2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkadaşım var ismi nisa geçen sene ikizleri oldu,çok hanımefendi ve güzel bir kızdır. birde resmen şans akıyor paçalarından altında son model arabası ,villada oturuyor eşinin dershanesi var çalışmaya falan ihtiyacı yok maşallah.

Canım ben soğuk süt iciyorum cok fayda ediyor , beyaz dondurma ve ya yoğurt , soğuk beyazlar iyi geliyor yani

Eğer salçali veya çikolata filan yersem yanıyor cok fena

kızlarr bebişim için ön deneme prova olarak yaptığım kurabiyelerrr nasıl olmuşlarrrr yakında bu işe başlayabılırım bende Eki Görüntüle 691393

ayy cok güzel ve sirin görünüyolar ellerine sağlık canımmmm

maşallah kuzum yaa herşey güzell heyecan doruktaa
kızın sana ne güzel bi hediye vermiş doğum gününde yaa gözlerim dolduuuuuuuiyiki doğmuşsun canımmmm

masal kızın masal odasıııı harika olmuşşş bayıldım masal tadında bi hayatı olur inş...

inşallah siz de sağlıklı haberini alırsınız ben de benim dr geç vakte verdi diye düşünmüştüm burda herkes anlatınca hayırlı haberlerini bekliyoruz

Durusel takma diyecegim ama simdi hirsin dinmeyecek onlara agizlarinin payini vermeden tahmin ediyorum. Gorumcen bekarsa ona bu tur konularla insanlarin vurulmaya calisilmamasi gerektigini hatirlatmalisin canim, Allah korusun ilerde benzer problemle karsilasirsan anlarsin de mutlaka. Biraz empati yapmayi ogrenmeli insanlar...

Ne guzel esin sana sahip cikiyor, sen hanimefendiligini bozmak zorunda kalmayacaksin, artik ana kralice oluyorsun nede olsa :) neden muhatap olasin fesat cocuklarla :)))

Ya arkadaslar benim karnım tok gözüm ac , ne yapıcam bilmiyorum
Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz

Karnım tıka basa dolu, yine bişeyler yiyesim var , insallah sekerim yuksek çıkmaz

Aynen bende öyleyim :)) yemek yiyorum üstüne hep bişeyler yiyesim oluo o yüzden az ve sık yemeğe çalışıyorum çünkü yedikçe rahatsız oluyorum bi yandan korkuyorum bende şeker çıkacak die bi yandan da çıkarsa zaten yasaklanacak çoğu şey şimdi yiyeyim diorum :))

kızlar sağlık ocağına aşıya gidince d vitamini damlassı verdiler dr uma sordum sakın kullanma bakanlık bizim fikrimizi almadı bu konuda oldukça gereksiz dedi güneşten alıyorsun d vitaminini vücuduna ve bebeğe yeter dedi

CANIM ATIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA SÜREKLİ MUTSUZSUN,ALLAH AŞKINA HİÇ Mİ İYİ BİŞEY OLMUYOR HAYATINDA SENİN?
HANİ DERTLEŞİYORUZ FALAN AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA ARTIK SANA CVP YAZAMADIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM,KENDİMİ TEKRAR EDİYORMUŞUM GİBİ GELİYOR.:26: LÜTFEN BİR ŞEYLER YAP, MUTLU OLMANIN BİR YOLUNU BUL ZİRA BU GEBELİK SİNİR HASTASI BİR BEBEĞİN DOĞUMUYLA SONLANACAK. BU STRES VE SIKINTILI TAVRIN ERKEN DOĞUMA BİLE YOL AÇABİLİR. KENDİNE BİR UĞRAŞ BUL,ÇALIŞMIYOSUN MADEM,ÖRGÜ ÖR,BEBEĞİNE BEYAZ TÜLBENTLERDEN(YAZMALARDAN) MENDİL İŞLE,NE BİLEYİM .
HEM BİZİ HEM KENDİNİ ÜZÜYOSUN

kızlar ben eşimi çok seviyorum ya kıyamam gitmiş bebeğe elbise almış dolaba bir güzle asışı var ölürüm sana dedim birde böyle kırışmış mı falan diye bakıp düzletiyor kapıdan gizli gizli nasıl güldüm beni görünce ne var ne olmuş kızımın kıyafetlerine bakıyorum diyor

eşimede okudum yazdığını fıstık şu an gözler ışıl ışıl.isimle karakter çok benziyor o yüzden tereddüt etmiştim birde sure ismi olunca ağır gelir mi acaba öyle şeyler söylüyorlar çünkü. o zaman nisa isminde karar kılalım bari eşimle. bir tane daha ben bulursam yanına iyi olacak ama

dün ben öyleydim bugün ise hiç istek falan yok yemeğe yorgunluktan mıdır nedir

bende aldığım kıyafetlre bakıp bakıp duruyorum bunların içine mi gireceksin sen deyip karnıma tutuyorum beğendin mi diye ayyy doğsa şöyle ele avuca gelsede azıcık mıncıklasak şu miniğimi

:)) kızlar en sonunda ben de bebeğim için bişey yaptım:)
evdeki klimaya bakım yaptırdım. bir pislik çıktı inanamazsınız. 4 senedir hiç ellememiştik daha önce oturanlar temizlettimi Allah bilir. neyse en azından bebeğim evimizi şereflendirdiğinde sıcaktan rahatsızlık çektirmem. temiz temiz açarım inşallah.
sonra bi gazla elektirik süpürgemin filirtesini temizledim. önnnce hijyen :)))))

meltowski bende aynı senin gibiyim. devamlı bişeyler yemek geliyor içimden salatalık felan yiyorum, su içiyorum.
yemekten sonra ekmek peynir yiyorum biraz bastırıyor. duba gibi olucam bu gidişle.. doğumada direk yuvarlanarak giderim herhalde:)))

canım kesinlikle katılıyorum sana;benim ilk kızımın adı BERFİN EZO. EZONUN anlamı sağlam sabırlı dirayetli demek. inan bana adı gibi aynen,öyle sağlam öyle olana değil ne olacağına bakan bir çocuk ki görsen inanamazsın. o yüzden isim cidden önemli. şimdi ise ADA SARE koyucaz adını. hem sesli ile başlayıp sesli ile bitiyor diye hem de sare'nin anlamı çok güzel. adıyla büyür inşallah. genel de koyanlar hayrunisa olarak koyuyorlar ama öyle olunca demode duruyor sanırım

Eşiniz baba olma fikrine çabuk alışmış ne güzel birçok kişi ancak doğumdan sonra bebeği kucağına aldığında hissediyor bunu :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Bîz yatıyoruz oğluşumla kociş uyudu çoktan normal doğum videosu izleyelîm dedim beraber nerden sokuosun böle şeleri aklına , bu kadınlar kulübü yaramadı sana kötü arkadaş onlar Dio :))) hee dedim beynimi yılıyorlar :)) izleme böle şeler korkarsın Dio nabcam dedim korkup içindemi saklıcam illaki doğurcaz :)) hepinizi kocaman öpüyoruz iyi geceler tatlı rüyalar

Bîz yatıyoruz oğluşumla kociş uyudu çoktan normal doğum videosu izleyelîm dedim beraber nerden sokuosun böle şeleri aklına , bu kadınlar kulübü yaramadı sana kötü arkadaş onlar Dio :))) hee dedim beynimi yıkıyolar :)) izleme böle şeler korkarsın Dio nabcam dedim korkup içindemi saklıcam illaki doğurcaz :)) hepinizi kocaman öpüyoruz iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…