteririm. oğlu da benden yana ayda yılda bir gidiyor ziyaretine kusura bakmasınlarda insan olsunlar bizi de çileden çıkarmasınlar. cadı ol azıcık üzülme boş yere.[/QUOTE]

annem burda işte kadın şeker hastası zaten yarın gidecek ben soracam bunları yeter artık inceldiği yerden kopsun insan olan söleme denilen şeyi sölemez,seninkide yuh yani yuva yıkmak bu kadar mı kolay pislikler, torununun boynu bükük kalsa mutlu mu olacak yani Allah koymaz cnm ayaklarına dolanacak bi gün bunlar beddua etmiorum ona havale ediyorum

İnan görümcenin ağzını burnunu kırasım geldi adresi yaz gidicem hemen Ne tuhaf insanlar var yahuuuu seni hadi düşünmüyor diyelim ki kadın kadının halinden daha iyi anlaması lazım. Eşin onun kardeşi be! Benim abimin böyle bir durumu olsa asla ama asla kimsenin yanında muhabbetini yapmazdım. Bazı insanlar kardeş olmayı bile beceremiyor yazık...

kızlar bugün kendimi çok yordum çok kızıyorum kendime ama inanın yapacak başka bir çarem yok. taşınacağız diye kullanmadığımız eşyaları kışlıkları yemek takımlarını borcamları sebzelik ve kutuları belli başlı bardakları tablolarımı eşimin kıyafetleri vs kaldırdım. ve şu anda mahvolmuş durumdayım. eşim zaten kafayı kaldıramıyor gelince yazık yemek yiyip anca dinlenecek zamanı kalıyor birde ben kendim pakaetlediğim zaman daha çok içime siniyor.biraz titizlik düzen terip konusudna abartanlardanımdanşallah bu hafta bir tane bavul alıp memlekete giderken bebek ve benim kıyafetlerimden götürecek olduklarımı düzenleyeceğim bu hafta yıkayıp ütüleyip. daha park yatak gelecek viskoleks yatak gelecek onlar paketlenecek ayyy Allahım ne zormuş bu ev paketlemek. yerleştirme kısmını hiç düşünemiyoruuuuum

kızlar teşekkür ederim cevağlarınız için...benim bacalşarımda filan kasılmam yok sımdılık ama bahsettıgım durum sık sık oluyor. onumuzdekı ctesı kontrole gıdıcem damar dırencım bakalım ne durumda ınsallah gerılemıstır...ben zaten hep yatıyorum yıne de toplanıyor bebegım...sonra acılıyor kendı kendıne...

allahından bulsunlar bunları yapanlar. emın ol buluyorlar zaten....benim bebegımde tüp bebek o tedavıyı yasayan ancak bılır neler cekıldıgını neler yasandıgını.4. tedavımde geldı yavrum. ıkıde kayıbım var... bu tarz seylerle canımı yakanlar ah etmesemde kalbım ole kırılırdı kı bı sekılde allah onlarada yasattı bazı seylerı. dusmanımın basına gelsın ıstemem ama allah ole mı al bakalım dıyor....bebegını dusun uzmemeye calıs kendını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…