2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman nazar tabii yaa umarım kimse eksilmez bu listeden...

bu arada ben grip oldum ama ilaç içmek istemiyorum zaten ne içilir onu bilmiyorum var mı bildiğiniz bitkisel bir çay?? böyle bebişime zarar vermiyecek?

aman nazar tabii yaa umarım kimse eksilmez bu listeden...

bu arada ben grip oldum ama ilaç içmek istemiyorum zaten ne içilir onu bilmiyorum var mı bildiğiniz bitkisel bir çay?? böyle bebişime zarar vermiyecek?

cnm bitkisel çaylar pek önerilmiyor hamilelikte bol bol dinlen ve c vitamini al (poartakal mandalina vs) hamilelikte dr.lar parol veriyor genelde ama çok zorda kalmadıkça ilaç içmeni tavsiye etmem cnm

cnm bitkisel çaylar pek önerilmiyor hamilelikte bol bol dinlen ve c vitamini al (poartakal mandalina vs) hamilelikte dr.lar parol veriyor genelde ama çok zorda kalmadıkça ilaç içmeni tavsiye etmem cnm

evet bana da doktorum parol verdi...ilk hafta ağladım resmen vajina ağrımdan yaa....ama geçti çok şükür....aramadım doktoru ayy ne cahil kız bu diyecek :) ok o zaman mandalinaya devam...bol bol ballı süt içiyorum boğazım için...

fatma hayırlı olsun canım.konu sahibi olmuşsun.ama ben listeyi göremedim hazırlık aşamasında sanırsam.heyecanla bekliyorum.

iyi geceler annelerr:) herkesler erkenden yatmış bebeleriyle :) benide hiç uyku tutmuyor. yarın bebeğimi görmeye gidicem ilk defa keseyi görücez inşallah.acaba kalp atımını duyarmıyız kızlar 2 kasım sat.umarım görürümde içim rahat eder.heyecandan uyuyamıyorum haftadır :)

acaba sizlerden 5 haftalıkken gören varmı ?:44:

Canım benide listeye ekler misin? Yaş 27 sat 27 ekim muhtemel doğum tarihi 03-08-2013 yaşadığım şehir istanbul.ellerine sağlık buarada.şimdiden teşekkürler...

günaydın canım ben de geçen hafta gittim doktora 5 haftalıkken keseyi gördü çok şükür.
çok su içtim ve sıkışık gittim doktor iyi yapmışsın keseyi görmemiz kolay oldu dedi.

Liste baya canlanmış ellerine saglik fatmaipek benide eklermisin? Antalya'da yasıyorum, yasım 30, sat 30 Ekim ,6 agustos muhtemel dogum tarihim, ikince bebeğime hamileyim.

kızlar bende geldim. adetimin 7. günü perşembe doktora gittim 4 tane yumurtam varmış bu ay, en büyüğü 9.1 mm biri içlerinden olgunlaşıp çatlayacakmış doğal yolla gebe kalma şansın çok yüksek dedi bir problem yokmuş 5 gün sonra yine gel bi bakalım dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…