- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.761
canım arkadaşım var ismi nisa geçen sene ikizleri oldu,çok hanımefendi ve güzel bir kızdır. birde resmen şans akıyor paçalarındankızlar babamız ezelden beri nisa ismine aşık bir baba Kuranı kerimde geçtiği için sürekli kızım olsa nisa olsa ismi falan deyip beni böyle ara ara yoklardır cinsiyet belli olmadan önce. ben karakterle ismin çok benzer olduğuna iannırıöm çevrenizde gördüğünüz nisa isimli kız bebekler nasıl akıllı mı uslu mu yaramaz mı çünkü benim içim aman amanda ismini nisa koymayı istemiyor ama eşimi asla kırmak istemiyorum. bu arada nisanın yanına ikinci bir isimde arıyorum ne koyabilirim onuda bimiyorum aklınızda olan isimler olursa yazın banada
kızlar hamilelik reflüsü oluştu bende boğazım çok şiddetli yanıyor sadece açken rahatım yani rennie duo diye bir şurup önerdi doktorum benimleaynı olan varmı bu şurup işe yaramı acaba fikri olan varmı?
kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrryakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393
3 gün aradan sonra tekrar burda sizlerle olmak çok güzel, sayfalar acayip birikmiş nasıl biter bilmiyorum.Pazartesi iş yoğunluğu da var ama çokta merak ediyorum haftasonu neler yaptınız.... Umarım herkes iyidir...
Ben cuma günü şeker yüklemesi yaptırım 132 çıktı dr. gayet iyi olduğunu söyledi. Tetanoz aşımın 2. dozunuda yaptırdım, ilki kadar ağrı olmadı... bunu da atlattık yani.
Cumartesi de kızımı görmeye gittik :) yavrum epeyce büyümüş teyzeleriartık normal bir bebek gibi görünüyordu ultrasonda. 865 gr. 35,5 cm olmuş. Doktor amcamız gelişiminin de çok güzel olduğunu söyledi. minik minik ellerini ayaklarını yiyesim geldi ya foto eklemeyi becerebilirsem koyacağım buraya
Cumartesi benim doğum günümdü bu yüzden dr. amcamız anneye doğum günü hediyesi yapalım bir poz ver dedi, kızım gülümsedi resmen, allahım mucize gibi, kızımın bana ilk hediyesi çok güzel bir gülümseme oldu... Yaşadığım mutluluğu anlatamam
Burada doktor muhtemel doğum tarihimi belirdi, herşey yolunda giderse, kızızm acele edip daha erken geleceğim demezse26 temmuzda sezeryanla doğum yapacağım inşallah Çok heyecanlıyım :18:çok ta mutluyum
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
Daha Ben Varım Ayrıntılı Ultrasona Girecek. En Sona Kalan Benim GalibaNedense Çok Geç Tarihe verdi Benim Doktorum Ayrıntılıyı. Şuan 26. Haftamdayım, Önümüzdeki Ayın 18inde Olacak Ayrıntılı :44: Neyse Artık. Bebeğinin Sağlıklı Olmasına Sevindim. Bizde Sorunsuz Atlatırız İnşallah
Ya arkadaslar benim karnım tok gözüm ac , ne yapıcam bilmiyorum
Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz
canım arkadaşım var ismi nisa geçen sene ikizleri oldu,çok hanımefendi ve güzel bir kızdır. birde resmen şans akıyor paçalarındanaltında son model arabası ,villada oturuyor eşinin dershanesi var çalışmaya falan ihtiyacı yok maşallah.
Ya arkadaslar benim karnım tok gözüm ac , ne yapıcam bilmiyorum
Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz
canım kesinlikle katılıyorum sana;benim ilk kızımın adı BERFİN EZO. EZONUN anlamı sağlam sabırlı dirayetli demek. inan bana adı gibi aynen,öyle sağlam öyle olana değil ne olacağına bakan bir çocuk ki görsen inanamazsın. o yüzden isim cidden önemli.eşimede okudum yazdığını fıstık şu an gözler ışıl ışıl.isimle karakter çok benziyor o yüzden tereddüt etmiştim birde sure ismi olunca ağır gelir mi acaba öyle şeyler söylüyorlar çünkü. o zaman nisa isminde karar kılalım bari eşimle. bir tane daha ben bulursam yanına iyi olacak ama
dün ben öyleydim bugün ise hiç istek falan yok yemeğe yorgunluktan mıdır nedir
bende aldığım kıyafetlre bakıp bakıp duruyorum bunların içine mi gireceksin sen deyip karnıma tutuyorum beğendin mi diye ayyy doğsa şöyle ele avuca gelsede azıcık mıncıklasak şu miniğimi
kızlar ben eşimi çok seviyorum ya kıyamam gitmiş bebeğe elbise almış dolaba bir güzle asışı var ölürüm sana dedim birde böyle kırışmış mı falan diye bakıp düzletiyor kapıdan gizli gizli nasıl güldüm beni görünce ne var ne olmuş kızımın kıyafetlerine bakıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?