2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah kolaylık versin .... Çok zor hele ki bu halde gerçekten zor ...

canım bence şükret, biz de taşınacağız ama evimiz bitince -ki söz verilen tarihten 2 ay sonra bitiyor- işte o tarite ben tam 8 aylık hamile olcağım o halimle nasıl taşınacağım hiç ama hiç bilmiyorum ama mecburum, kiradayım çünkü. hem bebeğim yeni evimizde doğsun istiyorum. inşallah bu kez söylediklerinden daha da geç bitmez. annemler burada ama sonuçta yine de ne nereye konacak vs bunlar hep benim ilgilenmem gereken şeyler. :18:

aynen cnm benim abimlerde 5 yıl bebek düşünmediler eşiyle ayrı yerlerdeydiler ne annem ne ben nede aileden başkası sormadık bile olurki olmuodur üzülürler die annem hep canınız sağolsun mutlu olun yeter yavrum derdi,şimdi 2sine hamile gelinimiz ve 2. için 1.5 yıldır uğraşıolardı gelinimiz kiloluydu biraz olmadı vs.ağzımıza almadık ama bunlarda böle yapınca deli oluyorum kardeş olmayı deil insanlığı bile beceremiolar.

Durusel takılma kimseye boşver gitsin Nazan ın nefis bir şarkısı var Nazan Öncel - Bırak Konuşsunlar - Dinle - Sözleri dinle keyfine bak ...

akşam arayım onlara dinleteyim en iisi

ayy cnm bilirim bizde 1 hafta içinde şehir değişmiştik bitmiştim migren var bende bide aşırı sıcaktı Allah kolaylık versin

aynen bende düşmanıma bile demem ama Rabbim büyük,insanlar ne kadar meraklı demi çocuğu olmuomuş demeye dedikoducu pislikler,dediğin gibi ancak yaşayan bilir ama yaşamayanında düşünceli olması insan gibi davranması lazım

ya benim bu takvim hala çıkmıyor neden kiii sayın yönetici mahvettin

ceza mı almıştın?eğer öyleyse bazen geçici süre takvim silinebilio ondan mı oldu acaba:26:

duruselcim görümcen çok çok ayıp etmiş bazı insanlar gerçekten çok saygısız, bi de söylemeyin denmesine rağmen kendinede o hakkı nası bulmuş yazıklar olsun denecek bi şey yok ki böle insanlara allaha havale etmek lazım.
sen sakın kendini üzme bebişini de üzme hepsi dış kapının mandalı bunu biliosun

Son düzenleme:

canım üzme kendini bak bebişin de etkilenir sonra.. sen aramış söylemişsin eşine bırak o halletsin gerisini. ha sen de tabi ki tavrını belli edersin. ne tarz insanlar olduğunu biliyormuşsun şaşırmaman gerek boşver. kıskançlık insanı çirkefleştirirmiş. inan üzülmen gereken hiç bişey yok. aksine karnındaki mucizeyi düşünüp hep mutlu olmaya bak,,keyfini çıkar o mucizenin

cnm yeni gördüm hiç moralini bozman benim 2 arkadaşımında şekeri çıktı maşallah tosun gibi çocukları oldu Allahın izniyle biraz dikkat edersin hiççç bişe olmaz,bende çok korkmuştum annem babam hep şeker hastası benimde ama çıkmadı şükür,yinede dikkat etmeye çalışıorum hiç yemicen die bişede yok herşeyin diyabetleri var hamileler için arkadaşım kaşık kaşık diyabet reçel yiyodu canı çekiodu,diyetine uyarsın zaten doğuncada kaybolup gidio

kızlar bnm bugun kanm agrıdıgndan doktora gttk...bebegm gayet ıyıms renklı gordum yıne mınık kızımı gayet ıyımısss....571 gram 28 cm boyuda...nası mutlu oldm onu gorunceeee

kızlar kusura bakmayın bugün geçmişi okuyamadım neler olup bittiğine dair takipte edemedim

durusel canım sıkma canını inanki değmez çok şükürki Rabbime sana saglıklı bir evlat verdi insanlar maalesef artık karşımdaki kırılırmı üzülürmü diye düşünmez oldular vicdansızlık hadsafhada.ben ençok üzüldüğüm kırıldıgım şeyleri hep kardeşimden duydum maalesef ki.canı sagolsun değişik bi insan insanları eleştirmekten keyif alıyor laf sokmayı meziyet sanıyor.bende nefret ederim laf sokmalara.kaç kere uyardım her kavgamız enaz 8-10 ay küslükle sonuçlanıyor ama yok huy edinmiş durumda şimdi de gayet resmi görüşüyorum.bu duruma üzülüyorum ama ne yapayım bu şekilde ancak daha az yara alıyorum sende koyarsın seviyeni canım hiçbirşey senin ve bebeğinin saglıgından daha önemli değil

bizi üzenlerden uzak duracağız kızlar bazen en hyakınımız bile olsa bu yapacak birşey yok. zaten aileydik ama daha fazla düşüneceğimiz bir misafirimizde var o yüzden önce eşlerimiz biz evlatlarımız sonra diğerleri

kızlar bnm bugun kanm agrıdıgndan doktora gttk...bebegm gayet ıyıms renklı gordum yıne mınık kızımı gayet ıyımısss....571 gram 28 cm boyuda...nası mutlu oldm onu gorunceeee
çok geçmiş olsun şükür birşyin yokmuş miniğimin arkadaşı büyümüş maşallah

Son düzenleme:

saol cnm benim aynen öle yapacağım zaten resmiydim iice kesecem görüşmeyi annem bi gitsinde yarın arıyacak eşimde her şeyi sölücem bende yeter artık sustukca bişe sanıolar ki aslında ben çok hazır cevap bi insanım ama eşimin hatrına işte sesim çıkmıodu,sende en iisini yapmışsın napcan seni üzeceğine uzak dur daha ii,aynen şuan benim için en önemlisi hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmak

hayatımsınnn..bayıldımm bebişin odasına...mobilyalar ayrı güsel beşik ayrı güsel ee sizin emeğinizde süper....bebiş çok şanslı maşallahh...

öyle valla kızlar ne yapayım en iyisi resmiyet.herşeye kulp bulur kızımı eleştirir eşimi zaten begenmez beni zaten abladan saymaz.baba malıyla işyeri sahibi oldu dünya malı mülkü var yinede benim aldıgım maaşın hesabını yapar bana araba aldık geçen yıl kredi çektik krediyi babam mı ödüyor onu araştırıyormuş. kızım çok başarılı maşallah aldıgı derecelerde hiç tebrik etmez hamile kaldım dilinin ucuyla zor hayırlı ugurlu olsun dedi Rabbim eşimi anamı babamı başımdan eksik etmesin.ne diyeyim kaç yaşına geldi benim dememle bu saatten sonra huy değiştirecek değil Allah hıdayet versin diye dua ediyorum birde resmi duruyorum yapacakta başka bişey yok geçen gün eşim hastahaneye girdi çıktı bir geçmiş olsun demedi ne aradı ne sordu ne yanyana gelince geçmiş olsun dedi demedi de ne oldu geçen hafta karı koca hastalanmışlar şeker yüklemesinde ikisindede şeker çıktı ah etmedim ama demekki okadar canım yanmış ki yinede ben üzüldüm kardeş işte aman ne çok dert yandım başınızı agrıttım yaa

saol cnm boylu bı kızm varmıss babasına cektıgı kesn:) doktora ben sezeyan ıstıyorm dedm guldu hele bı o gunlere gelelmm konusuz senle dedı....gecmısıde okumadm henuzz herkes ıyıdr umarmm

sıkıntıda bu ya akraban kan bağın var el olsa koy kapıya bakma yüzüne ama işte kan bağı olunca bir yere kadar uzak dursan bile bir yerden sonra yürek cız ediyor. Allah kardeşte olsa elde olsa akrabada olsa kötüden korusun onalrıda sılah etsin içlerine merhamet versin ne diyelim canım benim zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…