2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim şeker yüklemesi sonuçları 75 gr şeker açlıkta 81, 1 saat sonra 103, 2 saat sonra 101 çıktı sanırım normal dimi :)

merhaba canım... benim adım begüm nisa :).... 2. bebeğime hamileyim ilk bebeğim kız ismini nazmiye ilay koydum:)....

ailem nisa der bana iş yerinde begüm derler okulda begüm nisa :)... nisa ismini sormuşsun canım ne kadar etkisi var bilmiyorum ama ismim nisa ve aslan burcuyum ... okul hayatım hep derecelerle geçti.. azimliyimdir. çok merhametli ve iyi niyetliyimdir. çokta hassasımdır. ..sevgi çok çok önemlidri benim için kızımı da inşallah o şekilde yetiştirmeye çalışıyorum... etrafımda da genelde hep sevilen bir insan oldum....aslan burcunun liderlik ve organizasyon özellikleri bende de var sanırım...:)...kimseyi kırmamaya çalışan ama doğru bildiğinden de vaz geçmeyen biriyim....umarım yardımcı olabilmişimdir...

Merhaba anneler ve melekleri.Saat 11 den beri kızımla yatağın içinde dönüp duruyoruz.Saat gecenin 1:40 ı ve en sonunda uyuyamayıp kalktım.Şimdi ben bu saatte ne yapayım?Nasıl uyuyacağım.Ufffffff uymak istiyorum ama uyuyamıyorum.

Maşallah adıyla yasasın . Allah hepimizin cocuklarına iyi yazılar yazsın . İsim önemli gercekten karakteri etkiliyor, benim kızımın adı Nazlı , Pişman etti beni koyduğuma , her yerinden naz akıyor

Bu arada 10 gibi yattım simdi uyandım , nasıl cok yemişsem artık , hala midem boşaltamamis garibim , cok çekiyor benden cok

Biz oglusla ders çalışacağız simdi , pek tavsiye etmem ama
Abisini yatırıp yaninda uyuyakalip ancak fırsat bulabildik bu saatte

İsmi guzel olmuş bebisinin :) sesli harf ile başlayıp sesli harf ile bittiği icin demişsiniz. Nasıl bir kişilik özelliği katıyor ki bı durum ? Yoksa sadece tercih mı ?

herkese günaydınlaarr...tören yapıp gelces we 2 gün tatil sayılır :))
,
bebişlerimizin bebiş bayramı kutlu olsun :))) bisde törenlerde oynadıklarını görelim inş. :)

gunaydın kızlar...sızın ve bebıslerınınzn bayramı kutlu olsun....atasına bayragına mılletıne cumhurıyetıne baglı bı evlat yetstrmek ıstıyorum....calısan arkadslara ıyı tatıller

Günaydın herkese. Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.
Hafta sonu çok gezdim dün yorgunluktan giremedim. Bugün de hala yorgun hissediyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım. Diyet yapıcan bir müddet mecbur. Allah daha büyük bir sıkıntı vermesin. Doğuma az kaldı o zamana kadar diyet sana çok ağır gelmez. Gebelikten sonra geçer zaten büyük ihtimal.

Geçmiş olsun.Bol bol dinlen. Hastalığa en iyi gelen şey çorba ve istirahat canım.

Canım az kaldı doğuma kadar diyet yapıcan mecbur. Çok geçmiş olsun. Doğumdan sonra birşeyin kalmaz umarım.

Koltukların ne oldu tatlım ??

Bugün geliyor bi aksilik çıkmazsa canım. Adama bağrındım çağrındım, tamam yenge salı gönderiyorum dedi.

Offfffffffff çok tatlı bu odaaaaaaaa. Tam masal prenseslerine yarışır cinsten hemi de :) Canım güle güle kullanın. Mışıl mışıl uyusun prensesin bu odada anneçi :))

günaydıın annecikler
bugün 23 nisan neşe doluyor insan çocukların kendini çocuk hissedenlerin biz annelerin ve karnımızdaki pıtırcıkların bayramı kutlu olsun mutlu bi gün olsun

23 Nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramınız kutlu olsun.

Umarım vatanına milletine bağlı, cumhuriyetine ve ilkelerine sahip çıkan , bagimsizlik benim karakterimdir diyen, düşünen ,sorgulayan , geliştiren ,mutlu cocuklar yetiştirmeyi başarabiliriz.

Son düzenleme:

pardon ama en son yazdıklarımda ne mutsuzluk vardı anlamadım? üşütmüşüm ve hastayım dünden beri...onunla ilgili bişeyler yazdım..boğazım ciğerlerim tuhaf dedim...ne içsem ne yapsam diye arkadaşlara danıştım vs...ne var ki bunda? ne rahatsız etti?

ayrıca örgü falan örmediğimi nerden biliyorsun :) öyle tülbent fln işleme işlerinden anlamam ama battaniye örüyorum kızıma...

kesinlikle ben de tartışmak atışmak istemiyorum zira hiç halim yok ama kızım için "sinir hastası" doğacak falan demen üzdü beni açıkçası...ben kendi kendime üzülmedim şimdiye kadar olan olaylardan...3.kişiler tarafından üzüldüm hep,bunları da az çok üstü kapalı da olsa paylaştım burda...öyle bi yazmışsın ki sanki ortada hiç bişey yoktu da ben öyle deli gibi mutsuzluk yaşadım falan gibi...erken doğum korkusu ben de yaşadım millet yüzünden erken doğum olacak ya da kızıma bişey olacak korkusunu..bunları burda da paylaştım şimdi tekrar ettirmenin anlamı yok bence...kaldı ki detaylı ultrasonda özellikle sordum dr.a öyle bir durum yok dedi....

hatta son yazdıklarımda sizi de sıkıntıya sokmak istemiyorum deyip topikten ayrılıyordum hatırlatsan...ama çeşitli bilgiler ediniyorum diye vazgeçtim gitmekten ama konuyu da kapattım...

o zamandan beri kimseyi rahatsız edecek ya da mutsuz olduğuma dair bişey yazdığımı hatırlamıyorum...hastayım dedim diye mi bu yazdıkların? e benim gibi hasta olan başka arkadaşlarda vardı dün neden bana yazdın özellikle?

neyse ben hala düzelemedim bu arada arkadaşlar akşam baya kötüydüm....parol içtim ama faydası olmadı pek...gece de eşim ıhlamur limon kaynattı içine bal da koymuş içtim ama çok etkili olduğunu söyleyemem...
sabah kalktığımda boğazım kupkuruydu,terliyorum,ciğerlerim gıcık yapıyor vs...halsizlikte var biraz....umarım daha kötü olmam...bugün dr.umu arıyıp sorucam bi ne yapabilirim başka diye....

günaydın kızlar...
biz fıstığımla evimizin hemen yakınındaki okula gidip 23 nisan törenini izledik
kızımın o kadar hoşuna gitti ki 'anne bir daha gidelim' diyip duruyor
açıkcası bende özlemişim hep bir ağızdan şiirler şarkılar söyledik walla duygulanmamak elde değil...

neyse şimdi mutfak maratonuna başlama zamanı...

İçinizdeki çocuk hiç büyümesin,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

kuzucuklar sabah 6da uyanmıştım eşimle kahvaltı yaptım bir uzanayım dedim şu saate kadar uyumuşum televizyon karşısında halada uykum var ayyyy ne uyumaymış böyle bayram ağır geldi çocuğuma tepin tepin içeride benide yormuş

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun hepimizin öperim bal yanaklarınızdan

parmecım sana kesınlıkle katılıyorum...ılkelerıne bagımszlıgına cumhuriyetıne sahıp cıkan 23 nısan gunu bugun benm bayramm dıyerek sabahın korunde uyanan o coskuyu yasayan evlatlar yetstrmek en buyuk ıstegım....

Canım senden bir ricam olacak. Kızının oda takımının kapakları ile yan tarafları aynı malzemeden mi yapılmış, bir kontrol eder misin canım? Ben bu hafta sonu sipariş edecektim odayı ama şöyle alıcı gözüyle bir daha inceliyim dedim, bir de ne göreyim kapaklar ve karyola lake ama yan taraflara farklı bir malzeme kullanmışlar. Lake asla sararmaz ama o yan taraflardan emin olmadım yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…