- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.721
kızlar bugün kendimi çok yordum çok kızıyorum kendime ama inanın yapacak başka bir çarem yok. taşınacağız diye kullanmadığımız eşyaları kışlıkları yemek takımlarını borcamları sebzelik ve kutuları belli başlı bardakları tablolarımı eşimin kıyafetleri vs kaldırdım. ve şu anda mahvolmuş durumdayım. eşim zaten kafayı kaldıramıyor gelince yazık yemek yiyip anca dinlenecek zamanı kalıyor birde ben kendim pakaetlediğim zaman daha çok içime siniyor.biraz titizlik düzen terip konusudna abartanlardanımdanşallah bu hafta bir tane bavul alıp memlekete giderken bebek ve benim kıyafetlerimden götürecek olduklarımı düzenleyeceğim bu hafta yıkayıp ütüleyip. daha park yatak gelecek viskoleks yatak gelecek onlar paketlenecek ayyy Allahım ne zormuş bu ev paketlemek. yerleştirme kısmını hiç düşünemiyoruuuuum
kızlar bugün kendimi çok yordum çok kızıyorum kendime ama inanın yapacak başka bir çarem yok. taşınacağız diye kullanmadığımız eşyaları kışlıkları yemek takımlarını borcamları sebzelik ve kutuları belli başlı bardakları tablolarımı eşimin kıyafetleri vs kaldırdım. ve şu anda mahvolmuş durumdayım. eşim zaten kafayı kaldıramıyor gelince yazık yemek yiyip anca dinlenecek zamanı kalıyor birde ben kendim pakaetlediğim zaman daha çok içime siniyor.biraz titizlik düzen terip konusudna abartanlardanımdanşallah bu hafta bir tane bavul alıp memlekete giderken bebek ve benim kıyafetlerimden götürecek olduklarımı düzenleyeceğim bu hafta yıkayıp ütüleyip. daha park yatak gelecek viskoleks yatak gelecek onlar paketlenecek ayyy Allahım ne zormuş bu ev paketlemek. yerleştirme kısmını hiç düşünemiyoruuuuum
İnan görümcenin ağzını burnunu kırasım geldi adresi yaz gidicem hemenNe tuhaf insanlar var yahuuuu seni hadi düşünmüyor diyelim ki kadın kadının halinden daha iyi anlaması lazım. Eşin onun kardeşi be! Benim abimin böyle bir durumu olsa asla ama asla kimsenin yanında muhabbetini yapmazdım. Bazı insanlar kardeş olmayı bile beceremiyor yazık...
Durusel takılma kimseye boşver gitsin Nazan ın nefis bir şarkısı var Nazan Öncel - Bırak Konuşsunlar - Dinle - Sözleri dinle keyfine bak ...
kızlar teşekkür ederim cevağlarınız için...benim bacalşarımda filan kasılmam yok sımdılık ama bahsettıgım durum sık sık oluyor. onumuzdekı ctesı kontrole gıdıcem damar dırencım bakalım ne durumda ınsallah gerılemıstır...ben zaten hep yatıyorum yıne de toplanıyor bebegım...sonra acılıyor kendı kendıne...
cnm bence bebeğin gerinior esnio falan kafana takma güzel düşün
allahından bulsunlar bunları yapanlar. emın ol buluyorlar zaten....benim bebegımde tüp bebek o tedavıyı yasayan ancak bılır neler cekıldıgını neler yasandıgını.4. tedavımde geldı yavrum. ıkıde kayıbım var... bu tarz seylerle canımı yakanlar ah etmesemde kalbım ole kırılırdı kı bı sekılde allah onlarada yasattı bazı seylerı. dusmanımın basına gelsın ıstemem ama allah ole mı al bakalım dıyor....bebegını dusun uzmemeye calıs kendını...
ayy cnm güldürdün beni Allahta seni güldürsün doğru sölüyosun ohh yiyim mis çikolata o da hissetti herhalde tekme atıp duruo anneciğim ben burdayım üzülme dio herhaldeeşime söledim dayanamadım ağladım telf da sen hiç canını sıkma çok şükür evladımız karnında inşallah hayırlı doğar dio,ben arar aslını öğrenirim sorarım anneme dio dedim dahada ne ararım ne sorarım dedim takma kafana karnındakine şükredip duralım dio
yerim minnoşunu sıkma canını birşey olsa sinirin bozulup üzülüp eşinle senin canın yanar. aynen eşinin dediği gibi sizin mutluluğunuza mutluluk katacak yeni bir ev arkadaşınız var karnında
ahhh canımcım keşke şimdi taşınıyor olsam benim eşimin tayini mayısta açıklanıyor ama ilişk kesme işimiz haziran sonu temmuz başı yani bende 8 aylık olacağım ben şimdilik elime geçen eşyaları koliye koyuyorum ki eşime kolay olsun taşınırken diye. memlekete gideceğim 7 buçuk aylıkken orada bekleyeceğim eşimi o da evi bulup yerleştirip yanıma gelecek doğuma sonra beni evimize yeni tayin yerine götürecek inan herşey birbirine girdi nasıl taşınacağız ev bualcağız benim doğum ne zaman olacak kafda karışıklığı belirsizlik mahvetti şu an bizi yazık eşim sen dert etme evi mis gibi düzenleyip sizi getireceğim ben aklın kalmasın diyor ama çok yorulacak biliyorum. birde benim annemlerdenfayda da yok bize inan mecburiyetten gidiyorum yoksa doğum sonrası bakacaklarından değilcanım bence şükret, biz de taşınacağız ama evimiz bitince -ki söz verilen tarihten 2 ay sonra bitiyor- işte o tarite ben tam 8 aylık hamile olcağımo halimle nasıl taşınacağım hiç ama hiç bilmiyorum ama mecburum, kiradayım çünkü. hem bebeğim yeni evimizde doğsun istiyorum. inşallah bu kez söylediklerinden daha da geç bitmez. annemler burada ama sonuçta yine de ne nereye konacak vs bunlar hep benim ilgilenmem gereken şeyler. :18:
yerim minnoşunu sıkma canını birşey olsa sinirin bozulup üzülüp eşinle senin canın yanar. aynen eşinin dediği gibi sizin mutluluğunuza mutluluk katacak yeni bir ev arkadaşınız var karnında
saol cnm benim evet minik kuşum var hepimizinkini yerim
ahhh canımcım keşke şimdi taşınıyor olsam benim eşimin tayini mayısta açıklanıyor ama ilişk kesme işimiz haziran sonu temmuz başı yani bende 8 aylık olacağım ben şimdilik elime geçen eşyaları koliye koyuyorum ki eşime kolay olsun taşınırken diye. memlekete gideceğim 7 buçuk aylıkken orada bekleyeceğim eşimi o da evi bulup yerleştirip yanıma gelecek doğuma sonra beni evimize yeni tayin yerine götürecek inan herşey birbirine girdi nasıl taşınacağız ev bualcağız benim doğum ne zaman olacak kafda karışıklığı belirsizlik mahvetti şu an bizi yazık eşim sen dert etme evi mis gibi düzenleyip sizi getireceğim ben aklın kalmasın diyor ama çok yorulacak biliyorum. birde benim annemlerdenfayda da yok bize inan mecburiyetten gidiyorum yoksa doğum sonrası bakacaklarından değil
ayy cnm yaa zor gercekten en azında kayınvaliden falan gelmezmi eşine yardıma,valla tırnağın varsa başını kaşı dünyası oldu dünya
ayy cnm yaa zor gercekten en azında kayınvaliden falan gelmezmi eşine yardıma,valla tırnağın varsa başını kaşı dünyası oldu dünya
nasıl bi alıntı yapmışım ikisinin arasına yazmayı nasıl becermişim yaa:))9
ya benim bu takvim hala çıkmıyor neden kiii sayın yönetici mahvettin
işteyim şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi düşünsene ya hamile olmasaydım,ne kadar acımasızlar yaa Yarabbim hayırlı sağlıklı bebeğimi kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah, eşim bide annesine dediki eğer kardeşim dahil bi kişinin ağzından duyarsam sizi silerim dedi hala bunu yapabiliyorlarsa ne deyim ben artık Rabbim sorsun
ahh be canım keşke gelen olsa her aradığımda halladersiniz siz kadın tutun dediler.torunlarını sevmeye çalıştıklarında da ben kadın tutturucam onlarabaşımız ağrıyacağına eşim ben hallederim diyor benim tek kıyamadığım eşimle şu anda karnımdaki ufaklık sağlık versin Allah eşya kötü yerleşir diye kendimi avutuyorum
of ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu
ahh be canım keşke gelen olsa her aradığımda halladersiniz siz kadın tutun dediler.torunlarını sevmeye çalıştıklarında da ben kadın tutturucam onlarabaşımız ağrıyacağına eşim ben hallederim diyor benim tek kıyamadığım eşimle şu anda karnımdaki ufaklık sağlık versin Allah eşya kötü yerleşir diye kendimi avutuyorum
cnm şirket tutmuşsunuzdur zaten eşinde gidince bi kadın tutar evi temizletir şirkette halıyı bile serio yerleştirio özel eşyalarınıda biraz eşin yerleştirir doğumdan sonrada yavaş yavaş sen yerleştirirsin olur biter allah sağlık versin bebişlerimiz hayırla gelsin yeter
bizi üzenlerden uzak duracağız kızlar bazen en hyakınımız bile olsa bu yapacak birşey yok. zaten aileydik ama daha fazla düşüneceğimiz bir misafirimizde var o yüzden önce eşlerimiz biz evlatlarımız sonra diğerlerikızlar kusura bakmayın bugün geçmişi okuyamadım neler olup bittiğine dair takipte edemedim
durusel canım sıkma canını inanki değmez çok şükürki Rabbime sana saglıklı bir evlat verdi insanlar maalesef artık karşımdaki kırılırmı üzülürmü diye düşünmez oldular vicdansızlık hadsafhada.ben ençok üzüldüğüm kırıldıgım şeyleri hep kardeşimden duydum maalesef ki.canı sagolsun değişik bi insan insanları eleştirmekten keyif alıyor laf sokmayı meziyet sanıyor.bende nefret ederim laf sokmalara.kaç kere uyardım her kavgamız enaz 8-10 ay küslükle sonuçlanıyor ama yok huy edinmiş durumda şimdi de gayet resmi görüşüyorum.bu duruma üzülüyorum ama ne yapayım bu şekilde ancak daha az yara alıyorum sende koyarsın seviyeni canım hiçbirşey senin ve bebeğinin saglıgından daha önemli değil
çok geçmiş olsun şükür birşyin yokmuş miniğimin arkadaşı büyümüş maşallahkızlar bnm bugun kanm agrıdıgndan doktora gttk...bebegm gayet ıyıms renklı gordum yıne mınık kızımı gayet ıyımısss....571 gram 28 cm boyuda...nası mutlu oldm onu gorunceeee
kızlar kusura bakmayın bugün geçmişi okuyamadım neler olup bittiğine dair takipte edemedim
durusel canım sıkma canını inanki değmez çok şükürki Rabbime sana saglıklı bir evlat verdi insanlar maalesef artık karşımdaki kırılırmı üzülürmü diye düşünmez oldular vicdansızlık hadsafhada.ben ençok üzüldüğüm kırıldıgım şeyleri hep kardeşimden duydum maalesef ki.canı sagolsun değişik bi insan insanları eleştirmekten keyif alıyor laf sokmayı meziyet sanıyor.bende nefret ederim laf sokmalara.kaç kere uyardım her kavgamız enaz 8-10 ay küslükle sonuçlanıyor ama yok huy edinmiş durumda şimdi de gayet resmi görüşüyorum.bu duruma üzülüyorum ama ne yapayım bu şekilde ancak daha az yara alıyorum sende koyarsın seviyeni canım hiçbirşey senin ve bebeğinin saglıgından daha önemli değil
bizi üzenlerden uzak duracağız kızlar bazen en hyakınımız bile olsa bu yapacak birşey yok. zaten aileydik ama daha fazla düşüneceğimiz bir misafirimizde var o yüzden önce eşlerimiz biz evlatlarımız sonra diğerleri
çok geçmiş olsun şükür birşyin yokmuş miniğimin arkadaşı büyümüş maşallah
sıkıntıda bu ya akraban kan bağın var el olsa koy kapıya bakma yüzüne ama işte kan bağı olunca bir yere kadar uzak dursan bile bir yerden sonra yürek cız ediyor. Allah kardeşte olsa elde olsa akrabada olsa kötüden korusun onalrıda sılah etsin içlerine merhamet versin ne diyelim canım benim zor çok zoröyle valla kızlar ne yapayım en iyisi resmiyet.herşeye kulp bulur kızımı eleştirir eşimi zaten begenmez beni zaten abladan saymaz.baba malıyla işyeri sahibi oldu dünya malı mülkü var yinede benim aldıgım maaşın hesabını yapar bana araba aldık geçen yıl kredi çektik krediyi babam mı ödüyor onu araştırıyormuş. kızım çok başarılı maşallah aldıgı derecelerde hiç tebrik etmez hamile kaldım dilinin ucuyla zor hayırlı ugurlu olsun dedi Rabbim eşimi anamı babamı başımdan eksik etmesin.ne diyeyim kaç yaşına geldi benim dememle bu saatten sonra huy değiştirecek değil Allah hıdayet versin diye dua ediyorum birde resmi duruyorum yapacakta başka bişey yok geçen gün eşim hastahaneye girdi çıktı bir geçmiş olsun demedi ne aradı ne sordu ne yanyana gelince geçmiş olsun dedi demedi de ne oldu geçen hafta karı koca hastalanmışlar şeker yüklemesinde ikisindede şeker çıktı ah etmedim ama demekki okadar canım yanmış ki yinede ben üzüldüm kardeş işte aman ne çok dert yandım başınızı agrıttım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?