- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.781
kızlar babamız ezelden beri nisa ismine aşık bir baba Kuranı kerimde geçtiği için sürekli kızım olsa nisa olsa ismi falan deyip beni böyle ara ara yoklardır cinsiyet belli olmadan önce. ben karakterle ismin çok benzer olduğuna iannırıöm çevrenizde gördüğünüz nisa isimli kız bebekler nasıl akıllı mı uslu mu yaramaz mı çünkü benim içim aman amanda ismini nisa koymayı istemiyor ama eşimi asla kırmak istemiyorum. bu arada nisanın yanına ikinci bir isimde arıyorum ne koyabilirim onuda bimiyorum aklınızda olan isimler olursa yazın banada
Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol bol dinlen.
Ellerine sağlık canım.Şimdi burda olsada yesem.
Canım benim 2 ayağımın altında komple çıkmıştı.Sabah uyandığımda 15 dk. yere basamazdım.Doktor siğil demişti ama yaktırmadım.Bana fırçalı bir ilaç vermişti.Sabah akşam dırçasıyla sürüyordum ilaç kuruyunca yüzeyden alıyordum.Geçti.
Çok teşekkürler cnm
seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor :) bakalım kim önce doğuracakbu arada cinsiyeti ne?
Kızlar liste hangi sayfada bulamıyorum :26:
Canım benim kızım olacak.Ya senin?
canım kesinlikle katılıyorum sana;benim ilk kızımın adı BERFİN EZO. EZONUN anlamı sağlam sabırlı dirayetli demek. inan bana adı gibi aynen,öyle sağlam öyle olana değil ne olacağına bakan bir çocuk ki görsen inanamazsın. o yüzden isim cidden önemli.şimdi ise ADA SARE koyucaz adını. hem sesli ile başlayıp sesli ile bitiyor diye hem de sare'nin anlamı çok güzel. adıyla büyür inşallah. genel de koyanlar hayrunisa olarak koyuyorlar ama öyle olunca demode duruyor sanırım
Merhaba anneler ve melekleri.Saat 11 den beri kızımla yatağın içinde dönüp duruyoruz.Saat gecenin 1:40 ı ve en sonunda uyuyamayıp kalktım.Şimdi ben bu saatte ne yapayım?Nasıl uyuyacağım.Ufffffff uymak istiyorum ama uyuyamıyorum.
canım kesinlikle katılıyorum sana;benim ilk kızımın adı BERFİN EZO. EZONUN anlamı sağlam sabırlı dirayetli demek. inan bana adı gibi aynen,öyle sağlam öyle olana değil ne olacağına bakan bir çocuk ki görsen inanamazsın. o yüzden isim cidden önemli.şimdi ise ADA SARE koyucaz adını. hem sesli ile başlayıp sesli ile bitiyor diye hem de sare'nin anlamı çok güzel. adıyla büyür inşallah. genel de koyanlar hayrunisa olarak koyuyorlar ama öyle olunca demode duruyor sanırım
Günaydın kızlar biz geldik ... Cumartesi günü 100 gr şeker yüklemesi yapıldı hastanede tansiyon düşmesi fenalık geçirme falan hepsini atlattık çok şükür şimdi sonuçları aldım diyabet çıkmışYarın dahiliye ile görüşücem sonra da kendi doktoruma gidicem ne yapacağımı bilmiyorum çok şaşkın ve üzgünüm (
arastacım benim halılar geldi darısı senin koltukların başına.. kızlar size bir soru yeni halıların tüyleriyle nasıl başedebilirim. evim tüy topaklarıyla doluyor yürüdükçe...
Sağol tatlım benim yaa. Beni de düşünürmüşKoltuklarım bi aksilik çıkmazsa bugün geliyor canım. Bekliyoruz bakalım. Halılarını güle güle kullan ama tüyler maalesef belli bir zaman hep oluyor. Benim 1 ay sürmüştü çaresi yok, süpüreceksin sürekli.
ay bende aynı durumdayımöksürmekten içim dökülüyor. ağrım,sızım,ateşim yok. ama yatamıyorum. yattığım an öksürük krizi tutuyor. nefes alamıyorum. göğsüm daralıyor.
sabah uyandığımda çok kötü bir ağız kuruluğu boğaz ağrısı ile kalkıyorum. çaresi yok. yapmadığım şey kalmadı.
of ya of!!! şekerim yüksek çıkmış doktorum hemen diyetisyenden randevunu al diyete başla ve 2 hafta her yemekten sonra şekerini ölç ve liste çıkar ve bana gel dedi. of ki ne of!!! gebelik şekeri çok tehlikeli olduğundan hemen harekete geçmem lazım ama moralim bozuldu
Koltukların ne oldu tatlım ??
cumartesi günü mobilyamıza kavuştuk :) tabi her zaman tam olmaz illa eksik gönderirler. bizde bundan nasibimizi aldık. koca mobilya yetişmiş bitek kuluplarının boyası yetişmemiş enteresan.. şifonyerin üzerine 3 gözlü takı kutusu yaptırtmıştım özel oda yetişmemiş niyese. birde haftalar öncesinden bizi arayıp mobilyanız hazır nezaman getirelim demişlerdi ve bizde 3 hafta sonra istedik.. bakalım bu hafta sonuna kadar teslim edeceklermiş inşşalh diyorum :))) odamızda cibinlik, halımız ve perdemiz noksan kaldı. kısmetse onlarıda tamamlayacağız.. Eki Görüntüle 691816 Eki Görüntüle 691811 Eki Görüntüle 691812 Eki Görüntüle 691813 Eki Görüntüle 691814 Eki Görüntüle 691815 Eki Görüntüle 691817
CANIM ATIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA SÜREKLİ MUTSUZSUN,ALLAH AŞKINA HİÇ Mİ İYİ BİŞEY OLMUYOR HAYATINDA SENİN?
HANİ DERTLEŞİYORUZ FALAN AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA ARTIK SANA CVP YAZAMADIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM,KENDİMİ TEKRAR EDİYORMUŞUM GİBİ GELİYOR.:26: LÜTFEN BİR ŞEYLER YAP, MUTLU OLMANIN BİR YOLUNU BUL ZİRA BU GEBELİK SİNİR HASTASI BİR BEBEĞİN DOĞUMUYLA SONLANACAK. BU STRES VE SIKINTILI TAVRIN ERKEN DOĞUMA BİLE YOL AÇABİLİR. KENDİNE BİR UĞRAŞ BUL,ÇALIŞMIYOSUN MADEM,ÖRGÜ ÖR,BEBEĞİNE BEYAZ TÜLBENTLERDEN(YAZMALARDAN) MENDİL İŞLE,NE BİLEYİM.
HEM BİZİ HEM KENDİNİ ÜZÜYOSUN
23 Nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramınız kutlu olsun.
Umarım vatanına milletine bağlı, cumhuriyetine ve ilkelerine sahip çıkan , bagimsizlik benim karakterimdir diyen, düşünen ,sorgulayan , geliştiren ,mutlu cocuklar yetiştirmeyi başarabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?